امتیازات Resident Evil 6 PC

Grey Warden

Dragon Age Scholar
Loyal Member
LUQv.jpg

چون تاپیک اصلیش قفل شده بود مجبور شدم تاپیک جدید بزنم!!
Cheat Code Central: 7
GameStar: 6.9
4Players.de: 5.9

Vandal Online: 8
Digital Chumps: 7.2

SpieleTipps.de: 8.6
GameZoom.net: 7

GamePro.de: 6.9

SpieleRadar.de: 6.6
Gamona.de: 6.5

Biogamergirl 9

آخرین ویرایش:
اگر میخوای بگی "وقتی بازیش نکردی دهنتو ببند" ، که مطمئنم منظورت همینه (
yahoo_4.gif
)، رک و راست بگو. لازم نیست قضیه رو بپیچونی
yahoo_4.gif
.
نه من همچین جسارتی نمی کنم؛ می گم بذار بازی بیاد دستت و کپمین هاش رو تموم کن اون وقت نظرت رو بگو.

نه من همچین جسارتی نمی کنم؛ می گم بذار بازی بیاد دستت و کپمین هاش رو تموم کن اون وقت نظرت رو بگو.
حرفت درسته کیوان جان ولی خب یه سری از چیزا رو نمیشه ندیده گرفت. با توجه به این 6 ماهی که از عرضه اولیه بازی گذشته و اسپویل و کلیپ و خود بازی و ... یه شمایل کلی میشه از قضیه داشت. لااقل تنها مزیت این قسمت برای من فقط شخصیت ایدا هست که شک ندارم خوب از آب در اومده

BioGamer Girl به نسخه کنسولی 10/10 داده تو gamerankings هم ثبت شده

عجیبه چرا به نسخه PC امتیاز کمتری داده

اون 10/10 یه اشتباهی بوده که بدین وسیله جبران گردیده
البته چرا یه خورده از کمپین لیون رو روی کنسول زدم. البته یه خورده. نه کمتر نه بیشتر. همون کافی بود

پس تازه جا خوب هاش رو دیدی که ... 8-|

رو مخ رفتن Lavigne >:) >:d<

بازی به نظر من خیلی هم خوبه
من خودم بازی های اکشن رو فوق العاده دوست دارم
برا همین کمپین کریس حتی بیشتر از کمپین لیان بهم مزّه داد !
کمپین جیک هم متوسطه، ولی قابل بازیه
لیان هم که بهترین کمپین رو داره
بازی کنید اقا، بیخیال امتیاز
خوشتون میاد

حرفت درسته کیوان جان ولی خب یه سری از چیزا رو نمیشه ندیده گرفت. با توجه به این 6 ماهی که از عرضه اولیه بازی گذشته و اسپویل و کلیپ و خود بازی و ... یه شمایل کلی میشه از قضیه داشت. لااقل تنها مزیت این قسمت برای من فقط شخصیت ایدا هست که شک ندارم خوب از آب در اومده
دقیقا تنها کمپینی که تونست منو راضی کنه کمپین ایدا بود که خوب اونم مشکلاتی داشت ولی بیشتر فاض داد و یکی از مزیتاش تک و تنها بود بود که دلم براش تنگ شده بود:d
انصافا" به احترام کپکام (که اینروزا داره گند میزنه به کله سری بازی ها:|) این عنوان رو رفتم (البته 4 کمپین رو جویدم کمی:d) ولی بازی رو اعصاب تر از این نبود.من نمیدونم بازی Horor هست یا یه شوتر ناب انگار داشتی CoD بازی میکردی یعنی هیچ حسی از Hr بهت منتقل نمیشد بازی یه اکشن تمام بود.دوستان میگن خیلی از فن های بازی راضی بودن مطمئن باشی اون فن های عزیزیم که راضی بودن غصه ی پولشون رو میخوردن و میخواستن وجدانشون رو آروم کنن وگرنه کسی که این قسمت رو به عنوان یه RE قبول داشته باشه دیگه اسمش رو نمیشه گذاشت فن این سری پی نابودیش از RE4 گذاشته شد و الان داره به نابودی کامل میرسه (بحثم اصلا" تو فروش و این حرفا نیست) بازی داره از نظر سبک نابود میشه حالا من و شما بیایم بگیم بازی گرافیکش اینطوری بود و اونطوری بود بسی با صحنات اکشن حال کردم که نمیشه!
کمپین Leon انگار یه جاهاییش داشتی L4D بازی میکردی!
لپ مطلب اینکه بازی رو فقط برای این که اسم RE روشه بازی کنید ولی خودتون رو راضی نکنید که یه RE اصیله همین!:d

من به عنوان یه فن قدیمی بازی - که از نسخه 2 با بازی بودم - کمال رضایت رو از این نسخه داشتم .
فوق العاده بود . با این که کنسول بازم ، ولی برای کمک به کپکام هم اویل 6 و هم DmC رو به صورت اورجینال در استیم می خرم ؛ به پاس زحمات کپکام .

من به عنوان یه فن قدیمی بازی - که از نسخه 2 با بازی بودم - کمال رضایت رو از این نسخه داشتم .
فوق العاده بود . با این که کنسول بازم ، ولی برای کمک به کپکام هم اویل 6 و هم DmC رو به صورت اورجینال در استیم می خرم ؛ به پاس زحمات کپکام .

!!! !!!

از شما که تحریریه پردیسی و سال به سال مقاله نمینویسی توقع نبود:|

این بازی فقط اسم یک عنوان بزرگ رو یدک میکشه(اویل هم داره راه مدرن وارفر رو میره)
منو باش اویل 5 میگفتم بویی از ژانر ترس نبرده این کلا به ژانر گفته .....
تا الان 2تا بازی پشت کردن به گذشتشون
بهترین ژانر ترس فعلا دست فضای مرده 3 (dead speac(

درود

خدمتون عرض شود که کلا سری بازی های اویل از اولشم انچنان ترسناک نبوده (بنده از نسخه یک تا پنجشو بازی کردم ) اینکه بیشتر حالت شوتر اکشن به خودش گرفت تا ترس تا حدودی تقصیر فیلمهای مضخرفشه که منتشر شده .. درسته خبری ازون معما های نسخه سه شاید نباشه اما در کل ازین بازی از اولشم انتظار ترس انچنانی نداشتیم بیشتر هیجان بود . نسخه 5 وقتی دیدم خوب خبری از زامبی با اون شکلو شمایل خاص نبود اما داستان بازی عالی بود

من خودم از طرفداران سری بازی های سایلت هیل هستم و کامل با جهان بینی و مکتب سایلنت هیل اشنام

اما دلیل اینکه سایلنت هیل هنوز اصالت خودشو حفظ کرده و واقعا ترسناکه اینه که بازی تو روایت جهان متوالی شکل میگیره و اصولا داستان حول محور مکانی میچرخه بنام سایلت هیل که افراد با بیهوشی یا خواب وارد دنیای سایلنت هیل میشن خوب این نشون میده از ابتدا کونامی رو محتوا سایلنت هیل بشددت برنامه ریزی کرده و راحت در هر قسمتی با یه داستان عمیق طرفو در خواب یا بیهوشی وارد دنیای متوالی میکنه که همون سایلنت هیل هست الی اخر

طرفدارای سایلنت هیل دقیقا میفهمن منظورم از قوانین دنیای متوالی چیه

اما تو سری رزیدنت اویل همون قسمت سه علیه سلام که بعضی ها خودشنونو براش فنا میکنن کلا همون قسمت سه بازی هم متشکل بود از معما های ناب .. زامبی ها ... گلهای تو گلدون و در اخر گیم پلی خاص زمان خودش و داستان ابکی که داشت خوب بطبع مشخص بود این بازی مجبوره با محتوایی که داره به سمت اکشن شدن بره .

re6 تا حدودی برگشت داشته که قابل تحسینه

در کل بنده re6 دارم دانلود میکنم و الان 17 گیگ دانلود شده فردا بازی شروع میکنم یه قرون هم پول بابت بازی پرداخت نکردم . اما حدس میزنم بازی ستودنی باشه

در ادامه نظرمو در مورد بازی خدمت دوستان عرض میکنم

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or