امتیازات Homefront

Apóllōn

کاربر سایت
homefront_logo_jedineka.jpg

این بازی نخستین امتیاز خودش رو دریافت کرد Official Playstation Magazine Italy به این بازی امتیاز 9 از 10 رو داد!

شایان ذکر است این بازی بیشترین پیش فروش را در بین تمام بازی های ساخته شده توسط THQ دارد

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: S0HEIL
کاملا دور از انتظار :d فکر میکردم مثل Frontline نهایتش 8 باشه :d

نگو این حرفو :d

THQ الان وضعیته فوق العاده ای داره و رشدش چشمگیره و روی HomeFront هم عجیب مانور میده ، بازی هم واقعا یه شوتر عمیق به نظر میرسه ، حال و هواش هم خیلی شبیه شاهکاری مثل Freedom fighter هست ، و سازنده ها هم مکررا از الگو برداری از HL2 جاودان حرف زدن ، در کل این بازی از نظر من یکی ار بهترین داستان ها رو توی شوترهای امسال خواهد داشت + یه اتمسفر واقعا گیرا

کاملا دور از انتظار :d فکر میکردم مثل Frontline نهایتش 8 باشه :d
نزن این حرفو:d! Frontline مثل جواهری در دل خاک بود!! من خیلی باهاش حال کردم.میدونستم این بازیشون به حق نرسیده بازی قبلیشون میرسه:d!
حالا 9 های بعدی رو داشته باشید.

نزن این حرفو:d! Frontline مثل جواهری در دل خاک بود!! من خیلی باهاش حال کردم.میدونستم این بازیشون به حق نرسیده بازی قبلیشون میرسه:d!
حالا 9 های بعدی رو داشته باشید.

اتفاقا منم مثل خودت Frontline پاش نشستم :d واقعا ازش خوشم اومد :d

پست قبلی منظورم سطح امتیاز بود :d به هر حال به خاطر Frontline اینو هم بازی میکنیم :d

انتظار 7 اينا بودش! با اينكه برداشت من از بازي يه بازي كاملا تكراري مثل باقي شوتر-نظامي هاست، ولي دوسش داشتم و اميدوارم باقي امتيازات هم به اين شكل باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or