امتیازات Hollow Knight: Silksong

پیشبینی نمره متای بازی

• مجموع رای دهنده‌ها
    62
  • نظرسنجی بسته شده است .
Screenshot_10-9-2025_131958_www.metacritic.com.jpeg

اینکه متا پلتفرم های مختلف رو جدا میکنه مسخره نیست؟؟!
هالونایت که بازی سبکیه رو همه پلتفرمها دقیقا یکسانه

ولی حتی بازیهای AAA که رو چندتا پلتفرم میان خب حقشونه اگه بهینه سازی خوب نباشه متای کلی شون بیاد پایین
نسلهای قدیم که برخی بازیها روی هر پلتفرم عملا بازی دیگه ای بودن معنی میداد الان تفاوتها محدود به یکسری افکتهای گرافیکی شده عجیبه :-?

آخرین ویرایش:
متاسفانه سازنده های کم هوش این بازی نمیدونن سخت بودن یا نبودن اجباری یه بازی هیچ تاثیری تو ایمپرشنی که ایجاد میکنه نداره
لطفا اونایی که زمان انتشار LOP Overture مشکلی با اضافه شدن درجه سختی نداشتن برن برای سازنده ها شفاف سازی کنن چون باس دوم بازی همین الان برای بار سی و ششم منو کشت در صورتی که من دوس داشتم اکشن باتن رو اسپم کنم و بار اول بکشمش و بازیو رو تا آخر همینطوری راش بدم بره پی کارش ولی متاسفانه نمیذاره آخه این چه وضعشه؟

• Smile
Reactions: Nameless King
متاسفانه سازنده های کم هوش این بازی نمیدونن سخت بودن یا نبودن اجباری یه بازی هیچ تاثیری تو ایمپرشنی که ایجاد میکنه نداره
لطفا اونایی که زمان انتشار LOP Overture مشکلی با اضافه شدن درجه سختی نداشتن برن برای سازنده ها شفاف سازی کنن چون باس دوم بازی همین الان برای بار سی و ششم منو کشت در صورتی که من دوس داشتم اکشن باتن رو اسپم کنم و بار اول بکشمش و بازیو رو تا آخر همینطوری راش بدم بره پی کارش ولی متاسفانه نمیذاره آخه این چه وضعشه؟
git gud

سازنده دلش خواسته بازیش درجه سختی نداشته باشه ویژنش اینطور بوده. از اون طرف سازنده lies of p دوست داشته افراد کی خیلی بازی کردن هم هم بلد نیستن یا حوصله ندارن تجربه کنن گیمو. هر دو راه و روش شدنیه و میتونه شاهکار از توش در بیاد.

سازنده دلش خواسته بازیش درجه سختی نداشته باشه ویژنش اینطور بوده. از اون طرف سازنده lies of p دوست داشته افراد کی خیلی بازی کردن هم هم بلد نیستن یا حوصله ندارن تجربه کنن گیمو. هر دو راه و روش شدنیه و میتونه شاهکار از توش در بیاد.
لطفا در چارچوب تجربه شخصی نظر مثبت یا منفی بدید ببینیم با چی طرفیم یا حداقل در چارچوب ملاحظات اقتصادی(اگر سهامدار استودیو هستید)
اون دلش خواسته این دلش نخواسته و مخلص جفتشون و چقد همه چی گل و بلبله و ما همه با هم هستیم شد نظر؟

این یه مثال آموزشی نظر شخصی از خودم برای درک بهتر مطلب: بازی ای که امکان راش کردن به من بده و منم راضی بشم راش کنم قطعا از نظر من شاهکار نیست حالا اصلا سیصد میلیون خرج موشن کپچر و پرز لاله گوش ان پی سی ها کرده که کرده به کفشم

ایشون برای lies of p overture می گفت چرا سازنده درجه سختی برای بازی گذاشته و نباید اینکارو می کرد بعد الان می گه چرا سازنده درجه سختی نذاشته؟!
حالت ردیفه داداش؟
نه ایشون مرغش همون یه پا رو داره.
داره میگه اگه اونجا این خوب بود پس چرا این سازنده اینجا درجه سختی نزاشته؟
=======
چه ربطی داره اصلا؟
همین فردا تیم چری درجه سختی به بازی اضافه کنه و مود Easy بیاره ارزش بازی کم میشه؟
یا کسی رو اجبار میکنن که برو با Easy بازی کن؟
این بنده خدا از خودش اختیار نداره و اگه مود Easy و... ببینه بی اختیار باید روش کلیک کنه و به قول خودش بره که راش کنه.
بیشتر از دست خودش ناراحته :D

نه ایشون مرغش همون یه پا رو داره.
داره میگه اگه اونجا این خوب بود پس چرا این سازنده اینجا درجه سختی نزاشته؟
=======
چه ربطی داره اصلا؟
همین فردا تیم چری درجه سختی به بازی اضافه کنه و مود Easy بیاره ارزش بازی کم میشه؟
یا کسی رو اجبار میکنن که برو با Easy بازی کن؟
این بنده خدا از خودش اختیار نداره و اگه مود Easy و... ببینه بی اختیار باید روش کلیک کنه و به قول خودش بره که راش کنه.
بیشتر از دست خودش ناراحته :D
من حس میکنم ارزش بازی کم نمیشه ولی حس خوبی هم نمیده. به هر حال وقتی درجه ی Easy برای یه بازی سخت قرار داده بشه, کسی که قبل از این اضافه شدن درجه ی سختی بازیو با هزار تلاش و بدبختی کامل کرده, ناخودآگاه با کسی که‌ روی Easy تموم کرده یکسان میشه کارش :دی
من شخصا میگم یه سری بازیا باید ریشه ی خودشونو داشته باشن. مترویدونیا و سولز لایک ها باید وفادار بمونن.
یه سمت بازی کردن, سرگرمیه! یه سمتش هم شبیه سازی زندگیه. اینکه اجبارا مسیر سختی رو که برات تعیین کردن بری و جر بخوری و وقتی به از پسش بر اومدی, حس افتخار کنی :دی دیگه خودت ووچانگ منحوسو بازی کردی دیگه میفهمی چی میگم:دی

من حس میکنم ارزش بازی کم نمیشه ولی حس خوبی هم نمیده. به هر حال وقتی درجه ی Easy برای یه بازی سخت قرار داده بشه, کسی که قبل از این اضافه شدن درجه ی سختی بازیو با هزار تلاش و بدبختی کامل کرده, ناخودآگاه با کسی که‌ روی Easy تموم کرده یکسان میشه کارش :دی
من شخصا میگم یه سری بازیا باید ریشه ی خودشونو داشته باشن. مترویدونیا و سولز لایک ها باید وفادار بمونن.
یه سمت بازی کردن, سرگرمیه! یه سمتش هم شبیه سازی زندگیه. اینکه اجبارا مسیر سختی رو که برات تعیین کردن بری و جر بخوری و وقتی به از پسش بر اومدی, حس افتخار کنی :دی دیگه خودت ووچانگ منحوسو بازی کردی دیگه میفهمی چی میگم:دی
آره خب این مورد که بعد از انتشار این مود اضافه بشه همیشه این مقایسه ها رو پیش میاره.
خیلی وقتها با آپدیت بازی رو آسون میکنن.
همون Lies of P با چندتا آپدیت اول خیلی از باسها رو نرف کردن ، ووچانگ و... همینطور.

ولی خب در خصوص ایشون نظرش اینه که اصلا به کل اگه تو این سبکها منوی تنظیم درجه سختی وجود داشته باشه من بی اختیار مجبورم که روش کلیک کنم و بزارم روی سختی پایینتر و راش کنم!
برای همین اصلا دوست ندارم!
از این جهت با اضافه شدن درجه سختی مشکل داره ، نه مورد دیگه ای.

پیچیدست خیلی :دی

لطفا در چارچوب تجربه شخصی نظر مثبت یا منفی بدید ببینیم با چی طرفیم یا حداقل در چارچوب ملاحظات اقتصادی(اگر سهامدار استودیو هستید)
اون دلش خواسته این دلش نخواسته و مخلص جفتشون و چقد همه چی گل و بلبله و ما همه با هم هستیم شد نظر؟

این یه مثال آموزشی نظر شخصی از خودم برای درک بهتر مطلب: بازی ای که امکان راش کردن به من بده و منم راضی بشم راش کنم قطعا از نظر من شاهکار نیست حالا اصلا سیصد میلیون خرج موشن کپچر و پرز لاله گوش ان پی سی ها کرده که کرده به کفشم
بله ویژن استودیو هرچی باشه مهم اینه که ویژنو خوب در بیاره کسی هم که با اون ویژن مشکل داره مجبور نیست بخره. حرفم واضحه.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or