امتیازات Resident Evil 6

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Tommy Fisher

Shit happens
کاربر سایت
resident-evil-6-8.jpg

RE6 اولین امتیاز خودش رو از شعبه ایتالیا مجله رسمی پلی استیشن (OPM Italy) دریافت کرد, 9/10 !

اسکن های مجله:
re6_opmi.jpg

residentevil6_9.jpg
--

OPM US - 9/10
M! Games Magazine - PS3 - 8.8/10
X360 - 8.5/10
LEVEL Magazine -
7/10
OPM NL/BE - 8/10
NAG Magazine - 5.8/10
Famitsu – 10/10/10/9
PS Mania - 4.5/5
Mumbai Mirror - 4/5
Hyper Magazine - 8/10
GameTrailers - 8.8/10
-----
4players.de Xbox 55%
Ps3 59%

Joystiq 2.5/5

Destructoid 3/10

Gamesradar 3.5/5

Gamespot 4.5/10
The Good

Intriguing narrative structure
Great voice acting and action-packed cutscenes draw you into the story.

The Bad

Loads of bad, overlong quick-time events
Excruciating overemphasis on mediocre set piece events
Ruins the pace by constantly ripping control from you
Poorly executed scripted events lead to unavoidable deaths.

EDGE 6/10
It’s a bloated, often incoherent game, but the most frustrating thing about Resident Evil 6 is that (Chris’s focus on cover shooting aside) it’s not an unimaginative one. It might feel padded at times, but Capcom always has something new to show you after the filler, such as a fresh campaign, another repellent boss form, a surprising enemy type, a co-op vehicle section, or an odd location to explore. Even replaying a chapter from the perspective of your teammate will offer a tweaked weapon set and slightly altered routes. In always trying to offer something more, Resident Evil 6 fails to refine what it has already given you. And whatever else you might say about the game, it achieves something that its predecessor never did: it steps out of Resident Evil 4’s shadow and becomes its own game. Sadly, it’s a game that redefines the series as a loose collection of action scenarios with a shared theme of mild sci-fi horror. It’s a game so eager to please that it can’t settle on an identity. And it’s a game that marks a critical point in the series’ history. Resident Evil might have lost interest in pure horror a while back, but it seems Capcom would rather you were thrilled than afraid.

G4TV 2.5/5

1up C+

RE6 presents blockbuster-caliber entertainment, sure, but it also forces you to revisit rough portions of gameplay and rarely challenges a player outside of arbitrary difficulty levels and cheap deaths via phoned-in quick-time events. The unfortunate truth is that Capcom hasn't figured out a new way to terrify gamers in the eight years since RE4. While building on that game's masterful formula of stop-and-pop gunplay is a smart approach, RE6 serves as proof that too many compromises and too much empowerment can ultimately erode what makes Resident Evil, at its core, work.

Eurogamer 6/10
The game represents a tremendous amount of effort and investment and, for those impressed by such things, Resident Evil 6 may delight. But all the effort in the world won't make up for a lack of vision. This game is blind to imagination and focus. Capcom's uncertainty about the series' identity post-Mikami (and post-Uncharted) is hardcoded into its structure: four campaigns offering different, flawed expressions of that potential. And the inevitable price for this wavering is a lack of coherence. Resident Evil 6 is an unwieldy tribute to the series' past, an uneven expression of its present and an unwelcome indication of its future.

IGN 7.9/10
Resident Evil 6 might be the biggest RE game ever, but it struggles to be the best, lacking a coherent vision.

x360a 77/100
Resident Evil 6 is a truly immense RE title that succeeds as a third-person action shooter, but falls flat on its face as a survival horror game. Yes, times have changed, but if Dead Space can still provide a good balance of scares and set-pieces, then why can't Resi? Here's hoping that Capcom sees the next-generation of consoles as a golden opportunity to take Resident Evil back to its roots. Or perhaps a reboot is in order. Until then, Resident Evil 6 is certainly not a bad game by any means, just a bit of a disappointment. Nonetheless, it'll still get its slimy hooks into you if you let it.

polygon 4/10
Resident Evil 6 leaves players with the shell of a blockbuster game. It blusters along with massive explosions and insane plot twists, but it lacks a fundamental understanding of why action games are fun. In the end, Resident Evil 6 resembles one of its grotesque mutations — bloated, out of control, and recklessly trying to consume everything around it. Capcom has built a real monster here.

gameinformer 8.75/10
Capcom has loaded an unprecedented amount of content on one disc. Unfortunately, that drive to do it all has created some quality gaps. The game occasionally pulls the camera away from the action to show off a new goal or destination, leaving you open to blind cheap shots. The most annoying bug I encountered makes a boss unbeatable during Leon’s co-op campaign, marring the otherwise excellent climactic battles. Capcom promises some of these issues will be fixed with a day one patch, but we reviewed the game on the disc.

Over the years, the tone of the Resident Evil series has morphed from a George Romero horror flick to Michael Bay summer blockbuster. That metamorphosis into insane action is front and center in Resident Evil 6, and bringing a buddy along for the chaos is great fun. The game’s minor flaws don’t hold back the decadent experience from being an unhinged, flaming rollercoaster ride.

BioGamer Girl 10/10
Capsulecomputers 10/10
Nieuwerwets 10/10
Famitsu 10/10/10/9
Playfront 9.5/10
NZGamer 9.5/10
CGM 9.3/10
Ztgd 9.2/10
CheatCC 9.2/10
Mondoxbox 9/10
God Is A Geek 9/10
The Inquirer 9/10
Fan Bolt 9/10
GodisaGeek 9/10
Rant Gaming 9/10
Bloody Disgusting 9/10
OPM US 9/10
PS Mania 9/10
GamingNexus 8.9/10
HH Review 8.9/10
Play UK 8.8/10
GameTrailers 8.8/10
Gram.pl 8.8/10
TheKoalition 8.8/10
Games Magazine 8.8/10
Game Informer 8.75/10
VGZ 8.7/10
Consoledominatio 8.5/10
X360 8.5/10
JPS 8.5/10
VGRevolution 8.4/10
Gameswelt 8.1/10
OXM UK 8/10
Worthplaying 8/10
Play Magazine 8/10
Shogungamer 8/10
Gaming age 8/10
EGM 8/10
Empire 8/10
Dread Central 8/10
Hyper Magazine 8/10
Mumbai Mirror 8/10
Invision Game 8/10
OPM NL/BE 8/10
GIGA 8/10
StrategyInformer 8/10
Planet Xbox 360 8/10
IGN 7.9/10
Xbox360achievements 7.7/10
Canadianonlinegamers 7.7/10
GameFront 7.5/10
insidegamingdaily 7.5/10
GamerZines 7.5/10
Xgn 7.5/10
Gaming Examiner 7.5/10
Machinima 7.5/10
Dealspwn 7/10
Eurogamer.it 7/10
LEVEL Magazine 7/10
GamesTM 7/10
OPM UK 7/10
GamesTM 7/10
ClickOnline 7/10
Gamesradar 7/10
JeuxActu: 7/10
Cinema Blend 7/10
EuroGamer Sweden 7/10
WhatCulture 7/10
Trusted 7/10
Gamerevolution 7/10
Upperpad 6.9/10
AusGamers 6.8/10
G3AR 6.5/10
IBTimes 6/10
Attack of the Fanboy 6/10
NY Daily News 6/10
Complex 6/10
EuroGamer Spain 6/10
AE Infinite 6/10
1UP 6/10
Gameblog 6/10
VideoGamer 6/10
Eurogamer 6/10
Edge 6/10
PSLS 6/10
The Escapist 6/10
Welland Tribune 6/10
NAG Magazine 5.8/10
German 4-Players Xbox 5.5/10
WGTC 5.5/10
Good Game 5.5/10
Joystiq 5/10
G4TV 5/10
Insight Factor 5/10
MetroGameCentral 5/10
Gamekult 5/10
IncGamers 5/10
FanCensus 5/10
DualShockers 5/10
Gamespot 4.5/10
Giant Bomb 4/10
TheVerge 4/10
Polygon 4/10
Destructoid 3/10
Quarter to Three 2/10

Last edited by a moderator:
خدایا خودت یه فرجی بکن.
هر ایرادی میگیریم یه ماله روش میکشن بعد الان میگن بازی ایراد نداره.

میگیم دوربین رو اعصابه، میگن عیب نداره عادت میکنی.
میگیم تکسچر ضعیفه، میگن عیب نداره محیط تاریکه دقت نکنی به چشم نمیاد.
میگیم هوش مصنوعی ضعیفه، میگن خب زامبی که هوش نداره (حالا اسمش گاندو، ماجینی یا هرچیز دیگه ای میخواد باشه، پس چجوری اسلحه دستش میگیره اگه هوش نداره؟!)
میگیم بازی فیزیکش تعطیله به آینه تیر میزنی سوراخ میشه، میگن خب مگه مرض داری تیر میزنی آینه ی مردم رو سوراخ کنی؟
میگیم بازی کلا حس ترس نداره، میگن باز از 5 بهتره که زیر نور خورشید بود.
میگیم سناریوی کریس که بتلفیلده، جیک هم که بروس لیه، میگن خب عیب نداره اینا هم طرفدارای خودشونو دارن.
میگیم گردن زامبی شیکوندن و استیلث کیل زدن روش دیگه صیغه ایه؟ میگن تنوعه دیگه حالا اینم عیب نداره.
میگیم بازی پر از باگه، میگن ما که ندیدیم حتما فقط مال تو نسخه ی باگ داره!

و... کلی ایراد دیگه که دیگه حسابش از دستم در رفته.
خب اگه اینا ایراد نیست پس چین؟ اگه اینا نکته ی منفی نیست پس چیه؟ دیگه چه نکته های مثبتی باقی مونده، شما هم لیست کنید ما استفاده ببریم.
یه عده یا معنی ایراد رو نمیدونن، یا "خوب" نمیدونن چیه دقیقا.

خدایا خودت یه فرجی بکن.
هر ایرادی میگیریم یه ماله روش میکشن بعد الان میگن بازی ایراد نداره.

میگیم دوربین رو اعصابه، میگن عیب نداره عادت میکنی.
میگیم تکسچر ضعیفه، میگن عیب نداره محیط تاریکه دقت نکنی به چشم نمیاد.
میگیم هوش مصنوعی ضعیفه، میگن خب زامبی که هوش نداره (حالا اسمش گاندو، ماجینی یا هرچیز دیگه ای میخواد باشه، پس چجوری اسلحه دستش میگیره اگه هوش نداره؟!)
میگیم بازی فیزیکش تعطیله به آینه تیر میزنی سوراخ میشه، میگن خب مگه مرض داری تیر میزنی آینه ی مردم رو سوراخ کنی؟
میگیم بازی کلا حس ترس نداره، میگن باز از 5 بهتره که زیر نور خورشید بود.
میگیم سناریوی کریس که بتلفیلده، جیک هم که بروس لیه، میگن خب عیب نداره اینا هم طرفدارای خودشونو دارن.
میگیم گردن زامبی شیکوندن و استیلث کیل زدن روش دیگه صیغه ایه؟ میگن تنوعه دیگه حالا اینم عیب نداره.
میگیم بازی پر از باگه، میگن ما که ندیدیم حتما فقط مال تو نسخه ی باگ داره!

و... کلی ایراد دیگه که دیگه حسابش از دستم در رفته.
خب اگه اینا ایراد نیست پس چین؟ اگه اینا نکته ی منفی نیست پس چیه؟ دیگه چه نکته های مثبتی باقی مونده، شما هم لیست کنید ما استفاده ببریم.
یه عده یا معنی ایراد رو نمیدونن، یا "خوب" نمیدونن چیه دقیقا.

شما طرفدار resident evil نیستی اگه بودی اینقدر از بازی ایراد نمیگرفتی
resident evil رو باید عاشقش باشی بد بازی کنی
من قبول دارم بخش کریس خیلی اکشنه ولی مشکلی نداره شما فکر کن داری بازی اکشن بازی میکنی
ولی چیزی که من تو دمو دیدم هیچ مشکلی در قسمت های دیگه نداره.

outbreak رو اصلا نمیشه با سری اصلی مقایسه کرد میخوای مقایسه کنی بردار 1 ریمیک یا 0 رو که در انحصار نینتندو هست مقایسه کن این دو تا هم مال نسل قبلن همه تو یه نسل اومدن اما اون کجا و این کجا؟

پیشگویی هم اصلا نمیشه کرد که اگر کلاسیک میومد فروش میکرد یا نه این حرف موقعی درسته که اومده باشه این نسل ولی فروشش بد بوده!
و در اخر
هر کسی سلیقه ایی داره.
اگر قرار باشه بین این بازی و یه بازی هم سبک خودش مثل dead space یکی رو بخرم اورجینال مطمئن باش برای این بازی فقط یه تف میندازم کف دست کپکام!
افرین
همینو میخواستم بگی دیگه
دستت درد نکنه !!
ریمیک رو بیخیال
الان بحث شماره های جدیده !
اخرین شماره کلاسیک outbreak بود که افتضاح بود
که خودتم قبول داری !!
زمانی بود که کپکام نیاز به تغییر رو حس کرد ! چون رزیدنت ایول دستی دستی داشت از بین میرفت
زمانش با 4 رسید و تا الان ادامه پیدا کرده !!
دیگه نمیتونی بگی ریمیکش خدا بود
بله بود، ولی شماره جدید بود؟؟؟
ایده ای وجود نداشت برا شماره ی جدید
با ریمیک که فَن راضی نمیشه، عناوین جدید نیازه !!!!!

شما طرفدار resident evil نیستی اگه بودی اینقدر از بازی ایراد نمیگرفتی
resident evil رو باید عاشقش باشی بد بازی کنی
من قبول دارم بخش کریس خیلی اکشنه ولی مشکلی نداره شما فکر کن داری بازی اکشن بازی میکنی
ولی چیزی که من تو دمو دیدم هیچ مشکلی در قسمت های دیگه نداره.

چی داری میگی تو؟؟!

ما طرفدار اویل نیستیم حتما تو طرفدارشی؟من از سال 1998 تا حالا دارم با اویل زندگی میکنم آقا ! تک تک ایراداتی که بهنام عزیز از بازی گرفت کاملا در این بازی وجود داره شکی نیست.من خودم فن این بازی هستم اما نمی تونم چشم هام رو روی حقایق ببندم.

آقا من از بازیهای قدیمی خیلی لذت برده بودم من اول 3 رو بازی کرده بودم اون موقع بعد 1 و 2 رو بازی کردم بعد هم 4 . خیلی خاطره انگیز بودن . الان از این هم دارم لذت میبرم و اصلا اونجوری که میگن حال آدم رو به هم نمیزنه . من بیشتر نگران داستانش بودم که اونم مثل اینکه خیلی خوبه . بعضی مشکلات هم داره خوب ولی ارزش داستان زیباش و این شخصیتا خیلی بالاتر از بحث مسخره ی اولد اسکول ایناس . بیخیال این کلاس گذاشتن ها بشین و از بازی لذت ببرین . چون اصلا بازیه حال به هم زنی نیس .

چی داری میگی تو؟؟!

ما طرفدار اویل نیستیم حتما تو طرفدارشی؟من از سال 1998 تا حالا دارم با اویل زندگی میکنم آقا ! تک تک ایراداتی که بهنام عزیز از بازی گرفت کاملا در این بازی وجود داره شکی نیست.من خودم فن این بازی هستم اما نمی تونم چشم هام رو روی حقایق ببندم.
من قبول دارم این رزیدنت اویل6 رزیدنت اویل قدیم نیست ولی ارزش بازی کردنو که داره
این ایرادایی که گرفته شده
مثه این که به آینه تیر میزنی سوراخ میشه :d
و غیرههه.........
همش ایرادای بیخودی هستش.

من 240 تومن دادم بازی رو گرفتم، همچنان معتقدم برای این بازی بخصوص امتیازاش نمیتونه معیار سنجش خوبی باشه بطور قطع. من که تا صبح بگم تو یه بامبول جدید در میاری و جواب میدی منم مجبورم بعدش بنویسم TL, DR:دی، اما توضیح می دم برات چرا شاید گرفتی موضوع رو.
اولا بحث این که فلانی فلان قدر میده پای بازی پس نقد مهمه و مهم نیست و اینا رو بنداز دور. من روز عرضه هوی رین رو گرفتم، این همه نقداش مثبته اما اصلا از بازی لذت نبردم، فقط یه مثال زدم تا حرف تو رو نقض کرده باشم. این قضیه برای رو برای n تا بازی دیگه هم تعمیمش بدم. این حرفت کلا از بُن غلطه...
حرفم از بُن غلط نیست. در مورد تو و یه عده ی دیگه صدق نمیکنه.
اون بحث فلان قدر پول بازی و مهم نبودن نقد در مورد افرادیه که اطلاعات تو و رضا و احد و... رو ندارن. صبح تا شب اخبار و... دنبال نمیکنن. میرن مغازه بازی میخرن، بازی میکنن. تفننی میان اینجا یه پستی هم میدن میگن بازی خیلی خوبه :دی
شما تو اون گروهی قرار میگیرید که سعی دارید از اسم رزیدنت اویل دفاع کنید :دی.
در رابطه با امتیاز. خودت یه چیزایی گفتی توی پستت اما نتیجه ای که گرفتی اشتباهه. یه فرنچایز که راهش رو از شماره چهارم عوض کرده مسلما باید از اون نسخه به بعد همون رو بنچ مارک قرار بدیم. توی همچین شرایطی که بیایم و رزیدنت اویل 6 رو با 5 و متعاقبا 4 مقایسه کنیم میبینیم دست کم در بعد تکنیکی خیلی پیشرفتی نداشتیم. این پیشرفت نداشتن برای عنوان های بازی حکم سَم رو داره. قشّنگ میزنه تو پَر امتیاز های بازی. مهم نیست شماره 4 چقدر خوب و شاهکاره، مهم اینه، که نسخه 5، نسبت به اون پیشرفتی نداشته. بالاخره زمان که وای نمیسته؟! وای میسته آیا؟ انتظار میره از یه بازی که نسبت به شماره قبلش پیشرفت کنه. این پیشرفت رو متاسفانه توی RE6 نمی بینیم. اینه که امتیازات بازی یکم لَــنگ می زنه.
میگم، مهم نیست نسخه چهارم چقدر خوبه و چقدر از زمان جلوتره، همین که نسخه 5 اون بُرّندگی نسخه 4 رو نداره (بیشتر در بعد تکنیکی) نمره پایین تری میگیره. بماند اضافه شدن یه یار فاطی کوماندو (شوا) کنار دستت و آفتاب سوزان آفریقا و لول دیزاین نه چندان مناسب و ... (الان دیگه وقت نقد رزیدنت اویل 5 نیست.)
Resident Evil 6 خیلی سعی کرده شبیه 4 باشه بیشتر تا 5. ارزش داره سعیشون، حالا این که چقدر موفق هستند بازی می کنیم ببینیم.
Resident Evil 6 اُوِر ویوش خیلی خوب و امیدوار کنندست، پیش نمایش هاش رو هم بخونی اکثرا امیدوار بودن. ژاپنی ها که سرزمینشون مهد Resident Evil بوده هم راضی بودن از بازی پس از تجربش و این هم یه نشونه دیگه بر خوب بودن بازیه و میشه همچنان امیدوار بود.
بهر حال، اصلا ازت انتظار ندارم قبول کنی دلیل اصلی این که امتیاز 6 از 5 هم کمتر شده [(میشه به احتمال زیاد، اگر نشه یعنی منتقدا خود بازی رو فارغ از تاثیر گرافیک که این روزا از نون شب هم واجب تر شده توی بازی ها نقد کردن، واسه من در هر دو صورتش مهم نیست و نظر خودم و یه نفر دیگه مهمه:دی!)]، نه از تو و نه از کس دیگه. اما به چیزی که گفتم ایمان دارم.
خب مشکل اینه که همون کیفیت 4 هم تکرار نشده. تو پست قبلیم کاملا توضیح دادم.
واسه همینه که من 5 رو به عنوان یه بازی خوب قبول دارم ولی 6 رو نه.
بله اومدن محیط رو تاریک کردن و از زیر آفتاب سوزان درآوردن، ولی عوضش سناریوی کریس و جیک رو اضافه کردن که خودش بیشتر ضربه میزنه به بازی.
اگه سعی کرده بود شبیه 4 بشه سناریوی کریس و جیک نداشتیم، اسیلث کیل رو زامبی نداشتیم، بروسلی بازی نداشتیم، این همه مشکل ریز و درشت کیفی نداشتیم، حرکات ژانگولری لیون رو نداشتیم و...
نظر شخصیت هم برا هیچکس هم محترم نباشه، برا من هست. مشکلم با اینه که سعی میکنید بی ایراد نشون بدین بازی رو.

چی داری میگی تو؟؟!

اقا ما هم طرفداریم
الان کاری میشه کرد ؟؟؟؟
میشه ویرایش کرد نسخه رو؟
پُلیش کرد؟ ادیت کرد؟ رفع باگ کرد؟ تکسچر هارو بهبود داد؟؟؟
نمیشه برادر من، دیگه نمیشه
همینیه که میبینی رزیدنت ایول !!
چرا با همینی که هست کنار نمیاید ؟؟؟؟؟
اگر توانشو دارید و مخالفت هاتون نتیجه میده و موجب میشه بازی از نظر کیفی بهتر بشه ما هم به جمع شما بپیوندیم و یکسره ایراد بگیریم جای اینکه واقعیت رو قبول کنیم و سعی کنیم از همین ایول لذت ببریم !!!!!!!!!!!!!!!!!!
گرفتاری شدیما 8-|

اقا ما هم طرفداریم
الان کاری میشه کرد ؟؟؟؟
میشه ویرایش کرد نسخه رو؟
اگر توانشو دارید و مخالفت هاتون نتیجه میده و موجب میشه بازی از نظر کیفی بهتر بشه ما هم به جمع شما بگرفتاری شدیمایوندیم و یکسره ایراد بگیریم جای اینکه واقعیت رو قبول کنیم و سعی کنیم از همین ایول لذت ببریم !!!!!!!!!!!!!!!!!!
گرفتاری شدیما 8-|

والا به خدا همش ایراد هایی بیخودی
همینی که هست این هست RESIDENT EVIL 6 iهرکی دوست داره بازی کنه هرکی نمیخواد بره سراغ کپ کام بهش اعتراض کنه.

اقا ما هم طرفداریم
الان کاری میشه کرد ؟؟؟؟
میشه ویرایش کرد نسخه رو؟
اگر توانشو دارید و مخالفت هاتون نتیجه میده و موجب میشه بازی از نظر کیفی بهتر بشه ما هم به جمع شما بپیوندیم و یکسره ایراد بگیریم جای اینکه واقعیت رو قبول کنیم و سعی کنیم از همین ایول لذت ببریم !!!!!!!!!!!!!!!!!!
گرفتاری شدیما 8-|

از این اویل که من لذت نمیبرم! اما دلم میخواد نمره هاش کم بشه تا کپکام به خودش بیاد!! تو هم اگر فن واقعی باشی باید همین رو بخوای نه که منتظر نمره بالای بازی باشی

---------- نوشته در 11:26 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:24 PM ارسال شده بود ----------

یهو چرا همه RE فن شدند از تاریکی امدند تو روشنایی دیده شدند؟

توقع داشتید تا قبل از این بپرم بالا بپرم پایین تا همه بفهمند من فن اویل هستم؟خب هستیم دیگه:d

از این اویل که من لذت نمیبرم! اما دلم میخواد نمره هاش کم بشه تا کپکام به خودش بیاد!! تو هم اگر فن واقعی باشی باید همین رو بخوای نه که منتظر نمره بالای بازی باشی
متاسفانه کپکام به خودش نمیاد
چیزی میسازه که فروش کنه (انصافا من خودم بیشتر خوشم میاد از این سبک تا سری کلاسیک مثل اکثریت 90 درصدی فن های بازی)
اعصاب خوردیش میمونه واسه من و شما
که بهترین کار اینه بیخیالی طی کنید
چون راهی واسه برگشت ایول نمونده !

یهو چرا همه RE فن شدند از تاریکی امدند تو روشنایی دیده شدند؟

نه داداش اونجوری هم که میگفتن بد نیس ایراداتی داره که بعضیاشو بهنام گفت ولی اصلا بازیه ضایعی نیس بلکه داستان زیبایی داره که شخصا واسه من کافیه . ملت جو گیر ما رو که میشناسی واسه اینا هیچی به جز گرافیک و گیمپلی روان مهم نیس . اونایی هم که هی میگنی "رزیدنت ایول هم رزیدنت ایول های قدیم" 90 درصد دارن خودشونو نشون میدن انگار هیچکس دیگه رزیدنت ایول بازی نکرده ( البته من هم اینجوری بودم قبلا ولی دیدم کاملا غلطه این طرز فکر :دی ) .

آخرین ویرایش:
افرین
همینو میخواستم بگی دیگه
دستت درد نکنه !!
ریمیک رو بیخیال
الان بحث شماره های جدیده !
اخرین شماره کلاسیک outbreak بود که افتضاح بود
که خودتم قبول داری !!
زمانی بود که کپکام نیاز به تغییر رو حس کرد ! چون رزیدنت ایول دستی دستی داشت از بین میرفت
زمانش با 4 رسید و تا الان ادامه پیدا کرده !!

دیگه نمیتونی بگی ریمیکش خدا بود
بله بود، ولی شماره جدید بود؟؟؟
ایده ای وجود نداشت برا شماره ی جدید
با ریمیک که فَن راضی نمیشه، عناوین جدید نیازه !!!!!

مطمئنی ایده ایی دیگه وجود نداشت؟!!!
outbreak جز نسخه های اصلی نبود.

ایدهایی که رو بازی پیاده کردن کلا گیم پلی رو منحرف کرد مثلا تا دیروز باید میگشتی دنبال کلید و کارت و فیوز و اسلحه بعد یه دفعه تو نسخه جدید میگشتی برای گنج که بتونی اسلحه بخری!!!

همونطوری که شما این طور سبک میپسندی من هم سبک قدیم رو میپسندم.
این بحث هم فکر نکنم سرانجامی داشته باشه چون هر دو طرف دارن پافشاری میکنن رو عقایدشون.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or