دوست عزیز گیم شارک اول به بازی -Bداد بعد طبق یک آپدیت اظهار کرد که اشتباه شده و نظر منتقد +C بوده که میشه 5.7 .و آخرش هم میگه که متاسفیم برای این خطا .
حرف شما بی پایه و اساسه چون بزرگترین قربانی این سایت به نظر من halo :reach هست که بهش امتیاز 5 داده .
حرف شما بی پایه و اساسه چون بازم بزرگترین قربانی این سایت بعد از halo :reach بازی gears of war 3 هست .
خب اولا من نمیدونستم نمره عوض شده چون تو متا که چک میکردم همون 6.7 بود .دوست عزیز گیم شارک اول به بازی -Bداد بعد طبق یک آپدیت اظهار کرد که اشتباه شده و نظر منتقد +C بوده که میشه 5.7 .و آخرش هم میگه که متاسفیم برای این خطا .
آپدیتش :
پس هیچ وقت فکر نکنید این فقط شما هستید که بازیهای مورد علاقتون هدف خود خواهی یک سایت قرار میگیره .Note: The original score for Gears of War 3 was listed as a B- and was improperly labled. The intent of the writer was to grade Gears of War 3 as as "C+". We regret the error
اگر نظر شماست که فرضا H:R نباید بالای 9 می شد,پس لطف کنید یه جوری نگین پول گرفتن که انگار صد در صد درست می گین.خیلی ها معتقند که H:R حقش بالای 9 بود,حتی اگه سیاست مسخره ی GOTy نبود که به همه ی بازی های پر سر و صدا جایزه بده,شاید H:R بهترین شوتر رو از COD:BO می برد.نه ببين عزيزم منظور من به يه سايت يا يه بازي مشخص نيست من ميگم سوني هميشه براي بازي هاش كم تبليغ مي كنه و هنوزم ميگم كه اين تبليغات كم در نمره گرفتن و فروش خيلي تاثير داره ولي شما به همين halo :reach توجه كن من خودم بازيش كردم و Resistance هم بازي كردم ولي خوب به نظر بنده حق halo اصلا بالاي 9 نيست در صورتي كه حق Resistance از 9 بالاتره حالا شما اين يه سايت رو پايه ي بحس قرار نده به نمره هاي ديگه و به مجموع نمرات هم دقت كن يا مثلا يه سايتي مثل سايت edge مياد به halo :ODST ميده 9 و اونوقت به يه بازي مثل killzone چه شماره ي دومش و چه شماره ي سومش ميده 7 يا به infamous مياد ميده 6.
باز اين نظر بنده بود.
اگر نظر شماست که فرضا H:R نباید بالای 9 می شد,پس لطف کنید یه جوری نگین پول گرفتن که انگار صد در صد درست می گین.خیلی ها معتقند که H:R حقش بالای 9 بود,حتی اگه سیاست مسخره ی GOTy نبود که به همه ی بازی های پر سر و صدا جایزه بده,شاید H:R بهترین شوتر رو از COD:BO می برد.
این بحث تموم شد فقط خواستم بگم ننه من غریبم بازی در نیارید .میتونی بوق هم بزنی
یا علی
توروخدا یه حرفایی نزنین آدم دود از کلش بلند شه.این بازی یه بازیه خوب هست فقط همین.همین نمرات هم انتظارشو نداشتم.
سری Resistance از fps های عالی این نسله . فقط خوبه همین یعنی چی؟!توروخدا یه حرفایی نزنین آدم دود از کلش بلند شه.این بازی یه بازیه خوب هست فقط همین.همین نمرات هم انتظارشو نداشتم.
یعنی فقط خوبه.اوکی؟اصلا معنای شاهکارو عالی برازنده این بازی نیست.سری Resistance از fps های عالی این نسله . فقط خوبه همین یعنی چی؟!