امتیاز 8.75 به نظرت واقعا کمه ؟![]()
مگه 8.75 کمه عزیزم.اخه من در مورد گرافیک و گیم پلی این بازی خیلی تعریف شنیدم و فکر میکردم امتیازاش بالاتر از این حرف ها باشه.
البته باید منتظر موند و دید بقیه سایتها ومجله ها چه امتیازایی میدن.(مخصوصا game spot و IGN)
اخه من در مورد گرافیک و گیم پلی این بازی خیلی تعریف شنیدم و فکر میکردم امتیازاش بالاتر از این حرف ها باشه.
البته باید منتظر موند و دید بقیه سایتها ومجله ها چه امتیازایی میدن.(مخصوصا game spot و IGN)
Halo reach هم از Gameshark امتیاز 5/10 و از GameCritics و ... هم امتیاز 7/10 گرفت یا Heavy rain که امتیاز 4/10 هم داشت، با یکی دو امتیاز نمیشه ارزش بازی رو مشخص کرد, در ضمن 8.75/10 برای NFS واقعاً عالیه.
آقا گل گفتی.Halo reach هم از Gameshark امتیاز 5/10 و از GameCritics و ... هم امتیاز 7/10 گرفت یا Heavy rain که امتیاز 4/10 هم داشت، با یکی دو امتیاز نمیشه ارزش بازی رو مشخص کرد, در ضمن 8.75/10 برای NFS واقعاً عالیه.
به نظرتون برای این بازی با این همه تعریف ها و تبلیغات امتیاز کمی نیست؟
مگه 8.75 کمه عزیزم.
صدها بازی با کلی امید و آرزو میان و حتی نمیتونن نمرشون از 8.0 بره بالا.
-------------------
وقتی IGN به Shift داده 9.0 خیلی کم لطفیه به Hot Pursuit زیر 9.5 بده. (با توجه به وضعیت روحیه IGN):d
میدونی 9 از 10 یعنی عالی ؟ 8.75 چقد فرق با 9 داره ؟ همون MW هم امتیازاش اونقدا خوب نشدن که این بشه ..
Halo reach هم از Gameshark امتیاز 5/10 و از GameCritics و ... هم امتیاز 7/10 گرفت یا Heavy rain که امتیاز 4/10 هم داشت، با یکی دو امتیاز نمیشه ارزش بازی رو مشخص کرد, در ضمن 8.75/10 برای NFS واقعاً عالیه.
من الان دارم از خوشحالی غش میکنم از این نمره بعد میگی کمه؟
NFS امتیاز 8 به بالا بگیره یعنی فوق العاده!
چه جلب!!!!!!!!!!!!! من اصلا امیدی نداشتم ولی !!!!!!!!!!PlayStation Offical Magazine به بازی نمره 10/10 را داده است !
پ.ن : >:d< .