بنظرم بیشتر نمراتی که فردا منتشر میشن مثل همینایی هستن که تا الان اومدن.Pre loading بازی 48gb که یعنی میان پرده ها از پیش رندر شده هستن.بعنوان کسی که بازیش کردم لامصب خیلی خوبه و چند تا از لحظات احساسیش عالیه. عملکرد نسخه انگلیسی برای من بیش از اندازه خوب بود.

اگه بازی تریلر ها و دمو هاش به دلت میشینههمش دارم حسرت این رو میخورم که چرا به نقدها گوش دادم و نسخه ی قبلی Nier رو روی ایکس باکسم نرفتم و دستگاه رو ردش کردم رفت. خدا کنه چیزی از داستان رو از دست ندم. بازی یه حس خوبی داره. اکشن نرم پلاتینیوم، یه دنیای مرموز و عجیب، دیوانگی های خالق اصلی بازی، اون باس فایت ها و موسیقی جادوییش![]()
اگه بازی تریلر ها و دمو هاش به دلت میشینه
یا تو سبک مورد علاقته ..هیچ وقت گول متا رو نخور . اگه اینطور بود من خیلی بازیا رو از دست میدادم که کلی ازشون لذت بردم
http://geekculture.co/geek-review-nier-automata/If action RPGs with esoteric stories are up your alley, you owe it to yourself to experience NieR Automata. Stat.
واقعا همینطوره بعضی اثرها منتقد پسنده مثلبازی که تو سبک مورد علاقمه. واقعا هم هیچ وقتی به متا اعتقاد نداشتم. اصلا از عدد و رقم گذاشتن روی یه اثر توی نقدها متنفرم. همین الانم موافق این نیستم که یه بازی فوق العاده رو به خاطر عدد بالاتر Zelda بخوان ضعیف جلوه بدن.
ولی حتی به نقد هم نمیشه همیشه اعتماد کرد. هر چقدر هم به نظر معتبر بیاد.راستش یادمه یکی دو تا نقد توی همین مجلات خودمون خوندم(تو نت هم خوندم یه چیزی). مدام از خسته کننده بودن فایت ها و بازی صحبت میشد. اشتباه کردم حرفا رو دربست قبول کردم و بازیش نکردم. گفتم لابد بازی متوسطیه در بهترین حالت. بعدا فهمیدم چه تجربه ای رو از دست دادم.
باورت نمیشه یه بار توی یکی از همین مجله ها یه نقد از Demon's Souls اومد که منتقد حسابی بازی رو کوبیده بود و خسته کننده دونسته بودتش. کلا هم به نقدش یه صفحه داده بودن(یعنی یه بازی متوسط). بقیه جاها هم کم و بیش ضعیف میدونستنش. بعد در اومد و بازی شد GOTY از نظر چند تا سایت معتبر! بعد یکدفعه Demon's Souls شد محبوب قلب هاهمونجا فهمیدم خیلی از منتقدها واقعا یه بازی رو درست بازی نمی کنن
![]()
به هر کدوم ۳۹-۴۰ بدن اساسی fail میشه
اوه اوه اصلا به فال نیک نمیگیرم این نمره فامیتسو رو ....
Famitsu (PS4) – 10/10/9/10 [39/40]

بیخیال فقط یه پیش بینی بودهضایع شدم اساسی
البته نا باشه از این ضایع شدنا
بازی ترکونده به نظر![]()
ضایع شدم اساسیFamitsu (PS4) – 10/10/9/10 [39/40]
![]()