امتیازات Pro Evolution Soccer 2014

FLAWL3SS

کاربر سایت
79787767644762586420.jpg

eurogamer - 9/10
GodisaGeek - 9/10
VideoGamer - 9/10
SpazioGames - 8.5/10
IGN Italy - 8.5/10
Gameover.gr - 8.5/10
NowGamer - 8.5/10
Multiplayer.it - 8.5/10
EveryEye.it - 8.5/10
IGN - 8.4/10
Meristation - 8.3/10
Gameinformer - 8.25/10
OXM - 8/10
Guardian - 8/10
CVG – 8/10
eurogamer.pt - 8/10
Eurogamer.it - 8/10
Digital Spy – 8/10
Metro - 8/10
Vandal Online - 8/10
DarkZero - 8/10
OPM – 8/10
Jeuxactu - 7.5/10
Laps3 - 7.5/10
eurogamer.es - 7/10
Gamesradar - 7/10
3DJuegos - 7/10

Gameblog.fr - 5/10
Gamespot - 6/10

04483749501310318432.jpg

آخرین ویرایش:
نمره رو بزارین کنار آخه این چیه داده بیرون(از این به بعد معیارمو واسه خرید بازی امتیازات gamespot میزارم:d).اگه مردم گیم پلی اینجوری میخواستند خوب مرض که ندارن میرن fifa میخرن خیلیم تو این نوع گیم پلی از بقیه سرتره.موضوع سر گیم پلی هستش که خواسته تقلید کورکورانه ای از fifa بکنه.تنها نکته مثبت بازی شروع کردن اوتها بدون جنگولک بازی و پیام بازرگانی هستش وگرنه واسه من PES فن در حکم دیسک پرتاب وزنه هستش مستقیم تو سطل آشغال

من خودم از سال 98 تا الان به جز fifa 2009 تمام نسخه هاش را بازی کردم ، ولی واسه بار دوم میخوام بازی pes را بازی کنم و امسال بی خیال فیفا میشم، چون موتور IGNITE را واسه PC و کنسول های این نسل به کار نمی بره، ولی خواهشا اگه قراره هی بگین فیفا خیلی خوبه و ... برین همون پست فیفا این حرف ها را بزنین. اینقدر ما را نا امید نکنین. :((

یه سوال داشتم! کسی اگه میدونه خواهشا جواب بده: این نمرات مال یه پلتفرم خاصه یا همه پلتفرمها، یعنی منظورم اینه که GameSpot که 6 داده به pc این نمره را داده یا کل پلتفرم ها یا نسخه های کنسولی؟؟؟؟؟؟؟

فيسا كه زامبي :d گيم پلي كه قاطي و داغون ، هيچ سيستمي نميشه درست كرد و ازش به طور كامل استفاده كرد ، منو هاش كه افتضاح . گلر را هم همه در حد والدز داغون ، رونالدو هم شده سوپرمن ، 20 نفرم بريزن سرش نميافته . فيزيك افتضاح توپ سر شوت . وجود مدافعان با بدن روح مانند در مقابل مهاجم :|:|
درمورد فيس ها هم كه واقعاً حرفي واسه گفتن نذاشتن . تو كل بازي يه تعداد كمي از انيميشن هاي تكل + پاسش خوبه . كونامي باز هم شكست خورد .

میدونم.منم منظورم همون نمره 9 به GTA بود که داده.واقعا 9 نمره بدی نیست.نمیشه که انتظار داشت همه 10 بدن.

یکی از دلایل نقد کنندش این بود بازی ضد جنس مونث هست ... مثل این میمونه بیاد 1 امتیاز از PES کم کنه چون زمین فلان استادیم خاکیه
گیم اسپات میخواد با این امتیازها فعلآ تو چش باشه

ما که گفتیم این بازی به مفت نمی ارزه ، یه عده گوش ندادن رفتن خریدن عاقبتش رو هم دیدن. حالا مشکلی نیست کلید اعتدال دست EA هست ...

حالا برای اون عده ای که میگن چرا من گفتم زامبی زامبی ، خب خدایی شما به اسکرین شات های این بازی نگاه کنید. اینا شبیه آدمیزادن؟ میگی میخوان همدیگه رو بخورن اصلا.

من خودم کلا در طول زندگی دو تا نسخه PES رو بازی کردم ، یکی 6 و یکی 9 که واقعا عالی بودن و بعد از اون هیچ ...

PES هم برای این تو ایران طرفدار داره که تو کلوپ معمولا شرطی میزنن و رو کم کنی و ... چون گیم پلی راحتی داره و شما فقط کافیه بری از بالا یا پایین زمین ، سمت چپ و راست یه سانتر کنی و یه هد ... گل ، تموم شد و رفت. یا خیلی راحت از دفاع حریف عبور کنی. برعکس فیفا که همه چیز باید با برنامه باشه.

من دمو PS3 رو زدم موقع شروع بازی و نشون دادن استادیوم و بازیکنا frame واقعاً افتضاحه یعنی شاید روی 10-15 اینا باشه:d منو های داغون , من مست منو های FIFA 14 شدم :d چقدر سریع و عالی ,

در کل تیم سازنده EA هم استعداد های بهتری داره هم پول خیلی زیادی در اختیارشون میزارن و معلومه یه بازی درجه یک تحویل میدن

حیفه حجم که دموی این بازیو هدرش داد .. گلرها چرا اینقدر تعطیلن!
مگه هند باله شوت میزنی توپو میندازه جلوی پای بازیکن حریف واسه ریباند!!!
خداییش 5 از 10 برازندشه.

آخرین ویرایش:
ولی گرافیک ، توپ و فیزیک بازی و شوت ها رو واقعاً من خیلی بیشتر دوست دارم و برتر از فیفا میدونم
در باقی موارد موافقم که فیفا سرتره مخصوصاً گزارشگر که توی PES یک تنه هیجان بازی رو میکشه !!! و خیلی موارد دیگه
ولی الان من 6 ماهی هست که دیگه حالم از فیفا هم به هم میخوره
--------------
این نسخه از PES به نظرم پیشرفتش قابل قبول بوده ولی در مقایسه با فیفا هنوز در بسیاری از موارد خیلی عقب هست
با این حال میشه امیدوار بود که این نسخه رو به عنوان زمینه ساز رسیدن به فوتبالی در نظر گرفته باشن که توی PES 2015 برای کنسول PS4 بتونه نظر منتقدها رو جلب کنه و فوتبال برتر یا حداقل در حد فیفا رو ارائه بدن ، که با توجه به این که ورژن 2014 برای کنسول های نسل بعد عرضه نمیشه امکان چنین نتیجه ای بی احتمال نیست

یکی از دلایل نقد کنندش این بود بازی ضد جنس مونث هست ... مثل این میمونه بیاد 1 امتیاز از PES کم کنه چون زمین فلان استادیم خاکیه
گیم اسپات میخواد با این امتیازها فعلآ تو چش باشه
کاری به نوع نقدش ندارم اما میدونی گیم اسپات سایت جدیدی نیست که بخواد با تو چشم قرار دادن خودش معروف بشه! یکی از مهم ترین نمره ها همیشه واسه یه گیمر حرفه ای نقد و نمره سایت معتبر گیم اسپات بوده و هست.

لازم به ذکره که همه فنهای این بازی فکر میکردن با یه موتور عوض کردن گیم پلی بازی فیفا رو له میکنه! الان دوباره دوماه دیگه نسخه 2015 تایید میشه اون موقع همه دوباره میگند : ایول امسال فیفا رو میترکونه!
واقعا که! این نسخه یه عقبگرد هست و از 2013 هم ضعیف تره! کافی بازیش کنید.

من فکر کنم همون PES 6 رو بیان یکم تغییرش بدن مثله استادیوم و ترکیب بازیکنا و لباسشون متای بیشتر و طرفدارای بیشتری رو جذب خودش کنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or