امتیازات Halo Infinite

میانگین امتیازات بازی در متاکریتیک؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    194
  • نظرسنجی بسته شده است .

Dreadlord

کاربر سایت
halo-infinite-box-art.jpg

سازنده: 343Industries
ناشر: Xbox Game Studios
سبک: شوتر اول شخص
پلتفرم ها: PC, Xbox Series X/S, Xbox One
تاریخ عرضه: ۱۷ آذر ۱۴۰۰

امتیازات:

Gameinformer 9.3/10
VG247 10/10
Gamespot 9/10
IGN 9/10
VGC 8/10

Windows Central 10/10
VentureBeat 10/10
INVERSE 10/10
Generacion Xbox 9.9/10
SomosXbox 9.8/10
Xbox Addict 9.5/10
The Washington post 9.5/10
Stevivor 9.5/10
Xbox Tavern 9.3/10
Areajugones 9.2/10
Player2 9.1/10
Gameover.gr 9/10
Power Unlimited 9/10
Comicbook 9/10
Meristation 9/10
MondoXbox 9/10
Hobbycondolas 9/10
Gamer.nl 9/10
Atomix 9/10
IGN Spain 9/10
TheGamer 9/10
Xbox Achievements 9/10
Spaziogames 9/10
Pure Xbox 9/10
Shacknews 9/10
Gamesradar 9/10
Eurogamer.it 9/10
God is a Geek 9/10
Press Start 9/10
Destructoid 9/10
Dexerto 9/10
Dualshockers 9/10
Vandal 8.8/10
Gamepro 8.7/10
Everyeye.it 8.5
Games.ch 8.5/10
Multiplayer.it 8.5/10
Tryegaming 8.5/10
XGN 8.5/10
IGN Portugal 8/10
Telegraph 8/10
GRYOnline.pl 8/10
Giantbomb 8/10
Trueachievements 8/10
Ausgamers 8/10
Digital Trends 8/10
Gfinity 8/10
Trustedreviews 8/10
Juexvideo 8/10
Videogamer 8/10
IGN France 8/10
Gameblog.fr 8/10
EGM 8/10
GAMEmag 8/10
Gamer.no 8/10
Gamespew 8/10
IGN Italia 8/10
Jeuxactu 8/10
Metro 8/10
Carolequantaine 8/10
New game network 8.4/10
Gamingbible 7/10
Playsense 7/10
Screenrant 7/10

Screenshot_20211216-212533_Chrome.jpg Screenshot_20211216-212110_Samsung Internet.jpg

آخرین ویرایش:
شدید موافقم
بازی میتونست کامل یه بازی لجندری شه. دردش اینه که دیگه هیچ FPS دیگه ای نیست که بتونه این کار رو کنه:(
البته از اون جا که این وضع لانچ شه که این قدر خوبه و بازی Live-Service ـه به صورت تئوری "میتونه" یه بازی لجندری شه تو آینده
ولی خب اون میره برای آینده :D
البته Half-Life Alyx هم FPS محسوب میشه ولی حالا اونم میگیم VR بودنش خیلی پشم ریزونش کرده بود:دی منظور اینکه هنوزم توی این ژانر جا برا مانور هست که بشه به درجات بالاتر رسید و باز هم شاهد +90 درش باشیم. سازنده ها باید بیشتر دل به کار بدن:دی

• Like
Reactions: m.a.t and Z-fan
من که نمیگم deathloop شوتر نیست و هست و خیلی هم بازی خوب و باکیفیتیه... اما مسئله اینه که سونی بدون این این که دخالتی تو ساخت یه بازی داشته باشه ۴ تومن میزاره تو جیب ناشرا و میگه فلان بازی رو یک سال برای من انحصاری کنن (بازی که هیچ حتی از انحصاری کردن DLC ها هم نمیگذره)

از این نظر سونی فنها واقعا شانس اوردن که این قرارداد قبل از خریده شدن بتسدا اتفاق افتاد و گرنه هممون میدونیم که deathloop الان باید یه بازی مولتی پلتفرم بود و یا حتی امکان داشت انحصاری xbox هم باشه

آخرین ویرایش:
متاسفانه یکی از ناظم ها انتظار متا ۹۰ داشت ولی نشد داره پست های مارو پاک میکنه به‌ جاش 😁 جالبه نظرسنجی به اون گندگی اون بالا هست همه مایکرو فنا انتظار بالا ۹۰ داشتن بعد دارن الان به به چه چه میکنن 😂
آره واقعا مدیرا خوب عمل نمی کنن چون ترول و اسپم رو نباید پاک کرد نویسندش رو باید بن کرد

آها
باشه
همونایی که اگر کوچکترین حرفی میزدن لشکر جهانی سونی کنسلشون می کرد؟
خب
هر موقع از غار در اومدن مولتیش(جایی که خبری از سکانس های سینمایی و اسکی نیست) رو دادن بیرون بیا با هم صحبت کنیم
تا جایی که همه میدونن لشکر مجازی واسه عمو فیله

غار هم که تا یکماه پیش روتون مصدود بود و داشتید بکوارد میزدید با کنسول نسل نهم

• Like
Reactions: Little John
من که نمیگم deathloop شوتر نیست و هست و خیلی هم بازی خوب و باکیفیتیه... اما مسئله اینه که سونی بدون این این که دخالتی تو ساخت یه بازی داشته باشه ۴ تومن میزاره تو جیب ناشرا و میگه فلان بازی رو یک سال برای من انحصاری کنن
Console Launch Exclusive رو مایکرو ابداع کرد! طوری بود که توی ایونت ها فن ها نمی دونستن بازی انحصاریه یا نه! در برخی موارد من به دوستانتون اطلاع می دادم انحصاری نیست بازی. رکورد این نوع انحصار دست عموفیله :D نمونش شاهکار Twelve Minutes

امتیازات عالی ای گرفته مخصوصا از سایتای معروف (ign- gamespot-game informers) مبارکه طرفداراش و دوست داران سبک شوتر اول شخص از جمله خودم. بدون شک بهترین دستپخت 343 هست و پلی دادنش هم واجبه. لازم شد بعد مدت ها ایکس باکس سری اکس رو روشن کنم به خاطر این و فورزا هورایزن 5. پیش بسوی شارژ گیم پس. ( امیدوارم سونی هم یک تکونی به خودش بده کیلزون و رزیستنس رو دوباره احیا کنه)

در اینکه با یه بازی خیلی خوب و جذاب و با کیفیت طرف هستیم که هیچ شکی نیست. ولی یه واقعیتی هم هست اونم اینه که هر بازیی نمیتونه متا 90+ بگیره و متاسفانه فرنچایز هیلو دیگه جز این دسته از بازی ها نیست و نخواهد بود. اینفینیت ته زوری بود که 343 میتونست بزنه:D
بازم میگم هیچ شکی در کوالیتی اینفینیت نیستش ولی اینکه بگیم متا ارزش نداره و برا فن ها مهم نیست صرفا فرو کردن سر در زیر برفه:D
سه شماره اول هیلو لجندری بودن که اون نمرات رو گرفتن....
ته زورِ همون استودیوهای به قول تو لجندری ساز (استودیوهایی که تخصصشون بازی تو این سبک بوده و حداقل 20 سال تجربه تو ساخت FPS داشتن ) هم شد این :

Usn32d.jpg Un312d.jpg Un32d.jpg

هرچقدر دوست دارید با الفاظی مثل در شان هیلو چنین متایی نیست، اگه بازی شاهکار بود متاش +90 میشد و . . . . رویاپردازی کنید ولی واقعیت سبک FPS همین عکس های هست که بالا گذاشتم، حالا اینکه شما بازی مثل Doom eternal یا فرضا titanfall شاهکار بدونی یا نه بستگی به خودت داره ولی شخصا بهترین شوتر اول شخصی که تو این نسل تجربه کردم Doom eternal بود اگرم متاش بالاتر یا پایین تر میشد مسلما قرار نبود رو تجربه ام از بازی تاثیر بذاره.

البته Half-Life Alyx هم FPS محسوب میشه ولی حالا اونم میگیم VR بودنش خیلی پشم ریزونش کرده بود:D منظور اینکه هنوزم توی این ژانر جا برا مانور هست که بشه به درجات بالاتر رسید و باز هم شاهد +90 درش باشیم. سازنده ها باید بیشتر دل به کار بدن:D

هاف لایف الیکس آره. ولی خب خودتم میگی، اون کار بیشتر Magnum Opus کل حوزه VR بود تا FPS
هر چند حالا که فکر می کنم والو هم میتونه این تابو رو بشکنه
مسئله اینه که اصن تن به عرضه یه بازی FPS دیگه بدن یا نه :D

واقعا نشدنی نیست. همین سبک ریسینگ یه مدت زیادی همین جوری بود که فورزا زد تابو اش رو شکوند
تابوی حوزه VR رو Moss و Astrobot شکوندن و...
این که هیلو نتونست واقعا حیف شد

اختلاف نقد ها و نکات منفی بین بازی های دو شرکت مضحک و در حدی مشکوک
نقد ghost of tsushima
View attachment 235218
  • Cutscenes lack a degree of life that betrays the game's cinematic strengths
  • Unfortunate camera positioning and environmental objects can regularly ruin you in combat
  • Japanese-language performances don't line up with character mouth movements, creating a jarring disconnect
  • You can't cut down bamboo trees, which is just an utter travesty :)) :)) :))
بعد Halo Infinite
View attachment 235220
Whats up کبیر؟ :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or