امتیازات Metroid Prime 4

پیش بینی نمرات بازی

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
1764678186323.png 1764678212738.png 1764678238252.png
1764678267534.png 1764678292796.png

از آخرین باری که یه نسخه اصلی از متروید پرایم عرضه شده نزدیک 18 سال میگذره
به ولله هیچ ایده ای ندارم این بازی چجوری قراره امتیاز بگیره
فقط بر اساس ریمستر یه میزان معقولی به سازنده ها ایمان دارم

فکر کنم نمرات بازی 18:30 امروز بیاد

یا کلا فردا منتشر بشن!!!!!

اگه امشب بیاد در جا نظرسنجی رو می بندیم :دی

از آخرین باری که یه نسخه اصلی از متروید پرایم عرضه شده نزدیک 18 سال میگذره
به ولله هیچ ایده ای ندارم این بازی چجوری قراره امتیاز بگیره
فقط بر اساس ریمستر یه میزان معقولی به سازنده ها ایمان دارم
تریلرهایی که از بازی اومده، خیلی بده. اصلا آدم می‌مونه چه طور انقدر بده:دی
ولی با عقل جور درنمیاد نینتندو بازیش انقدر بد باشه. فکر نمی کنم بالای ۹۰ بشه اما احتمالا نمرات خوبی بگیره.

والا من چند تا نمایش ازش دیدم خیلی کسل کننده و یکنواخت بود. آرت خوشگلی داره ولی اصلا با سیستم شوتینگ و گیم پلیش حال نکردم. سرعت بازی خیلی پایینه.
ولی رنگبندی و آرتش خیلی قشنگه. هیچ تجربه ای نسبت به این سری نداشتم متاسفانه ولی این نسخه چندان جذبم نکرد نمایش هاش

ولی با عقل جور درنمیاد نینتندو بازیش انقدر بد باشه. فکر نمی کنم بالای ۹۰ بشه اما احتمالا نمرات خوبی بگیره.

خدا وکیلی متروید پرایم اصن بازی ای نیست که بشه ازش تریلر خوب درآورد.

اتفاقا ملت به سه تا متروید پرایم قبلی هم کلی میتوپیدن سر تریلرها. علی الخصوص پرایم 1 که نوبرش بود.
بحث من اون نیست
بحث من اینه بعد 18 سال آیا اون فرمول جواب میده یا نه و اصن کلیت بازی و لول دیزاین و باس ها و معماها و... چقدر خوبن. اینا رو کلا نمیشه سنجید. البته تریلر آخری به نظرم خوب بود و حداقل مطمئنم کارگردانی و موسیقی بازی محشره

والا من چند تا نمایش ازش دیدم خیلی کسل کننده و یکنواخت بود. آرت خوشگلی داره ولی اصلا با سیستم شوتینگ و گیم پلیش حال نکردم. سرعت بازی خیلی پایینه.
ولی رنگبندی و آرتش خیلی قشنگه. هیچ تجربه ای نسبت به این سری نداشتم متاسفانه ولی این نسخه چندان جذبم نکرد نمایش هاش
به غیر از بعضی نسخه های زلدا به نظرم همیشه جادوی نینتندو در تریلر ها ش غایبه و فقط باید تجربشون کرد .
اما این نسخه به خاطر دولوپمنت هلی که دچارش شد همه نگرانش هستند متاسفانه.
البته همینکه راد فرگوسن نرفت پروژه رو جمع کنه جای امیدواری داره :D

آخرین ویرایش:
  • Smile
Reactions: uriel
خدا وکیلی متروید پرایم اصن بازی ای نیست که بشه ازش تریلر خوب درآورد.

اتفاقا ملت به سه تا متروید پرایم قبلی هم کلی میتوپیدن سر تریلرها. علی الخصوص پرایم 1 که نوبرش بود.
بحث من اون نیست
بحث من اینه بعد 18 سال آیا اون فرمول جواب میده یا نه و اصن کلیت بازی و لول دیزاین و باس ها و معماها و... چقدر خوبن. اینا رو کلا نمیشه سنجید. البته تریلر آخری به نظرم خوب بود و حداقل مطمئنم کارگردانی و موسیقی بازی محشره
سید نقدا دقیقا کی میاد؟

خب متروید پرایم چندان شوتر محسوب نمیشه. در اصل یه اکشن ادونچر مترویدونیایی هستش که از دید فرست پرسنه و کور بازی روی گشت و گذار و حل پازل های محیطی و پلتفرمی و پیدا کردن سوراخ سمبه ها و آیتم های مخفی و این چیزاس:دی اکشن بخش جانبی ترشه.
با دید شوتر مثل دووم و امثالهم اصلا نمیشه به سراغش رفت چون ساختار بازی چیز دیگه ایه.

باز این تریلر آخری خیلی اوضاش بهتر بود ولی بقیه تریلراش واقعا از بدترین چیزایی بود که از یه استدیو فرست پارتی دیده بودم. مخصوصا اونی که چند ثانیه اول مثل آواتار لند اسکیپ نشون میداد با گرافیک فوق شخمی بعد همینطوری انداخته بود تو یه کویر داشت با موتور بی هدف چپ و راست میرفت.

من هیچوقت نمیگم منتقدا به بازی های نینتندو الکی نمره میدن ولی چیزی که فکته اینه که سخت گیری هایی که با سونی و مایکرو میکنن با نینتندو نمیکنن رو همین حساب احتمالا متای خوبی میگیره ولی با توجه به قیمت هفتاد دلاریش نمیدونم میتونه بالای نود بگیره یا نه. نظرم بین ۸۵ تا نوده بیشتر.

ویرایش: الان دیدم متاش اومد وقتی پست دادم پس خیلی باید متروید داغونی باشه که به هشتاد هم نرسید :D

• Like
Reactions: m.a.t and Tatsumaru
واقعا جای تعجبه وقتی این فرمول اپن ورد نیم بند خیلی از بازی های بزرگ رو زمین زده چه اصراری به استفاده ازش هست...

به طرز جالبی تو نقدها، تمام المان های قدیمی سری رو نقاط قوت بازی و هر چیز جدید و آزمایشی بازی رو نقطه ضعفش عنوان کردن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or