امتیازات Resident Evil 6

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Tommy Fisher

Shit happens
کاربر سایت
resident-evil-6-8.jpg

RE6 اولین امتیاز خودش رو از شعبه ایتالیا مجله رسمی پلی استیشن (OPM Italy) دریافت کرد, 9/10 !

اسکن های مجله:
re6_opmi.jpg

residentevil6_9.jpg
--

OPM US - 9/10
M! Games Magazine - PS3 - 8.8/10
X360 - 8.5/10
LEVEL Magazine -
7/10
OPM NL/BE - 8/10
NAG Magazine - 5.8/10
Famitsu – 10/10/10/9
PS Mania - 4.5/5
Mumbai Mirror - 4/5
Hyper Magazine - 8/10
GameTrailers - 8.8/10
-----
4players.de Xbox 55%
Ps3 59%

Joystiq 2.5/5

Destructoid 3/10

Gamesradar 3.5/5

Gamespot 4.5/10
The Good

Intriguing narrative structure
Great voice acting and action-packed cutscenes draw you into the story.

The Bad

Loads of bad, overlong quick-time events
Excruciating overemphasis on mediocre set piece events
Ruins the pace by constantly ripping control from you
Poorly executed scripted events lead to unavoidable deaths.

EDGE 6/10
It’s a bloated, often incoherent game, but the most frustrating thing about Resident Evil 6 is that (Chris’s focus on cover shooting aside) it’s not an unimaginative one. It might feel padded at times, but Capcom always has something new to show you after the filler, such as a fresh campaign, another repellent boss form, a surprising enemy type, a co-op vehicle section, or an odd location to explore. Even replaying a chapter from the perspective of your teammate will offer a tweaked weapon set and slightly altered routes. In always trying to offer something more, Resident Evil 6 fails to refine what it has already given you. And whatever else you might say about the game, it achieves something that its predecessor never did: it steps out of Resident Evil 4’s shadow and becomes its own game. Sadly, it’s a game that redefines the series as a loose collection of action scenarios with a shared theme of mild sci-fi horror. It’s a game so eager to please that it can’t settle on an identity. And it’s a game that marks a critical point in the series’ history. Resident Evil might have lost interest in pure horror a while back, but it seems Capcom would rather you were thrilled than afraid.

G4TV 2.5/5

1up C+

RE6 presents blockbuster-caliber entertainment, sure, but it also forces you to revisit rough portions of gameplay and rarely challenges a player outside of arbitrary difficulty levels and cheap deaths via phoned-in quick-time events. The unfortunate truth is that Capcom hasn't figured out a new way to terrify gamers in the eight years since RE4. While building on that game's masterful formula of stop-and-pop gunplay is a smart approach, RE6 serves as proof that too many compromises and too much empowerment can ultimately erode what makes Resident Evil, at its core, work.

Eurogamer 6/10
The game represents a tremendous amount of effort and investment and, for those impressed by such things, Resident Evil 6 may delight. But all the effort in the world won't make up for a lack of vision. This game is blind to imagination and focus. Capcom's uncertainty about the series' identity post-Mikami (and post-Uncharted) is hardcoded into its structure: four campaigns offering different, flawed expressions of that potential. And the inevitable price for this wavering is a lack of coherence. Resident Evil 6 is an unwieldy tribute to the series' past, an uneven expression of its present and an unwelcome indication of its future.

IGN 7.9/10
Resident Evil 6 might be the biggest RE game ever, but it struggles to be the best, lacking a coherent vision.

x360a 77/100
Resident Evil 6 is a truly immense RE title that succeeds as a third-person action shooter, but falls flat on its face as a survival horror game. Yes, times have changed, but if Dead Space can still provide a good balance of scares and set-pieces, then why can't Resi? Here's hoping that Capcom sees the next-generation of consoles as a golden opportunity to take Resident Evil back to its roots. Or perhaps a reboot is in order. Until then, Resident Evil 6 is certainly not a bad game by any means, just a bit of a disappointment. Nonetheless, it'll still get its slimy hooks into you if you let it.

polygon 4/10
Resident Evil 6 leaves players with the shell of a blockbuster game. It blusters along with massive explosions and insane plot twists, but it lacks a fundamental understanding of why action games are fun. In the end, Resident Evil 6 resembles one of its grotesque mutations — bloated, out of control, and recklessly trying to consume everything around it. Capcom has built a real monster here.

gameinformer 8.75/10
Capcom has loaded an unprecedented amount of content on one disc. Unfortunately, that drive to do it all has created some quality gaps. The game occasionally pulls the camera away from the action to show off a new goal or destination, leaving you open to blind cheap shots. The most annoying bug I encountered makes a boss unbeatable during Leon’s co-op campaign, marring the otherwise excellent climactic battles. Capcom promises some of these issues will be fixed with a day one patch, but we reviewed the game on the disc.

Over the years, the tone of the Resident Evil series has morphed from a George Romero horror flick to Michael Bay summer blockbuster. That metamorphosis into insane action is front and center in Resident Evil 6, and bringing a buddy along for the chaos is great fun. The game’s minor flaws don’t hold back the decadent experience from being an unhinged, flaming rollercoaster ride.

BioGamer Girl 10/10
Capsulecomputers 10/10
Nieuwerwets 10/10
Famitsu 10/10/10/9
Playfront 9.5/10
NZGamer 9.5/10
CGM 9.3/10
Ztgd 9.2/10
CheatCC 9.2/10
Mondoxbox 9/10
God Is A Geek 9/10
The Inquirer 9/10
Fan Bolt 9/10
GodisaGeek 9/10
Rant Gaming 9/10
Bloody Disgusting 9/10
OPM US 9/10
PS Mania 9/10
GamingNexus 8.9/10
HH Review 8.9/10
Play UK 8.8/10
GameTrailers 8.8/10
Gram.pl 8.8/10
TheKoalition 8.8/10
Games Magazine 8.8/10
Game Informer 8.75/10
VGZ 8.7/10
Consoledominatio 8.5/10
X360 8.5/10
JPS 8.5/10
VGRevolution 8.4/10
Gameswelt 8.1/10
OXM UK 8/10
Worthplaying 8/10
Play Magazine 8/10
Shogungamer 8/10
Gaming age 8/10
EGM 8/10
Empire 8/10
Dread Central 8/10
Hyper Magazine 8/10
Mumbai Mirror 8/10
Invision Game 8/10
OPM NL/BE 8/10
GIGA 8/10
StrategyInformer 8/10
Planet Xbox 360 8/10
IGN 7.9/10
Xbox360achievements 7.7/10
Canadianonlinegamers 7.7/10
GameFront 7.5/10
insidegamingdaily 7.5/10
GamerZines 7.5/10
Xgn 7.5/10
Gaming Examiner 7.5/10
Machinima 7.5/10
Dealspwn 7/10
Eurogamer.it 7/10
LEVEL Magazine 7/10
GamesTM 7/10
OPM UK 7/10
GamesTM 7/10
ClickOnline 7/10
Gamesradar 7/10
JeuxActu: 7/10
Cinema Blend 7/10
EuroGamer Sweden 7/10
WhatCulture 7/10
Trusted 7/10
Gamerevolution 7/10
Upperpad 6.9/10
AusGamers 6.8/10
G3AR 6.5/10
IBTimes 6/10
Attack of the Fanboy 6/10
NY Daily News 6/10
Complex 6/10
EuroGamer Spain 6/10
AE Infinite 6/10
1UP 6/10
Gameblog 6/10
VideoGamer 6/10
Eurogamer 6/10
Edge 6/10
PSLS 6/10
The Escapist 6/10
Welland Tribune 6/10
NAG Magazine 5.8/10
German 4-Players Xbox 5.5/10
WGTC 5.5/10
Good Game 5.5/10
Joystiq 5/10
G4TV 5/10
Insight Factor 5/10
MetroGameCentral 5/10
Gamekult 5/10
IncGamers 5/10
FanCensus 5/10
DualShockers 5/10
Gamespot 4.5/10
Giant Bomb 4/10
TheVerge 4/10
Polygon 4/10
Destructoid 3/10
Quarter to Three 2/10

Last edited by a moderator:
واقعا فکر میکنی 9.5 میگیره
از من سوال نپرسیدی (:دی) ولی به نظر من 9.5 که نمی گیره ولی اگه اکشن خوبی داشته باشه با توجه به محتوایی که داره احتمالا نمرات خیلی خوبی می گیره، فقط مهم اینه که اکشن بازی خوب باشه :دی البته خودم میدونم RE یعنی ترس و دلهره و فلان و اینا، منظورم از نظر نمره گرفتن بود :دی

واقعا بازیهای ژاپنی اونم کپکام که سیاست کمونیستی داره همشون مذخرف هستند بجز Jrpg ها و metal gear solid

از من سوال نپرسیدی (:دی) ولی به نظر من 9.5 که نمی گیره ولی اگه اکشن خوبی داشته باشه با توجه به Content هایی که داره احتمالا نمرات خیلی خوبی می گیره، فقط مهم اینه که اکشن بازی خوب باشه :دی البته خودم میدونم RE یعنی ترس و دلهره و فلان و اینا، منظورم از نظر نمره گرفتن بود :دی

میدونم چی میگی . اما واقعا قسمت داستانی Jake فوق العاده بی مزه و مسخرست . من خودم بعد از بازی کردن دمو فقط به این امیدوار بودم که شاید داستان خوبی داشته باشه که امتیاز بالا بگیره . البته تنوع هم زیاده تو بازی . 7 شخصیت قابل بازی و 4 بخش داستانی :d
اکشن روون تر شده . Run&Gun اضافه کردن خیلی کمک کرده . حداقل تکلیف بازی با خودش مشخصه . توی 5 اکشن بود اما کنترل فوق العاده خشک و اعصاب خورد کن اما اینجا یه اکشن در حد GeOW و COD تحویل ملت دادن حرکات رزمی هم در حد Sleeping Dogs :d

اون زمانی که سری RE اوج گرفته و چپ و راست شماره مختلف ازش میومد بیرون

ملت دیگه سر RE 3 و ... قاطی کردن ! یعنی شلوار کپکام کشیدن رو کلش :d که چرا اینقدر بازی تکراری میزنین و شده تکرار مکررات و ...( از همین قبیل اصطلاحات نامملوسی که الان به COD میگن ! :d )

RE 1 , RE2 رو میزدن تو سر RE 3 و بقیه شماره هایی که مثل اینا بود ( Zero و ...) :d

وقتی که RE 4 اومدن کسی از گل پایینتر بهش نمیگفت ! فن های RE رو اسمش قسم میخوردند ! :d

بعدش که 5 اومد کسی زیاد چیزی نگفت ! ( در حد منطقی فحش میدادن ! ):d ولی وقتی گفتن 6 داره میاد مثل 5 - اکشن هست ! همه شروع کردن از شماره 4 کوبیدن به جلو ! و شماره 4 شد دشمن و خیانت کار سری RE ! و ترجیحا بدترین شماره بازی ! :d

و از همه جالب تر ایننکه RE 3 رو میزنن تو سر شماره 6 ! :d:d:d

بساطی داریم با گیمر جماعت به مولا ! :d

راست میگی .ولی مساله اینجاست شماره 6 هر چی باشه از 5 بهتره (البته من جزو مخالف های 5 نیستم).لا اقل ویژگی های شماره های 5 و 4 رو تا حدودی با هم داره . من ترجیح میدم تو تاریکی شب ، رزیدنت اویل اکشن بازی کنم تا اینکه زیر آفتاب از دست زامبی جماعت در برم!!!!!!!!!!!!

اگر زحمتی نیست ترجمه کنید نظر بدیم :D

مطمئنم کپکام اینبار یه بازی توپ میده بیررون 100% مطمئنم

همونطور که راجب PES 2013 مطمئن بودم و خوب بود
خلاصه کلام گفته کپکام گند زده به بازی
چیزی که مونده برامون همین خاطره خوب از بازیهای قدیمی رزیدنت اویله

الان به جز OPM کجاها به این بازی نمره دادن که تاپیک 9 صفحه اومده جلو؟:-/

تو Gamerankings فقط از OPM نمره گذاشته!

خیلی ها هم به هر دلیلی که محترم هست زیاد با بازی ارتباط برقرار نکردند ولی اطمینان دارم وقتی ی 9یا شاید هم 9.5 از گیم اسپات گرفت نظرات 360 درجه عوض می شه

سر Sleeping dogs هم همین وضع بود. همه تا قبل از اینکه نمره هاش بیاد، یه جوری به بازی فحش می دادن که بهتره حرفی نزنیم، به محضی اینکه نمره هاش اومد 360 درجه که هیچ 720 درجه تغییر زاویه دادن.

طرف می گفته "بازی چیه مسخره اس حقش بیشتر از 6 نیست." بعد اومده تو صفحه اصلی میگه "چرا بهش 8 دادین. حقش پایمال شده. خدا ازتون نگذره" :دی

آخرین ویرایش:
9 - 9.5 ؟ به هیچ عنوان به نظرم حتی اگر بخوایم سری قبلی RE رو کنار بذاریم و بازی رو کلیشه ای و با نگرش های سطحی نقد کنیم
باز هم فکر نکنم که این نسخه بتونه امتیاز بالاتر از 8.5 رو بگیره ( البته در صورت دخیل نبودن احشام خارجی!!).

از من سوال نپرسیدی (:biggrin1:) ولی به نظر من 9.5 که نمی گیره ولی اگه اکشن خوبی داشته باشه با توجه به محتوایی که داره احتمالا نمرات خیلی خوبی می گیره، فقط مهم اینه که اکشن بازی خوب باشه :biggrin1: البته خودم میدونم RE یعنی ترس و دلهره و فلان و اینا، منظورم از نظر نمره گرفتن بود :biggrin1:

به نظرم هر چقدر اکشن بازی هم خالص باشه بازهم نمیتونه در حد اکشنی طراز اول مثل GOW باشه و علتش هم جو و دشمنان و داستان و استایل بازیه که شاید مانعی برای این امر باشه.

خداوکیلی اگه میتونستم اون منتقدینی که به بازی کمتر از 7 بدن رو یه هدیه ای، چیزی به رسم یادبود (:دی) تقدیمشون میکردم :دی.

پ.ن: زودتر این Embargo رو بردارن یکم دلمون شاد شه :دی.

دوستان RE دوست.. خواهشا کمی هم به مبحث شیرین ریاضی روی بیاورید..! 360 درجه بر میگرده همون جای اولش 720 درجه هم همچنین..!
شما باید از عدادی مثل 180 و 540 درجه استفاده کنید..

=====

در کل هر بازی که هیچ شخصیتی از خودش نداشته باشه و فقط المانهای بازیهای دیگر رو تقلید کنه محکوم به شکست هست..

توی Re3 با شاتگان کله قطع میکردی
(یادمه اگه فاصلت با زامبی ها از نیم متر بیشتر بود سرشون قطع نمیشد :d اما چون همیشه خشاب کم داشتیم و تیر های شات گان و مگنوم مثل طلا کم یاب بود همیشه ریسک میکردیم و تا نیم متری زامبی ها نزدیک میشدیم =)))

اما اینجا لیان با یه لگد دونه دونه واسط کله میندازه هوا
اونم با کفش های ادیداس;;)

این حرکات خودش پیشرفته دیگه=))

آخرین ویرایش:
چون همیشه خشاب کم داشتیم و تیر های شات گان و مگنوم مثل طلا کم یاب بود همیشه ریسک میکردیم و تا نیم متری زامبی ها نزدیک میشدیم =)))
ریسک زمانی بود که روی درجه سختی بالا بازی میکردی یه چاقو یه هفتیر اشغالی یک دونه دستگاه فشنگ ساز میداد دستت !!
که مجبور بودی همه زامبیارو با چاقو بزنی و اون 4 تا دونه فشنگ رو بذاری واسه لیکر ها و غیره !!
تازه دوتا slot برا ایتم ها هم کم میشد ازت !!!
حالا مقایسه کن با این !

اما اینجا لیان با یه لگد دونه دونه واسط کله میندازه هوا
اونم با کفش های ادیداس;;)

این حرکات خودش پیشرفته دیگه=))
به این حرکت میگن roundhouse kick که در ورزش های رزمی،زیاد استفاده میشه.ولی ایده ی استفاده این حرکت روی زامبی ها از نواوری های کپ کام محسوب میشه.=d>

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or