امتیازات Resident Evil 6 PC

Grey Warden

Dragon Age Scholar
Loyal Member
LUQv.jpg

چون تاپیک اصلیش قفل شده بود مجبور شدم تاپیک جدید بزنم!!
Cheat Code Central: 7
GameStar: 6.9
4Players.de: 5.9

Vandal Online: 8
Digital Chumps: 7.2

SpieleTipps.de: 8.6
GameZoom.net: 7

GamePro.de: 6.9

SpieleRadar.de: 6.6
Gamona.de: 6.5

Biogamergirl 9

آخرین ویرایش:
به به یکی از نامزدای اصلی بهترین بازی PC سال 2013 نمره هاش داره میاداحتمالا دوستان PC باز برای تجربه ی این ابر شاهکار کپکام کاسه ی صبرشون لب ریز شده
جدا موندم کپکام به چه امیدی بعد اینهمه مدت داره این فاجعه ی بزرگو برای PC عرضه میکنه باز اگه بازی شاخی بود و ارزش صبر کردن داشت یه چیزی اما با این وضعیت فکر نکنم با استقبال خوبی مواجه بشه

جالبش اینه که Cheat Code Central به نسخه کنسولش 9.2 داده بوده در حالی پورت بازی هیچ ایرادی نداشته!!!!:-/
هیچی باو مثلا میخواستن اون نمره قبلیشونو مخفی کنن و به این کم دادن که زیر سوال نرن که خب رفتن:d

این نمرات نشون میده که اضافه کردن یه سری امکانات به بازی هیچ دردی رو در مورد گیم پلی بازی دوا نمیکنه وقی گیم پلی از بیخ مشکل داره هر چقدر هم که پولیشش کرده باشند بازم فایده ای نداره

واقعا با بازی کردن این عنوان تنها چیزی که فهمیدم این بود که حتی اررش اون 1500 هم که برای خریدش دادم نداشت
واقعا آدم اویل 3رو بازی میکنه میمونه که چجوری روشون شده به این بگن اویل

بر خلاف نظرات شما دوستان. خیلی ها تاکید میکنم خیلی ها هم از بازی راضی بودن. جزو این خیلی ها که گفتم فن های قدیمی سری هم هستن. که راضی بودن. پس الکی توهین نکنین, چون خوشتون نیومده!
سال 2012 اتظار رزیدنت اویل 3 رو دارید؟ بعد شما میرید اورجینالش رو به تعداد فراوان میخرید دیگه؟ شما جواب ضرر کپکام رو میدین دیگه؟8-|

صد جا گفتم و باز هم میگم .. بازی به شدت سلیقه ای هستش .. اگه بخواین به چشم یه اویل کلاسیک بهش نگاه کنید که هیچی ، اما اگه بخواین به چشم یه چیز جدید ببینیدش بازی خوبیه ... کلی سرگرمتون میکنه. در کل امتیاز ماکزیمم 8 برای بازی قابل قبوله.

بر خلاف نظرات شما دوستان. خیلی ها تاکید میکنم خیلی ها هم از بازی راضی بودن. جزو این خیلی ها که گفتم فن های قدیمی سری هم هستن. که راضی بودن. پس الکی توهین نکنین, چون خوشتون نیومده!
سال 2012 اتظار رزیدنت اویل 3 رو دارید؟ بعد شما میرید اورجینالش رو به تعداد فراوان میخرید دیگه؟ شما جواب ضرر کپکام رو میدین دیگه؟8-|
نه بابا! یعنی همه اونایی که اورجینال خریدن، راضی بودن پس؟
39.gif
در ضمن این اورجینال خریدن چیه این وسط همه یاد گرفتن؟
آره سال 2013 هم هنوز بازی 2 بعدی میزنیم. اویل 3 که سهله
3.gif

این بازی حتی ارزش پایرت کردنم نداره;;) هنوز هیچکس یادش نمیره اون لیکر (ساساکی) چقدر قمپز در میکرد

پ.ن: گرچه به رسم همیشگی بازی رو میگیرم و یه 50 ساعتی بازی میکنم

بزرگترین مشکل بازی اسمشه.و چند تا مورد تو گیم پلی وگرنه داستان و گرافیک از دید من قابل قبول اند
فعلا صبر میکنیم ببینیم deep down و remember me چی میشن بعد کل کپکام رو رو سر رییسش خراب می کنیم

Safety & Peace

هنوز که بازیش نکردی، درسته؟
نُچ. گویا اینجا همه احساس خطر کردن و هیچ مغازه ای هنوز نیاورده:d
اگر میخوای بگی "وقتی بازیش نکردی دهنتو ببند" ، که مطمئنم منظورت همینه (:d)، رک و راست بگو. لازم نیست قضیه رو بپیچونی:d.
البته چرا یه خورده از کمپین لیون رو روی کنسول زدم. البته یه خورده. نه کمتر نه بیشتر. همون کافی بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or