سازنده: Hanger 13
ناشر: 2K Games
سبک: Action-Adventure
تاریخ انتشار: 8 اگوست 2025
امبارگو:نامعلوم
پلتفرم ها: PlayStation 5، Xbox Series X/S، PC
تاپیک گیم: Mafia:The Old Country
آخرین ویرایش:
یکم جهت دار نظر می دی انصافا هنگر بازی تاپی نساخته که بخوایم فنش بشیمطبق معمول اون کسایی که دارن بازی میکنن میگن گرافیک بازی عالی ـه یـ عده هم از رو چهار تا اسکرین شات کمپرس شده زیر بقل مار میگردن . بازی نا سلامتی با UE5 ساخت شده دیفالت گرافیکش نمیتونه بد باشه . پورت بازی هم اتفاقا یکی از بهترین پورت های اخیر UE5 ـه . رو تنظیمات Epic بازی به شدت Demanding ولی از اونور به شدت تنظیمات گرافیکیش Scale میشن یعنی تاثیر معنی دار دارن رو پرفرمنس و بار ور رفتن به تنظیمات بازی خیلی راحت میشه فریم خوبی گرفت . رو کنسول نمیدونم وضعیت افت فریمش چجوری ولی طبق نظرات ملت از نظر پرفرمنس رو کسنول هم مشکل خاصی نداره .
عموم گیمرا راضین و خداروشکر حمایتم دارن میکنن. توی همین PSNش کلی از فرندامو دارم میبینم که دارن مافیارو پلی میدن.بازی حداقال توی متا فعلا از نسخه های 2 و 3 بهتر عمل کرده. من چندتا از دوستانم بازی رو گرفتن و فعلا که راضی بودن واقعا. مخصوصا شخصیت پردازی ها عالی بوده. اینجا هم اون تعدادی از دوستان که گرفتن بازیو علی الظاهر راضی بودن.
امیدوارم روند رشد رو توی این فرنچایز ببینیم. اینا مشکلشون الان یک طراح گیم پلی خوب هست فقط. گرافیک ویژگی های تصویری و هنری بازی رو تا جایی که بوده دراوردن از کار. یه طراح خوب بیارن برای میشن دیزاین بازی و گیم پلی رو بیشتر روش کار کنن میشه این فرنچایز رو بهش امید داشت هنوز
یه بازی بگو که بهش بیخودی کم دادن یا زیاد دادن خیلی نام ببری به اندازه انگشتان دو دست باشه که تاثیر منتقد هم هست مثلا همین مافیا سه من اول به امتیاز ها اهمیت ندادم اوایل بازی عالی بود ولی بعد گنگ نامعلوم شد برا گرفتن ماموریت اصلی باید کارهای عجیب غریب میکردی فهمیدی بیخودی متا پایین نشده یا رزیدنت ایول سه ریمیکیکم جهت دار نظر می دی انصافا هنگر بازی تاپی نساخته که بخوایم فنش بشیم
خودم فن 3 اتیشه مافیا هستم هم یکش هم دوش بارها هم بازیش کردم نسخه ی ریمیکشم به نظرم در حقش بی انصافی شد اما فاجعه مافیا 3 دست هنگر اصلا جای دفاع نداره که تازه بخوایم فنشم بشیم ریمیکم که حساب نیست
گرافیکش پایین نیست اما بالا هم نیست بازی نهایی تازه دانگرید هم شده تا دلتم بخواد بازی با انریل 5 گرافیک خسته بهینه نشده داریم
پی سی بازیم که سیستم خوب داره می ذاره مکس بازی می کنه دنبال گشتن برای تغییر تنظیمات بازی نیست اگه چیزی اضافه ش که الکی بازی سنگین کرده پس بی عرضه گی تیم نشون می ده که چیزای بی تاثیری گذاشتن که تیتر بزنن بازی حتی 4090 هم از پسش بر نمیاد
خود دوم ریتریسینگ گذاشت بعد از نقدها داد که امتیازش الکی پایین نیاد تازه ری تریسینگ اون واقعا خوبم کار شده
متای 75 76 هم متای بدی نیست اما درخور نام مافیا هم نیست
برای منم متا چندان مهم نیست اما اکثرا بازی های غیر انحصاری که فن بیس عجیب غریبی هم ندارن متاشون با ارزش بازی می خونه
در مورد پول و خرید نقد هم باید بگم که کل دنیا روی پول و تعصب و دیکتاتور بازی می چرخه از همین سایت گرفته که بگی بالای دکمه سونی ابروئه پستت پاک می شه یا اخطار می گیری تا بگیر برو تا بالاترین جاها مگه ادم ساده لوحی باشی که به عدالت به شکل مساوات اعتقاد داشته باشی
بازی یک چیز سلیقه ای هست شما اکثر متاها نگاه کنی یکی 10 داده یکی 6یه بازی بگو که بهش بیخودی کم دادن یا زیاد دادن خیلی نام ببری به اندازه انگشتان دو دست باشه که تاثیر منتقد هم هست مثلا همین مافیا سه من اول به امتیاز ها اهمیت ندادم اوایل بازی عالی بود ولی بعد گنگ نامعلوم شد برا گرفتن ماموریت اصلی باید کارهای عجیب غریب میکردی فهمیدی بیخودی متا پایین نشده یا رزیدنت ایول سه ریمیک
منتهی دیگه کجاست اون عشق و خلاقیت و تجربه و زحمتی که برای ساخت یک بازی خرج میشدمن کاملا با حرفت موافقم که میگی دهه 2000 یک سری نخبه بودن که بازیهایی بیرون میدادن که سرتاپا خلاقیت و نوآوری بود. در این هیچ شکی نیست. واقعا هم جا داره بگیم اون نخبه هایی که تو کرایتک بودن و فارکرای ۱ و کرایسس رو خلق کردن، یا اون آدمهای نابغه ای که تو یوبی سافت بودن و چپ و راست ip هایی خلق میکردن که خلاقیت ازش میبارید کجان؟؟؟؟؟ای کاش این آنریل 5 و این همه امکانات دیگه ای که الان هست 20 و خورده ای سال پیش می رسید به دست همون سازنده های مافیای ارجینال می دیدیم باهاش چه ابرشاهکاری خلق میکردن
واقعا اون دولوپرهای قدیمی خیلی هاشون با چیزی شبیه جادو و معجزه اون بازی ها رو با اون امکانات زمانشون می ساختن، اکثر بازی ها سراسر نوآوری و خلاقیت بود (به نسبت زمان خودشون)
مثلا اینفینیتی وارد سال 2007 با ساخت CoD MW چیزی شبیه به معجزه رو انجام داد، اون همه خلاقیت و نوآوری و کیفیت روی سخت افزار فسیل اون زمان
نه انجین درست حسابی بود، نه سخت افزارها قدرت داشتن، نه این همه Asset های فله ای تو نت ریخته بود، نه AI بود که کد تولید کنه، نه ری تریسینگ ریل تایم بود، واقعا باید دست اون دولوپرهای قدیمی رو بوسید، حیف که نسل اکثرشون منقرض شد (مخصوصا از 2020 به بعد) و الانا فقط دیگه انگشت شمار استودیو با همچین استعدادهایی وجود داره، اون دولوپرها در واقع حکم هیچکاک و بیلی وایدر و کوبریک و ... برای دنیای گیم داشتن که چه شاهکارایی رو با حداقل امکانات خلق کردن
اما الان وضعیت طوریه که ننه بزرگ منم می تونه 6 ماه دوره فشرده آنریل 5 ببینه بشینه با کمک AI مثلا گیم بسازهمنتهی دیگه کجاست اون عشق و خلاقیت و تجربه و زحمتی که برای ساخت یک بازی خرج میشد
سینما هم ازین بدتر، از سال 2019 به بعد چندتا فیلم اومده که به لعنت خدا بیارزه
برای اینکه آف تاپیک نشه در هر صورت من خودم به شدت فن سری مافیام و اینم توی تخفیفات حتما میخرمش اما چرا باید از تجربه شاهکاری مثل مافیا لاست هِوِن برسیم به این بازی (یا مافیا 3) و بازم بگیم خدارو شکر خوبه منو 10 ساعت سرگرم کرد دستشون درد نکنه از هیچی بهتر بود!!!
این یک فکته که این همه پیشرفت و امکاناتی که الان داریم لزوما منجر به خلق بازی های بهتر نشده، همونطور که CGI ارزان قیمت و دوربین های فیلمبرداری دیجیتال 6K و 8K و امکانات بیشتر سینمایی منجر به ساخت فیلمای بهتر نشد پس ایراد کار جای دیگه ایه
بله گفتم تو هر چیزی استثنا هست تو امتیاز دادن به بازیهام هست دیگه،نقد بازی و امتیاز دادن کار راحتی نیستبازی یک چیز سلیقه ای هست شما اکثر متاها نگاه کنی یکی 10 داده یکی 6
اما خودم به شخصه با میانگین منتقدها اکثرا نظرم یکیه یا نزدیکه
اما خوب با متای بالای خیلی از بازی ها هم مشکل دارم به نظرم حقشون اون نمرات نبوده الان اسم ببرم مدافعین حرم میان بالا
اما بازی هایی هم بودن متای متوسط گرفتن اما من باهاش خیلی حال کردم به فرض دارک سایدر 3 به من خیلی چسبید نه به اندازه یکش اما نزدیک بود
یا نینجا گیدن 2 از نظر من یکی از بهترین بازی های تاریخه حقش خورده شده در عین سختی خیلی اکشن بالانسی داره
سختی نیست که با دشمن بی نهایت و چیزهای رو مخی همراه باشه یا هزار بار بی دلیل بمیری یا مجبورت هزاران بار برای یک باس الکی باز مجبورت کنه یک سری دشمن ضعیف اول بکشی تا مجدد بهش برسی یا مجبورت کنه بری کلی بچرخی الکی تا بتونی اپگرید کنی بعد بیای تازه بتونی بزنیش یا بری دنبال یک سری چیز میز تا با اونا بتونی بزنیش یا بری دوستت بیاری کمکت
نینجا گیدن 2 باید مهارت دکمه زنیت و استفاده از دستت ارتقا می دادی چیزی که توی بازی های قدیمی 2 بعدی هم بود خوب اکثرا این چیزا براشون مهم نیست عشقشون معمولا چیزهایی هست که ترند می شه اما من عمدتا با چیزهای ترند مشکل دارم
صد البته اینا سلیقه ی منه و دلیلی نداره کسی چیز دیگه ای دوست داره یا با من مخالفه گیمری بدیه یا بگیم جامعه گیم دیگه به درد نمی خوره اما به طور مثال:
برای منی که اسپلینر سل 1 2 3 بازی کردم معلومه که مخفی کاری ساده و بدون خلاقیت این بازی برام خنده داره و لذت خاصی ازش نمی برم توی نقدها هم زیاد بهش اشاره شده تازه اون بازی ها ماله 20 سال پیشه
مشکل اساسی من با بازی های جدید نبود خلاقیت توشونه گیمرهای جدید چون بازی های قدیمی نرفتن انچنان درکی از این موضوع ندارن که طبیعیه
اون دوستمونم که می گفت از روی یک تریلر قضاوت می کنید ما نسلی هستیم که از روی یک عکس بی کیفیت 3x4 پشت سی دی بازی کپی پی به گیم پلی بازی می بردیم و این قدرت جادویی هنوزم داریم![]()
حرف خود را پس گرفته و بازی نیمی از روح مافیا را درون خود داردمشکل بازی اینه که روح نداره
ریمیک هم روح نداشت...
این بازی کلا کمپین مارکتینگ خیلی ضعیفی داشت. من مطمئنم ۹۰ درصد وایب منفی دور بازی بخاطر اون تریلر ها بود. منم اواخر بازیم و اونقدر ست پیس های اکشن و سینمایی داره که گاهی فکر میکنم دارم انچارتد بازی میکنم و جالب اینکه یک ثانیه از این ست پیس ها رو ما تو تریلرهای تبلیغاتی بازی ندیدیم که حداقل هایپ بشیم. هر استودیو دیگه ای بود از این صحنه های سینمایی استفاده میکرد که هایپ دو بازی بره بالا ولی اینا اصلا اینکارو نکردن نمیدونم چراحرف خود را پس گرفته و بازی نیمی از روح مافیا را درون خود دارد
تقریبا اواخر بازی هستم و بازی را دوست داشتم
بازی بد نیست و حتی میتوان آن را خوب تلقی کرد