امتیازات Marvel’s Wolverine

• Thread starter Thread starter ps34
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

پیش بینی شما از متای بازی؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    142
  • نظرسنجی بسته شده است .

ps34

کاربر سایت
IMG_6609.jpeg

نمرات عنوان Marvel’s Wolverine
:

1789577223108.png

رسانه ScreenHub: نمره ۱۰ از ۱۰

رسانه Hardcore Gamer: نمره ۱۰ از ۱۰

رسانه PSU: نمره ۹ از ۱۰

رسانه Gameliner: نمره ۹ از ۱۰

رسانه GameSpew: نمره ۹ از ۱۰

رسانه MonsterVine: نمره ۹ از ۱۰

رسانه GamingTrend: نمره ۹ از ۱۰

رسانه Destructoid: نمره ۸ از ۱۰

رسانه GameReactor: نمره ۸ از ۱۰

رسانه PSX Brasil: نمره ۸ از ۱۰

رسانه TheGamer: نمره ۸ از ۱۰

رسانه Press Start: نمره ۸ از ۱۰

رسانه Push Square: نمره ۸ از ۱۰

رسانه CGM: نمره ۷ از ۱۰

رسانه PSLS: نمره ۷ از ۱۰

رسانه IGN: نمره ۶ از ۱۰

رسانه GameSpot: نمره ۶ از ۱۰

آخرین ویرایش:
جفت بازیایی که گذاشتی زمان عرضه بشدت افتضاح بودن ولی بعد اپدیتایی که گرفتن به بازیای خوب و ارزشمندی تبدیل شدن. کافیه فقط توی ردیت بگردی که کامنتارو ببینی اکثر مردم اینارو ریکامند کردن به پلیرای جدید.
طبیعیه نمرات پلیرا هم بیاد بالا وقتی چندسال از عرضه اینا گذشته و توی تخفیفات پلیرا رفتن سراغشون و راضی بودن.
ولی خب اللخصوص شما، عادت داری بازی رو پلی نداده پیش داوری کنی و بکوبونیش جوری که انگار هرکدومو ۲۰۰ ساعت پلی دادی. از سایلنت هیل ۲ و f گرفته تا بازیای چینی که به طرز خنده داری پافشاری میکنی که بازیای خوبی نیستن در صورتی که چه بازیای چینی مثل ووکانگ و چه سایلنت هیل ۲ و f همشون جذاب بودن. دیگه همه تاپیک سایلنت هیل ۲ رو یادشونه که بازی نکرده شیلنگ گرفته بودی سر تا پاش ولی وقتی بازی کردی خوشت اومد و تعریف کردی.
البته ماها که ملاکمون نظر شما نیست. منتهی خودت این وسط داری ضرر میکنی که سر پیش زمینه های ذهنی غلط و اشتباه هر بازیی دم دستت میاد میکوبیش بدون اینکه یا پلی داده باشی یا اطلاعات کافی ازش داشته باشی (باز به بازیای چینی اشاره میکنم).
حداقل این نمراتی که توی استور هست رو کسایی دادن که بازی کردن و نظرشون از شما ارجعیت خیلی خیلی بالاتری داره.
من اصلا دنبال این نیستم ضعفهای ولورین رو بپوشونم. کامنت و غرها و انتقادامم صفحات پیش هست. منتهی عین شما شور قضیه رو درنمیارم. وقتیم چیزی رو پلی ندادم بعد ۲ ۳ تا کامنتی که غر زدم، بس میکنم تا زمانی که خودم بشینم پلی بدم و با علم کافی بعدش صحبت کنم. نه اینکه یلخی و روی هوا به توپیدنهای الکیم ادامه بدم یا به چیزهایی استناد کنم که حقیقت ندارن و وقتی که جوابی برای کسی ندارم کابل رو بگیرم.
خب این بحثا که اصلا بگم یه درصد ربط به این تاپیک نداره و مغالطه محض هست یا حمله شخصی.
ولی توضیح میدم چون کار به خالی بندی کشیده:
سایلنت هیل۲ خب شما گویا از ریمیک فنش شدید نمراتش اومد، قبلشو خبر نداشتید بیست سال کونامی چه اشغالایی ساخته بود دیگه اعتماد نداشتیم!!! هر کس دیگه هم بود مثل من میشد چون من همه رو گرفته بودم به امید اینکه این بار درست میشه که نشد!
البته جز شترد مموریز که اونم چندان بازی نسل خودش حساب نمیشد تو نسل هفت و نسل ششی بود از لحاظ فنی.
از تاپیک کامیونیتی سایلنت هیل اصلا کسی نظر نمیداد اصولا. منم خب اشتباه کردم ولی بی دلیل نبوده چهار چهار تا بازی با متای ۵۰-۶۰ تا قبلش میداده هر کد‌ومم قبلش وعده داده درست میشه-گردنم گرفتم.
بخش خالی بندی حرفتون اینکه F رو کوبیدم، یه پست بتونی بیاری جایزه داری:دی
از وقتی اومد انونس شد اتفاقا گفتم با اینکه اصلا از کونامی خوشم نمیاد امیدوارم موفق بشه چون ستینگش تو ژاپنه.
بازیای چینیم اصلا نکوبیدم، گفتم باید تنوع داشته باشن که حرف درستیه. کار به ووکانگ و ووچانگ نداشتم بگم اشغالن! واقعا موندم از کجا اوردی؟! اینکه یه کشور باید بازی متنوع بسازه کجاش عجیبه به جان خودم دیگه این حرف حرف زوره! :)) خود اینجا رو ایراد میگیرید چرا بازیها تمام سفارشی و درمورد مسائلیه که EA میخواد، خب اونجام فقط های فنتزی اساطیر خودشونو بسازن فرق نداره و اصن بحث انتقاد از خود بازیام نیست! همین ژاپن یه کله بازیاش درمورد اساطیرش بود اصلا پیشرفت نمیکرد اینهمه.
مورد اخر واقعا حرف زور بود به خدا، به حق چیزای ندیده و نشنیده! :دی یه جا پیدا شه بازی خوب بسازه ولی فقط تو یه ژانر و ما بخوایم تو ژانرهای دیگه هم بازی بسازه باید لال شیم:دی

توی 2 نسل گذشته اگه پرتاگونیست با خودش حرف میزد و در مورد وضعیت محیط یا پازل ها نظر و هینت میداد همه تحسین میکردن و به عنوان یه دستاورد مدرن در بازیهای نسل جدید یاد میکردن! الان همون مکانیزم توی یه بازی مثل ولورین باعث تگری زدن منتقد میشه
کیا تحسین میکردن؟ :D منتقدها؟ من همچین چیزی یادم نمیاد اما اگر نمونه‌ای یا مثالی از این قضیه داری حتما بفرست چون به نظرم موضوع جالبی رو مطرح کردی‌.

خب این بحثا که اصلا بگم یه درصد ربط به این تاپیک نداره و مغالطه محض هست یا حمله شخصی.
ولی توضیح میدم چون کار به خالی بندی کشیده:
سایلنت هیل۲ خب شما گویا از ریمیک فنش شدید نمراتش اومد، قبلشو خبر نداشتید بیست سال کونامی چه اشغالایی ساخته بود دیگه اعتماد نداشتیم!!! هر کس دیگه هم بود مثل من میشد چون من همه رو گرفته بودم به امید اینکه این بار درست میشه که نشد!
البته جز شترد مموریز که اونم چندان بازی نسل خودش حساب نمیشد تو نسل هفت و نسل ششی بود از لحاظ فنی.
از تاپیک کامیونیتی سایلنت هیل اصلا کسی نظر نمیداد اصولا. منم خب اشتباه کردم ولی بی دلیل نبوده چهار چهار تا بازی با متای ۵۰-۶۰ تا قبلش میداده هر کد‌ومم قبلش وعده داده درست میشه-گردنم گرفتم.
از وقتی اومد انونس شد اتفاقا گفتم با اینکه اصلا از کونامی خوشم نمیاد امیدوارم موفق بشه چون ستینگش تو ژاپنه.
بازیای چینیم اصلا نکوبیدم، گفتم باید تنوع داشته باشن که حرف درستیه. کار به ووکانگ و ووچانگ نداشتم بگم اشغالن! واقعا موندم از کجا اوردی؟! اینکه یه کشور باید بازی متنوع بسازه کجاش عجیبه به جان خودم دیگه این حرف حرف زوره! :)) خود اینجا رو ایراد میگیرید چرا بازیها تمام سفارشی و درمورد مسائلیه که EA میخواد، خب اونجام فقط های فنتزی اساطیر خودشونو بسازن فرق نداره و اصن بحث انتقاد از خود بازیام نیست! همین ژاپن یه کله بازیاش درمورد اساطیرش بود اصلا پیشرفت نمیکرد اینهمه.
مورد اخر واقعا حرف زور بود به خدا، به حق چیزای ندیده و نشنیده! :دی یه جا پیدا شه بازی خوب بسازه ولی فقط تو یه ژانر و ما بخوایم تو ژانرهای دیگه هم بازی بسازه باید لال شیم:دی
میبینی کابل رو گرفتی؟! چون اسم سایلنت ۲ رو آوردم که هزاران بار بی دلیل و روی هوا کوبیدیش در صورتی که توی همون تاپیک ده ها نفر میگفتن بشین بازیش کن بعد نظر بده و زیر بار نمیرفتی و با قاطعیت میکوبیدیش. از نسخه اولش پلی دادم تا f منتهی وقتی ریمیک اومد ملاک من همون ریمیک بود. اون بازی طرف حساب من بود نه سابقه کونامی که هیج ربطی نداره اینا به همدیگه. مهم این بود ریمیک خوبی ساخته بود ولی شما بدون پلی دادنش با قاطعیت میکوبوندیش در صورتیکه اونایی که بازیش کرده بودن راضی بودن و از پستای بی پایه و اساس شما شاکی.
توی بحثی که من و شما داشتیم گفتی ووکانگ و بازیای چینی هویت ندارن. بازیای قویی نیستن. نمیشه روشون به عنوان بازی باکیفیت حساب کرد. که همون ووکانگش خلاف حرف شمارو ثابت کرده ولی حتی نکردی بشینی بازیش کنی. طبق عادتت!
قضیه ولورینم همینه. اونایی که بازی کردن ازش نسبتا راضین. اونایی که خریدنش و پول بابتش دادن که اتفاقا بیشتر از من و شما باید فشار بخورن، نمره قابل قبولی بهش دادن (یوزر اسکور متارو کاری ندارم که زمین جنگ شده و ۰ و ۱ ردیف کردن. استور که باید بازی رو بخری تا بتونی نمره بدی ملاک حرفمه) ولی شما عین سایلنت هیل ۲ با پیش زمینه اشتباه اومدی نه یبار، ۱۰ بار پست دادی که بازی فلانه بیساره نمرات خریدارا ملاک نیست. نمره اونا ملاک نیست غر زدنای تیپیکال شما ملاکه؟ همونجور که سایلنت ۲ رو تا ماه ها بعد از عرضه میکوبوندی؟! ماه ها از عرضه ریمیکش گذشته بود همه بازیش کرده بودیم راضی بودیم نمراتش بالا شده بود شما یک تنه ساز مخالف میزدی. روی مواردی دست میذاشتی که کلا از پایه غلط و بی اساس بود. بازی اومده اونو ول کردی چسبیدی به تاریخچه کونامی؟! خودت خندت نمیگیره؟ :D
طبق حرفت پس منم باید ولورین رو ول کنم بچسبم به سابقه اینسامنیاک! پس متای ۷۷ ۷۸ فیک و فتوشاپه چون اینسامیاک هرچی ساخته بالای ۸۰ بوده!
نه کاری به vs دارم. نه دنبال ماله کشیدن نواقص ولورینم. منتهی شما دیگه نوبرشی. بار چندمته که یه بازی رو پلی نداده جوری با غرور به باد انتقاد میگیریش انگار ۶ دور تمومش کردی. حرف اوناییم که بازی کردن و نمره دادن رو میبری زیر سوال و خودت رو ملاک قرار میدی. کم سر سایلنت ۲ کشیدیم از شما با فکتات، اینجام باید ببینیم از این چیزا دوباره!:D
اگه بازی مورد پسندت نیست دایورتش کن. اگه نه یا بشین بازی کن و بعد از خودت مایه بذار. یا کلا نشین با این حجم از قطعیت چیزی رو بکوب که چیزی ازش نمیدونی. حتی اومدی نوشتی من رفتم کامیک این بازی رو خوندم! کدوم کامیک؟! یکی از هزاران کمیک ولورین؟! کجا سازنده ها امضا کرده بودن که اون کامیک منبع الهامشون بوده که شما اومدی نوشتی من رفتم کامیکی که بازی رو ازش ساختن خوندم؟!

ریمیک کپی پیست! گیر دادن به اینکه شماره فرعیه! چرا کونامی دست از سر ایپی برنمیداره (اونم بعد ریمیک خوبی که ساختن)! بازی سایلنت هیل نیست! گیر دادنهای تیپیکال و غلط شما!
f رو قبل از عرضه جهانی پلی داده بودی که میدونستی حتی موفق هم بشه سایلنت هیل نیست؟! همین رفتار رو عینا الان داری تکرار میکنی با اطلاعات من دراوردیت! حداقل حرفتو عوض نکن اون موقع یچی گفتی الان یچی دیگه.
شده عین اینکه میگی کمیک بازی ولورین رو خوندم ناامید شدم بازیشو دیدم! مارول کمیک اختصاصی زده برات.:D

32125.jpg

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: ps34
میبینی کابل رو گرفتی؟! چون اسم سایلنت ۲ رو آوردم که هزاران بار بی دلیل و روی هوا کوبیدیش در صورتی که توی همون تاپیک ده ها نفر میگفتن بشین بازیش کن بعد نظر بده و زیر بار نمیرفتی و با قاطعیت میکوبیدیش. از نسخه اولش پلی دادم تا f منتهی وقتی ریمیک اومد ملاک من همون ریمیک بود. اون بازی طرف حساب من بود نه سابقه کونامی که هیج ربطی نداره اینا به همدیگه. مهم این بود ریمیک خوبی ساخته بود ولی شما بدون پلی دادنش با قاطعیت میکوبوندیش در صورتیکه اونایی که بازیش کرده بودن راضی بودن و از پستای بی پایه و اساس شما شاکی.
توی بحثی که من و شما داشتیم گفتی ووکانگ و بازیای چینی هویت ندارن. بازیای قویی نیستن. نمیشه روشون به عنوان بازی باکیفیت حساب کرد. که همون ووکانگش خلاف حرف شمارو ثابت کرده ولی حتی نکردی بشینی بازیش کنی. طبق عادتت!
قضیه ولورینم همینه. اونایی که بازی کردن ازش نسبتا راضین. اونایی که خریدنش و پول بابتش دادن که اتفاقا بیشتر از من و شما باید فشار بخورن، نمره قابل قبولی بهش دادن (یوزر اسکور متارو کاری ندارم که زمین جنگ شده و ۰ و ۱ ردیف کردن. استور که باید بازی رو بخری تا بتونی نمره بدی ملاک حرفمه) ولی شما عین سایلنت هیل ۲ با پیش زمینه اشتباه اومدی نه یبار، ۱۰ بار پست دادی که بازی فلانه بیساره نمرات خریدارا ملاک نیست. نمره اونا ملاک نیست غر زدنای تیپیکال شما ملاکه؟ همونجور که سایلنت ۲ رو تا ماه ها بعد از عرضه میکوبوندی؟! ماه ها از عرضه ریمیکش گذشته بود همه بازیش کرده بودیم راضی بودیم نمراتش بالا شده بود شما یک تنه ساز مخالف میزدی. روی مواردی دست میذاشتی که کلا از پایه غلط و بی اساس بود. بازی اومده اونو ول کردی چسبیدی به تاریخچه کونامی؟! خودت خندت نمیگیره؟ :D
طبق حرفت پس منم باید ولورین رو ول کنم بچسبم به سابقه اینسامنیاک! پس متای ۷۷ ۷۸ فیک و فتوشاپه چون اینسامیاک هرچی ساخته بالای ۸۰ بوده!
نه کاری به vs دارم. نه دنبال ماله کشیدن نواقص ولورینم. منتهی شما دیگه نوبرشی. بار چندمته که یه بازی رو پلی نداده جوری با غرور به باد انتقاد میگیریش انگار ۶ دور تمومش کردی. حرف اوناییم که بازی کردن و نمره دادن رو میبری زیر سوال و خودت رو ملاک قرار میدی. کم سر سایلنت ۲ کشیدیم از شما با فکتات، اینجام باید ببینیم از این چیزا دوباره!:D
اگه بازی مورد پسندت نیست دایورتش کن. اگه نه یا بشین بازی کن و بعد از خودت مایه بذار. یا کلا نشین با این حجم از قطعیت چیزی رو بکوب که چیزی ازش نمیدونی. حتی اومدی نوشتی من رفتم کامیک این بازی رو خوندم! کدوم کامیک؟! یکی از هزاران کمیک ولورین؟! کجا سازنده ها امضا کرده بودن که اون کامیک منبع الهامشون بوده که شما اومدی نوشتی من رفتم کامیکی که بازی رو ازش ساختن خوندم؟!

ریمیک کپی پیست! گیر دادن به اینکه شماره فرعیه! چرا کونامی دست از سر ایپی برنمیداره (اونم بعد ریمیک خوبی که ساختن)! بازی سایلنت هیل نیست! گیر دادنهای تیپیکال و غلط شما!
f رو قبل از عرضه جهانی پلی داده بودی که میدونستی حتی موفق هم بشه سایلنت هیل نیست؟! همین رفتار رو عینا الان داری تکرار میکنی با اطلاعات من دراوردیت! حداقل حرفتو عوض نکن اون موقع یچی گفتی الان یچی دیگه.
شده عین اینکه میگی کمیک بازی ولورین رو خوندم ناامید شدم بازیشو دیدم! مارول کمیک اختصاصی زده برات.:D

View attachment 422487
دوست عزیز من حرفام رو زدم. پست شونصد سال پیش خودم زمان آنونس F هم وقت ندارم بگردم پیدا کنم اگه ضدش بودم رک و پوست کنده همینجا میگفتم. چون ترسی نداره! اینم اگه درمورد F گفتم بازی قبل ریلیز نمایشهای مختلف داره و ملت نظرشونو میدن، بعضی وقتا ممکنه منفی شه. و‌ ممکنه بعد عرضه معلوم شه بازی مشکل نداشته از اون بابت و هیچ ایرادیم نداره.
درمورد این بازی سلاح گرم درش نبوده خب همه همین نگرانیها رو داشتن و برای قبل عرضه بوده! همون تاپیکو بخون یکم و در کل هیچ ربطیم به این تاپیک نداره!
بعد شما انقدر غمخوار سری سایلنت هیل هستی چند تا پست تو ثرد کامیونیتیش داری؟؟ چون من با یوزر قبلمم که برای ۲۰۰۷ یا ۲۰۰۸ بود اونجا رو آباد کرده بودم!😆
تو تلگرام و خصوصی با بچه هاش هنوز در ارتباطم نظر اکثرشون الانم درمورد سری منفیه برخلاف من!

علی ایحال، اعصاب فولادین شما برای کل کل تو این وانفسای مملکت البته تحسین برانگیز هست.
و اینکه اصلا میخواید چیو ثابت کنید؟!🤠
فکر کن من فحش فلان به سایلنت هیل۲ ریمیک داده باشم، ربطش به سونی و ولورین چیه؟!🤣

پ.ن: فک کنم زمان قطع اشتراکم از این ثرد فرا رسیده، فقط اون تیکه معتبر شدن یوزر اسکور استور!🤣😆 انقد ادعای گیمری دارید یه کم تو استور لاقل بگردید!🤣😆

آخرین ویرایش:
در مورد امتیازها، به نظرم یا باید میانگین رو برای همه بازی‌ها قبول داشته باشیم یا برای هیچی. یعنی وسط‌بازی خیلی مضحک هست و نمی‌شه همین‌طوری رندوم برای یه بازی قبول کنیم و برای یه بازی دیگه نه. :دی
نویسنده نقد Wolverine توی IGN کسی هست که به GoW Ragnarok امتیاز ۱۰ داده بوده و به Horizon Forbidden West امتیاز ۹. اگه نظرش رو در مورد امتیاز ۶ برای Wolverine قبول داریم، پس باید اون دو تا امتیاز رو هم قبول کنیم (و برعکس، اگه نظرش رو در مورد اون‌ها قبول داریم، الآن هم نباید بگیم طرف شعورش نمی‌رسیده که به Wolverine امتیاز پایین داده).
یا نویسنده نقد Wolverine توی گیم‌اسپات کسی هست که به نسخه پی‌سی GoW Ragnarok امتیاز ۹ داده و به شدت از داستان و شخصیت‌پردازی تعریف کرده و این جملات رو در صدر نکات مثبت بازی نوشته:

Outstanding storytelling that interprets Norse myths in creative ways
Top-tier character work that makes every interaction compelling

اگه به نظرمون امتیاز ۶ که به Wolverine داده مناسبه، پس GoW Ragnarok هم از دید ایشون یه بازی فوق‌العاده هست با داستان محشر و درجه یک.
نویسنده نقد Wolverine توی VGC هم قبلاً به Spider-Man 2 امتیاز کامل داده بوده و گفته: The strongest story in a superhero game in years. نقدش رو در مورد Wolverine قبول دارین، پس به این نکته هم توجه کنین که بازی قبلی اینسامنیاک از نظر ایشون شاهکار بوده و طنز خالصه که براساس این نقد بگین «مشخص شد Wolverine آشغاله» ولی کاری با نقد همون آدم در مورد Spider-Man 2 نداشته باشین و بگین «Spider-Man 2 آشغاله». :دی همین جردن میدلر قبلاً به GoW Ragnarok هم امتیاز ۱۰ داده بوده و عاشق داستانش شده و همچنین به Horizon FW هم امتیاز ۱۰ داده بوده و کلی به‌به و چه‌چه کرده!
مطمئنا کلی نمونه مشابه دیگه هم وجود داره ولی حوصله ندارم بگردم دنبالشون. منظور اینه که آدم باید تکلیفش مشخص باشه و اگه کسی الآن با میانگین ۷۷ بازی Wolverine به این نتیجه رسیده که اینسامنیاک در حد انتظار عمل نکرده (که واقعاً هم برای یه بازی AAA با هایپ بالا، انتظارات خیلی بیشتر از این بوده)، میانگین ۹۰ بازی Spider-Man 2 هم باید از دید اون آدم به معنای تأیید کیفیت بازی باشه. وگرنه یه طنز عجیبی به وجود میاد اگه یکی رو به عنوان مدرک بکوبونیم توی سر بازی/استودیو و اون یکی رو بی‌خیال بشیم!
این قضیه هم به معنای این نیست که نظر شخصی اهمیتی نداره. خودم بارها پیش اومده که گفتم فلان بازی با میانگین ۷۰ یا پایین‌تر رو دوست دارم و باهاش حال کردم، یا از طرف دیگه یه بازی با میانگین ۹۵ رو بعد از چند ساعت کنار گذاشتم و خوشم نیومده. به هر حال سلیقه‌ها متفاوته و مفهوم میانگین این نیست که همه باید با یه چیزی حال کنن یا بدشون بیاد. ولی وقتی ۱۰۰ و خرده‌ای رسانه در مورد یه اثر نظر می‌دن، روش استاندارد برای سنجش کیفیت اون اثر همین امتیازهاش هست و خلاص.
صحبتم خیلی واضح و مشخصه، ولی می‌دونم که باز دوستان می‌گن «اما...».

415c17_26sad3.jpg

واقعاً اما و اگر نداریم و بحث خیلی ساده هست. :دی

نظرت منطقيه ولى توجه كن اين جا اكثر دوستان فعال و تحليلگر نه نظر منطقى ميدن نه حتى اصلا نظر شخصى بعد تجربه دست اول محصول ارائه ميدن.
كلا از روى كمپلكس هاى حل نشده و انبار شده چند ساله اومدن ديدم خب يه بسترى فراهمه ديگه كى به كيه اصلا از نسل قبل تا الان همه بازياى استوديوهاى سونى متاى قرمز داشتن بهشون لطف شده كه قرمز نشدن :D

آخرین ویرایش:

دوست عزیز من حرفام رو زدم. پست شونصد سال پیش خودم زمان آنونس F هم وقت ندارم بگردم پیدا کنم اگه ضدش بودم رک و پوست کنده همینجا میگفتم. چون ترسی نداره! اینم اگه درمورد F گفتم بازی قبل ریلیز نمایشهای مختلف داره و ملت نظرشونو میدن، بعضی وقتا ممکنه منفی شه. و‌ ممکنه بعد عرضه معلوم شه بازی مشکل نداشته از اون بابت و هیچ ایرادیم نداره.
اینم از جمله عادتهای دیگت که ادعای یچی رو میای و وقتی آدم میره مدرکشو میاره و خلافش ثابت میشه، کلا میزنی زیر میز و میگی اینجا کجاس من کیم کجا من همچین حرفی زدم! :D
صرفا فقط خواستم بگم شمای کاربر عادت دیرینه و شناخته ای داری که با غرور و تعصب بازیایی رو میکوبی که نه بازیشون کردی و نه اطلاعات کافی ازشون داری! صرفا دنبال زیربغل مار میگردی. از تاپیک سایلنت هیل ۲ بگیر که همه میشناسن شمارو تا همین تاپیک نمرات ولورین که اومدی گفتی من رفتم کمیک بازیو خوندم و با چیزی که سازنده ها ازش ساختن فرق داره که وقتی گفتم برو کمیکشو بیار نشون بده دوباره زدی فاز اینجا کجاس و من کیم. قطعا نمرات استور psn از ادعاها و فکتای یکی مثل شما هزاران برابر معتبرتر و ارزشمندتره. حالا برو از بازی بعدی که پلی نمیدی و اطلاعات کافی نداری ولی ادعات از دانش سازنده های اون بازی هم بیشتره رو برامون بیار دور هم لذت ببریم. یا چیزی نگو که جوابی براش نداشته باشی یا وقتی میگی و زیرش میمونی نزن جاده خاکی.
هر تاپیک باید فکتای من دراوردیت رو ببینیم. آقا خفت نداره بیای بگی من نمیدونم یه چیزی رو یا اشتباه کردم. هزارماشالله یکی دوتا نیست رزومت.

• Like
Reactions: ps34
نظرت منطقيه ولى توجه كن اين جا اكثر دوستان فعال و تحليلگر نه نظر منطقى ميدن نه حتى اصلا نظر شخصى بعد تجربه دست اول محصول ارائه ميدن.
كلا از روى كمپلكس هاى حل نشده و انبار شده چند ساله اومدن ديدم خب يه بسترى فراهمه ديگه كى به كيه اصلا از نسل قبل تا الان همه بازياى استوديوهاى سونو متاى قرمز داشتن بهشون لطف شده كه قرمز نشدن :D
شیخ اوضاع حسابی بهم ریختست:دی پلیر خوشش بیاد از بازی میشه نفهم ٬ منتقد هم بسته به شرایط هم میتونه متخصص باشه هم کودن که با زیر میزی نمره میده در هر صورت. :Wallbash:

یه جاهایی از بازی انگار واقعا به قصد پارودی ساخته شده
مشکل از اینجا واسه همچین آثاری شروع میشه که انگار دیگه هیچ استانداردی تو زمینه ای وجود نداره. صرفا یه چک لیست دارن که باید اونا توش تیک بخوره همین. که اونم اصلا یه مسئله کیفی نیست.

مثلا اینا هیچ ویژن کیفی پشت طراحیشون نبوده. صرفا یه دستور العملی وجود داشته فقط. من واقعا به یاد ندارم حداقل تو این 20 سال چنین بازی یک دست کریه و زشتی دیده باشم. حتی انمی ها و خود محیط اصلا.

1789718840687.png 1789718860219.png 1789718887124.png

=====================
یه ویدیویی دیدم که ولورین داشت داد میزد چند نفرو پاره میکرد. من اگه جای سونی بودم این صحنه رو میدیدم دیگه حق استفاده از موشن کپچر رو به اینسومنیاک نمیدادم. واقعا حیف تک تک شات هایی که اون دوربینا واسه ثبت کردن چنین اکت افتضاحی گرفتن.

مشکل از اینجا واسه همچین آثاری شروع میشه که انگار دیگه هیچ استانداردی تو زمینه ای وجود نداره. صرفا یه چک لیست دارن که باید اونا توش تیک بخوره همین. که اونم اصلا یه مسئله کیفی نیست.

مثلا اینا هیچ ویژن کیفی پشت طراحیشون نبوده. صرفا یه دستور العملی وجود داشته فقط. من واقعا به یاد ندارم حداقل تو این 20 سال چنین بازی یک دست کریه و زشتی دیده باشم. حتی انمی ها و خود محیط اصلا.

View attachment 422636View attachment 422637View attachment 422638

=====================
یه ویدیویی دیدم که ولورین داشت داد میزد چند نفرو پاره میکرد. من اگه جای سونی بودم این صحنه رو میدیدم دیگه حق استفاده از موشن کپچر رو به اینسومنیاک نمیدادم. واقعا حیف تک تک شات هایی که اون دوربینا واسه ثبت کردن چنین اکت افتضاحی گرفتن.
سونی یه تبلیغ لایو اکشن منتشر کرده توش بازیگر ولورین جلو دوربین داد میزنه، من دیدمش واقعا ناراحت شدم. بنده خدا خود ولورینه موشن کپچر گند زده به چهره ش.
1000043682.jpg

• Like
Reactions: He!n3ger and MyJinx
چرا فقط از گرافیک و موشن کپچر همچنین ظاهر شخصیت ها ایراد میگیرید که درستم است
ولی چیزی که خیلی‌ها بهش توجه نمیکنن یا حداقل زیاد دربارش حرف نمیزنن و اگه کسی هم اینجا بهش بر نخوره و مارو محاکمه نکنه کیم پلی بشدت بد بازی است که انگار شما فقط با یک دستم میتونی بازیو تموم کنی به نظر من چون دارم قسمتهای اکشن بازیو با یک بازی هک اند اسلش مقایسه میکنم که بنظرم مقایسه درستی هم هست واقعا بازی هیچی برای ارائه نداره و شما حتی نمیتونی بگی ژانر بازی اکشنه
( بازم نظر هرکسی محترمه )

۶ سال پیش امتیاز کاربرانی که از ۴۰ کیلومتری یه بازی رد نشده بودن معتبرین و مستدل ترین ارزشیابی تاریخ بشریت بود ...
ولی در سایر مکان ها و زمان ها امتیاز کاربرانی که بازی رو خریدن و بازی کردن بی اعتبار ترین و بی خودی ترین و احمقانه ترین معیار ممکنه ...

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or