امتیازات Pro Evolution Soccer 2014

FLAWL3SS

کاربر سایت
79787767644762586420.jpg

eurogamer - 9/10
GodisaGeek - 9/10
VideoGamer - 9/10
SpazioGames - 8.5/10
IGN Italy - 8.5/10
Gameover.gr - 8.5/10
NowGamer - 8.5/10
Multiplayer.it - 8.5/10
EveryEye.it - 8.5/10
IGN - 8.4/10
Meristation - 8.3/10
Gameinformer - 8.25/10
OXM - 8/10
Guardian - 8/10
CVG – 8/10
eurogamer.pt - 8/10
Eurogamer.it - 8/10
Digital Spy – 8/10
Metro - 8/10
Vandal Online - 8/10
DarkZero - 8/10
OPM – 8/10
Jeuxactu - 7.5/10
Laps3 - 7.5/10
eurogamer.es - 7/10
Gamesradar - 7/10
3DJuegos - 7/10

Gameblog.fr - 5/10
Gamespot - 6/10

04483749501310318432.jpg

آخرین ویرایش:
Gamespot چنین امتیازی داده دیگه نیاز نیست به بقیه امتیاز ها توجه کرد
برعکس باید امتیاز گیم اسپاتو آخر سر مورد نظر قرار بدی چون بعد از امتیازی که به GTAV داد معلوم شد تو دیواره اونم بدجور

konami باید هرچی از pes های قبلی روی کامپیوترهاش و سرورهاش داره پاک کنه شروع کنه از اول یه بازی جدید ب افرمولهای جدید ساختن! اینجوری که هی نسخه پارسالو دسکاری کنه هیچ وقت به فیفا نمیرسه. هیچوقت

برعکس باید امتیاز گیم اسپاتو آخر سر مورد نظر قرار بدی چون بعد از امتیازی که به GTAV داد معلوم شد تو دیواره اونم بدجور

مگه چند داده که اینطوری میگید؟9 که امتیاز بدی نیست .حتما همه باید 10 بدن؟خب اگه اینطوری بود اصلا متا نمیذاشتن و فقط یک سایت می اومد نمره میداد تمام میشد!

مگه چند داده که اینطوری میگید؟9 که امتیاز بدی نیست .حتما همه باید 10 بدن؟خب اگه اینطوری بود اصلا متا نمیذاشتن و فقط یک سایت می اومد نمره میداد تمام میشد!
GS بعد از 8ی که به TLOU داد کلا پ.ی پ.ی کرد به اعتبارش دیگه مثل قبل کسی برای امتیازاش ارزش قائل نمیشه

جالبه که سال 2010 نقطه عطفی تو تاریخ فیفا بود چون اون سال خیلی از طرفدارای PES ولش کردند و رفتند سمت فیفا ( از جمله خودم و خیلی از کاربرهای همین سایت)

کونامی یه چیز نمی دونه. مهاجرت از یه بازی فوتبال به حریفش خیلی سخته. خود من سه سال مقاوت کردم ؛ اما بعدش دیگه بی خیال شدم. مثلا یادمه توی 2010 حتی نمی تونستی توی اون قسمت Stock ترکیبتو سیو کنی ! کاشکی کونامی زودتر به فکر درست کردنش می افتاد.

گیم اسپات ایراد های انچنانی نگرفته نگاه کنید ، گفته بازی افت فریم داره ، گزارشگری هم افتضاح و گیم پلی حس نسخه قبل نداره . خودتون تجربه کنید بهتره.

جالبه که سال 2010 نقطه عطفی تو تاریخ فیفا بود چون اون سال خیلی از طرفدارای PES ولش کردند و رفتند سمت فیفا ( از جمله خودم و خیلی از کاربرهای همین سایت)

کونامی یه چیز نمی دونه. مهاجرت از یه بازی فوتبال به حریفش خیلی سخته. خود من سه سال مقاوت کردم ؛ اما بعدش دیگه بی خیال شدم. مثلا یادمه توی 2010 حتی نمی تونستی توی اون قسمت Stock ترکیبتو سیو کنی ! کاشکی کونامی زودتر به فکر درست کردنش می افتاد.
کاملا موافقم.
من هیچ وقت به طور کل PES فن نبودم؛ زمان PS1 و PS2 هر دو رو بازی می‌کردم و PES رو بیشتر دوست داشتم.
تو این نسل تا سال 2009 هر دو رو می‌گرفتم ولی فیفا بازی می‌کردم بیشتر و این بار فیفا رو بیشتر دوست داشتم؛ بعد از اون تا آخرین نسخه ای که اومد هم همه رو خریدم ولی شاید نهایتا 1 ساعت بازیشون کرده باشم.
اگر از همون 2009 به فکر این کار ها میافتادن برای مثال خودم الان دیگه به هیچ وجه تا این حد به فیفا وابسته نمی‌شدم که حتی اگه PES شاهکار هم بده نتونم باهاش ارتباط برقرار کنم؛ شاید اگر نسل بعد PES همین طوری پیشرفت کنه و فیفا ضعیف بشه (که واقعا بعید به نظر میاد) وضعیت کامل بر عکس بشه.

بروبچ ما این بازی رو برده بودیم گیم کلوب بزنیم بر بدن با یک دوست. اونجا کلوپی میگفت اینچ چیه؟ قیافه ها چرا اینجوری؟ چمن چرا اینجوری؟ مصنوعیه؟! بازی که شده فیفا! و کلا اینا ول کردن بازی ذرو. و .... (طرف فیفا باز نیست ها!)
به این شوری که این اققا گفت نیست. من خودم تا حدودی خوشم اومد از بازی حداقل از 2013 بیشتر برام قابل تحملتر هست.
فقط یه چیزی این جهتی که خموقع شروع مجدد ها نشون میده! خیلی قدیمی نیست؟ یامده تو فیفا 2001-2003 از این ها بود!:d

نمره ها که امیدوار کننده بوده تا به حال اما بازم اون نمره ای که مد نظر همه بود نشده! منتظرم بازی بیاد تا خودم شخصا هم تجربش کنم ببین آیا مسیرش رو به سمت موفقیت تغییر داده واقعا یا نه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or