بازی خوبیه ولی در حد بهترین بازی سال نبود و مشکل گیم پلی داشت برای نسخه اول ایراد حساب نمی شد ولی نسخه دوم بدون تغییر خاصی توی گیم پلی نامید کننده بود باید به جای گرافیک منابع رو صرف گیم پلی می کردنسری مظلومی هست. شماره دوم تو چند رشته لیاقت بهترین سال رو داشت ولی رقیب سرسختی مثل god of war جلوش بود. خیلی خوبه که بیخیالش نشدن داستان مرموز و غم انگیز و تلخی داره و واقعا این روزها بازی سینگل پلیر با تمرکز داستانی خیلی سخت و کم گیر میاد. از تریلرهایی که دیدم خیلی به سیستم مبارزه اش امیدی ندارم و تمرکزم بیشتر روی داستان و موسیقی معرکه اش هست. یه چیزایی تو شماره دوم نشون دادن، مخصوصا درباره چند قرن گذشته و ریشه اتفاقات که هنوز ذهنم درگیرش هست.
بازی خوبیه ولی در حد بهترین بازی سال نبود و مشکل گیم پلی داشت برای نسخه اول ایراد حساب نمی شد ولی نسخه دوم بدون تغییر خاصی توی گیم پلی نامید کننده بود باید به جای گرافیک منابع رو صرف گیم پلی می کردن
نسخه دو گرافیک خدا بود مخصوص جزیره. حس آنچارتد در قرون وسطینسخه قبلی Plague Tale رو بعد از حدود یک دقیقه دراپ کردم. ویس اکتینگ بد نسخه اول رو زمان خودش به زور تحمل کردم ولی سر دومی دیگه نمیکشیدم. کلا متقدا نسبت به این سری خیلی دلسوزانه برخورد کردند به نظرم.
چیزی که توی این ویدیو هست با چیزی که داره میاد فرق میکنهتوی بیمارستان بدن ی بچه رو نشون میداد که مثل هیوگو علائم اون بیماری روی بدنشه و صدای دستگاهای پزشکی مدرن میومد و راه رفتن ی خاونم

دقیقا برای همین یکی از دوستان گفت امیدواره متا هرچی هم که بشه بازی خوب فروش کنه که سازنده بره سراغ نسخه ی سوم و "داستان اصلی" منظورش ادامه ی همون ویدیو هستشچیزی که توی این ویدیو هست با چیزی که داره میاد فرق میکنه
نسخه الانم که مدرن نیست اصلا
چیزی که توی این ویدیو هست با چیزی که داره میاد فرق میکنه
نسخه الانم که مدرن نیست اصلا
منم مثه شما دوست دارم نسخه ی سوم توی همون زمان و با همین شخصیتای که میشناسیم باشه ولی باتوجه به اون کاتسین و اینکه کلا داستان اصلی بازی درمورده طاعون هستش بنظرم میرن سراغ همه گیری سوم طاعون که از وسطای قرن 19 شروع شد و تا وسطای قرن 20 ادامه داشت و اگر قرار باشه نسخه ی سومی ساخته بشه تون اون بازه ی زمانی اتفاق میوفته البته اینکه بین زمان قدیم و جدید سوییچ کنه و اون مسیری که امیسیا تصمیم میگیره بره رو ما بازی کنیم هم خیلی محتمل و منطقیه، واقعا امیدوارم این نسخه حسابی موفق بشه که برن سراغ سومیبخاطر اینکه این بازی یه پریکوئل هست و 15 سال قبل از نسخه دوم جریان دارهحتی تایتل رسمی بازی Resonance و Plague Tale سابتایتل هست پس یه نسخه کاملا فرعیه.
اون کات سین بعد از اندینگ نسخه دوم هم اگر واقعا یه تیزر برای نسخه سوم و بازی توی زمان حال باشه، احتمالا دیگه شاهد امیسیا و دوستان نباشیم. اما شخصا دوست دارم اگر نسخه سومی در کار باشه باز هم توی زمان قدیم و ستینگی شبیه نسخه اول و دوم و یا این نسخه باشه. هر چند زمان جدید هم ممکنه پتانسیل یه بازی خوب رو داشته باشه. یا میتونه یه بازی هایبرید باشه که بین زمان قدیم و جدید سوییچ میکنه.