امتیازات Persona 5: The Royal

پیش بینی نمرات بازی

• مجموع رای دهنده‌ها
    46
  • نظرسنجی بسته شده است .
تقریبا حس می کنم از رو تنبلیشه و گرنه دلیل دیگه نداره
اتلوس تنبله، اونوقت سگا نمیتونه یه تیم دست و پا کنه برای پورت بازی... برای شین مگامی تنسه و پرسونا q هم از رو تنبلیشون فقط انحصاری نینتندوئه،

از تنبلیشونه که رئیس بخش آسیا سونی میره مراسم رونمایی بازی و از همکاری های آیندشون با اتلوس میگه؟

قطعا سونی و نینتندو همکاری نزدیکی با تلوس دارن

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: s.snake2
آتلوس تو با قلب ویرانه من چه کردی
ببین عشق دیوانه من چه کردی
در اندیشه‌ی پرسونا آسوده بودم
تو با رویالت با من چه کردی :D

من که با این قیمتا بعیده برم سمتش
ولی جدا برام عجیبه یه بازی تکراری (هر چقدرم که محتوای جدید داشته باشه) نمرش از بازی اصلی بیشتر بشه
هرچند خود بازی با 98 تا نقد نمرش 93 هست و اینم احتمالا همون حدودا استپ میکنه

بعیده... این یکی خیلی بعیده... درسته سونی به صورت جهانی خیلی واسه پرسونا تره نمیتراشه
ولی سونی ژاپن ناجور به این یکی سری چسبیده
قدرت فیل اسپنسر تو ژاپن هم اثبات شده است... ما این جا یه ساله داریم زور میزنیم بیاد رو سوییچ، موفقیت چندانی حاصل نشده :D:-h:-h
پول و سر زبون ... به قول یکی از کارمندای ایرانیشون اسپنسر بجایی اینکه یه مدیر موفق باشه یه بازیگر تمام عیار هستش ... همون طورکه یاکوزا و FF رو روی اکس باکس داره میاره شاید مخ آتلوس رو هم زد ....

من خیلی دوست دارم برم سراغ P5فقط میترسم از سیستم مبارزه خطی نتونم کنار بیام
منم سال 2017 ذهنیت شما رو داشتم، وقتی رفتم سراغش جزو تاپ تن بازی های عمرم نشد! جزو 5 تا بازی ای شد که هیچکدوم از بازی های دیگه در مقام مقایسه کنارشون قرار نمی گیرن، الانم توی تاپیک اصلیش کامنت دادم بازی رو بعد از 500 ساعت تایم پلی در نسخه اوریجینال دوباره شروع کردم. نمی خوام مجابت کنم بازی کنی چون واقعا نظری در مورد اینکه خوشت میاد یا نه ندارم، فقط گفتم که بدونی حس من هم مشابه حس خودت بود.

Comicbook.com : 100
GameGrin : 100
BaziCenter : 95 :D
متا از 57 نقد 95 :x تازه 10 گیم اسپات ثبت نشده
واقعا خیلی سخته آخرای نسل یه بازی بتونه همچین امتیازاتی بگیره اونم سبک jrpg !! بالاترین متا در بین انحصاری های PS4 (به همراه TLOU)
قصد نداشتم این نسخه هم بخرم و بالای 100 ساعت دوباره بازی کنم و P5 اصلی رو هم استیل بوک دارم ولی دیگه با این وضعیت چاره ای جز خریدش ندارم :D

این نمرات مایع عذابه، آخر قانعمون کرد اینم بخریم... از طرفی انتظار برای بازی بعدیشون داره دیوانه کننده میشه..

آخه مرضه، بازی رو نساختی بعد کلی اطلاعات از کانسپتش بدی، بعد برای چند سال گم و گور بشی... قشنگ مثل اینه که یکی kiss رو بهت بده، ولی بعدش قالت بزاره بره، بمونی تو کف

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or