امتیازات NieR: Automata

دوستان واقعا بازی برای چی روی xbox منتشر نمیشه ... تا اونجا که من میدونم سونی یه قرونم به se نداده ..(شاید من نمیدونم)
و حتی هیچ بخشی از تبلیغات بازی رو به عهده نگرفت ..دریغ از یه تریلر تو کنفرانش های سونی ... پس چرا بازی روی کنسول ها فقط روی ps4 میاد .. حتی اگه زمانی باشه!
xbox توی ژاپن خوب نمیفروشه:D

• Like
Reactions: THELASTOFUSA_IR
دوستان واقعا بازی برای چی روی xbox منتشر نمیشه ... تا اونجا که من میدونم سونی یه قرونم به se نداده ..(شاید من نمیدونم)
و حتی هیچ بخشی از تبلیغات بازی رو به عهده نگرفت ..دریغ از یه تریلر تو کنفرانش های سونی ... پس چرا بازی روی کنسول ها فقط روی ps4 میاد .. حتی اگه زمانی باشه!
بخاطره اینه که کلا شماها خوبین....
زنده باد سونی...:D
خب این چه سوالیه؟؟:D
بخاطره اینکه مس افکت 1 و 2 برا مایکی اومد.
یا مثلا بایوشاک یا حالا هرچی:D
یکی حال میکنه میزنه یکیم مثل تیم نینجا که قبلا شاهکاره نینجا رو مایکی میزد.
دلیل خاصی نداره کلا:D

• Like
Reactions: THELASTOFUSA_IR

رییس پلاتینیوم گیمز اینطوری گفته هدف این بازی بازار ژاپن هست و اکس باکس تو این منطقه فروش قدرتمندی نداشته ! البته دلیل شون کاملا قانع کننده هست ولی وقتی بازیهای ژاپنی هم الان تو بازار امریکا خوب میفروشند و ناشر بازی هم اسکوئر انیکس هست و معماری کنسول های نسل هشتمی بهم نزدیک هست این حرف ها چیه دیگه ؟
به نظره من که قطعا بازی روی One عرضه میشه چون از شواهد پیداست سونی هیچ تلاشی برای انحصاری دائمی و زمانی به صورت بلند مدت این بازی نکرده و خودجوش پلاتینیوم گیمز پلتفرم های مقصد nier automata رو کم کرده !

• Like
Reactions: vaan 2
والا ما فازه خاصی برنداشتیم.
شما فاز برداشتی سوالی پرسیدی که خودتم جوابشو میدونی:D
عزیز قصد جسارت نداشتم خدایی

دوست من شما نقل قول کردی پست منو ... phantom pain v عزیز هم منو نقل قول کرده ... شما چه جور جواب دادی .. ایشون چه جور جواب داده.
خب قرار نیست اینطوری فکر کنیم هر کی هر سوالی کرد قصد و قرضی داره و باید بریم حالش رو جا بیاریم .... سوال کردم متلک که ننداختم یه مایکرو

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or