چند تا نکته:
اول اینکه اینجا تاپیک ویچر نیست. البته مثال زدن از بقیه بازیها مشکلی نداره من خودم هم همیشه از بقیه بازی ها مثال میزنم ولی وقتی بحث تبدیل به ویچر میشه اونوقت تاپیک منحرف شده
دوم بنظرم شاید بهتر باشه سایتها منتقد های بازیهای خطی و اوپن ورلد رو جدا کنن. وقتی طرف ساختار ذهنش, سلیقه اش و کلا همه چیزش برای بازی خطیه بنظرم درست نیست اوپن ورلد رو نقد کنه. خیلی ساده است ارتباط نمیگیره. برعکسش هم درسته مثلا من خودم با خطی ارتباط نمیگیرم. اصلا نمیفهمم چطور ملت میتونن به اجبار از A به B و بعد به C برن و لذت ببرن. نه اینکه بد باشه فقط سلیقه است. اون زمانی هم که بازیهای اوپن ورلد نبود و یا کمتر بود وقتی بازی خطی بازی میکردم همه اش فکر میکردم اونوری که نمیتونم برم چه خبره؟ البته میدونستم خبری نیست و بیرون دیوار محیطی خالیه ولی تو ذهنم محیط میساختم براش. حالا کسانی که دوست ندارن برن و بگردن و خودشون اسلحه و ماشین و اسکیل و کلی چیز دیگه پیدا کنن مگه مجبورن بازی کنن یا نقد کنن؟ دوست عزیز یا منتقد عزیزی که بازی به سلیقه ات نمیخوره بایکوتش کن مثل من که خیلی از به اصطلاح ابربازیهای مهم و مشهور رو بایکوت کردم چون به سلیقه ام نمیخوره.
سوم اینکه من حدودا 3-4 ساعتی بازی کردم بازی بشدت لذت بخشه فقط نگرانم نکنه زود تموم بشه. هرچند من گشتن تو محیط و پیدا کردن ایتم رو خیلی دوست دارم و این طبیعتا باعث طولانیتر شدن بازی میشه ولی وقتی شونصد نفر میگن بازی کوتاهه بالاخره تو ذهنیت ادم تاثیر میذاره. تا حالا گیم پلی و محیط عالی بوده. از لول دیزاین دانجن اوایل بازی ( زیر شهر) کلی لذت بردم. البته مشکلاتی هم داره یکیش رانندگیشه مثلا اگه به بردرلندز عادت کرده باشید کنترل ماشین سخت میشه چون با ماوس نمیپیچه ولی با ماوس شلیک میکنه و ادم هی قاطی میکنه.
پ.ن: مدمکس رو هم من خیلی دوست داشتم و بنظرم یکی از اندرریت شده ترین بازیهای نسل بود. حالا این هم انگار وضعیتش مشابه مدمکسه. تفاوتش با مدمکس اینه که این اتمسفر بینظیر مدمکس رو نداره بجاش تنوع بیشتری در محیط و امکانات و اسکیل و چیزهای دیگه داره.