منتقدی که الان به بازی امتیاز میده با یک دهه پیش زمین تا آسمون فرق داره.یک دهه پیش 8 یعنی عالی نه الان.الان 8 یعنی خوب.@USA
84 از دید منتقدا یعنی great . پس برازنده نبودنو شما تعیین نمی کنی .اگر هم تعیین می کنی نظر شخصیته
شما نظریه ارائه نده خواهشاً . همین مونده بود بدیهیات هم زیر سوال بره! 8 به بالا یعنی عالی .منتقدی که الان به بازی امتیاز میده با یک دهه پیش زمین تا آسمون فرق داره.یک دهه پیش 8 یعنی عالی نه الان.الان 8 یعنی خوب.
1)به شما هیچ ارتباطی نداره.شما نظریه ارائه نده خواهشاً . همین مونده بود بدیهیات هم زیر سوال بره! 8 به بالا یعنی عالی .
دوست عزیز به نظر من وقتی کسی از یه بازی خوشش بیاد از متای 100 هم براش با ارزش تر ........ولی خوب امتیاز83 اینا هم بی طرف ادم بخواد بگه خوب رو به بالا حساب میشه و
1)به شما هیچ ارتباطی نداره.
2)8 به بالا یعنی خوب.البته در بعضی بازیها شاید خیلی خوب هم بشه.ولی این نسل امتیازاتش شیکمی شده که البته امسال یه کم بهتر شده ولی باز هم دهه پیش بسیار عاقلانه تر و بهتر بود.
3)همین geow که میانگینش بالای 9 هست معنیش این نیست که شاهکاره بلکه یه بازیه عالی حساب میشه.شاهکار به قولی 9.5 به بالا میشه.
منتقدی که الان به بازی امتیاز میده با یک دهه پیش زمین تا آسمون فرق داره.یک دهه پیش 8 یعنی عالی نه الان.الان 8 یعنی خوب.
1)به شما هیچ ارتباطی نداره.
2)8 به بالا یعنی خوب.البته در بعضی بازیها شاید خیلی خوب هم بشه.ولی این نسل امتیازاتش شیکمی شده که البته امسال یه کم بهتر شده ولی باز هم دهه پیش بسیار عاقلانه تر و بهتر بود.
3)همین geow که میانگینش بالای 9 هست معنیش این نیست که شاهکاره بلکه یه بازیه عالی حساب میشه.شاهکار به قولی 9.5 به بالا میشه.
منم با این سیسنم هلت بازی خیلی حال کردم این باعث میشه که بازی رو حساب شده بری......منم بازی رو گرفتم و میتونم بگم بازی عالیه در ضمن بازی کلی پیشرفت کرده و حالا همه این پیشرفت ها کنار جو بازی من رو کشته! در ضمن این بازی یکی از بهترین FPS ها میباشد و این قضیه هلث هم که عالی شده.
آره درست میگی نظرات گهربار و فنبوی بازیهای شما به من یکی اصلاً ارتباطی نداره .1)به شما هیچ ارتباطی نداره.
Does everything we expect, and it does it all very, very well. It's sky-high production values and focused design create a to-the-point experience that's predictable, but also massive, exciting, and predictably, a whole lot of fun.