امتیازات METAL GEAR SOLID: MASTER COLLECTION Vol.2

Ali.jangi

کاربر سایت
آخرین ویرایش:
ولی حالا این که دیگه رو لنگه دمپایی هم پورت شد ولی این ژاپنیا عجب آدمای فیلمی هستن. یه جوری جا انداخته بودن که تو بازی از کد های فرابشری و پیشرفته و پیچیده استفاده شده که حتی خود سازنده هم از درکش عاجزه. مثل اینکه میگن فلان بازی رو بخوایم ریمیک کنیم 20 سال زمان میبره. یا فکر کنم یوشیدا یبار گفته بود فاینال اپن ورلد بخوام بسازم 10-15 سال یا بیشتر طول میکشه :D

البته واقعا این کاراشون جوابم داده و همه دنیا فکر میکنن واقعا کارای خاصی دارن انجام میدن ژاپنیا :D

می‌خوام یه چیزی بگم که از قضا حرفِ دل بخش اعظمی از فن بیسِ MGS ـه ولی می‌دونم که در نهایت یه عده میان و ما رو به حیثیتی و ناموسی کردن قضیه و اسیرِ نوستالژی بودن متهم می‌کنن؛ ولی مهم نیست، خوشبختانه کونامی در نهایت، کاری رو که دلش بخواد انجام میده و اجازه‌اش رو از ما نمی‌گیره!

هر وقت کونامی تونست یه تیمی تشکیل بده یا پیدا کنه که حداقل در رأسش یه نابغه غیرعادی و مریض مثلِ Hideo Kojima و یه آرت دیزاینر و کارگردان هنریِ بی‌نظیر و به شدت صاحب‌سبک مثل Yoji Shinkawa حضور داشته باشن، اونوقت می‌تونیم با خیالِ راحت نسبت به ریمیک عناوینی مثل Metal Gear 1, 2 و MGS1 و یا ساخت بازی‌های جدیدتر رویاپردازی کنیم. (دقت کنید میگم با خیال راحت! وگرنه که برای رویاپردازی در کل صاحب اختیارید :D)

جالبه که کونامی با تصمیمات و رویکرد به شدت safe و محافظه‌کارانه‌اش نسبت به فرنچایزِ MGS از بعد از قطع همکاری با کوجیما، نشون داده که از این ضعف در خودش مطلع هست ولی ماها از سرِ خوش‌خیالی بیرون گود نشستیم و هی میگیم "لنگش کن"!

علت موفقیت DELTA این بود که اولاً MGS3 اوریجینال، حتی با استانداردهای امروزی هنوز بازی مُدرنی محسوب میشد و کات‌سین‌هاش هم کاملا قابل استفاده‌ی مجدد بود؛ بنابراین کونامی با خیال راحت یه ریمیک تقریباً 1به1 از MGS3 داد بیرون و معدود تغییراتی هم که اعمال کرده بود از صدقه‌سر Phantom Pain بود. ضمناً از خوش‌شانسی‌اش هم بود که تایم‌لاین مجموعه با شماره سوم MGS، آغاز میشد و به فرضِ اینکه کونامی قصد ریمیک کلّ مجموعه رو در آینده داشت، برای شروع این مسیر طولانی و پُر ریسک، یه گزینه به نسبت آسون‌تر رو در مقابل خودش می‌دید.

تمامِ این آرزوهایی که برای آینده سری می‌کنیم، همگی قشنگن و کیه که از عملی شدنِ تمام این ایده‌ها بدش بیاد؟! مثلاً خودِ من همیشه آرزو داشتم که یه MGS با محوریت تمام و کمالِ The Boss ببینم! ولی در نهایت، قصد همه‌مون اینه که MGS واقعی بازی کنیم و نه صرفاً یه بازی Stealth رندوم ولو با کیفیت بسیار بالا!

الان شما به من بگو که برای Metal Gear های دوبُعدی چطوری قراره کات‌سین‌هایی ساخته و کارگردانی بشه که به DNA سری بخوره؟! (الان یکی میاد میگه بابا DNA کیلو چند؟!) یا اصلا کی میدونه که به هنگام ساختِ MG، تو ذهنِ کوجیما چه تصوری از محیط‌ها، لوکیشن‌ها و اِنِمی‌ها بوده و در صورتی که محدودیت‌های تکنیکیِ اون زمان وجود نداشت، چه Level Design ـی مدّنظرش بود؟! این مسئله تا اندازه زیادی، در مورد MGS1 هم صدق می‌کنه: دیگه همه‌مون با نسخه Twin Snakes آشنا هستیم و می‌دونیم که به خاطر چه ویژگی‌هایی بین فن‌ها بدنام و نامحبوبه! اصلا هم بازی بدی نیست و بسیار خوش‌ساخته، ولی برخی ویژگی‌های جدیدش باعث شد که به مذاق طرفداران خوش نیاد و خب حق هم داشتن! تازه اون موقع هیدئو کوجیما به عنوان مشاور و سوپروایزر پروژه در کونامی حضور داشت!

الان احتمالاً می‌گید این همه صغری کبری چیدی، خب راه‌حلت چیه؟! متاسفانه باید بگم فعلا هیچ راه‌حل جایگزین مطمئنی وجود نداره. مگر اینکه به طریقی محال، رابطه کونامی با Kojima Productions ترمیم بشه و MGS دوباره بیفته زیر دست هیدئو کوجیما! البته بالاتر گفتم که کونامی بالاخره اون کاری رو می‌کنه که به صلاحدیدشه و اون موقع خواهیم فهمید که یا ما خیلی بدبین هستیم یا شما خیلی خوش‌بین! البته با تمام وجودم آرزو می‌کنم که من اشتباه فکر کرده باشم و حق با شماها باشه.

پ.ن: این رو هم بگم که من ریمیکِ MGS2 و MGS4 رو سخت و نشدنی نمی‌دونم و معتقدم که میشه نهایتاً نسخه‌ای مثل Delta ازش ساخت و نه بیشتر! عمده توضیحاتم در متن بالا، در مورد عناوین 2D سری و MGS1 و حتی ساخت شماره‌های جدیدتر بود.

امیدوارم تا چندسال دیگه بحث فناوری و هوش مصنوعی بقدر پیشرفته و پیش پا افتاده بشن که بتونیم هر نسخه از بازیهارو که خواستیم با یک کلیک ریمیک کنیم و منت یکسری ناشر ها رو برای چنین کاری نکشیم

بنظرم اگر قرار بر ریمیک هست، این سری سافت ریبوت بشه و بترتیب وقایع زمانی هر نسخه منتشر بشه و از این حالت تایم لاین شلم شوربا در بیاد

MG1 خیلی اسکریپت نداشت کلا که بازسازی بشه
MG2 هم خیلی الهام گرفته شد ازش موقع ساخت MGS، به نظرم خیلی امکان ریمیک کردنش نیست. خیلی المان های تکراری داره. MGS خودش یه بازسازی متفات از MG2 هست
یه نسخه کاملا جدید بسازن، حتی خط داستانی رو کمی عوض کنن که ضربه نزنه به کلیت سری، من خیلی بیشتر استقبال میکنم

هورررااا پیس واکر!
چه رو اعصاب بود نبودنش رو بکوارد پلی استیشن!
بالاخره پیس واکر رو تموم میکنم
زمان خودش روی PSP جذبم نکرد بعد چند ماموریت دراپش کردم
حتی MGS V هم روی PS3 دراپ کردم همون قسمت افغانستان! روی PC ولی بعدا باهاش ارتباط برقرار کردم و حتی ماموریتهای تکراریشم رفتم و باهاش عشق کردم الان تو کف پیس واکرم که دقیقا مثل V ماموریت ماموریت بود

با ایده ریمیک MG 1 و 2 شدیدا موافقم
زانزیبارلند هم بکنن عراق زمان صدام خفن تر بشه:دی
یادمه تو ۱ اسنایپر ولف کرد عراقی بود:دی

درمورد MGS4 تنها ناراحتیم اینه رو PS3 چند بار تمومش کردم و اون زمان تروفی نداشت
کاش میذاشتمش برای الان راحت پلات میشد lol

می‌خوام یه چیزی بگم که از قضا حرفِ دل بخش اعظمی از فن بیسِ MGS ـه ولی می‌دونم که در نهایت یه عده میان و ما رو به حیثیتی و ناموسی کردن قضیه و اسیرِ نوستالژی بودن متهم می‌کنن؛ ولی مهم نیست، خوشبختانه کونامی در نهایت، کاری رو که دلش بخواد انجام میده و اجازه‌اش رو از ما نمی‌گیره!

هر وقت کونامی تونست یه تیمی تشکیل بده یا پیدا کنه که حداقل در رأسش یه نابغه غیرعادی و مریض مثلِ Hideo Kojima و یه آرت دیزاینر و کارگردان هنریِ بی‌نظیر و به شدت صاحب‌سبک مثل Yoji Shinkawa حضور داشته باشن، اونوقت می‌تونیم با خیالِ راحت نسبت به ریمیک عناوینی مثل Metal Gear 1, 2 و MGS1 و یا ساخت بازی‌های جدیدتر رویاپردازی کنیم. (دقت کنید میگم با خیال راحت! وگرنه که برای رویاپردازی در کل صاحب اختیارید :D)

جالبه که کونامی با تصمیمات و رویکرد به شدت safe و محافظه‌کارانه‌اش نسبت به فرنچایزِ MGS از بعد از قطع همکاری با کوجیما، نشون داده که از این ضعف در خودش مطلع هست ولی ماها از سرِ خوش‌خیالی بیرون گود نشستیم و هی میگیم "لنگش کن"!

علت موفقیت DELTA این بود که اولاً MGS3 اوریجینال، حتی با استانداردهای امروزی هنوز بازی مُدرنی محسوب میشد و کات‌سین‌هاش هم کاملا قابل استفاده‌ی مجدد بود؛ بنابراین کونامی با خیال راحت یه ریمیک تقریباً 1به1 از MGS3 داد بیرون و معدود تغییراتی هم که اعمال کرده بود از صدقه‌سر Phantom Pain بود. ضمناً از خوش‌شانسی‌اش هم بود که تایم‌لاین مجموعه با شماره سوم MGS، آغاز میشد و به فرضِ اینکه کونامی قصد ریمیک کلّ مجموعه رو در آینده داشت، برای شروع این مسیر طولانی و پُر ریسک، یه گزینه به نسبت آسون‌تر رو در مقابل خودش می‌دید.

تمامِ این آرزوهایی که برای آینده سری می‌کنیم، همگی قشنگن و کیه که از عملی شدنِ تمام این ایده‌ها بدش بیاد؟! مثلاً خودِ من همیشه آرزو داشتم که یه MGS با محوریت تمام و کمالِ The Boss ببینم! ولی در نهایت، قصد همه‌مون اینه که MGS واقعی بازی کنیم و نه صرفاً یه بازی Stealth رندوم ولو با کیفیت بسیار بالا!

الان شما به من بگو که برای Metal Gear های دوبُعدی چطوری قراره کات‌سین‌هایی ساخته و کارگردانی بشه که به DNA سری بخوره؟! (الان یکی میاد میگه بابا DNA کیلو چند؟!) یا اصلا کی میدونه که به هنگام ساختِ MG، تو ذهنِ کوجیما چه تصوری از محیط‌ها، لوکیشن‌ها و اِنِمی‌ها بوده و در صورتی که محدودیت‌های تکنیکیِ اون زمان وجود نداشت، چه Level Design ـی مدّنظرش بود؟! این مسئله تا اندازه زیادی، در مورد MGS1 هم صدق می‌کنه: دیگه همه‌مون با نسخه Twin Snakes آشنا هستیم و می‌دونیم که به خاطر چه ویژگی‌هایی بین فن‌ها بدنام و نامحبوبه! اصلا هم بازی بدی نیست و بسیار خوش‌ساخته، ولی برخی ویژگی‌های جدیدش باعث شد که به مذاق طرفداران خوش نیاد و خب حق هم داشتن! تازه اون موقع هیدئو کوجیما به عنوان مشاور و سوپروایزر پروژه در کونامی حضور داشت!

الان احتمالاً می‌گید این همه صغری کبری چیدی، خب راه‌حلت چیه؟! متاسفانه باید بگم فعلا هیچ راه‌حل جایگزین مطمئنی وجود نداره. مگر اینکه به طریقی محال، رابطه کونامی با Kojima Productions ترمیم بشه و MGS دوباره بیفته زیر دست هیدئو کوجیما! البته بالاتر گفتم که کونامی بالاخره اون کاری رو می‌کنه که به صلاحدیدشه و اون موقع خواهیم فهمید که یا ما خیلی بدبین هستیم یا شما خیلی خوش‌بین! البته با تمام وجودم آرزو می‌کنم که من اشتباه فکر کرده باشم و حق با شماها باشه.

پ.ن: این رو هم بگم که من ریمیکِ MGS2 و MGS4 رو سخت و نشدنی نمی‌دونم و معتقدم که میشه نهایتاً نسخه‌ای مثل Delta ازش ساخت و نه بیشتر! عمده توضیحاتم در متن بالا، در مورد عناوین 2D سری و MGS1 و حتی ساخت شماره‌های جدیدتر بود.
به نظرم یه راه حل خوب وجود داره همه برنده شن هم فنها و کونامی:
ای پی رو کمپلت بدن دست سازنده های چینی یه جا مث گیم ساینس
هم با هزینه کم بازی میسازن و به مذاق کونامی و گدابازیاش خوش میاد
هم کارشون درسته و ما راضی میشیم.
اگه بخواد از جایی های کپی کوجیما و‌ شینکاوا دربیاد از همیناست:دی
اگه قرار به ادامه ای پی بود یا حتی خواستن MG 1 & 2 رو ریمیک کنن (این مورد احتیاطا) به نظرم بهترین گزینه همینه.
البته قطعا اون چیزی که کوجیما میشد تحویل بده تحویل نمیدن با همون وایب و کارای عجیب غریب، اما حداقل متای بالایی میگیره و المنتهای جدیدی به سری اضافه میکنه و در کل جون تازه ای به سری بخشیده میشه.

• Raised Eyebrow
Reactions: Albert Camus
به نظرم یه راه حل خوب وجود داره همه برنده شن هم فنها و کونامی:
ای پی رو کمپلت بدن دست سازنده های چینی یه جا مث گیم ساینس
هم با هزینه کم بازی میسازن و به مذاق کونامی و گدابازیاش خوش میاد
هم کارشون درسته و ما راضی میشیم.
اگه بخواد از جایی های کپی کوجیما و‌ شینکاوا دربیاد از همیناست:دی
اگه قرار به ادامه ای پی بود یا حتی خواستن MG 1 & 2 رو ریمیک کنن (این مورد احتیاطا) به نظرم بهترین گزینه همینه.
البته قطعا اون چیزی که کوجیما میشد تحویل بده تحویل نمیدن با همون وایب و کارای عجیب غریب، اما حداقل متای بالایی میگیره و المنتهای جدیدی به سری اضافه میکنه و در کل جون تازه ای به سری بخشیده میشه.
بین تمام کابوس‌هایی که هر از گاهی برای آینده MGS می‌بینم، این چیزی که شما گفتی، ترسناک‌ترین سناریوی ممکن رو داره، دوست عزیز :D

• Smile
Reactions: Zack.Fair
بین تمام کابوس‌هایی که هر از گاهی برای آینده MGS می‌بینم، این چیزی که شما گفتی، ترسناک‌ترین سناریوی ممکن رو داره، دوست عزیز :D
چرا خب؟ :دی
من پستامو بگردی اصلا از دوولوپرهای چینی خوشم نمیاد و تازه دارم گاردمو جلوشون میارم پایین.
الان این کسایی که تو کونامی موندن و چهارتا ریمستر ساده رو ولوم بندی و بخش بخش میکنن بسازن (ساختن که چه عرض کنم البته!) که معلومه باز نتیجه میشه عین اون MGS ه که ساختن بدون کوجیما و اپیک فیل شد (فکر کنم اسمش Survive بود)
هزینه هاییم که بقیه دولوپرهایی که سرشون به تنشون بیرزه از کونامی طلب میکنن جوریه که بازیو نمیده دستشون، فروختن یا حتی اجاره دادن ای پی به سازنده درست و حسابیم بعید میدونم فقط میمونه همین یه اپشن...
همین چینا اگه نیمچه نظارتی روشون شه بهشون امیدی هست.

چرا خب؟ :دی
من پستامو بگردی اصلا از دوولوپرهای چینی خوشم نمیاد و تازه دارم گاردمو جلوشون میارم پایین.
الان این کسایی که تو کونامی موندن و چهارتا ریمستر ساده رو ولوم بندی و بخش بخش میکنن بسازن (ساختن که چه عرض کنم البته!) که معلومه باز نتیجه میشه عین اون MGS ه که ساختن بدون کوجیما و اپیک فیل شد (فکر کنم اسمش Survive بود)
هزینه هاییم که بقیه دولوپرهایی که سرشون به تنشون بیرزه از کونامی طلب میکنن جوریه که بازیو نمیده دستشون، فروختن یا حتی اجاره دادن ای پی به سازنده درست و حسابیم بعید میدونم فقط میمونه همین یه اپشن...
همین چینا اگه نیمچه نظارتی روشون شه بهشون امیدی هست.
بحثِ خوب یا بد بودن استودیوهای چینی نیست؛ در واقع موضوع اصلاً خوب یا بد بودنِ هیچ استودیویی نیست. بالاتر خیلی مفصل گفتم که متاسفانه یا خوشبختانه، سری MGS به شدت به جهان فکری و خلاقیتِ خالق اثر یعنی Hideo Kojima وابسته است و MGS صرفاً یه شاهکار در ژانر Stealth نیست، بلکه شاهکاریه که به واسطه‌ی مجموعه درهم تنیده‌ای از ویژگی‌های خیلی خاص و بعضاً عجیب و غیرمعمول که همگی زاییده ذهن کوجیماست، معروف شده و در واقع همین ویژگی‌ها باعث شدن که هویت این فرنچایز شکل بگیره. حالا اینکه برخی از دوستان تمایلی به پذیرش این موضوع ندارن و فکر می‌کن این حرف‌ها روضه‌خونی و مرثیه‌سراییه، واقعیت ماجرا رو عوض نمی‌کنه.

ما باید تکلیفمون رو با خودمون روشن کنیم؛ اگر صرفاً دنبال یه بازی مخفی‌کاریِ باکیفیت هستیم که فقط اسم MGS رو یدک بکشه و از کارکترهای سری میزبانی کنه که هیچ! ولی اگر اثری می‌خوایم که از اولین لحظه ورود به بازی، به شکلی غریزی همگی یک صدا بهش بگیم «متال گیر سالید»، اون بحث دیگری است و اقتضای خودش رو داره.

در کل باید صبر کنیم تا زمان همه‌چیز رو مشخص کنه؛ کونامی بالاخره درباره آینده MGS تصمیم خواهد گرفت. البته به نظرم کونامی در این راهِ سخت، هنوز قدم واقعی و شجاعانه رو برنداشته و فعلاً نمیشه چیزی رو پیش‌بینی کرد.

خواسته و آرزوی من هم به رغمِ محال بودن، کاملاً روشن و واضحه؛ راه‌حل این مسئله اینه که مدیران کونامی با یه دسته گل و یه جعبه شیرینی برن منت‌کشیِ هیدئو کوجیما و دستِ کمک به سمتش دراز کنن :D شما میگی امکان نداره، راستش من هم معتقدم که چنین صحنه سورئالی ممکن نیست از جانب کونامی رقم بخوره ولی خدا رو چه دیدی... شاید یه روزی شد!

• Like
Reactions: Arima Kishou

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or