امتیازات Mafia: The Old Country

پیشبینی متا؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    152
  • نظرسنجی بسته شده است .
امیدوار بودم تا ۷۸ برسه, اما فکر میکنم اگر کسی انتظار چیزی فراتر از این محدوده رو داشت قطعا در محاسبات خودش اشتباه کرده بود..
از زمانی که شنیدم تمرکز بازی قراره روی داستان باشه و خبری از عناصر OW هم نیست نگران شدم و با دیدن اولین تریلر گیم پلی و اون مخفی کاری با حرکات و رفتار اسکریپت شده NPC ها فهیدم که داستانسرایی در حد کن لوین یا تیم سناریو نویسی *R هم نمیتونه منجی بازی باشه.

در نهایت ارزش تجربه این بازی رو راه های تهیه ش/ شرایط جیب شخص تعیین خواهد کرد. من MAFIA 3 با اون وضعیت نمرات رو دیسکش رو خریدم, تا آخر بازی کردم و راضی هم بودم در نهایت. منتها ۹ سال پیش! امروز و با شرایط اسفناک ارزی شخصا نمیتونم نگاه سابق رو داشته باشم. هرکس که میتونه و یا روشهای رایج جایگزین رو داره برای تهیه بازی, امیدوارم نهایت لذت رو ببره..

شما که با خطی کردن هم نمی تونید چیز خوبی بسازید حداقل ow میکردید یکم حس مافیا بده واقعا نمیدونم مگه چقدر ساخت یک بازی مشابه mafia 1 با فقط گرافیک مدرن تر و گیم پلی مشابه همون بعد از 22 سال میتونه سخت باشه که اینا نمیتونند بسازند

شما که با خطی کردن هم نمی تونید چیز خوبی بسازید حداقل ow میکردید یکم حس مافیا بده واقعا نمیدونم مگه چقدر ساخت یک بازی مشابه mafia 1 با فقط گرافیک مدرن تر و گیم پلی مشابه همون بعد از 22 سال میتونه سخت باشه که اینا نمیتونند بسازند
خطی عشقه

Ow ها همشون شده ساید کوئست های تکراری و ملال آور . باید استدیو اینکاره باشه تا. Ow خوبی بسازه

ow ساختن دیگه :دی نتیجه شد یه عنوان خیلی ضعیف به اسم مافیا ۳
و دوستمون درست گفت ٬ ow تو این سبکا فقط کار راکستاره

یکی از کسایی که بازی کرده میگه مپ بازی تقریبا خیلی بزرگه و طراحی زیباییم داره.
فردا حالا پلی میدیم مشخص میشه ولی بنظر میاد که عناصر محیط باز رو همچنان داره! یسری از این بابت نگرانی دارن احتمالا باید براشون برطرف بشه این موضوع.

آره طراحیش خیلی زیباست مخصوصا انیمیشن هاش
View attachment 388443
زیباست دیگه عین صدتا عنوان دیگه ای که در روز با UE لانچ میشن و چارتا محیط خوشگل کارتپستالی عین هم دارن بدون اینکه هیچ اینتراکشن خاصی بتونی توشون داشته باشی زیبا ینی همین دیگه الکی هیت ندید

گیم پلی 2 ساعت اول بازی دیدم تقریبا تو این 2 ساعت اسلحه دست نمیگیری! بیشتر با حرف زدن و یک سری کارهای بیخود داستان جلو میره حدودا یک دوساعتی مقدمه بازی طول میکشه تا تازه راه بی افتی. بازی هم اکثرا تو روستا و حومه اطرافش میگذره به نظرم بیشتر از اینکه شبیه مافیا باشه شبیه FAR CRY خطی شده!

سیستم نقد و امتیازدهی به ویدیوگیم یه جوری شده که کف امتیاز در حد ۶۰ ـه. زیر ۶۰ هم دیگه مهم نیست ۵۰ باشه یا ۲۰. همش یکیه! یعنی آشغال!

ما همچین چیزی رو تو هیچ مدیومی نداریم. یه عنوان که کار جدیدی نمی‌کنه، مکانیزم‌هاش کهنه و تکراریه، حرف جدیدی نداره برای زدن، و احتمالا پر از باگ و چیزای عجیب و زشته مثل بقیه کارای هنگر ۱۳ چرا باید امتیازش ۷۶ باشه؟ ۷۶ یعنی یه عنوان خیلی خوب و نزدیک به عالی!

باید حدود ۵۰ باشه دیگه! یعنی متوسط در بهترین حالت.

همون مافیا ۳ که بعد از یه ساعت بازی تکراری میشد فکر کنم ۶۸ بود!

پس ۶۰ به پایین واسه چیه؟ چه کاریه اصلا؟ چرا scale رو عوض نمی‌کنن یا سیستم امتیازدهی رو از نو تعریف نمی‌کنن؟

یک بازی جمع و جور و ۴۰ گیگ ، خطی با اتمسفر زیبای کلاسیک یک جواهره 💎 برای قدیمی بازها

شایسته اینقدر هیت نیست

بعدا باید افسوس این روزها رو خورد . زمانی که بازی های داستانی کوتاه نباشند و فقط بازی های آنلاین و ow بی محتوا ملال آور باشند .

IMG_2781.jpeg
خب تو اپن کریتیک که نقدا سریعتر ثبت میشه ورق برگشته و تعدادی نمره بالا نمرات دیشب اون سایت خل و چل انگلیسی و دو سایت دیگه رو شسته برده گویا.
میانگین بازی فعلا ۷۷ هست

درمورد اینکه تو گیم کیلویی نمره میدن n تا سایت رو زیر سوال نبرید به کل اشتباه هست اینطور استدلال کردن.
ضمنا بازی با متای قرمز زیر ۵۰ هم کم نداریم. طرف نه پول میگیره از هنگر ۱۳ نه استدیوییه که عاشق چشم و ابروش باشن و نه بازی انحصاری پلتفرم خاصیه که نشریات وابسته ش نمره بالا بهش داده باشن. نمرات کاملا واقعی هست.

والا اصلا قصد مقایسه نیست فقط سون که جزو بهترین فیلمایی دیدم متاش ۶۵ فایت کلاب ۶۶.از اون ور کلی فیلم هست یه ربعش ببینی خوابت میگیره با متاهای بالا.تو گیمم همینه همین بازی قطعا برای من بیشتر از امثال دث استرندینگ و بالدور گیت لذت میده.قرار نیست هر بازی شاهکار باشه که اون چیزایی تو ذهن شماست و توقع داشتید همه داریم.اصن کاش هر بازی تو هر سبکی متاش بالای ۹۰ در حد کارای راکستار بود.نمیشه که.یذره سخت نگیرید.لذت هر چیزی حروم میشه این طوری ادم نیره تو فاز مازوخیسمی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or