امتیازات NieR: Automata

یکی که نسخه انگلیسی رو بازی کرده گفته:
بعنوان کسی که بازیش کردم لامصب خیلی خوبه و چند تا از لحظات احساسیش عالیه. عملکرد نسخه انگلیسی برای من بیش از اندازه خوب بود.
بنظرم بیشتر نمراتی که فردا منتشر میشن مثل همینایی هستن که تا الان اومدن.Pre loading بازی 48gb که یعنی میان پرده ها از پیش رندر شده هستن.

همش دارم حسرت این رو میخورم که چرا به نقدها گوش دادم و نسخه ی قبلی Nier رو روی ایکس باکسم نرفتم و دستگاه رو ردش کردم رفت. خدا کنه چیزی از داستان رو از دست ندم. بازی یه حس خوبی داره. اکشن نرم پلاتینیوم، یه دنیای مرموز و عجیب، دیوانگی های خالق اصلی بازی، اون باس فایت ها و موسیقی جادوییش :x

• Like
Reactions: Adidas95
همش دارم حسرت این رو میخورم که چرا به نقدها گوش دادم و نسخه ی قبلی Nier رو روی ایکس باکسم نرفتم و دستگاه رو ردش کردم رفت. خدا کنه چیزی از داستان رو از دست ندم. بازی یه حس خوبی داره. اکشن نرم پلاتینیوم، یه دنیای مرموز و عجیب، دیوانگی های خالق اصلی بازی، اون باس فایت ها و موسیقی جادوییش :x
اگه بازی تریلر ها و دمو هاش به دلت میشینه
یا تو سبک مورد علاقته ..هیچ وقت گول متا رو نخور . اگه اینطور بود من خیلی بازیا رو از دست میدادم که کلی ازشون لذت بردم

اگه بازی تریلر ها و دمو هاش به دلت میشینه
یا تو سبک مورد علاقته ..هیچ وقت گول متا رو نخور . اگه اینطور بود من خیلی بازیا رو از دست میدادم که کلی ازشون لذت بردم

بازی که تو سبک مورد علاقمه. واقعا هم هیچ وقتی به متا اعتقاد نداشتم. اصلا از عدد و رقم گذاشتن روی یه اثر توی نقدها متنفرم. همین الانم موافق این نیستم که یه بازی فوق العاده رو به خاطر عدد بالاتر Zelda بخوان ضعیف جلوه بدن.
ولی حتی به نقد هم نمیشه همیشه اعتماد کرد. هر چقدر هم به نظر معتبر بیاد.راستش یادمه یکی دو تا نقد توی همین مجلات خودمون خوندم(تو نت هم خوندم یه چیزی). مدام از خسته کننده بودن فایت ها و بازی صحبت میشد. اشتباه کردم حرفا رو دربست قبول کردم و بازیش نکردم. گفتم لابد بازی متوسطیه در بهترین حالت. بعدا فهمیدم چه تجربه ای رو از دست دادم.

باورت نمیشه یه بار توی یکی از همین مجله ها یه نقد از Demon's Souls اومد که منتقد حسابی بازی رو کوبیده بود و خسته کننده دونسته بودتش. کلا هم به نقدش یه صفحه داده بودن(یعنی یه بازی متوسط). بقیه جاها هم کم و بیش ضعیف میدونستنش. بعد در اومد و بازی شد GOTY از نظر چند تا سایت معتبر! بعد یکدفعه Demon's Souls شد محبوب قلب ها :D همونجا فهمیدم خیلی از منتقدها واقعا یه بازی رو درست بازی نمی کنن :D

• Like
Reactions: YAKUZA_2 and vaan 2
بازی که تو سبک مورد علاقمه. واقعا هم هیچ وقتی به متا اعتقاد نداشتم. اصلا از عدد و رقم گذاشتن روی یه اثر توی نقدها متنفرم. همین الانم موافق این نیستم که یه بازی فوق العاده رو به خاطر عدد بالاتر Zelda بخوان ضعیف جلوه بدن.
ولی حتی به نقد هم نمیشه همیشه اعتماد کرد. هر چقدر هم به نظر معتبر بیاد.راستش یادمه یکی دو تا نقد توی همین مجلات خودمون خوندم(تو نت هم خوندم یه چیزی). مدام از خسته کننده بودن فایت ها و بازی صحبت میشد. اشتباه کردم حرفا رو دربست قبول کردم و بازیش نکردم. گفتم لابد بازی متوسطیه در بهترین حالت. بعدا فهمیدم چه تجربه ای رو از دست دادم.

باورت نمیشه یه بار توی یکی از همین مجله ها یه نقد از Demon's Souls اومد که منتقد حسابی بازی رو کوبیده بود و خسته کننده دونسته بودتش. کلا هم به نقدش یه صفحه داده بودن(یعنی یه بازی متوسط). بقیه جاها هم کم و بیش ضعیف میدونستنش. بعد در اومد و بازی شد GOTY از نظر چند تا سایت معتبر! بعد یکدفعه Demon's Souls شد محبوب قلب ها :D همونجا فهمیدم خیلی از منتقدها واقعا یه بازی رو درست بازی نمی کنن :D
واقعا همینطوره بعضی اثرها منتقد پسنده مثل
Boyhood و متاشون ۱۰۰ میشه ولی وقتی یوزرها نگاه میکنن نظرشون در مواردی برعکسه و ارزش ۱۰۰ رو نداره ، نه اینکه فیلم خوب نباشه ولی تناقض وجود داره .
همه ی منتقدین هم اینطور نیستنو نقداشون با همون امتیازی که میدن پخته و هماهنگی داره .
نه اینکه از کل بازی تعریف میکنه یه ۸ میده !
یا مثل واشنگتن چو س :D میگه من از همون ابتدای خلقت این شاهکار باهاش مخالف بودم !
یا مثل us noob میگه حال نکردم داداچ مشکلی هس !
امتیازشون بخوره تو سرشون ، برام سواله مترو معیار انتخاب منتقدو سردبیر توی همچین جایگاهی مثل واشنگتن چیه ، که منتقد هیچی نمیفهمه از بازی شرو ور تفت میده توی نقداش ، گفتم ایراد صحیح بگیره موردی نداره نه اینکه بی دلیلو با هیچ پیش زمینه ای بکوبه بازی رو .

• Like
Reactions: Mr. Children
به هر کدوم ۳۹-۴۰ بدن اساسی fail میشه
اوه اوه اصلا به فال نیک نمیگیرم این نمره فامیتسو رو ....
The Zombie Chimp: 95%
Sirius Gaming: 9/10
The Outerhaven: 4.5/5

بازی خیال گرفتن نمره زیر ۹ نداره
Famitsu (PS4) – 10/10/9/10 [39/40]
:-"
ضایع شدم اساسی:">

البته نا باشه از این ضایع شدنا;;):D

بازی ترکونده به نظر\m/
بیخیال فقط یه پیش بینی بوده:D

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند