آخرین ویرایش:
کلا بت سازی عامل بدبختی بشریتهاگه قرار باشه با گزاشتن ایمج واسکرین شات کابر فعال باشم ترجیح میدم نباشم و جالبتر اینکه من تا الان ندیدم کسی هیت به میکامی بده ولی تا دلتون بخواد توی تاپیک مختلف به کوجیما و میازاکی از طرف ایشون حمله شده البته نه فقط این دو نفر هر کسی بخواد با استاد میکامی مقایسه بشه .کاری کردید که کسی طرفدار سری اویل هست الان با شنیدن اسم میکامی حالش بد بشه.(از همون روز اول معرفی کالکشن امیدی بهش نداشتم چون میدونستم کونامی با کاپکام قابل مقایسه نیست حتی امیدی هم به ریمیک سایلنت هیل 2 و mgs 3 ندارم .قبلا گفتم اگه کالکشن دوم mgs 4 داشته باشه و سانسوری هم نکرده باشه صرفا این قسمت ارزش کرکی بازی کردن داره چون دسترسی در کنسول نیست و با شبیه سازم رو پی سی خیلی دردسر داره ولی مابقی اگه با شبیه ساز برید صد درصد کیفیت بهتری نسبت به این کالکشن دریافت میکنید)
خوب دوستان ایشون بالاخره به بحث ها خاتمه دادن و تکلیف رو مشخص کردن. میکامی تو پنج تا هست و صددرصد بزرگتر و بهتر از کوجیما. کاربر @uriel هم تأیید میکنه. اونیکی هم که به هر حال به مقام والای کاربر فعالی رسیده داره همین میگه. تازه ازونور طه رسولی هم این حرف تأیید کرده و گفته کوجیما باید یه سکوبازی دو بعدی کارتونی بسازه تا بشه اصلا مقایسش کرد با میکامی. انقدر هم این دوستمون و رهروانش رو اذیت نکنید. دیگه با مدرک و دلیل دارن حرف حق میزنن درست نیست کارِتون انقدر بت نسازید از کوجیما دیگه
کوجیما در ابتدا این طور به شوخی گفت:“آقای کوجیما بازی سازی است که معرف و نماینده ژاپن است.”
و سپس در ادامه افزود:“هر دوی ما پیر مردهای بد اخلاقی هستیم!”
“آقای میکامی برای خلق کردن عنوانی که می خواهد بسازد، می جنگد. معتقدم که او یکی از معدود خالقان واقعی بازی در ژاپن است.”
تنها نیستی برادردقیقا من به همون دلیلی که نامحسوس اشاره کردی با این که عاشق بازی های میکامی ام ولی داره ازش بدم میاد...
اولا اکثر بچه های قدیمی سایت یه زمانی کاربر فعال و بالاتر از اون تحریریه سایت بودن و البته ما که یادمون نمیاد ایشون تحریریه بوده باشنخوشحالم که بهزاد سال هاست به این مسائل واکنش نشون نمیده و نتیجه کارش هم شد کاربر فعالی و ترجمه و کیفیت بالای مقالاتش
ولی اینکه تاپیک امتیازات یک کالکشن را به یکی از برجسته ترین بازیسازان تاریخ پیوند میزنید چیه دقیقا؟
هیت دادن به میکامی هم قطعا باعث بزرگتر شدن کوجیما نمیشه.
@uriel منو میشناسه و میدونه من لوین فنم.برای من لوین بزرگترین بازیساز تاریخ هست.ولی قطعا میکامی برای من تو پنج تا هست و صدرصد بزرگتر و بهتر از کوجیما.
خجالت بکشید و وقت و بی وقت اسم بهزاد و استاد میکامی را نیارین.
واقعا موندم دیگه چی بگم.
کلا یک چیزیتون هر دفعه میشه که اسم این بنده خدا را بیارین.
این تفسیر شما اصلا درست نیست چون قضیه اصلا هیچ ربطی به بت سازی نداره. وقتی یه شخص تو حیطه کاری خودش به شدت موفق بوده و مورد تحسین قرار گرفته و یه عده طرفدارش شدن یه امر طبیعیه و هیچ مشکلی هم درش نیست!!!کلا بت سازی عامل بدبختی بشریته
انسان علاقه زیادی به بت سازی داره
کوجیما هم یک انسان گاهی خوب کار کرده گاهی نه
عین همه ی انسان ها هم قطعا میلیون ها یا بیشتر اشتباه در زندگیش داشته که احتمالا خیلی هاشم کاری بوده
اون چیزیم که می گن انسان معصوم و بی اشتباه اینا داریم ماله قصه هاست و ساخته ذهن بشره
پس بت از هیچ کس و هیچ چیز نسازید
این بت سازی ها منجر به ساخته شده هیتر از طرف دیگه هم می شه و این دو تا همیشه در طول تاریخ به جون هم دیگه افتادن
من خودم بعضی از کارهای کوجیما دوست داشتم بعضی هاشم اصلا
نظر هر دو طرفم محترم چه کسی که می گه بازی هاش بهترینن چه کسی که می گه بدترینن
اگر این ها رو بپذیرید دیگه به جون هم دیگه نمی افتید شما کوجیما رو دوست داری یکی دیگه نداره ازش بد می گه اصلا بهش فحش می ده بده یکی دیگه بیش از حد ازش تعریف می کنه بکنه
من خودم چون ادم ایراد گیری هستم و همیشه دنبال نواقص می گردم خیلی ها باهام ارتباط نمی گیرن اما خودم با خودم خیلی حال می کنم اما قطعا اگر ادم الکی تعریف کنی بودم و از همه چیز تعریف می کردم الان همه عاشقم بودن