امتیازات Resident Evil 6

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Tommy Fisher

Shit happens
کاربر سایت
resident-evil-6-8.jpg

RE6 اولین امتیاز خودش رو از شعبه ایتالیا مجله رسمی پلی استیشن (OPM Italy) دریافت کرد, 9/10 !

اسکن های مجله:
re6_opmi.jpg

residentevil6_9.jpg
--

OPM US - 9/10
M! Games Magazine - PS3 - 8.8/10
X360 - 8.5/10
LEVEL Magazine -
7/10
OPM NL/BE - 8/10
NAG Magazine - 5.8/10
Famitsu – 10/10/10/9
PS Mania - 4.5/5
Mumbai Mirror - 4/5
Hyper Magazine - 8/10
GameTrailers - 8.8/10
-----
4players.de Xbox 55%
Ps3 59%

Joystiq 2.5/5

Destructoid 3/10

Gamesradar 3.5/5

Gamespot 4.5/10
The Good

Intriguing narrative structure
Great voice acting and action-packed cutscenes draw you into the story.

The Bad

Loads of bad, overlong quick-time events
Excruciating overemphasis on mediocre set piece events
Ruins the pace by constantly ripping control from you
Poorly executed scripted events lead to unavoidable deaths.

EDGE 6/10
It’s a bloated, often incoherent game, but the most frustrating thing about Resident Evil 6 is that (Chris’s focus on cover shooting aside) it’s not an unimaginative one. It might feel padded at times, but Capcom always has something new to show you after the filler, such as a fresh campaign, another repellent boss form, a surprising enemy type, a co-op vehicle section, or an odd location to explore. Even replaying a chapter from the perspective of your teammate will offer a tweaked weapon set and slightly altered routes. In always trying to offer something more, Resident Evil 6 fails to refine what it has already given you. And whatever else you might say about the game, it achieves something that its predecessor never did: it steps out of Resident Evil 4’s shadow and becomes its own game. Sadly, it’s a game that redefines the series as a loose collection of action scenarios with a shared theme of mild sci-fi horror. It’s a game so eager to please that it can’t settle on an identity. And it’s a game that marks a critical point in the series’ history. Resident Evil might have lost interest in pure horror a while back, but it seems Capcom would rather you were thrilled than afraid.

G4TV 2.5/5

1up C+

RE6 presents blockbuster-caliber entertainment, sure, but it also forces you to revisit rough portions of gameplay and rarely challenges a player outside of arbitrary difficulty levels and cheap deaths via phoned-in quick-time events. The unfortunate truth is that Capcom hasn't figured out a new way to terrify gamers in the eight years since RE4. While building on that game's masterful formula of stop-and-pop gunplay is a smart approach, RE6 serves as proof that too many compromises and too much empowerment can ultimately erode what makes Resident Evil, at its core, work.

Eurogamer 6/10
The game represents a tremendous amount of effort and investment and, for those impressed by such things, Resident Evil 6 may delight. But all the effort in the world won't make up for a lack of vision. This game is blind to imagination and focus. Capcom's uncertainty about the series' identity post-Mikami (and post-Uncharted) is hardcoded into its structure: four campaigns offering different, flawed expressions of that potential. And the inevitable price for this wavering is a lack of coherence. Resident Evil 6 is an unwieldy tribute to the series' past, an uneven expression of its present and an unwelcome indication of its future.

IGN 7.9/10
Resident Evil 6 might be the biggest RE game ever, but it struggles to be the best, lacking a coherent vision.

x360a 77/100
Resident Evil 6 is a truly immense RE title that succeeds as a third-person action shooter, but falls flat on its face as a survival horror game. Yes, times have changed, but if Dead Space can still provide a good balance of scares and set-pieces, then why can't Resi? Here's hoping that Capcom sees the next-generation of consoles as a golden opportunity to take Resident Evil back to its roots. Or perhaps a reboot is in order. Until then, Resident Evil 6 is certainly not a bad game by any means, just a bit of a disappointment. Nonetheless, it'll still get its slimy hooks into you if you let it.

polygon 4/10
Resident Evil 6 leaves players with the shell of a blockbuster game. It blusters along with massive explosions and insane plot twists, but it lacks a fundamental understanding of why action games are fun. In the end, Resident Evil 6 resembles one of its grotesque mutations — bloated, out of control, and recklessly trying to consume everything around it. Capcom has built a real monster here.

gameinformer 8.75/10
Capcom has loaded an unprecedented amount of content on one disc. Unfortunately, that drive to do it all has created some quality gaps. The game occasionally pulls the camera away from the action to show off a new goal or destination, leaving you open to blind cheap shots. The most annoying bug I encountered makes a boss unbeatable during Leon’s co-op campaign, marring the otherwise excellent climactic battles. Capcom promises some of these issues will be fixed with a day one patch, but we reviewed the game on the disc.

Over the years, the tone of the Resident Evil series has morphed from a George Romero horror flick to Michael Bay summer blockbuster. That metamorphosis into insane action is front and center in Resident Evil 6, and bringing a buddy along for the chaos is great fun. The game’s minor flaws don’t hold back the decadent experience from being an unhinged, flaming rollercoaster ride.

BioGamer Girl 10/10
Capsulecomputers 10/10
Nieuwerwets 10/10
Famitsu 10/10/10/9
Playfront 9.5/10
NZGamer 9.5/10
CGM 9.3/10
Ztgd 9.2/10
CheatCC 9.2/10
Mondoxbox 9/10
God Is A Geek 9/10
The Inquirer 9/10
Fan Bolt 9/10
GodisaGeek 9/10
Rant Gaming 9/10
Bloody Disgusting 9/10
OPM US 9/10
PS Mania 9/10
GamingNexus 8.9/10
HH Review 8.9/10
Play UK 8.8/10
GameTrailers 8.8/10
Gram.pl 8.8/10
TheKoalition 8.8/10
Games Magazine 8.8/10
Game Informer 8.75/10
VGZ 8.7/10
Consoledominatio 8.5/10
X360 8.5/10
JPS 8.5/10
VGRevolution 8.4/10
Gameswelt 8.1/10
OXM UK 8/10
Worthplaying 8/10
Play Magazine 8/10
Shogungamer 8/10
Gaming age 8/10
EGM 8/10
Empire 8/10
Dread Central 8/10
Hyper Magazine 8/10
Mumbai Mirror 8/10
Invision Game 8/10
OPM NL/BE 8/10
GIGA 8/10
StrategyInformer 8/10
Planet Xbox 360 8/10
IGN 7.9/10
Xbox360achievements 7.7/10
Canadianonlinegamers 7.7/10
GameFront 7.5/10
insidegamingdaily 7.5/10
GamerZines 7.5/10
Xgn 7.5/10
Gaming Examiner 7.5/10
Machinima 7.5/10
Dealspwn 7/10
Eurogamer.it 7/10
LEVEL Magazine 7/10
GamesTM 7/10
OPM UK 7/10
GamesTM 7/10
ClickOnline 7/10
Gamesradar 7/10
JeuxActu: 7/10
Cinema Blend 7/10
EuroGamer Sweden 7/10
WhatCulture 7/10
Trusted 7/10
Gamerevolution 7/10
Upperpad 6.9/10
AusGamers 6.8/10
G3AR 6.5/10
IBTimes 6/10
Attack of the Fanboy 6/10
NY Daily News 6/10
Complex 6/10
EuroGamer Spain 6/10
AE Infinite 6/10
1UP 6/10
Gameblog 6/10
VideoGamer 6/10
Eurogamer 6/10
Edge 6/10
PSLS 6/10
The Escapist 6/10
Welland Tribune 6/10
NAG Magazine 5.8/10
German 4-Players Xbox 5.5/10
WGTC 5.5/10
Good Game 5.5/10
Joystiq 5/10
G4TV 5/10
Insight Factor 5/10
MetroGameCentral 5/10
Gamekult 5/10
IncGamers 5/10
FanCensus 5/10
DualShockers 5/10
Gamespot 4.5/10
Giant Bomb 4/10
TheVerge 4/10
Polygon 4/10
Destructoid 3/10
Quarter to Three 2/10

Last edited by a moderator:
مسخره بازیا چیه از هر بلاگ و وبسایتی امتیاز میارید.
چون امتیازش کم بوده مسخره بازیه؟

جایی فکر نکنم نوشته شده باشه "امتیاز های سایت‌ ها و مجله ها خیلی مطرح به بازی‌ها"

ریسک زمانی بود که روی درجه سختی بالا بازی میکردی یه چاقو یه هفتیر اشغالی یک دونه دستگاه فشنگ ساز میداد دستت !!
که مجبور بودی همه زامبیارو با چاقو بزنی و اون 4 تا دونه فشنگ رو بذاری واسه لیکر ها و غیره !!
تازه دوتا slot برا ایتم ها هم کم میشد ازت !!!
حالا مقایسه کن با این !
به نظر من این قشنگ تر بود کوروش جان تا اینکه تیربار دستت بدن یا دختر 20 ساله با 30 کیلو وزن 15 تا تفنگ 10 برابر وزن خودش دستش بگیره ...
البته سلیقه ها متفاوته و همشون هم قابل احترام

پ.ن: البته مد داشت توی همون سری کلاسیکش که میشد بازوکا داشته باشی یا تیربار، اما باز همه چی دست خودت بود

چون امتیازش به مذاق شما خوش میاد دیگه سایت خوب و بد برای امتیاز دادن نداریم.
حق با شماست
1: هیچ قانونی نوشته از کجا میشه امتیاز گذاشت از کجا نه
و
2: کاربران در صورت مشاهده هرگونه سرپیچی از قوانین در پست های ارسال شده، در صورت تمایل با فشردن کلید "آگاه کردن مدیریت از تخلف" که در تمامی پست های ارسالی موجود است می توانند مدیران و ناظمین آن انجمن را برای رسیدگی به موضوع آگاه سازند. توجه داشته باشید که تذکر و یادآوری قوانین فقط بر عهده مدیران است، بنابراین از کاربران عزیز تقاضا می کنیم از ارسال مواردی مانند: این تاپیک تکراری است، این جاش اینجا نیست، تاپیک چرا قفل نشده، مدیران سریعتر تاپیک رو قفل کنند و ... جداً خودداری کنند. در صورت مشاهده این موارد فقط از "آگاه کردن مدیریت از تخلف" استفاده کنید، در صورت مشاهده پیام های مدیریتی از کاربران، پیام فوراً حذف خواهد شد.

آخرین ویرایش:
چون امتیازش کم بوده مسخره بازیه؟

جایی فکر نکنم نوشته شده باشه "امتیاز های سایت‌ ها و مجله ها خیلی مطرح به بازی‌ها"

چون امتیازش به مذاق شما خوش میاد دیگه سایت خوب و بد برای امتیاز دادن نداریم.

به نظر من این قشنگ تر بود کوروش جان تا اینکه تیربار دستت بدن یا دختر 20 ساله با 30 کیلو وزن 15 تا تفنگ 10 برابر وزن خودش دستش بگیره ...
البته سلیقه ها متفاوته و همشون هم قابل احترام
پ.ن: البته مد داشت توی همون سری کلاسیکش که میشد بازوکا داشته باشی یا تیربار، اما باز همه چی دست خودت بود
منم منظورم همین بود (هفتیر اشغالی یعنی ضعیف منظورم بود :d)
اصلا لذتش به همین بود
مثلا توی رزیدنت ایول 3 به خاطر محل ایتم ماموریتت توی بازی باید یه چیزیو بندازی (معمولا هم یا مهمات بود یا گیاه)
در همون حال وسط راه نمسیس هم میوفتاد به جونت
دیگه همه جوره استرس بود !

چند تا پست را پاک کردم و دوست ندارم اینکار را بخوام تکرار کنم
بهتره چند نکته را راجع به این تاپیک روشن کنم

1: گذاشتن هرگونه امتیاز از هر سایت و مجله ای مجازه و هیچگونه محدودیتی وجود نداره چه نمرش 100 باشه چه صفر
2: پست اول هم با امتیازات آپدیت میشه و دوستان اگه علاقه ای به خوندن پست ها ندارن میتونن اونجا را بخونن
3: بحث با رعایت قوانین و در حیطه ادب در مورد رزیدنت اویل در این تاپیک مجازه
4: اسپویل داستانی رزیدنت اویل 6 در این تاپیک ممنوع
ممنون و موفق باشیم

شرمندما اما فک نکنم اصلاً رزیدنت گِرز آف دیتوتی داستانی داشته باشه:(
اتفاقا یکی از دلایلی که من بیصبرانه منتظر ا ومدن این بازی هستم داستانشه
درسته گیم پلی حداقل با سلیقه من سازگار نیست
اما من هنوز تمام شخصیت هاش را دوست دارم و دوست دارم ببینم توی این شماره چه اتفاقی میفته

اتفاقا یکی از دلایلی که من بیصبرانه منتظر ا ومدن این بازی هستم داستانشه
درسته گیم پلی حداقل با سلیقه من سازگار نیست
اما من هنوز تمام شخصیت هاش را دوست دارم و دوست دارم ببینم توی این شماره چه اتفاقی میفته

آقا نوید برای منم داستان تو اولویت اوله ولی وقتی این تکه از نقد OPM رو خوندنم یکم حالم گرفته شد:

There's more content and variety here than in any other entry in the series, and its stories - while a little too goofy to really take seriously - are nonetheless fascinating, particularly for those of us who've watched these characters grow and develop over the years

به نظر خودمم داستان کمی چیپ به نظر می‌رسه مخصوصاً سناروی جیک که واقعاً وصله نچسب این نسخست.

داستان رزیدنت اویل خوبه، خیلی هم خوبه. اما اون چیزی که باعث شده رزیدنت اویل رزیدنت اویل بشه داستان 1# ـش نبوده.
گیم پلی شماره 4 یه چیزایی داشت، نسخه های کلاسیک هم یه چیزایی.(هر دو دسته هم عالی و طرفداران خودش رو داره) اما اساسا کسی رزیدنت اویل رو برای داستان صرف بازی نمی کنه؛ رزیدنت اویل 5 داستانش از اکثر نسخه های رزیدنت اویل بهتر بوده به عقیده اکثر فن ها، من هم الآن این رو اعتراف می کنم. اما گیم پلی و مکانیزم های نسخه 5 ... ؟
کلا عصر طلایی بازی های کپکام رو هم نگاه کنیم اکثرا همین طوری هستن. داستان بد نیستن اما، بیشتر گیم پلی محور هستن.

امیدوارم در نهایت مشخص بشه که جیک پسر وسکر نیست. این کپکام همون جور که ابهت ورجیل توی DMC رو با آوردن پسرش یعنی nero نابود کرد، اینجا هم داره وسکر رو به همون شکل نابود میکنه. اصلا تو کت آدم نمیره که وسکر بچه داشته باشه

داستان رزیدنت اویل خوبه، خیلی هم خوبه. اما اون چیزی که باعث شده رزیدنت اویل رزیدنت اویل بشه داستان 1# ـش نبوده.
گیم پلی شماره 4 یه چیزایی داشت، نسخه های کلاسیک هم یه چیزایی.(هر دو دسته هم عالی و طرفداران خودش رو داره) اما اساسا کسی رزیدنت اویل رو برای داستان صرف بازی نمی کنه؛ رزیدنت اویل 5 داستانش از اکثر نسخه های رزیدنت اویل بهتر بوده به عقیده اکثر فن ها، من هم الآن این رو اعتراف می کنم. اما گیم پلی و مکانیزم های نسخه 5 ... ؟
کلا عصر طلایی بازی های کپکام رو هم نگاه کنیم اکثرا همین طوری هستن. داستان بد نیستن اما، بیشتر گیم پلی محور هستن.

به نظر من داستان رزیدنت اویل تا الآن خیلی تو موفقیتش تأثیر داشته. همین نسخه چهارم که بعضی از طرفدارها باهاش ارتباط برقرار نمی‌کنند به خاطر داستان بی ارتباطشه (البته من خودم این نسخه رو به شدت دوست دارم)، و محبوبیتش هم به خاطر تحولش در گیم پلی بوده. اگر داستان را از نسخه پنجم حذف کنیم هیچ چیز نداره، دلیل فروش خوبش هم همین داستان جالبشه. بیش‌تر طرفداران نسخه کلاسیک هم به دو چیز تو نسخه ششم امید دارند 1- داستان و 2- بازگشت المان‌های نسخه کلاسیک مثل جو ترس و معما و پازل‌ها و ... . فکر نکنم بازی تو مورد دوم چندان راضی کننده باشه، فقط میمونه داستان که اگر اون هم قابل قبول نباشه، ارزش این نسخه به شدت پایین میاد. شما تصور کنید کل نسخه ششم مربوط به داستان جیک یا یک شخصیت کاملاً جدید و ناشناس بود. اگر بازی بهترین گیم پلی رو هم داشته باشه باز بی ارزشه، پس داستان در درجه بالای اهمیت قرار داره.

اصلا بحث من فروش نیست...! من دارم از موفقیت یک نسخه رزیدنت اویل و این که بصورت کلی محبوبیت یک نسخه حرف می زنم. میگم رزیدنت اویل 5ـی که همه می کوبنش(فن و هیتر، هارد کورو نوب!) داستانش از بهترین هاست توی سری. پس چرا این همه کوبیده می شه؟! سادست. گیم پلیش رزیدنت اویل نیست...
رزیدنت اویل 4، داستانش نامربوط به سری و Stand Alone بهش نگاه کنیم معمولی تا خوب. چرا این همه همه دوسش دارن؟ گیم پلی، حس ترس و اتمسفر فوق خفنش، به علاوه لول دیزاین جادویی و تحول (همون گیم پلی خوب در کل منظورمه).

خوب اگر نسخه پنجم هم گیم پلی مناسبی داشت مطمئناً محبوبیتش بیشتر از نسخه چهارم میشد. شما فروش بالای نسخه پنجم هم در نظر بگیر، با اینکه انتقاد از گیم پلی و سبک بازی زیاد بود ولی باز طرفدارها اکثراً داستانش رو دوست داشتند، گیم پلی خوب همه چیز نیست، یک مثال هم زدم بالا.

آخرین ویرایش:
به نظر من داستان رزیدنت اویل تا الآن خیلی تو موفقیتش تأثیر داشته. همین نسخه چهارم که بعضی از طرفدارها باهاش ارتباط برقرار نمی‌کنند به خاطر داستان بی ارتباطشه (البته من خودم این نسخه رو به شدت دوست دارم)، و محبوبیتش هم به خاطر تحولش در گیم پلی بوده. اگر داستان را از نسخه پنجم حذف کنیم هیچ چیز نداره، دلیل فروش خوبش هم همین داستان جالبشه. بیش‌تر طرفداران نسخه کلاسیک هم به دو چیز تو نسخه ششم امید دارند 1- داستان و 2- بازگشت المان‌های نسخه کلاسیک مثل جو ترس و معما و پازل‌ها و ... . فکر نکنم بازی تو مورد دوم چندان راضی کننده باشه، فقط میمونه داستان که اگر اون هم قابل قبول نباشه، ارزش این نسخه به شدت پایین میاد.

پ.ن: قبل از اینکه مواردی مثله بعداً نظرت عوض خواهد شد و امثالهم رو به بنده تذکر بدید، بدونید خودم دوست دارم این نسخه بالاترین امتیازها رو بگیره و تجربه خوبی برای گیمرها بشه.
اصلا بحث من فروش نیست...! اگر به فروش باشه نسخه پنجم بهترین رزیدنت اویل هست! من دارم از موفقیت یک نسخه رزیدنت اویل و بصورت کلی محبوبیت یک نسخه حرف می زنم. میگم رزیدنت اویل 5ـی که همه می کوبنش(فن و هیتر، هارد کورو نوب!) داستانش از بهترین هاست توی سری. پس چرا این همه کوبیده می شه؟! سادست. گیم پلیش رزیدنت اویل نیست...
رزیدنت اویل 4، داستانش نامربوط به سری و Stand Alone بهش نگاه کنیم معمولی تا خوب. چرا این همه همه دوسش دارن؟ گیم پلی، حس ترس و اتمسفر فوق خفنش، به علاوه لول دیزاین جادویی و تحول (همون گیم پلی خوب در کل منظورمه).
=====
شما تصور کنید کل نسخه ششم مربوط به داستان جیک یا یک شخصیت کاملاً جدید و ناشناس بود. اگر بازی بهترین گیم پلی رو هم داشته باشه باز بی ارزشه، پس داستان در درجه بالای اهمیت قرار داره.

خب اون که آره 100%؛ درسته برای من شخصا داستان در جایگاه دوم حد اقل توی سری رزیدنت اویل قرار داره، اما دیگه یه چیز خارج تحویلم بدن تف هم کف دستشون نمی ندازم! از همین الآن هم برای سناریو جیک توی این نسخه ماتم گرفتم! البته خیلی هم بد نیست، ولی خب نمی خوره به بازی.
هیجان و اکشن مناسبش شاید بتونه یه تجربه چندین ساعته خوب را فراهم بیاره.

آخرین ویرایش:
داستان رزیدنت اویل برای 16 سال پیش عالی بود از اون زمان تا حالا کلی فیلم از همین سوژه تبدیل شدن ملت به زامبی استفاده کردن و دیگه خیلی کهنه شده البته منظورم این نیست که داستان RE6 ضعیفه اتفاقا به نظر من تو تنها چیزی که کمترین ایراد رو داره داستانه ولی باید قبول کرد بعد این نسخه باید دنبال یه سوژه دیگه برای تکه تکه کردن مردم بگردن که به نظرم dead space نسبت به بازیهای هم سبک خودش مخصوصا RE داستان اورجینال تری داشت (ولی شخصیت هاش اونقدر به یاد موندنی نبودن) در کل موفقیت داستان اویل هم بخاطر پیشینه خیلی قدرتمندی هست که قبل از نابود شدن این سری وجود داشت
RE4 هم داستانش عالی بود و خیلی خوب شد که از زامبی ها یکم فاصله گرفت در واقع اگه پیشینه این سری و شخصیت های محبوبش رو ازش بگیریم داستان بازی هیچ حرفی واسه گفتن نداره

حسرت من بیشتر از همه چیز از اینه که چرا شخصیت بزرگی مثل کریس ردفیلد رو که اونهمه خاطره با نسخه 1 و ریمیک باهاش دارم باید تو بخش اکشن فوق العاده مضحک بازی قرار بگیره . حداقل اگه قرار بود بخش اکشن تو بازی قرار بدید همون جیک رو هر بلایی می خواستید سرش می اوردید ! کریس چرا اخه ! باز جای شکرش باقیه بخش leon مقداری قابل تحمل هست . از لحاظ داستانی هم امید چندانی به بازی نیست . نه اینکه جذاب نباشه برای من و امثال من که از 1996 تا الان سال ها با این شخصیت ها خاطره داریم . ولی چیز منطقی و جالبی از توش در نمیارن ، یعنی خیلی بعید می دونم !

p.s : دوست دارم به جای پولی که بابت خرید نسخه 6 می دم ، برم Ebay و یه زیرو و ریمیک اورجینال بخرم !

امیدوارم سازنده ها ،حواسشون باشه داستان رو چطوری پیش ببرن . آخه یه وقت هایی این سازنده ها احساساتی میشن و
یه سری شخصیت ها رو بیخودی به فنا میدن
کسایی که از آخرای RE 5 خبر دارن میدونن چی میگم:d

آخرین ویرایش:
حالا هرچی باشه ما که میخوریمش اونم تو روز اول :d
با اینکه فنش نیستم ولی چون کل سری هاشو بازی کردم و از خیلی وقت باهام بوده اصلا اهمیت نمیدم نقد ها چی میگن و بازی رو مثل بازیهای دیگه میخورم و بعد میبینم چند براش خوبه:d
فکر کنم متاش هم 8.5 تا 9.0 بشه (بیشتر اصلا، کمتر نمیدونم والا :d)

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or