امتیازات Hollow Knight: Silksong

پیشبینی نمره متای بازی

• مجموع رای دهنده‌ها
    62
  • نظرسنجی بسته شده است .
View attachment 391572

با تلاش بالا شدنیه :دی
سوال من اینه چجوری یارو بعدش تونسته بلند شه و متن نقد رو حاضر کنه :دی

نكات مدنظرو طى پلى تايم يادداشت ميكنى
بعد اتمام بازى يه دور از روش ميخونى و نكاتو با ديد كلى كه بعد اتمام بازى دارى تطبيق ميدى.
بعدش ديگه جمله بنديه فقط.
هر گونه پيچ و تاب و استعاره و تحليلى هم از داستان و بخش هنرى تو ذهنت بياد تو همون يادداشتا لحاظ كردى از قبل.
حداقل روش كار خودم دوران دست به قلمى اين بود :D

چون خصوصا اگه از بازى خوشت اومده باشه بعد اتمامش توى جو هستى و نكات ريز منفى احتمالى اصلا به ذهنت نمياد اگه بخواى بعد پلى ترو تازه بشينى فكر كنى چى شد چى نشد.

خو حالا کاری ندارم تونسته بازیو تو یه روز تموم کنه و نقدشم بنویسه، اما واسه نقد درست و حسابی نباید با حوصله بازی کرد؟ یا حداقل تمام بخشای بازی رو دید؟
کسی که بازی 30 ساعته رو تو 15 ساعت مثلا تموم میکنه قطعا خیلی از محتواهای مهم رو از دست داده و نقدشم بنظرم به همون اندازه کم ارزش میشه.

آخرین ویرایش:
بالاخره یه بازی اومد به جیب ماها که اینجا اسیر شدیم فشار نیاره. نسخه PS4 ش که فکر نکنم فرق آنچنانی با نسخه PS5 داشته باشه ۵۰۰ تومن میفته!
خودم متاسفانه نسخه اولشو بازی نکردم فقط اوایلش رو رفتم. امیدوارم وقت شه اینو برم.

چیزیم که مشخص شد برام الان، اینه که چقدر بازیهای با قیمت اقتصادی کمن.
طرف میبینی بازی دو بعدی قدیمیشو دو تا کلیک میزنه به اسم ریمستر ۶۰ دلار ناقابل لطف میکنه میده بیرون!

دم سازنده هاش انصافا گرم
کسی میخواد تجربه کنه اریج بگیره واقعا پولی نیست بابت یه شاهکار با این میانگین نمرات.

و واقعا خاک بر سر بعضیا یه ریمستر بیست سی سال پیششونو قیمت خون پدرشون میفروشن. بعد اینا با اینهمه زحمت بازی درست میکنن با این قیمت...

سلام...

من برگشتم بعد از مدت طولانی...
حالا کی براش اهمیت داره ؟
خخخ...

مورد انتظار ترین بازی هست برام...
حتی سر کار تو سایت PSN STORE بودم و 1 ساعت و 20 دقیقه مونده بود...
تا آخرین لحظه وایسادم ولی نشد بخرم...
دیگه رفتم خونه حموم و شام اینا خریدمش...
بهترین حس دنیا بود...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or