![132005 132005](https://forum.bazicenter.com/data/attachments/97/97855-1672092684acdbf26d37e120adf2cbe0.jpg?hash=FnIJJoSs2_)
Persona 5: The Royal
ناشر: Atlus
سازنده: Atlus
سبک: JRPG
پلتفرم: PS4
تاریخ عرضه: 31 مارس 2020
متاکریتیک | اوپن کریتیک
95 | 95
![133340 133340](https://forum.bazicenter.com/data/attachments/99/99190-bb1ddb91e2e944f2b262c6973775c7e3.jpg?hash=ux3bkeLpRP)
آخرین ویرایش:
بازیه اتلوسهسونی تازگیا اصلا اعصاب نداره ، تا دید رقیب یه بازی در حد مرز ۹۰ رو کرده یهو رفت رو ۹۶چه خبره اقا ، با این وضع نت و گرونی و اینا چه جوری تهیش کنیم
![]()
حالا مشکلی نداره این همون پرسونا اصلیه ولی نصف دوم بازی رو کلا کوبوندن با کلی محتویات جدید تحویل دادنمن که از این بازیها سر درنمیارم، ولی اگه میخواستم جدی رأی بدم نهایتش میزدم ۸۹ اینا، نه ۹۶! خیلی عجیبه این میانگین امتیاز!
اومدم بگم چرا Persona 5 رو توی PS Now نمیذارن که حداقل این طوری برم سراغش، ولی سرچ کردم دیدم همین چند وقت پیش گذاشتن و تا فوریه هم بوده و بعدش برداشتنش.یه ماه زودتر میرسیدم میتونستم بفهمم این مجموعه چی داره که انقدر تحویلش میگیرن.
![]()
GEEZ...
بیخود نبود دو هفته قبل عرضه اش امبارگو رو ول دادن
خااار اعتماد به نفس
Meristation 100
GAMINGbible 100
PlayStation LifeStyle 100
Gameblog.fr 100
RPG Site 100
Slant Magazine 100
TheSixthAxis 100
Vandal 100
God is a Geek 100
Noisy Pixel 100
Attack of the Fanboy 100
Everyeye.it 98
Hobby Consolas 97
SpazioGames 96
Multiplayer.it 96
IGN Italia 95
PlayStation Universe 95
GamePro Germany 92
We Got This Covered 90
Hardcore Gamer 90
Press Start Australia 90
Stevivor 90
Twinfinite 90
DualShockers 90
Eurogamer Italy 90
CGMagazine 90
Digitally Downloaded 90
IGN Japan 89
همیشه معتبر بود... ادا درمیارن
View attachment 132392
والا حرف خاصي ندارم
اقا به والله می دونیم همه*اتلوس
انحصاری PS4 ـه ولی ناشرش سونی نیست![]()
میشه توضیح بدید ربط این بازی به سونی چیه![]()
زیاد دلتو خوش نکن یهو دیدی فیل اسپنسر کبیر همه سری رو آورد رو گیم پساقا به والله می دونیم همهمنظور انحصاری بودن برای پلتفرم سونیه ! خوب نینتندو با یه ۹۱ واقعا خوب اومد جلو ، از اونطرف مایکرو بعد مدت ها یه ۹۰ رو کرده
یهو این ۹۶ جالب بود !
زیاد دلتو خوش نکن یهو دیدی فیل اسپنسر کبیر همه سری رو آورد رو گیم پس... از ما گفتن یهو رکب نخورید
![]()
والا ما که فن نیستیمزیاد دلتو خوش نکن یهو دیدی فیل اسپنسر کبیر همه سری رو آورد رو گیم پس... از ما گفتن یهو رکب نخورید
![]()
والا خبرش اومده بود که فول بادی به احتمال زیاد برای سوییچ پورت میشه! اتلوس اینقدر کله خره روی همین سوییچ هم بیاد معجزه هست.اتفاقا با احتمال بسیار بالا بازی برا PC عرضه خواهد شد. از عملکرد کترین pc، سگا راضی بوده و تنها یک انتقاد بهش شد که چرا در حالی که قرار بود کترین فول بادی عرضه بشه اینا نسخه کلاسیک را آوردن روی pc. برای همین احتمالا منتظر این نسخه بودن که بیارنش روی pc و ایکس باکس. بازی هم اصلا ارتباطی به سونی به لحاظ مالی نداره و تماما امتیاز و حقش مال آتلوس و سگاست.
از این نکته بگذریم باید بگم نزدیک 80 ساعت گذاشتم پای نسخه اصلی و یکی از بهترین بازی های نسلمه. ولی خب دیگه جدا حسش نیست برم سراغ این.![]()
منم آشناییتی با بازی نداشتم، یه چند قسمت انیمه پرسونا4 دیده بودم که زیرنویسش دراپ شد و منم دیگه ادامه ندادممن که از این بازیها سر درنمیارم، ولی اگه میخواستم جدی رأی بدم نهایتش میزدم ۸۹ اینا، نه ۹۶! خیلی عجیبه این میانگین امتیاز!
اومدم بگم چرا Persona 5 رو توی PS Now نمیذارن که حداقل این طوری برم سراغش، ولی سرچ کردم دیدم همین چند وقت پیش گذاشتن و تا فوریه هم بوده و بعدش برداشتنش.یه ماه زودتر میرسیدم میتونستم بفهمم این مجموعه چی داره که انقدر تحویلش میگیرن.
![]()
یعنی اتلوس محض رضای خدا یه سری رو انحصاری یه پلتفرم میکنه؟؟؟کل ربطش به سونی اینه که وظیفه تبلیغاتش تو ژاپن دست سونی ـه... همین!و دیگر هیچ
(اگه تو ریجن های دیگه هم تبلیغ می کرد می گفتم همه دنیا، ولی خب این طور نیستش)
پس بگو چرا اصلا از NnK2 و کمبت اش خوشم نیومد نگو تغییرش دادنعجب! عجب!
فکر میکردم امتیازش 88 بشه و به 90 نرسه کلا(با اینکه نسخه اصلی +90 بوده) ... اونم به هاطر نوع عرضه ش و تکراری بودن بخش زیادی لز بازی و قیمت بالاش
ولی 96 ؟حتی 1% هم احتمال نمیدادم
ولی فکر نکنم تعداد نقدهاش زیاد بره بالا ، احتمالا همین حدود بمونه متاش!
منم آشناییتی با بازی نداشتم، یه چند قسمت انیمه پرسونا4 دیده بودم که زیرنویسش دراپ شد و منم دیگه ادامه ندادم، خود اینم فقط در حد عکس کاراکترها و پرسوناهاشون(اونم نه همه ی کاراکترها) میشناختم
ولی فرصت شد و رفتم سراغش... و فقط اینو بهت بگم، همون چند لحظه ی اول گیم پلی و با دیدن UI بازی عاشقش میشی
+برای من این حس پوکمونی بازی که جک و جونورهای مختلف(پرسوناهای مختلف) جمع میکنی و با اونا میجنگی هم بی تاثیر نبود البتهجمع کردن این چیزا و Evolve کردنشون و ... رو خیلی دوست میدارم
( پ.ن: لعنت به اون احمقی که گفت سبک NnK2 رو عوض کنیم
)
تقریبا حس می کنم از رو تنبلیشه و گرنه دلیل دیگه ندارهیعنی اتلوس محض رضای خدا یه سری رو انحصاری یه پلتفرم میکنه؟؟؟