امتیازات Resistance 3

Behrooz

کاربر سایت
R3_Boxart.jpg

Konzolista - 9/10
Review

چیزه دیگه ای تا انتشار بازی نمونده . بعد این کمبود بازی Resistance 3 واقعا میچسبه .
همه از اين بازي بدشون مياد و روي هم 10 فن هم توي اين فروم نداره و كسي هم هايپش نكرد:d
من که طرفدار این بازیم :d بعد از اینکه شماره دومش رو تموم کردم از همون موقع منتظرم شماره سوم بودم .

• Like
Reactions: x to the z
من همينجا عاجزانه از همه دوستان ترولگر در خواست ميكنم اگه ميانگين بازي زير 85 شد سريع شروع نكنيد نميدونم چي شد چي نشد خدارو شكر همه از اين بازي بدشون مياد و روي هم 10 فن هم توي اين فروم نداره و كسي هم هايپش نكرد:d
امتياز براي شروع عالي بود بنظرم با ترسو لرز اين تاپيك رو باز كردم:d

اینجوری میشه یه چیزایی ازش فهمید.:d
سایت(مجله) مال چکوسلواکی هست.نمرش جایی ثبت نمیشه اما کاملا معتبره.

Resistance 3 is the biggest surprise so far this year. While waiting for him from a certain quality, but also crushes his competition in the form Playstationovou Killzone 3, probably no one expected. Insomniac tribute once again proved why one of the best developers in the world and if this is his farewell to the series, it's a dignified send-off certainly. The result is the best part in the whole series, to which many of you have long forgotten. Until the end of the year will be handing out prizes for best action game, Resistance 3 will have a chance to win. More do not deliver.

آخرین ویرایش:
شماره یک و دوش چطور بودن ؟ اکه میشه یکم توضیح بدید:d
چون دمو رو که بازی کردم به نظر بازی خوبی میرسید
میانگین یک و دوش هم 86 است

درباره گیم پلی و گرافیک و درباری مد های آنلاینش (فکر کنم شماره دومش به خاطر اینکه 60نفره هم میشد بازیش کرد معروف شد)
یک fps خلاقانه(از نظر من) که نمیدونم چرا بعضی ها ازش دفع میشن!!!
اسلحه های توش به معنای واقعی جالبند
گیم پلی سریعی داره اما رو 30 فریم اجرا میشه:d
R2 تو مولتی 40 نفر رو ساپورت میکرد و همون مدهای معمولی رو داشت بعلاوه اینکه میتونستی به کمک دوستات مرحله های خاصی رو بری که همین هم معروفش کرده بود
در کل تم R2 یه خورده شاد میزد،اما مثل اینکه بازی برگشته به تم سیاه R1 (تا حالا که اینطوری نشون دادن تریلرهاش)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or