امتیازات Metro: Last Light

RattleSnake

کاربر سایت
06879388802942488015.jpg

ناشر: Deep Sliver
سازنده: 4A Games
سبک: First-person shooter
پلتفرم: PC،Xbox 360 و PS3
تاریخ عرضه: 14 می 2013
...

EDGE Magazine 8/10
Official PlayStation Magazine 9/10
Play UK Magazine 60/100
GamesTM Magazine 8/10
PC Gamer 8/10
Official PlayStation Magazine UK 9/10
Mirror 8/10

Stickskills 8.5/10
God is Geek 8/10
CVG 8.3/10
Escapist Magazine 9/10
Game Trailers 9.1/10
Pixel Enemy 9/10
PSNation 9/10
Connected Digital World 10/10
GIGA 9/10
Eurogamer.cz 8/10

Real Gamer Newz 9.75/10
OmniGamer 9/10
IGN 7.2/10
Gamespot 9/10
Eurogamer 7/10
Eurogamer Sweden 8/10
Gamereactor Denmark 8/10
Digital Spy 8/10
Videogamer 7/10
Polygon 8.5/10
Nowgamer 7/10

Canadian Online Gamers 8.2/10
Gamesradar 9/10

3Djuegos 8.8/10
New Gamer Nation 7/10
GameRevolution 8/10
Cheatcc 8/10
Arcade Wednesday 8/10
The Controller Online 8.5/10
Den of Geek US 8.6/10
SpazioGames 8/10
Eurogamer Italy 9/10
Game Informer 8.8/10

ZTGD 8.5/10
IGN Italia 7/10
GamingBolt 9.5/10
Eurogamer.se 8/10
Vandal Online 8.5/10
Game Over Online 8.5/10
PlayStation LifeStyle 8/10
Zing.cz 8/10
HardGame2 8.5/10

آخرین ویرایش:
hn1fnvesxwsobexru4u.png

به نظر من اگه میانگین بازی تو همین دور ورا بچرخه برای طرفدارای واقعی بازی بهترین اتفاقه.
چون اولا نشون میده که بازی از لحاظ کیفیت و اینا مشکل خاصی نداره و حداقلش اینه که از نسخه ی قبلی دیگه بدتر نیست.
دوما که به نظر من خیلی مهمه اینه که نشون میده بازی هنوز همون روند هاردکور خودش رو داره ادامه میده و اینکه میبینم منتقدی مثه Colin moriarty که به بازی هایی با کمپین مضخرفی مثه بـتلفیلد 3 و MW3 به جفتشون میده 9 ولی به مترو میده 7.2! امیدوار میشم که هنوز کمپین بازی اون قدری مثه B3 و MW3 مضخرف نشده که ایشون بهش 9 بده.

مترو بازی ای نیست که بخوای منتظر بمونی ببینی متاش چند بشه بعد بری سراغش اگه 2033 رو رفته باشی میدونی چی میگم. اتمسفر و جو سنگین و تاریکی که هست توی این بازی تو کمتر عنوانی دیده میشه که به این خوبی پیاده شده باشه.

دیگه gs هم که رسما دقیق گفته بهترین دنباله ممکن، اتمسفر گرافیک ، صداگذاری همه نقاط قوت رو گفته منفی رو هم گفته
قبول دارم مترو بازی خیلی خوبیه و متا واسش مهم نیس ولی احساس میکنم گیم اسپات کلا خیلی حال کرده با بازی و نکته منفی رو هم نوشته که نوشته باشه :دی اگه نقطه ضعفش اینه که رو کارتای ATI درست کار نمیکنه (نکته منفی ـه گیم اسپات) اونوقت این 7 - 7.5 ها رو نباید میگرفت .

به هر حال مثل اینکه دوباره پولی چیزی به جیب های عریض و طویل گیم اسپات سرازیر شده و تنها نقطه ضعفش رو پرفورمنسش روی کارت های ای تی ای ذکر کرده .معنی ۹ گیم اسپات رو دوستان خیلی خوب متوجه میشن یعنی چی . یعنی خارق العاده .

به هر حال مثل اینکه دوباره پولی چیزی به جیب های عریض و طویل گیم اسپات سرازیر شده و تنها نقطه ضعفش رو پرفورمنسش روی کارت های ای تی ای ذکر کرده .معنی ۹ گیم اسپات رو دوستان خیلی خوب متوجه میشن یعنی چی . یعنی خارق العاده .
Yeah you know i don't know.
مترو هم GSهم ترول میشن این روزا یعنی اگر درمورد کارت گرافیک چیزی ننویسند پول پرست نیستند؟

مطمئن نبود ولی دیگه الان کاملا مطمئن شدم Metro بهترین بازی FPS هست که میتونم نیمه اول سال بازی کنم . بسیار بسیار ممنون از سازنده ها بخاطر احترام به طرفداران قدیمیشون و تبدلی نکردن بازیشون به بازی های چیپی مثل کال اف .

این قضیه dlc بودن درجه سختی تاثیر گذاشت تو نمرات که قطعا اگه THQ بود :( هرگز همچین کاری نمی کرد و اگه قرار بود درجه سختی مثل 2033 اضافه شه بعدا با مودهای بیشتر تو یه dlc اضافه شه همش هم به خاطر ناشر جدیده که بسته به dlc از الان بازی رو...

نمره گیم اسپات واقعا میخ کوب کننده بود . ایراد از هوش مصنوعی بازی هم که گرفته کاملا بجا بوده . هوش مصنوعی تو بعضی از مواقع واقعا احمقانه هست . با شات گان میری جلوی طرف مثل بز نیگات میکنه .
من که خیلی از بازی خوشم اومده . واقعا جو سنگینی داره . همش هم سعی میکنم مخفی کاری کنم خیلی فاز میده :d

من نسخه ps3 رو دارم بازی میکنم ، اگه از لحاظ گرافیک محیط بخام بگم و جو بازی، خیلی عالیه و من خیلی دوستش دارم
البته 10 دقیقه اول بازی چنگی به دل نمیزنه ولی از جایی که ماموریت شروع میشه واقعا" جو عالی میشه (من 1 ساعت بازی کردم) ،
و یه سری مشکلات جزئی داره که همون امتیاز 8.5 الی 9 براش خوبه ،کلا" این بازی یه pc خفن میخاد .

آخرین ویرایش:
به نظر من که نمره ی Gamespot زیاد هم عجیب نیست. بالاخره اصلا منطق این نمرات و میانگین اینه که یکی مثلا 9 میده اون یکی 7 میده 2 تا دیگه 8 میدن بعد برآوردش میشه مثلا 8 که ارزش تقریبی بازی رو نشون میده.
شاید فقط از این نظر عجیب باشه که IGN معمولا دست و دلباز تر نمره میده ولی خب در مورد این بازی منتقد گیم اسپات بیشتر حال کرده :دی
نظر من هم به گیم اسپات نزدیک تره چون کلا با بازی های اتمسفریک خیلی حال میکنم.
البته ارزش بازی در حدود همون 8 و خورده ای هست چون مولتی پلیر نداره (؟) تا اونجایی که من میدونم و درجه سختی رو ورداشتن DLC کردن و یه سری اشکالات ریز دیگه مثل هوش مصنوعی که بهش اشاره کردن تو بعضی نقد ها.
من پیش بینیم این بود متاش 88 - 95 بشه . راستی متای ایکس باکس بیشتره از چه لحازی ؟ ممنون
الان که من چک کردم پایین تر بود ولی خب دلیل تفاوتشون تعداد نقد هاست که برای 360 نقد کمتری ثبت شده. معیار میانگین اون پلتفرمی هست که تعداد بیشتری نقد براش ثبت شده.

GAMESPOT - 9/10

33936974396019092800.jpg

44341221131773205535.jpg

بازی شما رو در خود غرق میکند
شکه کننده!
دارای افکت های صوتی بسیار بالا
پیشرفت قابل ملاحظه نسبت به قسمت قبلی
داستان فراگیر و عالی
درجه سختی مناسب ( نه خیلی سخت ، نه خیلی آسون )
طراحی بصری عالی
WOW!!!!!
خودِ Van Ord وقتی 9 داده دیگه یعنی صد در صد همون چیزیه که باید باشه، فیق العاده :دی :bighug:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or