امتیازات Marvel vs. Capcom 3

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Trunks

کاربر سایت
picture.php

درود.

با وجود 10 روز باقی مانده تا عرضه رسمی MvC3، این بازی اولین امتیاز خودش را دریافت کرد.

مجله gamesTM امتیاز 8 از 10 را برای این بازی ارزشیابی کرد. این مجله، بازی هایی همچون Blazblue: Continuum Shift و Super Street Fighter IV را نمره 9 از 10 ارزشیابی کرده بود.

منتظرات نمرات جدید باشید.

• Like
Reactions: Squidward and Ooops
كجاش بهترين بود تكسچرهاش كه از نزديك كاملا توي ذوق مي زد و پليگان ها هم كه داغون بود شما الان اين دوتا عنوان كنار هم ديگه قرار بدي مي فميد كه چقدر پيشرفت داشته و اين تازه يكي از بهترين ها محسوب مي شه

در ضمن مگه اين نسل كلا چنتا بازي cel-shade داشتيم كه بخواد رقابتم بكنه
اولا اینکه این بازی فایتینگ 2 بعدی هستش. به نظر خود ِ من هم توی گرافیک یکی از بهترین های 2009 بودش که همه چیز داشت. دوما فقط گفتن " داغون بود " و " افتضاح بود " و ... سندی برای درست بودن حرفاتون نیستش.
اینم یه سری از نقد ها:
Gorgeous character models, animations, and background art
The game looks absolutely gorgeous
There are plenty of upgrades to the backgrounds and the character models that make the game fresh and exciting without giving up the true core of what SFIV really is and thats a 2D side scrolling fighter
حقیقتا همه گفتن که گرافیک بازی عالی هست و خیلی ها بهش 10/10 دادن. منم می تونم بگم گرافیک U2 بده ولی باید سند رو کنم برای حرفم! ضمن اینکه Cell-shade کم نیست و توی همون سالی که POP اومد، SFIV هم اومد با اون گرافیک رقابت کرد.

من که خیلی به این بازی امیدوارم البته چند روز پیش نسخه دومش رو گرفتم زیاد گیم پلی بازی به دلم ننشست امیدوارم این یکی مثل اون سر در گم نباشه

راستی بازی مثل تیکن و SF داستان هم داره ؟ :دی

راستی بازی مثل تیکن و SF داستان هم داره ؟
بله.داستان بازی توسط نویسندگان مارول نوشته شده :دی
نظر خود من اینه که MvC3 > MK9
کلا عمقی که MvC3 داره بعید میدونم MK9 داشته باشه
پ.ن : چه پست های آموزنده ای هست تو این تاپیک ! بسی لذت بردیم :دی

• Like
Reactions: Dante Never Cry
كجاش بهترين بود تكسچرهاش كه از نزديك كاملا توي ذوق مي زد و پليگان ها هم كه داغون بود شما الان اين دوتا عنوان كنار هم ديگه قرار بدي مي فميد كه چقدر پيشرفت داشته و اين تازه يكي از بهترين ها محسوب مي شه

در ضمن مگه اين نسل كلا چنتا بازي cel-shade داشتيم كه بخواد رقابتم بكنه

معنی داغونم فهمیدیم بابا شما یه PC داشته باشه SF 4 اجرا کن میفهمی دنیا دسته کیه

95% از دوستان حال حاضر فقط به به چه چه میکنند دوستان حالا بعدش که اومد کی آنلاین میزنه!!!!! یا کی اصلا میشینه پای این بازی من که میدونم 1 کی 1 دور کتک کاری میکنید میندازید دور بازی رو:دی

• Like
Reactions: Sorrows
joystiq.com--10/10
G4tv--10/10
gamerstvchannel.com--10/10
reviews.teamxbox.com--9.2/10
1up.com--9/10
gamingbolt.com--9/10
gamesradar.com--9/10
nowgamer.com--8.8/10
destructoid.com--8.5/10
Jeuxactu--8/10