امتیازات Resistance 3

Behrooz

کاربر سایت
R3_Boxart.jpg

Konzolista - 9/10
Review

@USA

84 از دید منتقدا یعنی great . پس برازنده نبودنو شما تعیین نمی کنی .اگر هم تعیین می کنی نظر شخصیته
منتقدی که الان به بازی امتیاز میده با یک دهه پیش زمین تا آسمون فرق داره.یک دهه پیش 8 یعنی عالی نه الان.الان 8 یعنی خوب.

منتقدی که الان به بازی امتیاز میده با یک دهه پیش زمین تا آسمون فرق داره.یک دهه پیش 8 یعنی عالی نه الان.الان 8 یعنی خوب.
شما نظریه ارائه نده خواهشاً . همین مونده بود بدیهیات هم زیر سوال بره! 8 به بالا یعنی عالی .

اخه بدبختی اینه کیلزون 2 که 91 درصد میانگین کسب کرد هم از نظر ایشون باز یه عنوان عالی محسوب نمی شه !! توی یکی از تایک های مقایسه بازی های انحصاری عنوان کردن این قضیرو :)) لازم نیست با هر ادم معلوم الحالی بحث کنید !

شما نظریه ارائه نده خواهشاً . همین مونده بود بدیهیات هم زیر سوال بره! 8 به بالا یعنی عالی .
1)به شما هیچ ارتباطی نداره.
2)8 به بالا یعنی خوب.البته در بعضی بازیها شاید خیلی خوب هم بشه.ولی این نسل امتیازاتش شیکمی شده که البته امسال یه کم بهتر شده ولی باز هم دهه پیش بسیار عاقلانه تر و بهتر بود.
3)همین geow که میانگینش بالای 9 هست معنیش این نیست که شاهکاره بلکه یه بازیه عالی حساب میشه.شاهکار به قولی 9.5 به بالا میشه.

2)8 به بالا یعنی خوب.البته در بعضی بازیها شاید خیلی خوب هم بشه.ولی این نسل امتیازاتش شیکمی شده که البته امسال یه کم بهتر شده ولی باز هم دهه پیش بسیار عاقلانه تر و بهتر بود.
3)همین geow که میانگینش بالای 9 هست معنیش این نیست که شاهکاره بلکه یه بازیه عالی حساب میشه.شاهکار به قولی 9.5 به بالا میشه.

دوست عزیز به نظر من وقتی کسی از یه بازی خوشش بیاد از متای 100 هم براش با ارزش تر ........ولی خوب امتیاز83 اینا هم بی طرف ادم بخواد بگه خوب رو به بالا حساب میشه و

شما این اطلاعات رو از کجا کسب کردی‌؟
اینقدر نظر شخصیت رو به عنوان یه چیز کلی به خورد همه نده . بری پایین بیای بالا چیزی که میگی بیشتر از یه نظر شخصی نیست .

منم بازی رو گرفتم و میتونم بگم بازی عالیه در ضمن بازی کلی پیشرفت کرده و حالا همه این پیشرفت ها کنار جو بازی من رو کشته! در ضمن این بازی یکی از بهترین FPS ها میباشد و این قضیه هلث هم که عالی شده.

• Like
Reactions: dr.ice
منم بازی رو گرفتم و میتونم بگم بازی عالیه در ضمن بازی کلی پیشرفت کرده و حالا همه این پیشرفت ها کنار جو بازی من رو کشته! در ضمن این بازی یکی از بهترین FPS ها میباشد و این قضیه هلث هم که عالی شده.
منم با این سیسنم هلت بازی خیلی حال کردم این باعث میشه که بازی رو حساب شده بری......

• Like
Reactions: Sea Of Dreams
آره درست میگی نظرات گهربار و فنبوی بازیهای شما به من یکی اصلاً ارتباطی نداره .

نکته جالب اینه که میانگین نمرات این بازی با alanwake یکی هست منتها چون اون انحصاری 360 بود شد شاهکار بی نظیر این شد بازی متوسط که مشابهش تو بازار ریخته=))

• Like
Reactions: 浪人
Playstation: The Official Magazine (US) 8/10
Does everything we expect, and it does it all very, very well. It's sky-high production values and focused design create a to-the-point experience that's predictable, but also massive, exciting, and predictably, a whole lot of fun.

متای بازی از 71 نقد 84
میانگین بازی در GameRankings از 41 نقد 85.85

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or