امتیازات Resonance: A Plague Tale Legacy

سری مظلومی هست. شماره دوم تو چند رشته لیاقت بهترین سال رو داشت ولی رقیب سرسختی مثل god of war جلوش بود. خیلی خوبه که بیخیالش نشدن داستان مرموز و غم انگیز و تلخی داره و واقعا این روزها بازی سینگل پلیر با تمرکز داستانی خیلی سخت و کم گیر میاد. از تریلرهایی که دیدم خیلی به سیستم مبارزه اش امیدی ندارم و تمرکزم بیشتر روی داستان و موسیقی معرکه اش هست. یه چیزایی تو شماره دوم نشون دادن، مخصوصا درباره چند قرن گذشته و ریشه اتفاقات که هنوز ذهنم درگیرش هست.
بازی خوبیه ولی در حد بهترین بازی سال نبود و مشکل گیم پلی داشت برای نسخه اول ایراد حساب نمی شد ولی نسخه دوم بدون تغییر خاصی توی گیم پلی نامید کننده بود باید به جای گرافیک منابع رو صرف گیم پلی می کردن

بازی خوبیه ولی در حد بهترین بازی سال نبود و مشکل گیم پلی داشت برای نسخه اول ایراد حساب نمی شد ولی نسخه دوم بدون تغییر خاصی توی گیم پلی نامید کننده بود باید به جای گرافیک منابع رو صرف گیم پلی می کردن

اره در اندازه بهترین بازی سال نبود، تو رشته هایی مثل بهترین موسیقی و پرفورمنس(شارلوت مک برنی صداپیشه امیسیا) واقعا قابل بود که به رگناروک باخت. برای بازی سال و بهترین اکشن ادونچر و داستان هم نامزد شد اون سال اما نمیتونست بهترین باشه الدن رینگ و رگناروک جارو کردن همه چیو :D

نسخه قبلی Plague Tale رو بعد از حدود یک دقیقه دراپ کردم. ویس اکتینگ بد نسخه اول رو زمان خودش به زور تحمل کردم ولی سر دومی دیگه نمیکشیدم. کلا متقدا نسبت به این سری خیلی دلسوزانه برخورد کردند به نظرم.
نسخه دو گرافیک خدا بود مخصوص جزیره. حس آنچارتد در قرون وسطی

دو نسخه جز بهترین تجربه هام بود در تاریخ

توی بیمارستان بدن ی بچه رو نشون میداد که مثل هیوگو علائم اون بیماری روی بدنشه و صدای دستگاهای پزشکی مدرن میومد و راه رفتن ی خاونم
چیزی که توی این ویدیو هست با چیزی که داره میاد فرق میکنه :-?
نسخه الانم که مدرن نیست اصلا

• Like
Reactions: Thundersky and ps34
دقیقا برای همین یکی از دوستان گفت امیدواره متا هرچی هم که بشه بازی خوب فروش کنه که سازنده بره سراغ نسخه ی سوم و "داستان اصلی" منظورش ادامه ی همون ویدیو هستش
البته همینی هم که داره میاد باید ببینیم چی میشه و داستانش چیه شاید یجوری زمنیه رو برای ادامه ی داستان و شخصیتای اصلی فراهم کنه

آخرین ویرایش:
من تا نصف نسخه دوم بازیو پیش بردم و واقعا جذب داستان شده بودم و گرافیک هم خوب بود اما گیم پلی واقعا تکراری بود. یعنی اخراش دیگه حالم از روند تکراری موش و دشمن و قایم شدن به هم میخورد.
بازی واقعا تکراری بود. در حدی که رفتم یوتوب ادامه داستانو دیدم
اینم فکر‌میکنم همونطور باشه

از بازی‌هایی در سطح کیفیِ سری A Plague Tale، تو نسل ششم و هفتم زیاد ساخته می‌شد؛ طوری که ممکن بود خیلی‌هاشون رو تا آخر نسل هم تجربه نکنیم و بعدها تو کانال‌های یوتوبی و وبسایت‌ها به عنوان Hidden Gems به یادشون بیفتیم. خب طبیعی هم بود؛ چون جریانِ غالب در اون دو نسل، بازی‌های آفلاینِ تک‌نفره و داستان‌محور بود و توسعه بازی‌ها هم اینقدر گرون تموم نمی‌شد.

ولی از نسل هشتم به بعد، با افزایش فاصله کیفی بین بازی‌های AAA و بازی‌های کم‌هزینه‌تر و AA، استودیوها تصمیم گرفتن یا کلاً برن سراغ پروژه‌های AAA دهن پُرکن و ساخت بازی‌های عظیم و شلوغ با تایم گیم‌پلی طولانی، یا اینکه دنبال کار کم‌خرج ولی خلاقانه و متفاوت از طریق بازی‌های Indie باشن؛ نتیجه اینکه این وسط بازی‌های AA، کمتر از گذشته مورد توجه قرار گرفتن و به مرور فراموش شدن.

این‌ها رو گفتم که بگم در برخورد با عنوانی مثل A Plague Tale، باید حواسمون به دورانی که درش هستیم هم باشه؛ در عصری از صنعت ویدیوگیم که سودآوری بیشتر، سریع‌تر و چه بسا کم‌زحمت‌تر از طریق توسعه عناوین GaaS و آنلاین، در دسترس‌ترین و کلیشه‌ای‌ترین راهِ میان‌بُر برای استودیوهای بزرگ و کوچیک محسوب میشه، باید از معدود بازی‌های داستان‌محور ولو با کیفیت متوسط رو به خوب، به نسبت نسل‌های گذشته استقبال بیشتری بشه و منتقدین هم با بی‌رحمی و سختگیری کمتری، نقدشون کنن. وجودِ این قبیل بازی‌ها، در حدّ فاصل انتشار دو شاهکارِ AAA داستان‌محور، تنور این سبک رو گرم نگه می‌داره و ضمناً با سرگرم کردن مخاطبینشون، تحمل انتظار طولانی برای تجربه بازی‌های بزرگ رو راحت‌تر می‌کنه.

بخاطر اینکه این بازی یه پریکوئل هست و 15 سال قبل از نسخه دوم جریان داره :دی حتی تایتل رسمی بازی Resonance و Plague Tale سابتایتل هست پس یه نسخه کاملا فرعیه.

اون کات سین بعد از اندینگ نسخه دوم هم اگر واقعا یه تیزر برای نسخه سوم و بازی توی زمان حال باشه، احتمالا دیگه شاهد امیسیا و دوستان نباشیم. اما شخصا دوست دارم اگر نسخه سومی در کار باشه باز هم توی زمان قدیم و ستینگی شبیه نسخه اول و دوم و یا این نسخه باشه. هر چند زمان جدید هم ممکنه پتانسیل یه بازی خوب رو داشته باشه. یا میتونه یه بازی هایبرید باشه که بین زمان قدیم و‌ جدید سوییچ میکنه.

بخاطر اینکه این بازی یه پریکوئل هست و 15 سال قبل از نسخه دوم جریان داره :دی حتی تایتل رسمی بازی Resonance و Plague Tale سابتایتل هست پس یه نسخه کاملا فرعیه.

اون کات سین بعد از اندینگ نسخه دوم هم اگر واقعا یه تیزر برای نسخه سوم و بازی توی زمان حال باشه، احتمالا دیگه شاهد امیسیا و دوستان نباشیم. اما شخصا دوست دارم اگر نسخه سومی در کار باشه باز هم توی زمان قدیم و ستینگی شبیه نسخه اول و دوم و یا این نسخه باشه. هر چند زمان جدید هم ممکنه پتانسیل یه بازی خوب رو داشته باشه. یا میتونه یه بازی هایبرید باشه که بین زمان قدیم و‌ جدید سوییچ میکنه.
منم مثه شما دوست دارم نسخه ی سوم توی همون زمان و با همین شخصیتای که میشناسیم باشه ولی باتوجه به اون کات‌سین و اینکه کلا داستان اصلی بازی درمورده طاعون هستش بنظرم میرن سراغ همه گیری سوم طاعون که از وسطای قرن 19 شروع شد و تا وسطای قرن 20 ادامه داشت و اگر قرار باشه نسخه ی سومی ساخته بشه تون اون بازه ی زمانی اتفاق میوفته البته اینکه بین زمان قدیم و جدید سوییچ کنه و اون مسیری که امیسیا تصمیم میگیره بره رو ما بازی کنیم هم خیلی محتمل و منطقیه، واقعا امیدوارم این نسخه حسابی موفق بشه که برن سراغ سومی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or