Metroid Prime 4: Beyond
ناشر: Nintendo
سازنده: Retro Studios
سبک: اکشن ادونچر
تاریخ عرضه: 4 دسامبر 2025
پلتفرم ها: NSW - NS2
مــتاکریتیک | اوپنکریتیک
81 | 81
آخرین ویرایش:
با ماریو کارت هم همین کار رو کردن و اپن ورد رو خوروندن بهش.به طرز جالبی تو نقدها، تمام المان های قدیمی سری رو نقاط قوت بازی و هر چیز جدید و آزمایشی بازی رو نقطه ضعفش عنوان کردن.
This is mostly a very good Metroid Prime. At its best, it's the best Metroid Prime has ever been. The "dungeons" are fantastic. The core gameplay is about perfect. There was a point about 2/3 through the game, where I was "This is GoTY and probably the best MP to date." Unfortunately, without getting into too many specific details, the final quarter or so of the game is a bit flat. Overall story didn't do much for me either (not because it's game-ruiningly cringe, just forgettable).
با ماریو کارت هم همین کار رو کردن و اپن ورد رو خوروندن بهش.
وضعیت نینتندو در مدرن کردن زورکی ipهاش نگران کننده ست!
سید تسلیت!![]()

بنظرم ادامه Metriod Dread رو بسازند، خیلی اون لعنتی خفن بود.سوختیم ممد.
بعد اون Metroid Dread خفن
بعد اون ریمستر استثنایی Prime 1
بعد این که بازی رو از دست باندای گرفتن دادن رترو که به کیفیت مطلوب برسه
نباس این جور میشد
ولی خب شد
اگه این بازی در حد انتظار ظاهر می شد کنار دانکی کونگ و ماریو کارت ورلد یه لاین آپ سال لانچ محشری رو خلق می کردن. حیف که نشد![]()
چرا من هنوز می گم بالاتر از حقشون معمولا نمره می گیرنیک بار دیگه مشخص شد بازی های نینتندو الکی نمره بالا نمیگیرند، اسم نینتندو اتوماتیک نمره بالا نمیاره، بازی ها نمره هاشون نسبتا تقریبا واقعی هست... پس اینکه نینتندو الکی نمره میگیره، افسانه است.
البته که بازی های شاخص نینتندو از نظر من 10/10 هستند نه حتی 9.7![]()
داداش بازی نینتندو همینه انتظار Crysis داشتید؟چرا من هنوز می گم بالاتر از حقشون معمولا نمره می گیرن
دیگه اگه این 80 شده ببین چه گندی زدن
فقط رضا اینجا درست حدس زده اگه بیاد بشه 79 هیچ کس نتونسته این بار درست حدس بزنه
View attachment 402808
نسخه سوییچ 2 این عکس فکر کنم دیتیل بازی Shadow of the Colossus ps2 بیشتر بود