امتیازات METAL GEAR SOLID: MASTER COLLECTION Vol.2

Ali.jangi

کاربر سایت
آخرین ویرایش:
ولی به نظرم باید MGS 4 رو هم مثل دلتا مستقل و با انجین جدید منتشر می‌کردند.
و سانسورش میکردن؟ :D
من همینجوریش راضیم البته اگه اینم دستکاری نکرده باشن.

اوکامورا گفته بود دوست داره 4 رو ریمیک کنه اگه درست یادم باشه.
حیف که کونامی بودجه نمیده واگرنه برگشتن به ایده اولیه کوجیما برای اوپن ورلد بودن بازی خیلی خوب میشد.
ولی در کل بنظرم ریمیک چیز بیخودیه مگر اینکه بازی خیلی قدیمی و کهنه باشه.
و mgs4 هم که نه خیلی قدیمیه و نه کهنه.

و سانسورش میکردن؟ :D
من همینجوریش راضیم البته اگه اینم دستکاری نکرده باشن.

اوکامورا گفته بود دوست داره 4 رو ریمیک کنه اگه درست یادم باشه.
حیف که کونامی بودجه نمیده واگرنه برگشتن به ایده اولیه کوجیما برای اوپن ورلد بودن بازی خیلی خوب میشد.
ولی در کل بنظرم ریمیک چیز بیخودیه مگر اینکه بازی خیلی قدیمی و کهنه باشه.
و mgs4 هم که نه خیلی قدیمیه و نه کهنه.
Picture.jpg

بازی 20 سال ازش گذشته، قدیمیه دیگه. حالا تکسچر ها بهتره شده، رزولوشن بالارفته و قابل بازی شده، ولی برای کسی که اولین تجربه‌اش باشه از این بازی و مثلا نسخه اصلی رو بازی نکرده باشه، نسبت به یک بازی خوش ساخت امروزی clunky هست. اون زمان متا 94 داشته الانم بازی قابل قبولی هست ولی کاملا جا برای بهینه سازی و آپدیت کردن مکانیک های این بازی وجود داره. از نظر گرافیکی هم مشابه دلتا میشه زنده کرد بازی رو.
توصیه کلی به نظرم زندگی در حال حاضر بهتره تا زندگی در خاطره.

View attachment 418410

بازی 20 سال ازش گذشته، قدیمیه دیگه. حالا تکسچر ها بهتره شده، رزولوشن بالارفته و قابل بازی شده، ولی برای کسی که اولین تجربه‌اش باشه از این بازی و مثلا نسخه اصلی رو بازی نکرده باشه، نسبت به یک بازی خوش ساخت امروزی clunky هست. اون زمان متا 94 داشته الانم بازی قابل قبولی هست ولی کاملا جا برای بهینه سازی و آپدیت کردن مکانیک های این بازی وجود داره. از نظر گرافیکی هم مشابه دلتا میشه زنده کرد بازی رو.
توصیه کلی به نظرم زندگی در حال حاضر بهتره تا زندگی در خاطره.
من که دیگه جرات ندارم ازین حرفا بزنم فقط لایک میکنم سر هیلو اینو گفتم پشیمون شدم :D

خب دیگه رسما پروژه زنده کردن عناوین قدیمی متال گیر کونامی تموم شد.
باقی مونده ها دیگه خیلی جمع و جورتر هستن و اگه کونامی یه درصد بخواد اونها رو هم برگردونه خیلی زحمت خاصی نمیخواد.
از این به بعد فقط مسئله زمانه که چه وقت تیزر معرفی نسخه جدید مجموعه رو ببینیم.

به نظرم کونامی یه تیم تخصصی برای ساخت عناوین جدید جمع کرده یا داره انجام میده ، این وسط هم ریمیکها رو میتونه برون سپاری کنه به ویرچوس و استودیوهای کاندید دیگه.

خب دیگه رسما پروژه زنده کردن عناوین قدیمی متال گیر کونامی تموم شد.
باقی مونده ها دیگه خیلی جمع و جورتر هستن و اگه کونامی یه درصد بخواد اونها رو هم برگردونه خیلی زحمت خاصی نمیخواد.
از این به بعد فقط مسئله زمانه که چه وقت تیزر معرفی نسخه جدید مجموعه رو ببینیم.

به نظرم کونامی یه تیم تخصصی برای ساخت عناوین جدید جمع کرده یا داره انجام میده ، این وسط هم ریمیکها رو میتونه برون سپاری کنه به ویرچوس و استودیوهای کاندید دیگه.

واسه تك تك بازيا بايد ريميك مثل دلتا بسازن به نظرم.

فانتزى من اينه برن سراغ اون نسخه هاى دو بعدى.
جذابه ولی انصافا باید کار یک استودیوی خیلی خوب باشه ، ترجیحا خود کونامی و یک آدم کاردرست عاشق مجموعه.
اول از همه peace walker
نه بابا میزنن سانسورش میکنن ، من که بهشون اعتماد ندارم:hide:

به نظرم بالاخره وقتشه کونامی اسپین‌آف جنگ جهانی The Boss و Cobra رو بسازه.
بعد از این ریمیک و کالکشن همه منتظر یه چیز جدیدن، به بیگ باس و اسنیک هم فعلا استراحت بدن :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or