امتیازات Ryse: Son of Rome

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

ヽ(。_°)ノ

Death may be my only freedom
کاربر سایت
29825041398818016683.jpg
سازنده: Crytek
ناشر: Microsoft
پلتفرم: Xbox One
//
////////////////خوب////////////////
Venturebeat - 8.6/10
Xbox360achievements - 8/10
EGNNow.com - 7.5/10
Gameswelt - 7.5/10
EveryEye.it - 7.5/10
Kotaku - Yes

////////////////متوسط////////////////
GameTrailers - 7/10
polygon - 6/10
Destructoid - 5/10
ShackNews - 5/10
Gamereactor.eu - 5/10
Joystiq - 5/10
CVG - 5/10

////////////////ضعیف////////////////
Gameplanet - 4.5/10
Gamespot - 4/10
metro - 3/10

میانگین امتیازات: 61

نکات مثبت و منفی از دیدگاه برخی از منتقدین:
IGN
36401239245808632600.png

Kotaku
75099544533077231462.png

Gamespot
60363495487331551308.png

Gameinformer
71616964275600729367.png

oxm.co.uk
56259760954970269953.png

آخرین ویرایش:
والا من مدتهاست از این بازی ناامید شده بودم و خودم تو همین تاپیک متاش رو همین حدودا پیش بینی کرده بودم:d من شخصا منتظر اومدن Titanfall عظیم هستم که متای 95 به بالاش رو به شدت پیش بینی میکنم;)

بوکمارک بشه؟(95:)) )
دعوا نکنید هرکی میگه لانچ فلان کنسول بهتره خودش رو مسخره کرده جفتشون گند زدن و در یک سطح هستن
و اینم بگم این واقعا احمقانست بازی های مستقل و کوچک رو حساب نمیکنن:| سال2012 رو به یاد بیارید یه بازیه 700 مگی همه جایزه هارو درو کرد

من نمیدونم باز بحث سر چیه؟ Xbox One همچنان بهترین Launch game ها رو داشته و هیچ شکی هم توش نیست. البته اگر افتخار کنسول 400 دلاری با 8 گیگ رم یه بازی آرکید باشه که بحثش جداست:دی ولی تو اینکه لانچ Xbox One بهتر بوده تردیدی وجود نداره.

پ.ن: این عکس دو تا بازی آرکید رو میگذارید که یکیش واسه 4 ساله پیشه، دقیقا خودترولیه ها:دی
بله سونی خوب شرو نکرده ولی مایکروسافتی که اینقدر ادعای بهترین بودن تو لانچ میکرد و بازی هاش رو فوق العاده خطاب میکرد باید خیلی خیلی بهتر از چیزی که میشد هست!!
بالاخره کمیت بازی هاش بیشتره و هر چه تعداد بازی ها بیشتر باشه شانس نمرات بالا هم میره بالا! حالا سونی اگه اینفموس درایو کلاب رو هم داشت قضیه خیلی فرق می کرد!!
فراموش نکنید که اولا ابهت فورتزا رو آوردن پایین بعد این رایز و این همه ادعا رویایی بیش نبوده و مهم تر این که بدتریت متا رو هم اون یکی بازیتون داشته ( 48 ! )
خلاصه اینکه سونی تو لانچ در بدترین حالت شرو کرده و مایکروسافت در بهترین حالت ولی نتیجه ها زیاد فرق نمیکنه حالا خدا می دونه که اگه سونی می خواست محکمتر شرو کنه چی میشد....!
همه ی این بازی های لانچ هم فقط محرک فروش بیشتر هستن و در جایی که سونی یک میلیون رکورد فروش زده پس لانچ رو برده! هر چند که هنوز ایکس وان عرضه نشده ولی خب بعیده به اون رکورد برسه! :d

من نمیدونم باز بحث سر چیه؟ Xbox One همچنان بهترین Launch game ها رو داشته و هیچ شکی هم توش نیست. البته اگر افتخار کنسول 400 دلاری با 8 گیگ رم یه بازی آرکید باشه که بحثش جداست:دی ولی تو اینکه لانچ Xbox One بهتر بوده تردیدی وجود نداره.

پ.ن: این عکس دو تا بازی آرکید رو میگذارید که یکیش واسه 4 ساله پیشه، دقیقا خودترولیه ها:دی
:-b:-b:-b
نه بابا شک کجا بود ، استغفرلله .
نمرات بازی منو یاد اون عکس معروفی میندازه که تو تموم تاپیکا بود و چپ و راست از طرف ماکرو فنا چماق میشد تو سر بقیه .

یعنی شما راضی ای لانچ بهتری داشته باشی ولی فورزا اونجوری نابود بشه ؟ من مطمئنم DriveClubـی که تاخییر خوردنش به تمسخر گرفته میشد متای بهتری از FM5 میگیره و معلوم میشه تصمیم درستی بوده
مایکروسافت سعی کرد یکم به لانچش زرق و برق بده ولی چیزی که براش مهم نبود کیفیت بازیهاش بود
اصلا ربطی به راضی بودن من نداره، اتفاقی هست که افتاده، حالا چون متاش شده 82 یعنی کلا باید نادیده گرفتش؟ :دی فعلا که بهترین بازی انحصاری لانچ همین بوده.

تا همین سه چهار روز پیش آواتارتون بازی رایز بود، حالا شد یه بازی ای که کسی بهش اصلا امید نداشت؟ :)) تایتان فال هم متاش 95 نشه، میگید ما که منتظر هیلو 5 هستیم و این داستان ادامه دارد!

آواتارم Ryse بود تا وقتی که اولین نقد بازی چند روز پیش توسط احسان تاپیکش زده شد کلا از بازی ناامید شدم.ضمنا مطمئن باش تایتانفال متاش زیر 95نمیشه . Halo 5 که دیگه روش میشه شرط هم بست:d

ما که نه ایکس باکس داریم و نه پی اس 4 ولی این دوستم داره و میخره ما هم بازیش میکنیم
متا زیر 10 هم باشه من بازیش میکنم چون ازش خوشم اومده اصلا این متاها برام مهم نیست

کسی منکر بازی های خوب ایندی نمیشه ولی جالبه همین چند وقت پیش یه سری از دوستان به بازی های ایندی میگفتن "آشغال دسکتاپی" :دی به هر حال از اول هم معلوم بود وضعیت X1 تو بازی های Retail خیلی بهتره، واسه PS4 هم تو بازی های ایندی. ولی جالبه همون Retail رو هم کم کم دارید منکر میشید گویا :دی ولی بازم این Flower قشنگ ترین بخش ماجرا هست، یکی لطف کنه دوباره عکس از متای بازی بزاره :دی
خوب اون دوستان (هر کی که بوده) که این حرف رو زدن حال خودشون مشخصه مثل یه بنده خدایی که همین چند هفته پیش کلا بازی های ایندی و ارکید رو با خاک تو بازیسنتر یکی کردش که می دونی کیه فک کنم :دی
دقیقا تو این نکته هم شکی نبودش و نیست اما من به شخصه Retail رو منکر نشدم و شما هم تجربه ای مثل کیلزون رو ندارید همون طور که ما مثل forza رو نداریم. اما در کل اینکه بعضی از دوستان از جمله خودت (:دی) این بازی های آرکید و ایندی رو به کل نادیده میگیرن در نوع خودش جالب و هیجان انگیز هستش برام تو این چند وقت. مثل یه بنده خدایی تو FB عکس از بازی های لانچ دو کنسول گذاشته بود و فقط Retailها رو گذاشته بود انگار دیجیتالی اصلا موجود نبودش و خیلی شیک گفته بود ما شاخیم شما ...... هم نیستین، خوب اینا مشخصه دیگه!

دیگه مایکروسافت حتما اینو از انحصاری در میاره و ایشالا سال بعد برا پی سی هم میدن حال کنیم

بوکمارک بشه؟(95:)) )
دعوا نکنید هرکی میگه لانچ فلان کنسول بهتره خودش رو مسخره کرده جفتشون گند زدن و در یک سطح هستن
و اینم بگم این واقعا احمقانست بازی های مستقل و کوچک رو حساب نمیکنن:| سال2012 رو به یاد بیارید یه بازیه 700 مگی همه جایزه هارو درو کرد

بوکمارک کن بعدا اگه نشد بهم نشون بده:d

اینا همش مسخره بازیای اول نسله! اگه الان TLOU میدادن روی PS4 نمره ی ۴۰-۵۰ بهش میدادن! کاری ندارم گیم پلی چقد خوب یا بده توی Ryse ولی ۶۰ دقیقا مزخرفی بیش نیست فقط به خاطر اینکه گیم پلی تکراری میشه! نمره های پایین به Forza و KZ دادن سر دلایل مسخره اینم سرنوشتش مثل اوناس! طرف اومده ۲۰ تا نکته ی مثبت از بازی نوشته بعد به خاطر تکراری شدن باس فایت ۵ نمره کم کرده :| با این وضعیت اگه titanfall الان میومد بهش نمره های ۶۰-۷۰ میدادن اینا :|

دقیقا این بهترین لانچ تایتل چه صیغه ای هست بعضیا را انداختن ؟؟؟:-/ الان که هم مایکروسافت و هم سونی باید اونجای یوبی سافت و Dice رو ببوسن حداقل 2 تا بازی درست حسابی دادن وگرنه انحصاریا فعلا حداقل برای ما اصلا ارزش نداره 260 -300 بدیم پاش البته Forza 5 کمی تا قسمتی فرق داره :d
ولی ببین چه دوره ای شده همه واسه متای بالای 80 غش و ضعف میرن یه زمانی به 86 هم اینا هم راضی نمیشدیم :))

هی وای من بازی طوری گند زد که کلا لانچ ایکس وانو به فنا داد رفت پی کارش! یعنی فاجعه!

خیلی اسون گرفتین بعضیا, این ماکرو فنا بودن که هی لانچ لانچ میکردنو لانچو واسه خودشون نشونه برتری میدونستن و الا سونی فنا که از لانچ انتظاری نداشتند چون سونی چیزی رو برای لانچ لو نداده بود! این ماکرو بودکه تا بحثی میشد میگفتید لانچش فلانو لانچش بیصار!!! و الا سونی که برنامه هاش واسه بعد لانچه!

الان سوال اینجاست:
ایکس وانی که اینهمه رو لانچش مانور دادن یکی بخره بخواد یه بازی اکشن مشتی بازی کنه چی بازی میکنه؟!!!!! حالا اینجاست که قدر کیلزونو آدم میفهمه لااقل یه بازی اکشن با انلاین خارق العاده و گرافیک ناب به همراه گیم پلی هست واسه ps4!

Dead Rising 3 ;)

آخه مشکل اینجاست که فورزا هم چون کانتنتش یک چهرم شماره قبلی خودشه قیمتش 15 دلار بیشتر نباید باشه منتها مایکرو میکنه تو پاچه ملت همون رزوگان 15 دلاری رو باهاش خط زدیم رفت:دی
همین حرفت نشون میده یا زره ای در مورد توسعه بازی اطلاعات نداری و نمیدونی داری چی میگی یا قصد ترول داری. جاده های Forza 5 اسکن لیزری شده که این کار هزینه و وقت زیادی میبره. ساخت هر ماشین Forza 5 حدود 7-8 ماه زمان برده تا به دقیق ترین شکل ممکن مدل سازی بشه که این هم هزینه و نیروی انسانی زیادی میخواسته تا بتونن 200 تا ماشین نسل بعدی برای بازی آماده کنن.
اون یک چهارم رو از کجا آوردی اونوقت؟

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or