امتیازات Need for Speed :Hot Pursuit

Lord Zeus

کاربر سایت
سلام.

Need-for-Speed-Hot-Pursuit-Logo.jpg

GamesMaster اولین نقد NFS:HP را منتشر کرد و امتیاز 93/100 برای این بازی در نظر گرفت.

امتیاز 8.75 به نظرت واقعا کمه ؟ :|

اخه من در مورد گرافیک و گیم پلی این بازی خیلی تعریف شنیدم و فکر میکردم امتیازاش بالاتر از این حرف ها باشه.
البته باید منتظر موند و دید بقیه سایتها ومجله ها چه امتیازایی میدن.(مخصوصا game spot و IGN)

gameinformer معمولا خیلی دست بالا نمره میده معمولا امتیازهاش بالای نمره ی میانگین قرار داره پس معلومه که این بازی میانگینش به 8 یا 8.5 بسنده میکنه

اخه من در مورد گرافیک و گیم پلی این بازی خیلی تعریف شنیدم و فکر میکردم امتیازاش بالاتر از این حرف ها باشه.
البته باید منتظر موند و دید بقیه سایتها ومجله ها چه امتیازایی میدن.(مخصوصا game spot و IGN)
مگه 8.75 کمه عزیزم.
صدها بازی با کلی امید و آرزو میان و حتی نمیتونن نمرشون از 8.0 بره بالا.
-------------------
وقتی IGN به Shift داده 9.0 خیلی کم لطفیه به Hot Pursuit زیر 9.5 بده. (با توجه به وضعیت روحیه IGN):d

میدونی 9 از 10 یعنی عالی ؟ 8.75 چقد فرق با 9 داره ؟ همون MW هم امتیازاش اونقدا خوب نشدن که این بشه ..

نوشته شده توسط Saeed Gamer
Halo reach هم از Gameshark امتیاز 5/10 و از GameCritics و ... هم امتیاز 7/10 گرفت یا Heavy rain که امتیاز 4/10 هم داشت، با یکی دو امتیاز نمیشه ارزش بازی رو مشخص کرد, در ضمن 8.75/10 برای NFS واقعاً عالیه.

Halo reach هم از Gameshark امتیاز 5/10 و از GameCritics و ... هم امتیاز 7/10 گرفت یا Heavy rain که امتیاز 4/10 هم داشت، با یکی دو امتیاز نمیشه ارزش بازی رو مشخص کرد, در ضمن 8.75/10 برای NFS واقعاً عالیه.
آقا گل گفتی.
ولی ارزش NFS خیلی از این امتیازها بیشتره.

مگه 8.75 کمه عزیزم.
صدها بازی با کلی امید و آرزو میان و حتی نمیتونن نمرشون از 8.0 بره بالا.
-------------------
وقتی IGN به Shift داده 9.0 خیلی کم لطفیه به Hot Pursuit زیر 9.5 بده. (با توجه به وضعیت روحیه IGN):d

میدونی 9 از 10 یعنی عالی ؟ 8.75 چقد فرق با 9 داره ؟ همون MW هم امتیازاش اونقدا خوب نشدن که این بشه ..

من الان دارم از خوشحالی غش میکنم از این نمره بعد میگی کمه؟
NFS امتیاز 8 به بالا بگیره یعنی فوق العاده!

اقا من تسلیم.:d
ویرایش:واقعا امتیاز خیلی خیلی خفنی گرفته ها.>:d<

خارح از شوخی من خیلی وقته که یه racing خوب بازی نکردم (البته سوء تفاهم نشه نگید split second که خوب بود چون بازیش نکردم و کلا خیلی وقته طرف racing نرفتم) و امیدوارم که این نسخه NFS بتونه حس سرعت و هیجان واقعی رو بهم بده.
به امید امتیازات بالاتر.;)

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or