Metroid Prime 4: Beyond
ناشر: Nintendo
سازنده: Retro Studios
سبک: اکشن ادونچر
تاریخ عرضه: 4 دسامبر 2025
پلتفرم ها: NSW - NS2
مــتاکریتیک | اوپنکریتیک
81 | 81
آخرین ویرایش:
تریلرهایی که از بازی اومده، خیلی بده. اصلا آدم میمونه چه طور انقدر بدهاز آخرین باری که یه نسخه اصلی از متروید پرایم عرضه شده نزدیک 18 سال میگذره
به ولله هیچ ایده ای ندارم این بازی چجوری قراره امتیاز بگیره
فقط بر اساس ریمستر یه میزان معقولی به سازنده ها ایمان دارم
تریلرهایی که از بازی اومده، خیلی بده. اصلا آدم میمونه چه طور انقدر بده
ولی با عقل جور درنمیاد نینتندو بازیش انقدر بد باشه. فکر نمی کنم بالای ۹۰ بشه اما احتمالا نمرات خوبی بگیره.
به غیر از بعضی نسخه های زلدا به نظرم همیشه جادوی نینتندو در تریلر ها ش غایبه و فقط باید تجربشون کرد .والا من چند تا نمایش ازش دیدم خیلی کسل کننده و یکنواخت بود. آرت خوشگلی داره ولی اصلا با سیستم شوتینگ و گیم پلیش حال نکردم. سرعت بازی خیلی پایینه.
ولی رنگبندی و آرتش خیلی قشنگه. هیچ تجربه ای نسبت به این سری نداشتم متاسفانه ولی این نسخه چندان جذبم نکرد نمایش هاش
سید نقدا دقیقا کی میاد؟خدا وکیلی متروید پرایم اصن بازی ای نیست که بشه ازش تریلر خوب درآورد.
اتفاقا ملت به سه تا متروید پرایم قبلی هم کلی میتوپیدن سر تریلرها. علی الخصوص پرایم 1 که نوبرش بود.
بحث من اون نیست
بحث من اینه بعد 18 سال آیا اون فرمول جواب میده یا نه و اصن کلیت بازی و لول دیزاین و باس ها و معماها و... چقدر خوبن. اینا رو کلا نمیشه سنجید. البته تریلر آخری به نظرم خوب بود و حداقل مطمئنم کارگردانی و موسیقی بازی محشره
طبق توییت اکانت متاکریتیک فکر کنم امروز ۱۸:۳۰ امروز میادسید نقدا دقیقا کی میاد؟
خب متروید پرایم چندان شوتر محسوب نمیشه. در اصل یه اکشن ادونچر مترویدونیایی هستش که از دید فرست پرسنه و کور بازی روی گشت و گذار و حل پازل های محیطی و پلتفرمی و پیدا کردن سوراخ سمبه ها و آیتم های مخفی و این چیزاسوالا من چند تا نمایش ازش دیدم خیلی کسل کننده و یکنواخت بود. آرت خوشگلی داره ولی اصلا با سیستم شوتینگ و گیم پلیش حال نکردم. سرعت بازی خیلی پایینه.
ولی رنگبندی و آرتش خیلی قشنگه. هیچ تجربه ای نسبت به این سری نداشتم متاسفانه ولی این نسخه چندان جذبم نکرد نمایش هاش
واقعا جای تعجبه وقتی این فرمول اپن ورد نیم بند خیلی از بازی های بزرگ رو زمین زده چه اصراری به استفاده ازش هست...
باز این تریلر آخری خیلی اوضاش بهتر بود ولی بقیه تریلراش واقعا از بدترین چیزایی بود که از یه استدیو فرست پارتی دیده بودم. مخصوصا اونی که چند ثانیه اول مثل آواتار لند اسکیپ نشون میداد با گرافیک فوق شخمی بعد همینطوری انداخته بود تو یه کویر داشت با موتور بی هدف چپ و راست میرفت.تریلرهایی که از بازی اومده، خیلی بده. اصلا آدم میمونه چه طور انقدر بده
ولی با عقل جور درنمیاد نینتندو بازیش انقدر بد باشه. فکر نمی کنم بالای ۹۰ بشه اما احتمالا نمرات خوبی بگیره.
واقعا جای تعجبه وقتی این فرمول اپن ورد نیم بند خیلی از بازی های بزرگ رو زمین زده چه اصراری به استفاده ازش هست...