وللش... فکر کنم داری یه چیز دیگه رو میگی...به قول یکی ریمیک 30 دلاری یه بازی 20 ساله ارزش ترول نداره ... رو کارنامه سونی هم طبعا تاثیری نداره. صرفا داشتیم نمرات رو مورد عنایت قرار می دادیم
در مورد سلیقه نمیدونم
من در مورد خود بازی حقیقتا نظری ندارم بدم، صرفا تریلرها رو دیدم... اونم نه خیلی جدی...
استایل بازی حقیقتا به چیزی که من دوست دارم عموما خیلی میخوره ولی خب اون جور که نقدها گفتن خب بازی خیلی کنترلش کهنه شده!
من هنوزم فانتزی ام اینه Road Runner پلی استیشن 1 رو ریمیک کنه یکی... من کنسول رو نداشتم ولی این قدر خونه بقیه بازی کرده بودمش موقع بچگی (با کراش و تکن 3 که خب اونا خدا رو شکر هنوز یادشون زنده است) که برام کلی نوستالژیه
همه بازیهای کلاسیک مثل Crash و Spyro پتانسیل اینو ندارن ک وقتی ریمیک میشن بتونن خودشون رو به سطح انتظارات، از یک عنوان امروزی برسونن . Medievil از اول هم قابلیت اینو نداشت ک ریمیک خوبی باشه چون مکانیزم های بازی خیلی قدیمی و منسوخ شدست حالا اینو اضافه کنید به مشکلات دوربین و ...
امیدوارم سونی هزینش رو از این به بعد روی گزینه های مناسب تری بکنه (مثل ICO) یا روی همون عناوین AAA نوین متمرکز بشه