امتیازات Resonance: A Plague Tale Legacy

هر نمره ای بگیره بلاخره یه نسخه از Plague Tale هست و ارزش بازی کردن رو داره. امیدوارم اونقدری موفق بشه که نسخه سوم بازی اصلی رو ببینیم.
به نظر منم واقعا این سری لذت بخش و قشنگ بوده و گیرایی خیلی خوبی هم داشت طوری که از اول تا آخرش رو با علاقه بازیش میکردی. راجب قسمت سوم بازی اصلی
با توجه به مردن هوگو دیگه ماجرای بازی تموم شده دیگه تو قسمت سوم چی رو می‌خوان دنبال کنند و همراه آمیسیا چه کسی باشه. لوکاس هم اصلا به نظرم در حدی نیست که شخصیت همراه باشه و جای هوگو رو بگیره. کلا داستان بازی اصلی تموم شده هستش. برای همین رفتن دنبال یک داستان دیگه

آخرین ویرایش:
به نظر منم واقعا این سری لذت بخش و قشنگ بوده و گیرایی خیلی خوبی هم داشت طوری که از اول تا آخرش رو با علاقه بازیش میکردی. راجب قسمت سوم بازی اصلی
با توجه به مردن هوگو دیگه ماجرای بازی تموم شده دیگه تو قسمت سوم چی رو می‌خوان دنبال کنند و همراه آمیسیا چه کسی باشه. لوکاس هم اصلا به نظرم در حدی نیست که شخصیت همراه باشه و جای هوگو رو بگیره. کلا داستان بازی اصلی تموم شده هستش. برای همین رفتن دنبال یک داستان دیگه
بازی ادامه داشت و یه کات سین مخفی نشون میداد آخرش. ربطی به شخصیتهای فعلی نداشت.

ارت پست اول چقدر فاز پاپ WW میده...

===

به امید موفقیت بازی... درست حسابی بازیش نکردم این سری رو (ِکمی نسخه اول، گیر کرده تو بکلاگ) ولی تقریبا هرکی سری رو بازی کرده دوستش داشته...

تو تریلر گیم‌پلی که کمبت‌ها ضعیف بود. کلا سیستم مبارزه منو یاد اساسینز ۱ مینداخت. اون کاراکتر همراهش هم واقعا نفهمیدم هدفش چیه، یجاهایی میشینه رو زمین دنبال چی می‌گرده معلوم نیست😁.
تو مبارزه‌ها که نقش هویج رو داره.

اگر توی داستان و پازل‌ها و بقیه مراحل پیشرفتی داخلش باشه ممکنه همون حدود نسخه‌ی قبل بگیره. چیزی که دیدم ولی من بعید می‌دونم. ۷۵ اینطوراس.

روی Xbox پریلودش شروع شده حجمش ۶۶ گیگه
رفتن پیشواز؟ 😁 ۳ هفته‌ای مونده

• Like
Reactions: Thundersky
سری مظلومی هست. شماره دوم تو چند رشته لیاقت بهترین سال رو داشت ولی رقیب سرسختی مثل god of war جلوش بود. خیلی خوبه که بیخیالش نشدن داستان مرموز و غم انگیز و تلخی داره و واقعا این روزها بازی سینگل پلیر با تمرکز داستانی خیلی سخت و کم گیر میاد. از تریلرهایی که دیدم خیلی به سیستم مبارزه اش امیدی ندارم و تمرکزم بیشتر روی داستان و موسیقی معرکه اش هست. یه چیزایی تو شماره دوم نشون دادن، مخصوصا درباره چند قرن گذشته و ریشه اتفاقات که هنوز ذهنم درگیرش هست.

این مجموعه همیشه روی مرز AA و AAA حرکت کرده ، یه بخشهاییش تاریخ گذشتست ، یه بخشهاییش مدرنه.
جاهایی ضعفهای بزرگ داره و یه جاهایی هم خیلی جذاب ساخته شده.

اما برای من شبیه این بازیهای روی ریل میمونه که ارزش تکرار نداره و بعد از یکبار تموم کردنش دیگه هیچ انگیزه ای برای برگشت بهشون ندارم.
نمیدونم فقط من اینطورم یا بقیه هم اینطورن که وقتی بازیهای این مجموعه رو تموم میکنم دیگه هیچ وقت هوس نمیکنم که بخوام دوباره برم بازیش کنم.

این بیشتر به نظرم به خاطر عمق نسبتا کم گیم پلی که این مجموعه داره.
بازی برای یک بار تجربه‌ داستان و فضاسازی می‌تونه جذاب باشه.

برای من شبیه به این فیلمهاییه که بعد از دیدنش میگی خب جذاب بود ، خوشم اومد ولی هیچوقت نمیگی بشینم فلان فیلم رو دوباره از اول ببینم.
به جاش میری ارباب حلقه ها رو برای بار nام میبینی یا استاروارز رو یا...

البته این یه نکته منفی نیست ولی همیشه میخواستم بگم این مجموعه جزو بازیهاییه که ارزش تکرارپذیری به شدت پایینی داره.
ای کاش به جای معرفی نسخه های جدید پشت به پشت روی عمق دادن به این بخش پیش میرفتن.

نمره بازی بین ۷۷ تا ۸۱ می شود

کات سین چی بود ؟ اصلا یادم نمیاد
توی بیمارستان بدن ی بچه رو نشون میداد که مثل هیوگو علائم اون بیماری روی بدنشه و صدای دستگاهای پزشکی مدرن میومد و راه رفتن ی خاونم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or