امتیازات Marvel vs. Capcom 3

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Trunks

کاربر سایت
picture.php

درود.

با وجود 10 روز باقی مانده تا عرضه رسمی MvC3، این بازی اولین امتیاز خودش را دریافت کرد.

مجله gamesTM امتیاز 8 از 10 را برای این بازی ارزشیابی کرد. این مجله، بازی هایی همچون Blazblue: Continuum Shift و Super Street Fighter IV را نمره 9 از 10 ارزشیابی کرده بود.

منتظرات نمرات جدید باشید.

• Like
Reactions: Squidward and Ooops
انتظار بيشتري از اين بازي داشتم چون خيلي تعريفشو شنيدم
خيلي بازيه جالبيه.كلا اين سبك بازي روحيه ادم رو باز ميكنه:d
ولي هيچ كدوم هنوز كومباد سگا نشدن.يادش بخير الكس.با يه مشت همرو نفله ميكرد:x

انصافا نمره خيلي كمي داده.كمترين نمره اي كه من براي اين بازي انتظار داشتم 9 بوده!
ولي هنوز هم اعتقاد زيادي به اين نمرات ندارم و معتقدم تا خودم بازي رو نجام ندادم نميتونم از خوب بودن يا بد بودنش مطلع بشم!

انصافا نمره خيلي كمي داده.كمترين نمره اي كه من براي اين بازي انتظار داشتم 9 بوده!
ولي هنوز هم اعتقاد زيادي به اين نمرات ندارم و معتقدم تا خودم بازي رو نجام ندادم نميتونم از خوب بودن يا بد بودنش مطلع بشم!
حالا وایسید. خیلی مجله معتبر و شاخی نیستش. مونده هنوز و باید منتظر باقی امتیازات بود.

اصولا امتیازات سایت ها و مجلات مهمی مثل IGN ، GS ، GI و ... حرف اصلی رو می زنه ! باید منتظر امتیازات اینا بود.
در ضمن برا اولین امتیاز خیلی خوب بود ، مطمئناً امتیازات بالاتری هم دریافت خواهد کرد.

این بازی واقعاً با بد رقیبی طرفه، MK رو میگم :دی ولی خب هرکدوم طرفدارای خاص خودش رو داره، همه طرفدارای مارول و کامیک بوک هاش و از اون طرف طرفدارای Capcom میخرن این بازی رو، با توجه به انجین بازی و مهارت کپکام در زمینه ساخت اینجور بازی ها فکر کنم خیلی بازی قوی باشه؛ اما در مقابل MK به کجا میرسه خدا میدونه :دی

gamesTM دقیقا کپی برابر اصل EDGE هست. زیاد رو نمره اش حساب نکنید چون در بعضی مواقع نمره ای که به یک بازی میده با متوسط اون بازی کاملا فرق می کنه. البته نکته عجیب این هست که اولین نمره منتشر شده ماله این مجله هست. معمولا اولین نمرات جز بهترین نمرات هستند.

این بازی واقعاً با بد رقیبی طرفه، MK رو میگم :دی ولی خب هرکدوم طرفدارای خاص خودش رو داره، همه طرفدارای مارول و کامیک بوک هاش و از اون طرف طرفدارای Capcom میخرن این بازی رو، با توجه به انجین بازی و مهارت کپکام در زمینه ساخت اینجور بازی ها فکر کنم خیلی بازی قوی باشه؛ اما در مقابل MK به کجا میرسه خدا میدونه :دی
این 2تا هیچ ربطی به هم ندارن هی بگید رقیب رقیب :d

يه پست داديم كه نمي دونم چرا غيب شد ظاهرا مدير از طرفدارهاي SF4 بوده

در هر حال به نظر من اين بازي خيلي قشنگ تر از SF4 هست و گرافيكشم كه مشخصه خيلي بهتر شده در حقيقت SF4 گرافيكش رو به ضعيف بود

در كل GAMETM نمره ي پاييني رو بهش داده حقش بيشتر از ايناس

يه پست داديم كه نمي دونم چرا غيب شد ظاهرا مدير از طرفدارهاي SF4 بوده

در هر حال به نظر من اين بازي خيلي قشنگ تر از SF4 هست و گرافيكشم كه مشخصه خيلي بهتر شده در حقيقت SF4 گرافيكش رو به ضعيف بود

در كل GAMETM نمره ي پاييني رو بهش داده حقش بيشتر از ايناس
عزیز گرافیک SFIV یکی از بهترین 2 بعدی های فایتینگ بود. حتی میشه گفت یکی از بهترین عناوین گرافیکی Cell-shade هم بودش.
این بازی واقعاً با بد رقیبی طرفه، MK رو میگم :biggrin1: ولی خب هرکدوم طرفدارای خاص خودش رو داره، همه طرفدارای مارول و کامیک بوک هاش و از اون طرف طرفدارای Capcom میخرن این بازی رو، با توجه به انجین بازی و مهارت کپکام در زمینه ساخت اینجور بازی ها فکر کنم خیلی بازی قوی باشه؛ اما در مقابل MK به کجا میرسه خدا میدونه :biggrin1:
هیچ ربطی این 2 تا بهم ندارن امیررضا. اون Mortal Kombat ِ ، این Marvel vs.Capcom!

كجاش بهترين بود تكسچرهاش كه از نزديك كاملا توي ذوق مي زد و پليگان ها هم كه داغون بود شما الان اين دوتا عنوان كنار هم ديگه قرار بدي مي فميد كه چقدر پيشرفت داشته و اين تازه يكي از بهترين ها محسوب مي شه

در ضمن مگه اين نسل كلا چنتا بازي cel-shade داشتيم كه بخواد رقابتم بكنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or