Behrooz کاربر سایت Nov 12, 2011 #1 این عنوان که 15 نوامبر عرضه خواهد شد، اولین امتیازات خود را گرفت : Game Informer - 7.75/10 GameTrailers - 8.4/10 آخرین ویرایش: Nov 14, 2011
این عنوان که 15 نوامبر عرضه خواهد شد، اولین امتیازات خود را گرفت : Game Informer - 7.75/10 GameTrailers - 8.4/10
UFOPower کاربر سایت Nov 12, 2011 #3 آهان!دلم خنک شد دوباره! ایشاالله که با مخ یه جوری بوخوره زمین این بازی که EA اصلا دیگه دنبال همچین ایده های احمقانه ای نره!
آهان!دلم خنک شد دوباره! ایشاالله که با مخ یه جوری بوخوره زمین این بازی که EA اصلا دیگه دنبال همچین ایده های احمقانه ای نره!
asi_1447 کاربر سایت Nov 12, 2011 #4 7.75 از Gameinformer نشونه ی خوبی نیست. یعنی خوبه ولی عالی نیست و انتظارات رو برآورده نکرده.
K Kavigne کاربر سایت Nov 12, 2011 #6 واسم مهم نیست چه امتیازی میگیره ؛ من ازین بازی خوشم اومده و حتما بازیش میکنم ... Spoiler گیمسپات هم ... !
واسم مهم نیست چه امتیازی میگیره ؛ من ازین بازی خوشم اومده و حتما بازیش میکنم ... Spoiler گیمسپات هم ... !
u_2 کاربر سایت Nov 12, 2011 #7 فکر کردم مثل hpخکب درمیاد ولی حالمو گرفت البتهhpبیشترburnoutبود تاnfsفکر کنم برا همین موفق بود
.Evanescence. کاربر سایت Nov 12, 2011 #8 به نظرم از ماشین خارج شدن کارکتر بازی خیلی مسخرست. نشون میده که nfs داره از اصالتش میاد بیرون ولی hp خیلی خوب بود Reactions: PaRaDoXiSt
به نظرم از ماشین خارج شدن کارکتر بازی خیلی مسخرست. نشون میده که nfs داره از اصالتش میاد بیرون ولی hp خیلی خوب بود
ArianUndead Strike the shepherd, Sheep will scatter کاربر سایت Nov 12, 2011 #9 از همون اول باهاش حال نکردم.به نظرم همون حدود 7.5 یا 8 برای میانگین کافیشه.
Miesam کاربر سایت Nov 12, 2011 #10 واسم مهم نیست چه امتیازی میگیره ؛ من ازین بازی خوشم اومده و حتما بازیش میکنم ... [2]
Red Dead کاربر سایت Nov 12, 2011 #11 حقش هست.از این هم باید بدتر بگیره.اگه دقت کرده باشین hp رو که سازندگان burnout ساختن خیلی بشتر نمره گرفت تا این.
حقش هست.از این هم باید بدتر بگیره.اگه دقت کرده باشین hp رو که سازندگان burnout ساختن خیلی بشتر نمره گرفت تا این.
Scαrface Aspect of Life کاربر سایت Nov 12, 2011 #12 نسخه دو تومنی رو منظورتونه که میخرین و بازی میکنین یا اوریجینال ؟ چون خرید اون 2 تومنیه با این امتیازها ( هر چند واسه ادم نرمال مهم نیست ) همچین هنری نیست
نسخه دو تومنی رو منظورتونه که میخرین و بازی میکنین یا اوریجینال ؟ چون خرید اون 2 تومنیه با این امتیازها ( هر چند واسه ادم نرمال مهم نیست ) همچین هنری نیست
nifa98 کاربر سایت Nov 12, 2011 #13 موافقم:-o حتی اگه از 10 نمره 1 رو هم بگیره من عاشق بازی هستم و خواهم بود
God_of_game کاربر سایت Nov 12, 2011 #14 تیونینگ نداشته باشه ، 10 هم بگیره بنداز دور !!! یعنی این همه سخته تو این نسل یه بازی مثل Underground 2 با اون تیونینگ کاملش ببینیم؟ (به غیر از MC:LA)
تیونینگ نداشته باشه ، 10 هم بگیره بنداز دور !!! یعنی این همه سخته تو این نسل یه بازی مثل Underground 2 با اون تیونینگ کاملش ببینیم؟ (به غیر از MC:LA)
DRIVER کاربر سایت Nov 12, 2011 #15 به نظر من هم بازی متفاوت و جالبی شده. هر چند nfs نیست ولی به نظرم بازی خوبی میشه.