امتیازات Ryse: Son of Rome

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

ヽ(。_°)ノ

Death may be my only freedom
کاربر سایت
29825041398818016683.jpg
سازنده: Crytek
ناشر: Microsoft
پلتفرم: Xbox One
//
////////////////خوب////////////////
Venturebeat - 8.6/10
Xbox360achievements - 8/10
EGNNow.com - 7.5/10
Gameswelt - 7.5/10
EveryEye.it - 7.5/10
Kotaku - Yes

////////////////متوسط////////////////
GameTrailers - 7/10
polygon - 6/10
Destructoid - 5/10
ShackNews - 5/10
Gamereactor.eu - 5/10
Joystiq - 5/10
CVG - 5/10

////////////////ضعیف////////////////
Gameplanet - 4.5/10
Gamespot - 4/10
metro - 3/10

میانگین امتیازات: 61

نکات مثبت و منفی از دیدگاه برخی از منتقدین:
IGN
36401239245808632600.png

Kotaku
75099544533077231462.png

Gamespot
60363495487331551308.png

Gameinformer
71616964275600729367.png

oxm.co.uk
56259760954970269953.png

آخرین ویرایش:
واقعا متا دیگه اعنبارشو از دست داده یه چند وقتیه هر هرکیه هر سایتی یه نمره رو هوا میده.

باهات موافقم به خصوص سر کیلزون رو بریدن نامردا ... ولی این اتفاقات چند ماه اخیر و سال اخیر به خاطر تغییر نسله ... اگه تا چند وقت ثابت نشد ... اونوقت باید شک کرد ... که واقعا به هم ریخته .. معیار ها و استاندارد ها و اعتبار ها

انتظار نمرات شگفت انگیز از این بازی رو نداشته باشید..تریلر بازیرو دیدم و از اونجا که 99% مواقع امتیازات رو درست پیش بینی میکنم این بازی در خوش بینانه ترین حالت متاش 85 بشه...بازی واقعا بعد از یه مدت تکراری میشه.

دلتون رو بیخودی برای متای 90 به بالا خوش نکنید بعد fail شید.

انتظار نمرات شگفت انگیز از این بازی رو نداشته باشید..تریلر بازیرو دیدم و از اونجا که 99% مواقع امتیازات رو درست پیش بینی میکنم این بازی در خوش بینانه ترین حالت متاش 85 بشه...بازی واقعا بعد از یه مدت تکراری میشه.

دلتون رو بیخودی برای متای 90 به بالا خوش نکنید بعد fail شید.

چه باحال
متا 85 شده پایین ؟!!!!!

85 شه کلامون رو میندازیم هوا ;;)

من که ندیدم قبل اینکه یه بازی منتشر بشه منتقد ها این هم ازش بد بگن ... کلا منو به شک انداخته ...

یهو فرداست که سیل نمرات 9-10 سرازیر بشه ... پایین نقدشون بنویسن سوپرایز... :| چی گفتم اصلا

چه باحال
متا 85 شده پایین ؟!!!!!

85 شه کلامون رو میندازیم هوا ;;)

با توجه به بحث های چند وقته اخیر و بت شدن Ryse برای بعضی ها ، توقعات از این بازی خیلی خیلی بیشتر از متای 85 هست...هرچند نظر من متای 78 تا 82 هست .

واقعا متا دیگه اعنبارشو از دست داده یه چند وقتیه هر هرکیه هر سایتی یه نمره رو هوا میده.

چرا؟ هستن عناوینی که متاشون خوب شده و جدید هم هستن بازی هاش مثل Grand theft auto V . Bioshock infinite, last of us , super mario 3D world و ...
بازی هایی که باید بالا بشه متاشون میشن! پدر کشتگی 1 سایت 2 سایت نه کل مجلات و منتقدا همه در نمیفتن با یه عنوان که :دی

اینایی که میگن متا اعتبارش رو از دست داده به خاطر اینکه "هر سایتی یه نمره ای به بازی میده" واقعا معنا و فلسفه Metacritic رو اصلا متوجه نشدن!
احتمالا انتظار که ندارین همه سایتا به فلان بازی یه امتیاز خاصی بدن تا متاش که شد همون امتیاز، اون موقع اعتبار داشته باشه؟:دی

اینایی که میگن متا اعتبارش رو از دست داده به خاطر اینکه "هر سایتی یه نمره ای به بازی میده" واقعا معنا و فلسفه Metacritic رو اصلا متوجه نشدن!
احتمالا انتظار که ندارین همه سایتا به فلان بازی یه امتیاز خاصی بدن تا متاش که شد همون امتیاز، اون موقع اعتبار داشته باشه؟:دی

دقیقا الآن خوب شده. همینجوری تا آخر نسل امتیاز بدن واقعا خوبه ! سالی 60 تا بازی با متای بالای 80-90 دیگه نمیبینیم ! واقعا الآن امتیاز دادنشون رو دوست دارم

آخرین ویرایش:
خواهشن در مورد این بازی دیگه دعوا و فن بازی راه نندازید،اگر بازی متای بالای 80 گرفت که نوش جون ماکروسافت و فنهاش اگرم زیر 80 گرفت که میاد ور دست KZ:SF بدبخت خودمون:d

لطف کنید یکم با هم نرم تر رفتار کنید،فقط در مورد این بازی بحث کنید و بحث رو به بی راهه و دعوا نکشونید...ممنون می شم اگر رعایت کنید همه...

با توجه به بحث های چند وقته اخیر و بت شدن Ryse برای بعضی ها ، توقعات از این بازی خیلی خیلی بیشتر از متای 85 هست...هرچند نظر من متای 78 تا 82 هست .
متای ۸۵ و ۹۰؟ متای این بازی بالای ۷۰ بشه ما جشن می گیریم lol :دی من نمی دونم کی گفته این بازی قراره متای ۸۰ به بالا بگیره، حالا ۹۰ هم هیچی!

هر بازی بخواد ، لانچ شه عواقبش هم داره ، forza که بخاطر دلار اون جوری شد ، اینم که امیدی نیست بهش. :d

متای رایز بین 50 تا 60 میشه احتمالا دیگه وقتی فورتزا اونجوری بهش نمره میدن وضعیت رایز مشخصه
رسیدن به متای 70 یا بالاتر برای رایز یعنی معجزه تقریبا شاید چنتا 7 و 8 به خاطر گرافیکش بگیره اما باقی نمره هاش همه پایینه حتی انتظار 4 یا 5 رو هم از یه سری سایت مثل ign دارم
کلا متای این پایین 70 نشه یه برد واسه ما

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or