Lord Zeus کاربر سایت Nov 2, 2010 #1 سلام. GamesMaster اولین نقد NFS:HP را منتشر کرد و امتیاز 93/100 برای این بازی در نظر گرفت.
Isildur Rise and Shine Mr. Freeman Loyal Member Nov 2, 2010 #5 یعنی most antciapted من امسال همینه ! بیا که دلم لک زده برا ت:d
Mr.Ok کاربر سایت Nov 2, 2010 #7 با یک امتیاز که فعلا هیچی معلوم نیست یعنی NFS به روز های خوبش برمیگرده؟؟؟
PAUSE کاربر سایت Nov 2, 2010 #8 نوشته شده توسط MR.OK: یعنی NFS به روز های خوبش برمیگرده؟؟؟ بیشتر... همگی امیدواریم که برگرده
.:Layho:. کاربر سایت Nov 2, 2010 #9 یعنی NFS به روز های خوبش برمیگرده؟؟؟ بیشتر... ما هم همانند شما "نگرانیم"!
farzadwar کاربر سایت Nov 3, 2010 #11 سلام دوستان منتظر این عنوان خیلی شدید هستم آخه من عاشق رانندگی با این سوپر ماشین ها هستم اگه موتور هم داشت چی میشد
سلام دوستان منتظر این عنوان خیلی شدید هستم آخه من عاشق رانندگی با این سوپر ماشین ها هستم اگه موتور هم داشت چی میشد
Saeed Gamer کاربر سایت Nov 3, 2010 #12 حتی بالاتر از این امتیاز هم میتونه بگیره.:d بشدت منتظرش هستم.>:d<
SLASH1 کاربر سایت Nov 3, 2010 #13 مسلما امتيازهاي خوبي مي گيره سازنده ي بازي اينبار گنده اي باسه خودش:d
Electronic Arts کاربر سایت Nov 3, 2010 #14 نوشته شده توسط MR.OK: با یک امتیاز که فعلا هیچی معلوم نیست یعنی NFS به روز های خوبش برمیگرده؟؟؟ بیشتر... هميشه به ea بايد اعتماد كرد شگ نكنيد كه اين نسخه از بازي عالي خواهد بود
نوشته شده توسط MR.OK: با یک امتیاز که فعلا هیچی معلوم نیست یعنی NFS به روز های خوبش برمیگرده؟؟؟ بیشتر... هميشه به ea بايد اعتماد كرد شگ نكنيد كه اين نسخه از بازي عالي خواهد بود
B Bayonetta کاربر سایت Nov 3, 2010 #15 نوشته شده توسط hossein 2: به به...از سازنده برن اوت کمتر ازینم نمیشه انتظار داشت بیشتر... داداش حالا چرا قلبت شکسته ؟! امتیاز بع این شاخی گزفته !!! ایشالا همیجوری آپ هم میمونه امتیازاش ...
نوشته شده توسط hossein 2: به به...از سازنده برن اوت کمتر ازینم نمیشه انتظار داشت بیشتر... داداش حالا چرا قلبت شکسته ؟! امتیاز بع این شاخی گزفته !!! ایشالا همیجوری آپ هم میمونه امتیازاش ...