امتیازات Metroid Prime 4

پیش بینی نمرات بازی

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
به طرز جالبی تو نقدها، تمام المان های قدیمی سری رو نقاط قوت بازی و هر چیز جدید و آزمایشی بازی رو نقطه ضعفش عنوان کردن.
با ماریو کارت هم همین کار رو کردن و اپن ورد رو خوروندن بهش.
وضعیت نینتندو در مدرن کردن زورکی ip‌هاش نگران کننده ست!

• Like
Reactions: Parsa13
منتقد wccftech
This is mostly a very good Metroid Prime. At its best, it's the best Metroid Prime has ever been. The "dungeons" are fantastic. The core gameplay is about perfect. There was a point about 2/3 through the game, where I was "This is GoTY and probably the best MP to date." Unfortunately, without getting into too many specific details, the final quarter or so of the game is a bit flat. Overall story didn't do much for me either (not because it's game-ruiningly cringe, just forgettable).

با ماریو کارت هم همین کار رو کردن و اپن ورد رو خوروندن بهش.
وضعیت نینتندو در مدرن کردن زورکی ip‌هاش نگران کننده ست!

ماریو کارت ورلد در این حد نبود مشکلش خو
تقریبا خیلی از المان های گیم پلی مثل پارکور و فنی تر بودن بازی رو ملت تعریف کردن
ناک اوت تور هم به عنوان یکی از بهترین نقاط قوت بازی در نظر گرفتن
و اوپن ورلدش هم عموما معتقد بودن خود هسته اش خیلی خوب دراومده ولی به شدت ضعیف ازش استفاده کردن. به قولی پتانسیل از دست رفته بوده اون بخش. نه این که بد باشه.

این جا کلا معتقدن خیلی از جهات جدیدی که بازی رفته از بیخ اشتباه بوده (با این که هسته اصلی هنوز قویه و خیلی جاهای بازی عالیه)

به هر صورت من که بازی رو تجربه نکردم و با این وضع قیمت ها هم بعیده تجربه کنم
ولی این اصن عملکرد امیدوارکننده ای برای استدیو رترو بعد 11 سال بی خبری نبود

سید تسلیت!:دی

سوختیم ممد. :(

بعد اون Metroid Dread خفن
بعد اون ریمستر استثنایی Prime 1
بعد این که بازی رو از دست باندای گرفتن دادن رترو که به کیفیت مطلوب برسه

نباس این جور میشد :دی

ولی خب شد :(

اگه این بازی در حد انتظار ظاهر می شد کنار دانکی کونگ و ماریو کارت ورلد یه لاین آپ سال لانچ محشری رو خلق می کردن. حیف که نشد :(

سوختیم ممد. :(

بعد اون Metroid Dread خفن
بعد اون ریمستر استثنایی Prime 1
بعد این که بازی رو از دست باندای گرفتن دادن رترو که به کیفیت مطلوب برسه

نباس این جور میشد :دی

ولی خب شد :(

اگه این بازی در حد انتظار ظاهر می شد کنار دانکی کونگ و ماریو کارت ورلد یه لاین آپ سال لانچ محشری رو خلق می کردن. حیف که نشد :(
بنظرم ادامه Metriod Dread رو بسازند، خیلی اون لعنتی خفن بود.

انتظار بیشتری داشتم:دی پیش نمایش ها نوید بازی با امتیاز بالاتری میدادن. نمیدونم ایرادها به چه بخشهایی بیشتر گرفته شده ولی مشخصا بازی درجه یک نشده. با این حال قطعا تجربه اش میکنم بازم، ناسلامتی مترویده ها:دی

یک بار دیگه مشخص شد بازی های نینتندو الکی نمره بالا نمیگیرند، اسم نینتندو اتوماتیک نمره بالا نمیاره، بازی ها نمره هاشون نسبتا تقریبا واقعی هست... پس اینکه نینتندو الکی نمره میگیره، افسانه است.

البته که بازی های شاخص نینتندو از نظر من 10/10 هستند نه حتی 9.7 :دی

تو بازیای نینتندو که 9 و 10 براشون فرمالیتست، نتیجه بشه این، یعنی اوضاع خیلی خرابه
مترو فقط 4a games
1764691550984.png

بازی هنوزم بازی خوبیه.
قرار بود بازی فوق العاده خوبی بشه که گویا نشده

یک بار دیگه مشخص شد بازی های نینتندو الکی نمره بالا نمیگیرند، اسم نینتندو اتوماتیک نمره بالا نمیاره، بازی ها نمره هاشون نسبتا تقریبا واقعی هست... پس اینکه نینتندو الکی نمره میگیره، افسانه است.

البته که بازی های شاخص نینتندو از نظر من 10/10 هستند نه حتی 9.7 :دی
چرا من هنوز می گم بالاتر از حقشون معمولا نمره می گیرن :D
دیگه اگه این 80 شده ببین چه گندی زدن:D
فقط رضا اینجا درست حدس زده اگه بیاد بشه 79 هیچ کس نتونسته این بار درست حدس بزنه:D
1764691984130.png
نسخه سوییچ 2 این عکس فکر کنم دیتیل بازی Shadow of the Colossus ps2 بیشتر بود

آخرین ویرایش:
اسم بازی قطعا بزرگه، ولی هیچ نگاه به وضع کلی ژانری که بازی درش هست انداختید؟؟؟
به نظر من که نمرات خوبی گرفته حداقل تلاششون رو کردن بعد سالها این فرانچایز رو زنده کنن فقط تایم بدی بوده با این وضع کلی ژانر fps

چرا من هنوز می گم بالاتر از حقشون معمولا نمره می گیرن :D
دیگه اگه این 80 شده ببین چه گندی زدن:D
فقط رضا اینجا درست حدس زده اگه بیاد بشه 79 هیچ کس نتونسته این بار درست حدس بزنه:D
View attachment 402808
نسخه سوییچ 2 این عکس فکر کنم دیتیل بازی Shadow of the Colossus ps2 بیشتر بود
داداش بازی نینتندو همینه انتظار Crysis داشتید؟
غرب و شرق براشون جا افتاده با یه نگرش دیگه میرن سمت نینتندو. که این نگرشه نبود مثل ما فکر میکردن فروشش تو دنیا مثل توپخونه میشد.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or