در مورد امتیازها، به نظرم یا باید میانگین رو برای همه بازیها قبول داشته باشیم یا برای هیچی. یعنی وسطبازی خیلی مضحک هست و نمیشه همینطوری رندوم برای یه بازی قبول کنیم و برای یه بازی دیگه نه.

نویسنده نقد Wolverine توی IGN کسی هست که به GoW Ragnarok امتیاز ۱۰ داده بوده و به Horizon Forbidden West امتیاز ۹. اگه نظرش رو در مورد امتیاز ۶ برای Wolverine قبول داریم، پس باید اون دو تا امتیاز رو هم قبول کنیم (و برعکس، اگه نظرش رو در مورد اونها قبول داریم، الآن هم نباید بگیم طرف شعورش نمیرسیده که به Wolverine امتیاز پایین داده).
یا نویسنده نقد Wolverine توی گیماسپات کسی هست که به نسخه پیسی GoW Ragnarok امتیاز ۹ داده و به شدت از داستان و شخصیتپردازی تعریف کرده و این جملات رو در صدر نکات مثبت بازی نوشته:
Outstanding storytelling that interprets Norse myths in creative ways
Top-tier character work that makes every interaction compelling
اگه به نظرمون امتیاز ۶ که به Wolverine داده مناسبه، پس GoW Ragnarok هم از دید ایشون یه بازی فوقالعاده هست با داستان محشر و درجه یک.
نویسنده نقد Wolverine توی VGC هم قبلاً به Spider-Man 2 امتیاز کامل داده بوده و گفته: The strongest story in a superhero game in years. نقدش رو در مورد Wolverine قبول دارین، پس به این نکته هم توجه کنین که بازی قبلی اینسامنیاک از نظر ایشون شاهکار بوده و طنز خالصه که براساس این نقد بگین «مشخص شد Wolverine آشغاله» ولی کاری با نقد همون آدم در مورد Spider-Man 2 نداشته باشین و بگین «Spider-Man 2 آشغاله».

همین جردن میدلر قبلاً به GoW Ragnarok هم امتیاز ۱۰ داده بوده و عاشق داستانش شده و همچنین به Horizon FW هم امتیاز ۱۰ داده بوده و کلی بهبه و چهچه کرده!
مطمئنا کلی نمونه مشابه دیگه هم وجود داره ولی حوصله ندارم بگردم دنبالشون. منظور اینه که آدم باید تکلیفش مشخص باشه و اگه کسی الآن با میانگین ۷۷ بازی Wolverine به این نتیجه رسیده که اینسامنیاک در حد انتظار عمل نکرده (که واقعاً هم برای یه بازی AAA با هایپ بالا، انتظارات خیلی بیشتر از این بوده)، میانگین ۹۰ بازی Spider-Man 2 هم باید از دید اون آدم به معنای تأیید کیفیت بازی باشه. وگرنه یه طنز عجیبی به وجود میاد اگه یکی رو به عنوان مدرک بکوبونیم توی سر بازی/استودیو و اون یکی رو بیخیال بشیم!
این قضیه هم به معنای این نیست که نظر شخصی اهمیتی نداره. خودم بارها پیش اومده که گفتم فلان بازی با میانگین ۷۰ یا پایینتر رو دوست دارم و باهاش حال کردم، یا از طرف دیگه یه بازی با میانگین ۹۵ رو بعد از چند ساعت کنار گذاشتم و خوشم نیومده. به هر حال سلیقهها متفاوته و مفهوم میانگین این نیست که همه باید با یه چیزی حال کنن یا بدشون بیاد. ولی وقتی ۱۰۰ و خردهای رسانه در مورد یه اثر نظر میدن، روش استاندارد برای سنجش کیفیت اون اثر همین امتیازهاش هست و خلاص.
صحبتم خیلی واضح و مشخصه، ولی میدونم که باز دوستان میگن «اما...».
واقعاً اما و اگر نداریم و بحث خیلی ساده هست.