میخوام یه چیزی بگم که از قضا حرفِ دل بخش اعظمی از فن بیسِ MGS ـه ولی میدونم که در نهایت یه عده میان و ما رو به حیثیتی و ناموسی کردن قضیه و اسیرِ نوستالژی بودن متهم میکنن؛ ولی مهم نیست، خوشبختانه کونامی در نهایت، کاری رو که دلش بخواد انجام میده و اجازهاش رو از ما نمیگیره!
هر وقت کونامی تونست یه تیمی تشکیل بده یا پیدا کنه که حداقل در رأسش یه نابغه غیرعادی و مریض مثلِ Hideo Kojima و یه آرت دیزاینر و کارگردان هنریِ بینظیر و به شدت صاحبسبک مثل Yoji Shinkawa حضور داشته باشن، اونوقت میتونیم با خیالِ راحت نسبت به ریمیک عناوینی مثل Metal Gear 1, 2 و MGS1 و یا ساخت بازیهای جدیدتر رویاپردازی کنیم. (دقت کنید میگم با خیال راحت! وگرنه که برای رویاپردازی در کل صاحب اختیارید

)
جالبه که کونامی با تصمیمات و رویکرد به شدت safe و محافظهکارانهاش نسبت به فرنچایزِ MGS از بعد از قطع همکاری با کوجیما، نشون داده که از این ضعف در خودش مطلع هست ولی ماها از سرِ خوشخیالی بیرون گود نشستیم و هی میگیم "لنگش کن"!
علت موفقیت DELTA این بود که اولاً MGS3 اوریجینال، حتی با استانداردهای امروزی هنوز بازی مُدرنی محسوب میشد و کاتسینهاش هم کاملا قابل استفادهی مجدد بود؛ بنابراین کونامی با خیال راحت یه ریمیک تقریباً 1به1 از MGS3 داد بیرون و معدود تغییراتی هم که اعمال کرده بود از صدقهسر Phantom Pain بود. ضمناً از خوششانسیاش هم بود که تایملاین مجموعه با شماره سوم MGS، آغاز میشد و به فرضِ اینکه کونامی قصد ریمیک کلّ مجموعه رو در آینده داشت، برای شروع این مسیر طولانی و پُر ریسک، یه گزینه به نسبت آسونتر رو در مقابل خودش میدید.
تمامِ این آرزوهایی که برای آینده سری میکنیم، همگی قشنگن و کیه که از عملی شدنِ تمام این ایدهها بدش بیاد؟! مثلاً خودِ من همیشه آرزو داشتم که یه MGS با محوریت تمام و کمالِ The Boss ببینم! ولی در نهایت، قصد همهمون اینه که MGS واقعی بازی کنیم و نه صرفاً یه بازی Stealth رندوم ولو با کیفیت بسیار بالا!
الان شما به من بگو که برای Metal Gear های دوبُعدی چطوری قراره کاتسینهایی ساخته و کارگردانی بشه که به DNA سری بخوره؟! (الان یکی میاد میگه بابا DNA کیلو چند؟!) یا اصلا کی میدونه که به هنگام ساختِ MG، تو ذهنِ کوجیما چه تصوری از محیطها، لوکیشنها و اِنِمیها بوده و در صورتی که محدودیتهای تکنیکیِ اون زمان وجود نداشت، چه Level Design ـی مدّنظرش بود؟! این مسئله تا اندازه زیادی، در مورد MGS1 هم صدق میکنه: دیگه همهمون با نسخه Twin Snakes آشنا هستیم و میدونیم که به خاطر چه ویژگیهایی بین فنها بدنام و نامحبوبه! اصلا هم بازی بدی نیست و بسیار خوشساخته، ولی برخی ویژگیهای جدیدش باعث شد که به مذاق طرفداران خوش نیاد و خب حق هم داشتن! تازه اون موقع هیدئو کوجیما به عنوان مشاور و سوپروایزر پروژه در کونامی حضور داشت!
الان احتمالاً میگید این همه صغری کبری چیدی، خب راهحلت چیه؟! متاسفانه باید بگم فعلا هیچ راهحل جایگزین مطمئنی وجود نداره. مگر اینکه به طریقی محال، رابطه کونامی با Kojima Productions ترمیم بشه و MGS دوباره بیفته زیر دست هیدئو کوجیما! البته بالاتر گفتم که کونامی بالاخره اون کاری رو میکنه که به صلاحدیدشه و اون موقع خواهیم فهمید که یا ما خیلی بدبین هستیم یا شما خیلی خوشبین! البته با تمام وجودم آرزو میکنم که من اشتباه فکر کرده باشم و حق با شماها باشه.
پ.ن: این رو هم بگم که من ریمیکِ MGS2 و MGS4 رو سخت و نشدنی نمیدونم و معتقدم که میشه نهایتاً نسخهای مثل Delta ازش ساخت و نه بیشتر! عمده توضیحاتم در متن بالا، در مورد عناوین 2D سری و MGS1 و حتی ساخت شمارههای جدیدتر بود.