امتیازات Resident Evil 6

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Tommy Fisher

Shit happens
کاربر سایت
resident-evil-6-8.jpg

RE6 اولین امتیاز خودش رو از شعبه ایتالیا مجله رسمی پلی استیشن (OPM Italy) دریافت کرد, 9/10 !

اسکن های مجله:
re6_opmi.jpg

residentevil6_9.jpg
--

OPM US - 9/10
M! Games Magazine - PS3 - 8.8/10
X360 - 8.5/10
LEVEL Magazine -
7/10
OPM NL/BE - 8/10
NAG Magazine - 5.8/10
Famitsu – 10/10/10/9
PS Mania - 4.5/5
Mumbai Mirror - 4/5
Hyper Magazine - 8/10
GameTrailers - 8.8/10
-----
4players.de Xbox 55%
Ps3 59%

Joystiq 2.5/5

Destructoid 3/10

Gamesradar 3.5/5

Gamespot 4.5/10
The Good

Intriguing narrative structure
Great voice acting and action-packed cutscenes draw you into the story.

The Bad

Loads of bad, overlong quick-time events
Excruciating overemphasis on mediocre set piece events
Ruins the pace by constantly ripping control from you
Poorly executed scripted events lead to unavoidable deaths.

EDGE 6/10
It’s a bloated, often incoherent game, but the most frustrating thing about Resident Evil 6 is that (Chris’s focus on cover shooting aside) it’s not an unimaginative one. It might feel padded at times, but Capcom always has something new to show you after the filler, such as a fresh campaign, another repellent boss form, a surprising enemy type, a co-op vehicle section, or an odd location to explore. Even replaying a chapter from the perspective of your teammate will offer a tweaked weapon set and slightly altered routes. In always trying to offer something more, Resident Evil 6 fails to refine what it has already given you. And whatever else you might say about the game, it achieves something that its predecessor never did: it steps out of Resident Evil 4’s shadow and becomes its own game. Sadly, it’s a game that redefines the series as a loose collection of action scenarios with a shared theme of mild sci-fi horror. It’s a game so eager to please that it can’t settle on an identity. And it’s a game that marks a critical point in the series’ history. Resident Evil might have lost interest in pure horror a while back, but it seems Capcom would rather you were thrilled than afraid.

G4TV 2.5/5

1up C+

RE6 presents blockbuster-caliber entertainment, sure, but it also forces you to revisit rough portions of gameplay and rarely challenges a player outside of arbitrary difficulty levels and cheap deaths via phoned-in quick-time events. The unfortunate truth is that Capcom hasn't figured out a new way to terrify gamers in the eight years since RE4. While building on that game's masterful formula of stop-and-pop gunplay is a smart approach, RE6 serves as proof that too many compromises and too much empowerment can ultimately erode what makes Resident Evil, at its core, work.

Eurogamer 6/10
The game represents a tremendous amount of effort and investment and, for those impressed by such things, Resident Evil 6 may delight. But all the effort in the world won't make up for a lack of vision. This game is blind to imagination and focus. Capcom's uncertainty about the series' identity post-Mikami (and post-Uncharted) is hardcoded into its structure: four campaigns offering different, flawed expressions of that potential. And the inevitable price for this wavering is a lack of coherence. Resident Evil 6 is an unwieldy tribute to the series' past, an uneven expression of its present and an unwelcome indication of its future.

IGN 7.9/10
Resident Evil 6 might be the biggest RE game ever, but it struggles to be the best, lacking a coherent vision.

x360a 77/100
Resident Evil 6 is a truly immense RE title that succeeds as a third-person action shooter, but falls flat on its face as a survival horror game. Yes, times have changed, but if Dead Space can still provide a good balance of scares and set-pieces, then why can't Resi? Here's hoping that Capcom sees the next-generation of consoles as a golden opportunity to take Resident Evil back to its roots. Or perhaps a reboot is in order. Until then, Resident Evil 6 is certainly not a bad game by any means, just a bit of a disappointment. Nonetheless, it'll still get its slimy hooks into you if you let it.

polygon 4/10
Resident Evil 6 leaves players with the shell of a blockbuster game. It blusters along with massive explosions and insane plot twists, but it lacks a fundamental understanding of why action games are fun. In the end, Resident Evil 6 resembles one of its grotesque mutations — bloated, out of control, and recklessly trying to consume everything around it. Capcom has built a real monster here.

gameinformer 8.75/10
Capcom has loaded an unprecedented amount of content on one disc. Unfortunately, that drive to do it all has created some quality gaps. The game occasionally pulls the camera away from the action to show off a new goal or destination, leaving you open to blind cheap shots. The most annoying bug I encountered makes a boss unbeatable during Leon’s co-op campaign, marring the otherwise excellent climactic battles. Capcom promises some of these issues will be fixed with a day one patch, but we reviewed the game on the disc.

Over the years, the tone of the Resident Evil series has morphed from a George Romero horror flick to Michael Bay summer blockbuster. That metamorphosis into insane action is front and center in Resident Evil 6, and bringing a buddy along for the chaos is great fun. The game’s minor flaws don’t hold back the decadent experience from being an unhinged, flaming rollercoaster ride.

BioGamer Girl 10/10
Capsulecomputers 10/10
Nieuwerwets 10/10
Famitsu 10/10/10/9
Playfront 9.5/10
NZGamer 9.5/10
CGM 9.3/10
Ztgd 9.2/10
CheatCC 9.2/10
Mondoxbox 9/10
God Is A Geek 9/10
The Inquirer 9/10
Fan Bolt 9/10
GodisaGeek 9/10
Rant Gaming 9/10
Bloody Disgusting 9/10
OPM US 9/10
PS Mania 9/10
GamingNexus 8.9/10
HH Review 8.9/10
Play UK 8.8/10
GameTrailers 8.8/10
Gram.pl 8.8/10
TheKoalition 8.8/10
Games Magazine 8.8/10
Game Informer 8.75/10
VGZ 8.7/10
Consoledominatio 8.5/10
X360 8.5/10
JPS 8.5/10
VGRevolution 8.4/10
Gameswelt 8.1/10
OXM UK 8/10
Worthplaying 8/10
Play Magazine 8/10
Shogungamer 8/10
Gaming age 8/10
EGM 8/10
Empire 8/10
Dread Central 8/10
Hyper Magazine 8/10
Mumbai Mirror 8/10
Invision Game 8/10
OPM NL/BE 8/10
GIGA 8/10
StrategyInformer 8/10
Planet Xbox 360 8/10
IGN 7.9/10
Xbox360achievements 7.7/10
Canadianonlinegamers 7.7/10
GameFront 7.5/10
insidegamingdaily 7.5/10
GamerZines 7.5/10
Xgn 7.5/10
Gaming Examiner 7.5/10
Machinima 7.5/10
Dealspwn 7/10
Eurogamer.it 7/10
LEVEL Magazine 7/10
GamesTM 7/10
OPM UK 7/10
GamesTM 7/10
ClickOnline 7/10
Gamesradar 7/10
JeuxActu: 7/10
Cinema Blend 7/10
EuroGamer Sweden 7/10
WhatCulture 7/10
Trusted 7/10
Gamerevolution 7/10
Upperpad 6.9/10
AusGamers 6.8/10
G3AR 6.5/10
IBTimes 6/10
Attack of the Fanboy 6/10
NY Daily News 6/10
Complex 6/10
EuroGamer Spain 6/10
AE Infinite 6/10
1UP 6/10
Gameblog 6/10
VideoGamer 6/10
Eurogamer 6/10
Edge 6/10
PSLS 6/10
The Escapist 6/10
Welland Tribune 6/10
NAG Magazine 5.8/10
German 4-Players Xbox 5.5/10
WGTC 5.5/10
Good Game 5.5/10
Joystiq 5/10
G4TV 5/10
Insight Factor 5/10
MetroGameCentral 5/10
Gamekult 5/10
IncGamers 5/10
FanCensus 5/10
DualShockers 5/10
Gamespot 4.5/10
Giant Bomb 4/10
TheVerge 4/10
Polygon 4/10
Destructoid 3/10
Quarter to Three 2/10

Last edited by a moderator:
گیم رو واسه لذت بردن شما بازی میکنی
:biggrin1:
وقتی کسی که از همه بازی هایی که جلوش میزارن لذت میبره بدون اون از همه ی ما بهتر داره بازی میکنه
;)

دقیقا درسته و کامل موافقم .

چیزهایی مثل گیم یک تفریح محض حساب میشه ...
با بازی کردنشون تو جامعه هیچ افتخاری کسب نمیکنید و نه پولی کاسب میشید و نه چیز دیگه ای ...
فقط برای تفریح و لذت بردن خود شماست ...

حالا فرض کن یکی بگه من فوق هاردکور و حرفه ای هستم ، وقتی فلان بازی رو میره ، فقط دنبال ایراداتش هست و چپ و راست غر میزنه و میکوبه بازی رو ، آخر هم فقط میگه چه بازی مزخرفی بود ... -- این شخص عملا پولش و وقتش رو حروم کرده و فقط اعصاب خودش رو خورد کرده ...

یکی دیگه هم اون بازی رو میره ( گیمر های کار کشته همه این اخلاق رو دارن ...) ، بدون اینکه دنبال ریزترین مشکلات باشه و نکات منفی رو بزرگ کنه و تو در و دیوار دنبال ایراد باشه ... و ترجیحا هم سعی میکنه نکات مثبت رو برای خودش بزرگتر کنه و از اونها لذت ببره ... و تا حد امکان با مشکلات بازی کنار بیاد ... این شخص در طول بازی لذت کامل میبره ، و هر سری بازی میکنه کلی روحیه میگیره ، و در آخر هم میگه بازی خوبی بود و اون چند ساعتی که وقت برای این بازی گذاشته و پولی که براش صرف کرده براش ارزش داشته چون لذت برده ...

حالا کی اینجا سود کرده و حرفه ای هست ؟!

---------
این منتقدینی که شما میبینی به ریزترین قسمتها کار دارن و ایرادات رو عمدتا سعی میکنن بزرگ کنن و کلا به هدف زیر و رو کردن و ترجیحا پیدا کردن ایرادات بیشتر بازی میکنن قضیه اونا فرق داره ...

اون ها شغلشون این هست ...

برای این کار پول میگیرن که بازی رو ریز به ریز تجزیه و تحلیل کنن ...

دید اونا موقع بازی کردن زمین تا آسمون با یه گیمر معمولی فرق داره ...

---------
گیمر عادی که بخواد با اون دید منتقد بازی کنه ، عملا زندگی و گیم رو برای خودش به معنای واقعی جهنم میکنه ! بدون شوخی !

دقیقا درسته و کامل موافقم .

چیزهایی مثل گیم یک تفریح محض حساب میشه ...
با بازی کردنشون تو جامعه هیچ افتخاری کسب نمیکنید و نه پولی کاسب میشید و نه چیز دیگه ای ...
فقط برای تفریح و لذت بردن خود شماست ...

حالا فرض کن یکی بگه من فوق هاردکور و حرفه ای هستم ، وقتی فلان بازی رو میره ، فقط دنبال ایراداتش هست و چپ و راست غر میزنه و میکوبه بازی رو ، آخر هم فقط میگه چه بازی مزخرفی بود ... -- این شخص عملا پولش و وقتش رو حروم کرده و فقط اعصاب خودش رو خورد کرده ...

یکی دیگه هم اون بازی رو میره ( گیمر های کار کشته همه این اخلاق رو دارن ...) ، بدون اینکه دنبال ریزترین مشکلات باشه و نکات منفی رو بزرگ کنه و تو در و دیوار دنبال ایراد باشه ... و ترجیحا هم سعی میکنه نکات مثبت رو برای خودش بزرگتر کنه و از اونها لذت ببره ... و تا حد امکان با مشکلات بازی کنار بیاد ... این شخص در طول بازی لذت کامل میبره ، و هر سری بازی میکنه کلی روحیه میگیره ، و در آخر هم میگه بازی خوبی بود و اون چند ساعتی که وقت برای این بازی گذاشته و پولی که براش صرف کرده براش ارزش داشته چون لذت برده ...

حالا کی اینجا سود کرده و حرفه ای هست ؟!

---------
این منتقدینی که شما میبینی به ریزترین قسمتها کار دارن و ایرادات رو عمدتا سعی میکنن بزرگ کنن و کلا به هدف زیر و رو کردن و ترجیحا پیدا کردن ایرادات بیشتر بازی میکنن قضیه اونا فرق داره ...

اون ها شغلشون این هست ...

برای این کار پول میگیرن که بازی رو ریز به ریز تجزیه و تحلیل کنن ...

دید اونا موقع بازی کردن زمین تا آسمون با یه گیمر معمولی فرق داره ...

---------
گیمر عادی که بخواد با اون دید منتقد بازی کنه ، عملا زندگی و گیم رو برای خودش به معنای واقعی جهنم میکنه ! بدون شوخی !

کاملا موافقم!!
حرص و جوش خوردن الکی واسه اینکه آآآآای این بازی خراب شد و خاطراتمون از بین رفت و چی و چی و چی هیچ فایده ای نداره
بازی رو بازی کنید و سعی کنید ازش لذت ببرید و تعصبات الکی رو بزارید کنار.
شرکت بازیساز که خودش این بازی رو خلق کرده انقدر روش تعصب نداره که بعضی از ماها داریم!!!!!!!!
من خودم از اولین شماره این بازی رو تجربه کردم و میتونم قسم بخورم هر شماره اش رو بیشتر از 10 بار تموم کردم و از تک تک لحظاتش لذت بردم. روی دستگاهم هم شماره 2 و 3 رو دارم و هم 4 و 5 رو
هنوز هم بازیشون میکنم.با تغییراتش هم کنار اومدم هیچ مشکلی هم ندارم!!
دیدتون رو باز کنید دوستان

بازی بینظیر evil6 هم اکنون در ایتی سنتر
متن پیامی بود که الان برام فرستادن!! کپکام اگه ببینه از خوشالی میمیره:d

بدون اینکه دنبال ریزترین مشکلات باشه و نکات منفی رو بزرگ کنه و تو در و دیوار دنبال ایراد باشه ... و ترجیحا هم سعی میکنه نکات مثبت رو برای خودش بزرگتر کنه و از اونها لذت ببره ... و تا حد امکان با مشکلات بازی کنار بیاد ... این شخص در طول بازی لذت کامل میبره ، و هر سری بازی میکنه کلی روحیه میگیره ، و در آخر هم میگه بازی خوبی بود و اون چند ساعتی که وقت برای این بازی گذاشته و پولی که براش صرف کرده براش ارزش داشته چون لذت برده ...
!

lol
یعنی هر اشغالی رو جلومون گذاشتن بگیم به به چه بازی خوبیه... دم سازندهاش گرم که ما رو احمق فرض کردن و هیچ ارزشی واسه بازیکن ها (و فن های قدیمی ) قائل نشدن ...
نه عزیز من
ادم از بازی خوب لذت میبره و هیچ ایرادی هم نمیتونه بگیره اما مثلا شما توی این بازی وقتی به شیشه تیر میزنی نمیشکنه یعنی چی ؟ وقتی به در تیر میزنی هیچیش نمیشه یعنی چی ؟
یعنی احساس میکنی اون تفنگی که دستته حکم بوق رو داره !

الان توی نسلی هستیم که بازیهایی مثل Crysis یا Last of one ساخته میشه با اون عظمت و با همون قیمت ! پس چرا باید یه بازی که این همه طرفداراش منتظرش موندن به چنین اشغالی تبدیل شه ؟
این هیچی جز کم کاری اون شرکت سازنده نیس و توجیهی هم نداره ...
----
یه سری بازیها هم هستش که حداقل یه گیم پلی سرگرم کننده داره تا بازیکن توجه به این مسائل نداشته باشه
نمونش Darksiders که با وجود اینکه گرافیک و فیزیکش در حد بازیهای نسل قبل هست اما باز هم بازیکن رو درگیر خودش میکنه .. جوری که اصلا به این چیزا فکر هم نمیکنی !

اما Resident Evil 6 رسما جز داستان هیچی نداره !

قطعا نظر شخصی واسه هر کس محترمه, ولی من به هیچ وجه به این بازی آشغال نمیگم. همه دارن از داستان بازی گل میگن ... در صورتی که داستان، اشکالات فاحشی داره!

آقا یکی بگه این بازی واقعا اینقدر آشغاله یا به جهت Old School بازی میکوبینش؟ :|
بازی در حالت کلی به کیفیت 5نمیرسه اشکالاتی داره ولی آشغال نیست یک عنوان خوب نه عالی از طرفی قطعا به درد old schoolنمیخوره هر کمپین یک موضوع باعث شده ترس را از شما بگیرد یک عنوان اکشن خوب نه یک عنوان به ترسناکی نسخه های قبل ولی ایراد خیلی داره دربین نسخه اصلی ها بدترینه ولی به هرحال بازی نیست که نباید بخریش داستانش جذاب هرچند شروعش مزخرفه

ما هم بازی کردیم اول با جیک شروع کردم چون یاد وسکر میفتادم در این کمپین ترس وجودنداره بلکه استرس ودلهره وجود دارد بیشتر فرار کردن را شامل میشود کریس هم دقیقا اکشن است البته تعداد دشمنان زیاد مود سخت میشود لیان مقداری ترسناک تر از بقیه کمپین ها هست نکته ایی که در کل وجود داره aiدشمنان زیاد نیست ولی عوضش freindوپانتر شما aiقوی داره به همین خاطر بازی بسیار آسان است.خط های aaولبه های تیز زیاد دیده میشود عوضش بافت ها ونورپردازی فوق العاده است .داستان خوب است ولی شروع خوبی ندارد درجه سختی بازی نوسان دارد .بعضی مواقع بار سخت وبعضی حالت بسیار آسان قابلیت شلیک درحال حرکت جالب است .این بازی تنها یک امتحان کپکام بود درواقع کپکام امتحان کرده است کاراکتر قوی باشد چه خواهد شد هوش مصنوعی ضعیف دشمنان خیلی آزار میدهد .در کل چالش خاصی وجود ندارد بازی را نخرید که بترسید بازی را بخرید که اکشن بازی کنید اگر از حالت کلاسیک بازی خوشتان نمیاید حتما بگیرید اگر داستان بازی علاقه مند هستید که بدون وسکر چگونه است حتما بازی را تهیه کنید وگرنه اگر دنبال یک ترس خیلی زیاد هستید اصلا تهیه نکنید

7.9 امتیازی که به نظر من لایق بازی هست هر کسی نظری داره من اشکال تو بازی زیاد دیدم افت فریم زیاد بود فیزیک در کل معنا ندارد در بازی کپکام خیلی حول بود باید صبر میکرد عجله نمیکرد دلیل وجود ندارد بازی سریع ریلیز شود.این تجربه ای برای کپکام است بیخیال پانتر شود یا حداقل زامبی ها را قوی تر کند از همه مضخرف تر دوربین بازی اصلا هیج جوری باهاش جور نمیشه شد خیلی نامنظم است نظم اصلا در دوربین بازی وجود ندارد در بعضی مواقع رو هوا تیر میزنید یا روهوا مشت میزنید

آخرین ویرایش:
lol
یعنی هر اشغالی رو جلومون گذاشتن بگیم به به چه بازی خوبیه... دم سازندهاش گرم که ما رو احمق فرض کردن و هیچ ارزشی واسه بازیکن ها (و فن های قدیمی ) قائل نشدن ...
نه عزیز من
ادم از بازی خوب لذت میبره و هیچ ایرادی هم نمیتونه بگیره اما مثلا شما توی این بازی وقتی به شیشه تیر میزنی نمیشکنه یعنی چی ؟ وقتی به در تیر میزنی هیچیش نمیشه یعنی چی ؟

الان توی نسلی هستیم که بازیهایی مثل Crysis یا Last of one ساخته میشه با اون عظمت و با همون قیمت ! پس چرا باید یه بازی که این همه طرفداراش منتظرش موندن به چنین اشغالی تبدیل شه ؟
----
یه سری بازیها هم هستش که حداقل یه گیم پلی سرگرم کننده داره تا بازیکن توجه به این مسائل نداشته باشه
نمونش Darksiders که با وجود اینکه گرافیک و فیزیکش در حد بازیهای نسل قبل هست اما باز هم بازیکن رو درگیر خودش میکنه .. جوری که اصلا به این چیزا فکر هم نمیکنی !

این پست می دهد نمونه بارز کساییه که توی بازی جز گرافیک و فیزیک و تیر/تفنگ و تکسچر و نرمال مپینگ و ... از چیز دیگه ای سر در نمیارن!
اسم کرایسیس رو میاری تو این تاپیک، در صورتی که این اسم اصلا کوچکترین دخلی به بحث نداره. این جا تاپیک امتیازات Resident Evil هست، چند صفحه آخر بحثها همش فلسفی و روشنفکری شده!
حالمون بهم خورد انقدر هر کی از راه رسید که تا قبل از Resident Evil 5 دست به هیچ کدوم از Resident Evil ها نزدن واسه ما ادای اُلدسکول های دهه هشتادی رو در میاره. لا اقل می خواید واسه ما فیلم بازی کنید که خیلی می فهمید و خیلی بارتونه بازی رو اول تجربه کنید، بعد باید این جا تز روشنفکری بردارید...
نظرتون رو به عنوان "یک نظر شخصی" قبول می کنیم.

رفیق شما دقیقا تو اون دسته اولی که من گفتم قرار میگیری ...:|

نمردیم فاکتور موفقیت یه بازی رو فهمیدیم :|

من موندم چرا کپ کام یه re مثل شماره 1 با دوربین از بالا نمیسازه؟؟؟؟؟فک نکنم سخت تر از ساختن شماره 6 باشه:دی

من موندم چرا کپ کام یه re مثل شماره 1 با دوربین از بالا نمیسازه؟؟؟؟؟فک نکنم سخت تر از ساختن شماره 6 باشه:دی
واسه اینکه به احتمال زیاد بازی فروش چندانی نمیکنه و در Capcom تخته میشه اتوماتیک :دی

آخه همچین بازی ای الآن دیگه نمیفروشه. همچین دوربینی مناسب سال 2012 نیست علاوه بر بحث فروش.
آزادی عمل رو از گیمر می گیره برای نشونه گیری؛ این مدل دوربین برای بازی های Beat 'em up و Hack 'n Slash به علاوه بازیهایی که تیر اندازیشون کم تحرک و کم باشه که همون هم کیفیت این کار(Aiming) رو میاره پایین.
بعد من فکر نمیکنم ساده تر باشه، شما یه کار اضافه این که دوربین چه ویویی رو نشون بده رو هم باید انجام بدی... عاقلانه اینه که دوربین استاندارد بازی های روز(همینی که الآن هست) باشه.

lol
نه عزیز من

----

این چیزا که گفتی حال میده تو بازی باشه ولی اگه نباشه هم مشکلی ایجاد نمیشه...مثلا اگه الانم به من half life 1 رو بدن خیلی حال میکنم...این مشکات رو میتونی با بازی های rpg و jrpg رفع کنی که واقعا داستان غنی دارن....خیلی خوبن فقط کافیه دمو اولو اسکیپ ندی!!:دی

---------- نوشته در 09:31 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:29 PM ارسال شده بود ----------

آخه همچین بازی ای الآن دیگه نمیفروشه. همچین دوربینی مناسب سال 2012 نیست علاوه بر بحث فروش.
آزادی عمل رو از گیمر می گیره برای نشونه گیری؛ این مدل دوربین برای بازی های Beat 'e, up و Hack 'n Slash به علاوه بازیهایی که تیر اندازیشون کم تحرک و کم باشه که همون هم کیفیت این کار(Aiming) رو میاره پایین.
بعد من فکر نمیکنم ساده تر باشه، شما یه کار اضافه این که دوربین چه ویویی رو نشون بده رو هم باید انجام بدی... عاقلانه اینه که دوربین استاندارد بازی های روز(همینی که الآن هست) باشه.
با حالیش به همون سخت بودن و دقت پایینشه دیگه:دی

رفتم ویدیوهای کمپین ایدا رو دیدم. یعنی اگه کل بازی رو سناریوی ایدا تشکیل می داد بازی فوق العاده ای میشد:x>:d<
پ.ن:حیف که سناریوهاشونو جدا جدا توی PSN Store نمی فروشن:(:d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or