امتیازات Resident Evil 6 PC

Grey Warden

Dragon Age Scholar
Loyal Member
LUQv.jpg

چون تاپیک اصلیش قفل شده بود مجبور شدم تاپیک جدید بزنم!!
Cheat Code Central: 7
GameStar: 6.9
4Players.de: 5.9

Vandal Online: 8
Digital Chumps: 7.2

SpieleTipps.de: 8.6
GameZoom.net: 7

GamePro.de: 6.9

SpieleRadar.de: 6.6
Gamona.de: 6.5

Biogamergirl 9

آخرین ویرایش:
من دارم لیان رو میرم و امشب چپتر آخر هستم
به خدا انقدر ها هم که میگند بد نیست نمی دونم چه مشکلی دارند.واقعا برای من تلافی RE:OP Racoon City و RE5 رو در آورد
ایراد داره آره،اما به خدا مضخرف نیست.نمی گم عالی اما خیلی خوب
من که پشیمون نیستم از خریدش و تمام مراحل و کاراکترها رو میرم

خیلی از بروبچ یادشونه، عید پارسال که RE ORC داشت میومد، من اون موقع خیلی سوال می کردم، دیدم همه دارند بد میگند از بازی ... اما من سعی کردم جانب داری کنم، یکی از بچه های دیگه هم خیلی خواست توضیح بده که
یهشرکت دیگه بوده و ... تا اینکه خودم بازی کردم و حالم بهم خورد، چون پر باگ بود، اگشن شدنش که به کنار یعنی انقدر باگ داشت که آدم می خواست بالا بیاره، حیف اون سه گیگی که بخاطرش 3 روز دانلود کردم :|

دیگه سره RE6 این جانب داری ها رو نکردم گفتم بذار ببینیم، اما الان واقعا بازی قشنگه، کمپین لیون خیلی خوب هست، عالی نیست، جون خیلی کار داره ولی در حد و اندازه ی و بهتر از 5 بود.
کمپین های دیگه رو ندیدم، ولی مطمئنم از کمپین کریس و جیک هم راضی خواهم بود. ایدا هم مهشر ترین :x

کپکام واقعا خوب سعی کرده، اکشن و سبک 4 رو توی این پیاده کنه و نظر شخصیم اینه که موفق هم بوده ...
هر چند مطمئنم همه با دیدن RE Rev به یکباره دوباره به این سری امیدوار میشند، به هر حال اونم ساخته ی شرکت Capcom هست، همانطور که میدانید اوایل نسل ها کمکام خوب عمل می کنه
امیدوارم اول نسل بعدی یه RE توپ ترسناک و خوب بده

یخورده از این بچه کوچولو Slender که واقعا هم ترسناک هست یاد بگیره :d

هر چند مطمئنم همه با دیدن RE Rev به یکباره دوباره به این سری امیدوار میشند
از نظر رفع ایراد شاید بشه گفت چون تریلرهای منتشر شده چیز تمیزی هستند
اما ترس رو نمیدونم!!! :d
تریلر هانک رو دیدی؟خیلی راحته بازی این جوری که معلومه.اکثر زامبی ها به یک سری موجود با دست های خاردار تبدیل شدند که با اینکه چنین تانکی هستند اما راحت می افتند و .... باید دید!
Slender هم یکی از دلایل ترسناک بودنش بی دفاع بودن ما هست وگرنه Slender بیاید تمام بازوهاش رو از پشتش دربیاره ما یک شات گان داشته باشیم مسلما دیگه نمی ترسیم.نقطه مثبت همینه : ما بی دفاع هستیم!
اما توی RE ما داریم رسما باسرمنشع این بدبختی ها و ویروس مبارزه می کنیم.پس نمیشه ترسی در حد Slender انتظار داشت!

من دارم لیان رو میرم و امشب چپتر آخر هستم
به خدا انقدر ها هم که میگند بد نیست نمی دونم چه مشکلی دارند.واقعا برای من تلافی RE:OP Racoon City و RE5 رو در آورد
ایراد داره آره،اما به خدا مضخرف نیست.نمی گم عالی اما خیلی خوب
من که پشیمون نیستم از خریدش و تمام مراحل و کاراکترها رو میرم
چون شما داری لیان رو بازی میکنی، بعد که لیان رو تموم کردی دوتا کمپین دیگه رو برو، سر کمپین اون پسره کلا بازی رو میبوسی میزاری کنار . . .
کمپین لیان به خودی خود بد نیست، اتفاقا قشنگ هم بود، ترس نداشت همش اکشنه ولی باز هم از RE5 حداقل بهتر بود، ولی کمپین کریس دیگه رسمن گند میزنه به بازی!

کمپین لیان به خودی خود بد نیست، اتفاقا قشنگ هم بود، ترس نداشت همش اکشنه ولی باز هم از RE5 حداقل بهتر بود، ولی کمپین کریس دیگه رسمن گند میزنه به بازی!
من همون اول کار موندم با کی بازی کنم هر کی رو پنج دقیقه امتحان کردم بعد گفتم اول لیان
خوب نکته ای که ما اشتباه می کنیم میدونی چیه؟نگاه نمیکنیم هر مرحله قراره چی ارائه بده بعد میگیم ترسناک نیست و ....
کریس توی خط مقدم مبارزست باید هم اون زامبی مافوق طبیعی (!) داشته باشه و پر از اکشن باشه،ایدا باید رمزآلود باشه ،جیک باید پر از زد و خورد باشه و ... اما من ایرادی در حد اینکه بگم مضخرفه این بازی روی PC ندیدم همشون خوبه هرگونه سختی توی گیم پلی هم با خرید با دقت Skill ها کاملا رفع میشه (مثلا سیستم هدف گیری کمی سخته؟برید توی تنظیمات هدف گیری رو مثل قبل کنید و Croshair رو حذف کنید Skill هدف گیری هم بگیرید.معرکه میشه)
لازم به ذکره هم است که البته نسخه PC از همون اول با یک آپدیت اومد

از نظر رفع ایراد شاید بشه گفت چون تریلرهای منتشر شده چیز تمیزی هستند
اما ترس رو نمیدونم!!! :d
تریلر هانک رو دیدی؟خیلی راحته بازی این جوری که معلومه.اکثر زامبی ها به یک سری موجود با دست های خاردار تبدیل شدند که با اینکه چنین تانکی هستند اما راحت می افتند و .... باید دید!
Slender هم یکی از دلایل ترسناک بودنش بی دفاع بودن ما هست وگرنه Slender بیاید تمام بازوهاش رو از پشتش دربیاره ما یک شات گان داشته باشیم مسلما دیگه نمی ترسیم.نقطه مثبت همینه : ما بی دفاع هستیم!
اما توی RE ما داریم رسما باسرمنشع این بدبختی ها و ویروس مبارزه می کنیم.پس نمیشه ترسی در حد Slender انتظار داشت!
Re:r خيلي خوب بود و به شخصه خيلي بيشتر از re:4 با هاش حال كردم......
Slender خداييش ترسناك نيست....اينقدر جو دادين اولش گفتم هي چرا اينو دان كردم و الان خودمو خيس ميكنم و از اين چيزا.ولي اونقدر ها هم ترسناك نبود
راستي re:r رو دست كم نگيريد چون صحنه ترسناك زياد داشت والبته محيطش نيمه اپن ورلد هست و هر دفعه از هر محيطي رد ميشيد ممكنه يه اتفاقي بيفته!
فقط حواستون به كانال كولر هاي بالا سرتون باشه خيلي سورپرايزتون ميكنه!تنها بديش اينه كه داستانش خيلي دلچسب نيست...
Resident 6 هم بر من كه فن اين بازيم خوب بود ولي اون اول شخصه re:or افتضاح بود.

ميدونيد مشكل رزيدنت اويل چيه؟
كاري رو كه بلدن ول كردن رفتن سراغ تقليد!و اين كار فقط از احمق ها برمياد!
اقا جان خب شما همون رزيدنت اويل رو به همون سبك قديمي ٢-٣ ولي خب مدرن تر و بهتر ادامه ميداديد..(الان تقريبا ميتونم بگم بازي اين شكلي رو كنسول ها حداقل نيست يا خيلي كمه)
بعد ي ip ديگه ميساختيد هر گندي ميخواستيد ميزديد توش..

ميدونيد مشكل رزيدنت اويل چيه؟
كاري رو كه بلدن ول كردن رفتن سراغ تقليد!و اين كار فقط از احمق ها برمياد!
اقا جان خب شما همون رزيدنت اويل رو به همون سبك قديمي ٢-٣ ولي خب مدرن تر و بهتر ادامه ميداديد..(الان تقريبا ميتونم بگم بازي اين شكلي رو كنسول ها حداقل نيست يا خيلي كمه)
بعد ي ip ديگه ميساختيد هر گندي ميخواستيد ميزديد توش..
با تفسیر حرف تو (که درست هم میگی) الان کپکام اگر ادامه ی سوم شخص بسازه واقعاحماقت کرده بعد از این چهار پنج تجربه ی اخرش
وقتشه یک امتحانی هم سبک کلاسیک رو بکنه، که قطعا پیروز هم نشه فن ها میگن تلاششو کرد
ولی دیگه سوم شخص شوتر ساختن ایول این توجیح منطقی نداره جز سوداور بودن فرنچایز

واقعا بازیو جوری ساختن که آدم حالش به هم میخوره.گفتیم بیایم از سناریو چرت شروع کنیم برسیم به خوبش.کریس رو با دوستم Co-op رفتیم به زور تا اول Act 4 دووم آوردم.تو طول بازی همش میخندیدیم ولی از نوع تلخ.کلا بیخیال بازی شدم.از اونورم نمیتونم فقط لیون تمومش کنم چون باقی سناریوها هم مهم هست برام.کلا بای بای RE.
خدا کنه این RE:Rev رو نری.. توش

من همون اول کار موندم با کی بازی کنم هر کی رو پنج دقیقه امتحان کردم بعد گفتم اول لیان
خوب نکته ای که ما اشتباه می کنیم میدونی چیه؟نگاه نمیکنیم هر مرحله قراره چی ارائه بده بعد میگیم ترسناک نیست و ....
کریس توی خط مقدم مبارزست باید هم اون زامبی مافوق طبیعی (!) داشته باشه و پر از اکشن باشه،ایدا باید رمزآلود باشه ،جیک باید پر از زد و خورد باشه و ... اما من ایرادی در حد اینکه بگم مضخرفه این بازی روی PC ندیدم همشون خوبه هرگونه سختی توی گیم پلی هم با خرید با دقت Skill ها کاملا رفع میشه (مثلا سیستم هدف گیری کمی سخته؟برید توی تنظیمات هدف گیری رو مثل قبل کنید و Croshair رو حذف کنید Skill هدف گیری هم بگیرید.معرکه میشه)
لازم به ذکره هم است که البته نسخه PC از همون اول با یک آپدیت اومد
مسئله اینجاست که، مخاطب رو هم باید مدنظر بگیری.
کسی که میره FiFa میخره، قطعن دنبال رانندگی نیست، که بگیم EA یک بخش هم از NFS بزاره تو بازیش، خب معلومه وقتی میری تو بخش ماشین سواری نمیتونی توقع فوتبال داشته باشی توی FiFa . . .
مشکل اینجاست وقتی کسی RE بازی میکنه توقع Gears Of War که از بازی نداره، یک جو سنگین با یک داستان رازآلود میخواد همراه با جک و جونور، حالا داستان رو آبکی کردنف سبک رو هم که اکشن کردن، باز جو رو توی سناریوی لیان حفظ کردن ولی همون جو رو کلا روی مابقی بیخیال شدن.
سازنده های RE راهشونو گم کردن، معلوم نیست میخوان چی بسازن با RE6 هم نشون دادن، از هر بازی و سبکی یک چیزی تو بازی گذاشتن که ملت صداشون در نیاد، مطمئنم که اگر کمپین لیان تو بازی نبود، یا سناریوی لیان مثل کریس بود این بازی زیر 50 میشد متاش.
کسی از RE توقع بزن و کاور بگیر برو جلو نداره!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or