امتیازات GT5 : Prologue

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Nima

مدیر انجمن
سلام - سال نو همه مبارک

سایت IGN UK , IGN AU این بازی رو نقد کردند و امتیازات 8.3 و 8.1 رو بهش دادن :

9vgvev.jpg

qs2pub.jpg

فقط مرحله london این بازی خیلی روش کار شده که واقعا هم زیبا درست شده ولی بقیه هیچ کدوم مثل اون نیستن.
من در پستم جایش نمی بینم که نوشته باشم گرافیک محیط ضعیفه، نوشتم چیزی نداره که بخواد اونو نسبت به بازی های دیگه خیلی متمایز کنه.

pgr هم اینطوری بود، بعضی از مراحلش محیط طبیعی تری نسبت به بعضی دیگه از محیط هاش داشتن. (این جمله خیلی کلی بود و اصلا برای مقایسه pgr با gt5 نیست.)
من دقیقا با شما موافقم مشکل اصلی GT5P علاوه بر اینکه نباید از موضوع دموی پولی !!!! اون گذشت.
همین مسئله گرافیک هست چون اولا بازی زمین تا آسمون با اون عکسا و دموهایی که SONYنشون داده بود فرف داره و آنتی آلیاسینگ بازی هم خیلی بد بود به خصوص در حالت 1080P

چون نباید به یک دمو و بازی نیمه کاره امتیاز داد (اون سایتهایی هم که امتیاز دادن همشون احساس خوشحالی بهشون دست داده بود!)

این رو بالای نقدشون نوشته بودن
[ltr]
Because this is just technically a demo, we can't really give it an overall score
[/ltr]
به دلیل اینکه این بازی فقط یک دموی تکنیکی از بازی هست ما واقعا نمیتونیم امتیاز نهایی رو به این بازی بدیم
اگر بازی دمو و نصفه کاره هست چرا باید ony$ بابتش از مردم پول بگیره؟

Last edited by a moderator:
من دقیقا با شما موافقم مشکل اصلی GT5P علاوه بر اینکه نباید از موضوع دموی پولی !!!! اون گذشت.
همین مسئله گرافیک هست چون اولا بازی زمین تا آسمون با اون عکسا و دموهایی که SONYنشون داده بود فرف داره و آنتی آلیاسینگ بازی هم خیلی بد بود به خصوص در حالت 1080P
این پست رو من الان دیدم.

گرافیک این بازی هیچ فرقی با اون دمو هایی که نشون می دادن نداره فقط AA یکم پایینتره دلیلشم اینکه اونا همشون replay بودن.
در مورد محبط بازی هم گرافیکش از روز اول تو دمو ها هم همین شکل بود.
آنتی آلیاسینگ بازی هم خیلی بد بود به خصوص در حالت 1080P
هرچی رزولوشن بیشتر بشه AA بهتر می شه بدلیل ریز تر شدن جزییات بنابراین این جمله شما کاملا غلطه.

من چندتا عکس از گیم پلی بازی که تو سایت IGN هست لینک میکنم قضاوت با شما شاید به چشم من اینطوریه.
چون به نظر من اصلا بازی AA نداره.
http://ps3.ign.com/dor/objects/9497...screens-20080320043720883.html?page=mediaFull

بعضی از تماشاچیا هم 2 بعدین.
http://ps3media.ign.com/ps3/image/a...ismo-5-prologue-screens-20080320043728133.jpg

:laughing:

دقیقا هم همینطوره که در این عکس ها دیده میشه !!!! .... آخه بنده خدا اگه اینطوری بود که GT4 از این بهتره .
من نمیدونم IGN چجوری همچین عکسهایی گذاشته !!! ولی ایشالا اگه خودت ببینی متوجه میشی ....

اگر بازی دمو و نصفه کاره هست چرا باید ony$ بابتش از مردم پول بگیره؟
ببخشید عزیزم شما که اینقدر از سونی گله داری میدونستی همین بازی که به نظرتون برایه پوله! تو نسخه آمریکاییش 60 تا ماشین داره؟؟؟
اونطوری که یادمه pgr با اون همه دموهایه دروغی از گیم پلی و اون همه عوام فریبیا :) کلا 80 تا ماشین داشت هیچی راجبش نگفتین؟
من نمیدونم اگه از بهترین شبیه ساز ریسینگ تو دنیا اینقدر انتقاد میشه با بقیه ریسینگا باید چجوری رفتار کرد!
.....................................
چون به نظر من اصلا بازی AA نداره.
گیزم که نداشته باشه! من یه سوال از شما دارم!!!!؟؟؟؟
شما وسط یه ریس جاده رو ول میکنی به لبه هایه ماشین نگاه میکنی؟:cheesygri
بعضی از تماشاچیا هم 2 بعدین.
آفرین اگه 3 بعدی باشن تاثیره بسزایی تو گیم پلی دارن:laughing:
متاسفم که بعضیا همه گیم رو تو گرافیک میبینن

ببخشید عزیزم شما که اینقدر از سونی گله داری میدونستی همین بازی که به نظرتون برایه پوله! تو نسخه آمریکاییش 60 تا ماشین داره؟؟؟
اونطوری که یادمه pgr با اون همه دموهایه دروغی از گیم پلی و اون همه عوام فریبیا :) کلا 80 تا ماشین داشت هیچی راجبش نگفتین؟
من نمیدونم اگه از بهترین شبیه ساز ریسینگ تو دنیا اینقدر انتقاد میشه با بقیه ریسینگا باید چجوری رفتار کرد!
البته محمد جان شما هم فکر کنم دیگه یکم زیادی جو این بازی گرفتت.
PGR اصلا سبکش ربطی به GT نداره که بخواد مقایسه بشه. در PGR4 تعداد 122 ماشین وجود داره که برای بازی به سبک اون کاملا مناسبه. دمو های pgr هم هیچ کدوم تا حالا دروغ نبودن، اون عکس های کیفیت بالا هم دلیلش این بود که همشون مال حالت photomode بودن؛ دقیقا مانند حربه ای که polyphony سر GT4 پیاده کرده بود.

بهترین شبیه ساز ریسینگی هم که تا حالا ساخته شده بازی rFactor هست که می دونم البته تا حالا اسمشم نشنیدی. بعد از اون بازی های شرکت Simbin هستند. شبیه سازی به گرافیک بالا نیست.

PGR اصلا سبکش ربطی به GT نداره که بخواد مقایسه بشه. در PGR4 تعداد 122 ماشین وجود داره که برای بازی به سبک اون کاملا مناسبه. دمو های pgr هم هیچ کدوم تا حالا دروغ نبودن، اون عکس های کیفیت بالا هم دلیلش این بود که همشون مال حالت photomode بودن؛ دقیقا مانند حربه ای که polyphony سر GT4 پیاده کرده بود.
من منظورم pgr3 بود اشکان
من قبول دارم یکمی جو گیرم برا این بازی :) اما وقتی شماره 4 این بازی منو کاملا تو این سبک راضی نگه داشت و هنوزم گیم دیگه ای نبوده که برایه من مثه اون باشه از این حرفا هم میزنم:)
بهترین شبیه ساز ریسینگی هم که تا حالا ساخته شده بازی rFactor هست که می دونم البته تا حالا اسمشم نشنیدی
نه خوب نشنیدم چرا دروغ بگم
شبیه سازی به گرافیک بالا نیست.
اینم کاملا قبول دارم اما بعضیا هستن که ملاکشون تو گیم گرافیکه
دقیقا مانند حربه ای که polyphony سر GT4 پیاده کرده بود.
gt4 این کار رو کرد اما اگرم نمیکرد فروشش اونقدر بالا بود که غصه ای نداشته باشه!
راستی یادم رفت بگم این علامت در انحصار مایکروسافته :laughing:
یعنی Micro$oft

بهترین شبیه ساز ریسینگی هم که تا حالا ساخته شده بازی rFactor هست که می دونم البته تا حالا اسمشم نشنیدی. بعد از اون بازی های شرکت Simbin هستند. شبیه سازی به گرافیک بالا نیست.

پس اینجوری که شما مگین کلا سری Gran Turismo بدترین شبیه ساز ریسینگی هست که تا حالا ساخته شده:)
شما چرا نمیخوای قبول کنی که GT بهترین شبیه ساز ریسینگ بوده و هست
من نمیدونم کدوم بازی شبیه ساز تا حالا اینقدر ماشین و بیشتر کارخانه های جهان و مسیرها در سبک های متنوع از رسینگ های معمولی گرفته تا مسابقات جهانی و F1 و رالی وووووووووو
رو داشته باشه حتی Car wash هم توی این بازی فراموش نشده!!!
خیلی ها به این بازی ایراد میگرفتن که چرا سیستم Damage نداره در GT5 که قراره اواخر 2009 بیاد حالا دیگه این قابلیت در بازی تایید شده و فکر میکنم که این بازی واقعا کامل شده و مشکلی نداره
انصافا این بازی بهترین Simulation Racing ی هست که تا حالا ساخته شده از همه نظر (گیم پلی گرافیک جذابیت ) از یک بازی شبیه ساز بیشتر از این چه توقعی میشه داشت ؟!؟!

یه مشکلی وجود داره این وسط. اونها که نمیخوان امتیاز بدن برای چی Review میکنن!. صفحه قبل چی بود گذاشته بودی اونم یه جورائی بود. به عناصر بازی امتیاز داده بود ولی Total Score نداد!!. اگر Demo هست به گفته خودشون پس نباید Review بشه، اگر Review میکنن پس میشه "بازی"، اگر بازی ست که باید Total Score بدن دیگه!. :biggrin1:

پس اینجوری که شما مگین کلا سری Gran Turismo بدترین شبیه ساز ریسینگی هست که تا حالا ساخته شده:)
من نمیدونم کدوم بازی شبیه ساز تا حالا اینقدر ماشین و بیشتر کارخانه های جهان و مسیرها در سبک های متنوع از رسینگ های معمولی گرفته تا مسابقات جهانی و F1 و رالی وووووووووو
خیلی ها به این بازی ایراد میگرفتن که چرا سیستم Damage نداره در GT5 که قراره اواخر 2009 بیاد حالا دیگه این قابلیت در بازی تایید شده و فکر میکنم که این بازی واقعا کامل شده و مشکلی نداره
انصافا این بازی بهترین Simulation Racing ی هست که تا حالا ساخته شده از همه نظر (گیم پلی گرافیک جذابیت ) از یک بازی شبیه ساز بیشتر از این چه توقعی میشه داشت ؟!؟!

حداقل قبل از اینکه جواب کسی رو هرجور دلت خواستی بدی یک تحقیق بکن ببین اون فردی که نظرشو نقل قول کردی سطح اطلاعاتش چقدره بعد بیا همین طوری یک چیزی بگو!
هیچ کس توی این سایت تجربه اشکان (و امیر) رو در بازی های ریسینگ (در هر سبکی) نداره پس مطمئن باش اگه یک حرفی میزنه از روی تجربه و دانش و اطلاعات میزنه (برخلاف خیلی ها که بیشتر نظراتشون بر مبنای فن بوی بازی هست که خودتم نمونه واضحشی با توجه به پست هایی که تا حالا توی تاپیک های مختلف زدی)

پس اینجوری که شما مگین کلا سری Gran Turismo بدترین شبیه ساز ریسینگی هست که تا حالا ساخته شده

شما اول 5 تا بازی Simulation نام ببر بعد بیا بحث کن سره این چیزا ! شما اصلا تعریف Simulation رو مثل اینکه نمیدونی.
کارواش دلیلی بر Simulation بودن بازیه !؟؟ جلل خالق... درسته که GT همه نوع سبک داره ولی ربطی نداره که بهترین Simulation تاریخ باشه و یا اینکه کلی ماشین داشته باشه. الان مشاهده میشه که اتومبیل های Ssangyang وجود داره ! اخه اینم شد ماشین. واقعی شو به کسی بدن سوار نمیشه چه برسه به بازی ! حالا از همین شرکت بالای 10 مدل ماشین تو بازی هست بعد میگین که 1000000 ماشین داره فوق العادس این همه ماشین توی هیچ بازیی دیده نمیشه ! میشه ماشین اضافه کرد ولی چیزی که به درد بخوره ! و بر فرض مثال دیگر مدل های Tunning شرکت های مختلف رو یه ماشین جدا در آورده. خوب این چیه ! منم اگه اینجوری باشه از یه شرکت Porsche میتونم 200 مدل درست کنم !
در ضمن GT یه Simulation کامل نیست ! نیمه Simulation میشه بهش گفت ! چون اگه Simulation کامل بود یه بازی خیلی خشک باید می بود جوری که خیلی اصلا خوششون نمی اومد ! بر فرض بازی مثل FS که یه بازی Simulation کامل هست یه بازی کاملا خشک ولی فنی هست که هرکسی دوروبرش نمیره.

جناب skeletor شما مطمئنی .......:confused:
در کل اگر سری GT بهترین simulation نباشه مطمئنا محبوبترین هست و گواه این مدعا هم فروش های میلیونی این بازی است.اینقدر هم ایرادهای بیخودی از بازی نگیر.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or