امتیازات Resistance 3

Behrooz

کاربر سایت
R3_Boxart.jpg

Konzolista - 9/10
Review

بازم يه بازيه ديگه كه قربانيه ي تبليغات كم سوني و نامردي كامل سايتا شد مطمئنا اگه مثل بعضي شركت ها با پول سيبيل اين سايتا رو چرب مي كرد الان مجموع نمراتش بالاي 9 بود هر چند حق اين بازي مطمئنا بالاي 9 هستش ولي خودتون كه مي دونين تو اين دوره زمونه سايتا تا پول نگيرن نمره نميدن البته به نظر شخص بنده اينطوره. هرگز قصد توهين نداشتم لطفا از حرف بنده ناراحت نشين.

خیر گیم شارک به Gears of War 3 هم -B داد که میشه همون 6.7 تو متا .
دوست عزیز گیم شارک اول به بازی -Bداد بعد طبق یک آپدیت اظهار کرد که اشتباه شده و نظر منتقد +C بوده که میشه 5.7 .و آخرش هم میگه که متاسفیم برای این خطا .
آپدیتش :
Note: The original score for Gears of War 3 was listed as a B- and was improperly labled. The intent of the writer was to grade Gears of War 3 as as "C+". We regret the error
پس هیچ وقت فکر نکنید این فقط شما هستید که بازیهای مورد علاقتون هدف خود خواهی یک سایت قرار میگیره .

حرف شما بی پایه و اساسه چون بزرگترین قربانی این سایت به نظر من halo :reach هست که بهش امتیاز 5 داده .
حرف شما بی پایه و اساسه چون بازم بزرگترین قربانی این سایت بعد از halo :reach بازی gears of war 3 هست .

نه ببين عزيزم منظور من به يه سايت يا يه بازي مشخص نيست من ميگم سوني هميشه براي بازي هاش كم تبليغ مي كنه و هنوزم ميگم كه اين تبليغات كم در نمره گرفتن و فروش خيلي تاثير داره ولي شما به همين halo :reach توجه كن من خودم بازيش كردم و Resistance هم بازي كردم ولي خوب به نظر بنده حق halo اصلا بالاي 9 نيست در صورتي كه حق Resistance از 9 بالاتره حالا شما اين يه سايت رو پايه ي بحث قرار نده به نمره هاي ديگه و به مجموع نمرات هم دقت كن يا مثلا يه سايتي مثل سايت edge مياد به halo :ODST ميده 9 و اونوقت به يه بازي مثل killzone چه شماره ي دومش و چه شماره ي سومش ميده 7 يا به infamous مياد ميده 6.
باز اين نظر بنده بود.

آخرین ویرایش:
دوست عزیز گیم شارک اول به بازی -Bداد بعد طبق یک آپدیت اظهار کرد که اشتباه شده و نظر منتقد +C بوده که میشه 5.7 .و آخرش هم میگه که متاسفیم برای این خطا .
آپدیتش :
Note: The original score for Gears of War 3 was listed as a B- and was improperly labled. The intent of the writer was to grade Gears of War 3 as as "C+". We regret the error
پس هیچ وقت فکر نکنید این فقط شما هستید که بازیهای مورد علاقتون هدف خود خواهی یک سایت قرار میگیره .
خب اولا من نمیدونستم نمره عوض شده چون تو متا که چک میکردم همون 6.7 بود .
دوما هم اینجا تاپیک امتیازات Gears of War 3 نیست و دیگه بهتره راجع بهش صحبت نکنیم .

نه ببين عزيزم منظور من به يه سايت يا يه بازي مشخص نيست من ميگم سوني هميشه براي بازي هاش كم تبليغ مي كنه و هنوزم ميگم كه اين تبليغات كم در نمره گرفتن و فروش خيلي تاثير داره ولي شما به همين halo :reach توجه كن من خودم بازيش كردم و Resistance هم بازي كردم ولي خوب به نظر بنده حق halo اصلا بالاي 9 نيست در صورتي كه حق Resistance از 9 بالاتره حالا شما اين يه سايت رو پايه ي بحس قرار نده به نمره هاي ديگه و به مجموع نمرات هم دقت كن يا مثلا يه سايتي مثل سايت edge مياد به halo :ODST ميده 9 و اونوقت به يه بازي مثل killzone چه شماره ي دومش و چه شماره ي سومش ميده 7 يا به infamous مياد ميده 6.
باز اين نظر بنده بود.
اگر نظر شماست که فرضا H:R نباید بالای 9 می شد,پس لطف کنید یه جوری نگین پول گرفتن که انگار صد در صد درست می گین.خیلی ها معتقند که H:R حقش بالای 9 بود,حتی اگه سیاست مسخره ی GOTy نبود که به همه ی بازی های پر سر و صدا جایزه بده,شاید H:R بهترین شوتر رو از COD:BO می برد.

اگر نظر شماست که فرضا H:R نباید بالای 9 می شد,پس لطف کنید یه جوری نگین پول گرفتن که انگار صد در صد درست می گین.خیلی ها معتقند که H:R حقش بالای 9 بود,حتی اگه سیاست مسخره ی GOTy نبود که به همه ی بازی های پر سر و صدا جایزه بده,شاید H:R بهترین شوتر رو از COD:BO می برد.

ببين دوست عزيز اگه شما به پست هاي من دقت كنيد متوجه مي شيد كه در هر دو پست بنده گفتم كه اين نظر شخصي بندست و من چيزي جزء نظر شخصيمو نگفتم و فكر نكنم نيازي هم به خراب كردن تاپيك و جر و بحث باشه.

میتونی بوق هم بزنی
این بحث تموم شد فقط خواستم بگم ننه من غریبم بازی در نیارید .
یا علی
حالت خوب نیست عزیز نه ؟
بوق بزن ... ننه من غریبم بازی ... یعنی چی ؟ از کجا برداشت کردی اینارو ؟

کلا این بازی یه بازی عالی هست و میانگینش هم همین رو میگه یعنی Great . ولی به هیچ عنوان یه شاهکار نیست .

توروخدا یه حرفایی نزنین آدم دود از کلش بلند شه.این بازی یه بازیه خوب هست فقط همین.همین نمرات هم انتظارشو نداشتم.

اتفاقا با نمرات خوبی که نسخه های قبلی گرفتن من انتظارم خیلی بیشتر از اینا بود ! حداقل 87-88 ! اما خب چیزی از ارزش بازی کم نمیشه ! بازی واقعا عالی ـه اما به قول دوستمون شاهکار نیست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or