من که طرفدار این بازیم :d بعد از اینکه شماره دومش رو تموم کردم از همون موقع منتظرم شماره سوم بودم .همه از اين بازي بدشون مياد و روي هم 10 فن هم توي اين فروم نداره و كسي هم هايپش نكرد:d
Resistance 3 is the biggest surprise so far this year. While waiting for him from a certain quality, but also crushes his competition in the form Playstationovou Killzone 3, probably no one expected. Insomniac tribute once again proved why one of the best developers in the world and if this is his farewell to the series, it's a dignified send-off certainly. The result is the best part in the whole series, to which many of you have long forgotten. Until the end of the year will be handing out prizes for best action game, Resistance 3 will have a chance to win. More do not deliver.
شما چی میخواین بدونید احسان جان؟شماره یک و دوش چطور بودن ؟ اکه میشه یکم توضیح بدید:d
چون دمو رو که بازی کردم به نظر بازی خوبی میرسید
میانگین یک و دوش هم 86 است
درباره گیم پلی و گرافیک و درباری مد های آنلاینش (فکر کنم شماره دومش به خاطر اینکه 60نفره هم میشد بازیش کرد معروف شد)شما چی میخواین بدونید احسان جان؟
یک fps خلاقانه(از نظر من) که نمیدونم چرا بعضی ها ازش دفع میشن!!!درباره گیم پلی و گرافیک و درباری مد های آنلاینش (فکر کنم شماره دومش به خاطر اینکه 60نفره هم میشد بازیش کرد معروف شد)
گیم اسپات منطق نداره!!!گیم اسپات باید 10 بده.
با توجه به این که در کمال ناباوری به قبلیش 9 داده بود منطق حکم میکنه 10 بده :d