سازنده: Hanger 13
ناشر: 2K Games
سبک: Action-Adventure
تاریخ انتشار: 8 اگوست 2025
امبارگو:نامعلوم
پلتفرم ها: PlayStation 5، Xbox Series X/S، PC
تاپیک گیم: Mafia:The Old Country
آخرین ویرایش:
سلام، احتراما مقایسه درستی نیست، یه سری مدیوم ها سابجکتیو تر و سلیقه ای ترن مث سینما، یا بیشتر از اون موسیقی.والا اصلا قصد مقایسه نیست فقط سون که جزو بهترین فیلمایی دیدم متاش ۶۵ فایت کلاب ۶۶.از اون ور کلی فیلم هست یه ربعش ببینی خوابت میگیره با متاهای بالا.تو گیمم همینه همین بازی قطعا برای من بیشتر از امثال دث استرندینگ و بالدور گیت لذت میده.قرار نیست هر بازی شاهکار باشه که اون چیزایی تو ذهن شماست و توقع داشتید همه داریم.اصن کاش هر بازی تو هر سبکی متاش بالای ۹۰ در حد کارای راکستار بود.نمیشه که.یذره سخت نگیرید.لذت هر چیزی حروم میشه این طوری ادم نیره تو فاز مازوخیسمی
متا کیفیت نشون میده ولی اگه اگزجره بهش نگاه کرد باعث میشه شما یسری بازی ها که متای متوسط دارنو میتونی باهاش حال کنی دیگه لذت نبری همش حواست به متا و نمره بازی باشه.بنظرم بازی هایی متای بالای ۷۰ دارن بازی های خوبی هستن که ممکنه یکی با یه بازی با متای ۷۰ لذتی ببره که با بازی با متای ۹۰ نبره.سبک بازی و سلیقه خیلی مهمه.یسری دوستان صرفا فقط به متا اهمیت میدن بنظرم این طوری محدود به یسری بازی خاص میشیم با بقیه بازی ها لذت نمیبریم ممکنه بازی که متای بالایی داده هم انقدر دنبال ایراد بگردیم و مو رو از ماست بکشیم اونم لذت کافی نده.سلام، احتراما مقایسه درستی نیست، یه سری مدیوم ها سابجکتیو تر و سلیقه ای ترن مث سینما، یا بیشتر از اون موسیقی.
ولی تو گیم بیشترین میزان توجه رو متا هست چون واقعا هم میتونه نشون دهنده کیفیت باشه. مثلا کیفیت انیمیشن ها، فیزیک، گرافیک، پالیش و بدون باگ بودن. لول دیزان خوب و... اینا چیزایی نیستن که خیلی سلیقه ای باشن. برا همین نشون دهنده کیفیت کلی بازی هست.
اینکه یه نفر بگه من به متا اهمیت نمیدم بطور شخصی حرف درست و اتفاقا نگرش خوبیه چون میدونه از چی خوشش میاد و اهمیتی به نظر بقیه نمیده. ولی نباید این قضیه رو بطور کلی تعمیم بدیم و بگیم متا مهم نیست.
من اینجور مواقع یه بازی مثل Mad Max و Nier (اورجینال) رو مثال میزنم.متا کیفیت نشون میده ولی اگه اگزجره بهش نگاه کرد باعث میشه شما یسری بازی ها که متای متوسط دارنو میتونی باهاش حال کنی دیگه لذت نبری همش حواست به متا و نمره بازی باشه.بنظرم بازی هایی متای بالای ۷۰ دارن بازی های خوبی هستن که ممکنه یکی با یه بازی با متای ۷۰ لذتی ببره که با بازی با متای ۹۰ نبره.سبک بازی و سلیقه خیلی مهمه.یسری دوستان صرفا فقط به متا اهمیت میدن بنظرم این طوری محدود به یسری بازی خاص میشیم با بقیه بازی ها لذت نمیبریم ممکنه بازی که متای بالایی داده هم انقدر دنبال ایراد بگردیم و مو رو از ماست بکشیم اونم لذت کافی نده.![]()
من حقیقتا به بحث کاری ندارم ولی در جواب سوالت خواستم بگم کهمن اینجور مواقع یه بازی مثل Mad Max و Nier (اورجینال) رو مثال میزنم.
مدمکس 69 و Nier که 67 شد.
واقعا برای اونهایی که بازی کردن متای این دو بازی این عدده؟
) مثلا میشستم گاد فادر تموم میکردم رو PS2 و کلیم لذت میبردم. اگه اون زمان میدونستم متا چیه کلا سمتش نمیرفتم.دلیل اصلی توجه شدید به متا، اینه که پول ما بی ارزش ترین پول دنیا هست و وقتی طرف با زحمت پول بدست آورده و قرار دو سه میلیون پای یک بازی بده ، تمام جوانب بررسی می کنه به صورت وسواس وار.اگه بخواید کلا بازی های با متای زیر ۸۵ یا ۸۰ رو بازی نکنید که نمیشه
الان FF VII Crisis Core Reunion یه نمره بالاتر از نمره فعلی این گرفته و کسی بخاطر نمره بازیش نکنه (قبلا نسخه اصلیش رو نرفته باشه) واقعا بد باخته. من که دارم Rebirth رو برای پلات میرم همه ش فکر اینم بگیرمش با اینکه تمومش کردم رو PSP
یه بازی با متای ۸۳ (ریمسترش ۷۸) جذابیت تموم نشدنی برام داره.
یه مساله دیگه اینه مافیا۳ شماره اصلی بود شد ۶۸ بعد شماره فرعی میاد بالای ۷۵ در کل خوبه.
البته بهتره 2K یا دنبال سازنده بهتری برای شماره ۴ باشه یا این استدیو رو بشدت تقویت کنه.
ولی اونقدرم فاجعه صورت نگرفته که بخوایم دراپش کنیم و اینها.
قدیم ندیم متا نمیدونستم چیه تو این سبک (دوران زوال گیمینگ هم بود مثل الان کلی GTA و RDR و saints row و... نبود) مثلا میشستم گاد فادر تموم میکردم رو PS2 و کلیم لذت میبردم. اگه اون زمان میدونستم متا چیه کلا سمتش نمیرفتم.
با ۵۰۹۰ رو 2K فقط ۷۰ فریم میدهمن قبل از اینکه بیاد به بچه ها گفتم متاش با نمایش اخری که ازش دیدم 75 هه اگه زور بزنه و داستانش خیلی خفن باشه با گیرایی زیاد دیگه نهایت 80 هه
دیگه اگه گیمر بی طرف قدیمی باشید از روی نمایش گیم پلی پی به حدود متاش می برید. جدای از متای پولی و سیبیل چرب شده یا مگه گیم پلی که نشون می ده فقط بخش های خوبش نشون بدن مشکلات عمیقش مشخصه نباشه
از لحاظ پرفومنس هم گند زدن البته این تازه رزولوشن 2K هست و البته بازم سری 5000 اینجا هم اختلاف یک فریمی با نسل قبلیش داره یعنی اگر انویدیا نشینه براش درایور بهینه بده نسل جدید یک سرکاریه
View attachment 388579

70 تا میانگینش هست زیر 60 هم رفتهبا ۵۰۹۰ رو 2K فقط ۷۰ فریم میده
بعد وقتی گفتم بازی بهینه نیست، دوست بی طرفمون مخالفت کرد![]()
طبق معمول اون کسایی که دارن بازی میکنن میگن گرافیک بازی عالی ـه یـ عده هم از رو چهار تا اسکرین شات کمپرس شده زیر بقل مار میگردن . بازی نا سلامتی با UE5 ساخت شده دیفالت گرافیکش نمیتونه بد باشه . پورت بازی هم اتفاقا یکی از بهترین پورت های اخیر UE5 ـه . رو تنظیمات Epic بازی به شدت Demanding ولی از اونور به شدت تنظیمات گرافیکیش Scale میشن یعنی تاثیر معنی دار دارن رو پرفرمنس و با ور رفتن به تنظیمات بازی خیلی راحت میشه فریم خوبی گرفت . رو کنسول نمیدونم وضعیت افت فریمش چجوری ولی طبق نظرات ملت از نظر پرفرمنس رو کسنول هم مشکل خاصی نداره .چقد عجیبه!
من دیده بودم سر گیم پلی بازیها, سلیقه ای نظر داده بشه و یکی خوشش بیاد و یکی خوشش نیاد! اما این دیگه رسما عجیبه که یکی بیاد بگه عجب گرافیکی داره و یکی بگه گرافیکش داغونه :/