عزیز من این که میگی دمو هست، نباید برای گرفتنش پول داد، پس این دمو نیست ! این یک بازی ـه کامل به حساب میاد، چون دارن به قول شما دمو رو میفروشن ! اگر دمو هست نباید فروش بره، در اون صورت هم اصلا" نقدی نیست که بخواد نمره بده و ایراد بگیره...
همونطور که در پست های قبلم هم گفتم تمامی این امتیازات منفی که گرفته برای ناقص بودن بازی هست و شما اگر میخوای نمره ی درست رو ببینی صبر کن بازی ـه اصلی ریلیز شه...
شرم آور کار سونی هست که دمو رو میفروشه...دوست عزیز منم منظورم همینه دیگه این بازی که کامل نیست رو سایتها نباید اینقدر ازش ایرادهای مسخره بگیرن
اگه به عنوان یک بازی کامل این بازی رو نگاه کنند میشه کلی ایراد ازش گرفت که چرا اتومبیل ها و مسیرها کمه و از این جور ایرادها
به نظر من سونی اصلا نباید این بازی رو برای فروش میگذاشت که سایتها هم ایراد های الکی ازش نگیرن
ولی در مورد گرافیک نمیدونم چرا 9.0 باید بگیره این بازی !!!!!!!!
پس کدوم بازی باید 9.5 یا 10 بگیره !!!!!!!
سایتها تا تونستند این بازی رو کوبیدند و ازش ایراد گرفتند که واقعا شرم آوره این کارشون
این یه رسم توی بازیهای Gran Turismo هست که قبل از عرضه یه نسخه میدن به نام Prologue . حالا توی GT4 تا اونجا که یادمه کسی این نسخه رو نقد نکرد چون بازی کامل نبود ولی الآن دارن این کار رو میکنن که به نظرم اشتباهه. البته خود Prologue هم مفهومش با دمو زمین تا آسمون فرق داره چون هیچ دمویی 70 تا ماشین ( که خیلی بازیها از این مقدار کمتر دارن ) و حالت آنلاین 16 نفره نداشته و همون طور که قبلآ هم گفتم اختیار همه دست خودشونه. میتونن مثل اون همه آدمی که GT5 Prologue رو خریدن , برن بازی رو بخرن و با گیم پلی و گرافیک عالیش حال کنن و آپدیتهای جدید رو بگیرن و بازی رو کاملتر هم بکنن , همین طور میتونن انقدر پول پاش نریزن و منتظر نسخه کاملش باشن.شرم آور کار سونی هست که دمو رو میفروشه...
سوني نمياد كه اين بازي را به قيمت 60 دلار بفروشه..... قيمت اين بازي اگر اشتباه نكنم 40 دلار هستش و از ديگر بازيها قيمتش كمتره...شرم آور کار سونی هست که دمو رو میفروشه...
پيستها و خودروها آيا واقعآ كم نيست؟ يك سايت نميتونه بياد به يك بازي به صرف اينكه نسخه مقدماتي هست امتيازات بيشتري بده در حالي كه حقش كمتره. اين بازي با بازيهاي ديگر مثل Forza 2 و PGR4 مقايسه شده و نسبت به اونها اين نمره را گرفته...دوست عزیز منم منظورم همینه دیگه این بازی که کامل نیست رو سایتها نباید اینقدر ازش ایرادهای مسخره بگیرن
اگه به عنوان یک بازی کامل این بازی رو نگاه کنند میشه کلی ایراد ازش گرفت که چرا اتومبیل ها و مسیرها کمه و از این جور ایرادها
به نظر من سونی اصلا نباید این بازی رو برای فروش میگذاشت که سایتها هم ایراد های الکی ازش نگیرن
ولی در مورد گرافیک نمیدونم چرا 9.0 باید بگیره این بازی !!!!!!!!
پس کدوم بازی باید 9.5 یا 10 بگیره !!!!!!!
سایتها تا تونستند این بازی رو کوبیدند و ازش ایراد گرفتند که واقعا شرم آوره این کارشون
پيستها و خودروها آيا واقعآ كم نيست؟ يك سايت نميتونه بياد به يك بازي به صرف اينكه نسخه مقدماتي هست امتيازات بيشتري بده در حالي كه حقش كمتره. اين بازي با بازيهاي ديگر مثل Forza 2 و PGR4 مقايسه شده و نسبت به اونها اين نمره را گرفته...
آریا جان: چرا نمیخوای قبول کنی که کسی توجهی به Prologue بودن بازی نداره ؟! برای تهیه ی این بازی باید پول داد، حالا میخواد دمو باشه میخواد هر چیزه دیگه ای باشه، پس این یک بازی ـه کامل هست، حالا کاری نداریم که قیمتش 20$ ارزون تر از بازی های دیگست... ! توقع نویسنده ی سایت های بازی و دیگر سایت ها هم یک بازی ـه نصفه نیمه نیست !امتیاز Gamespot :
7.5
خوبی ها :
پوینتها : Great Sound Effects , Sharp Controll , Technically Proficient Graphics ( فکر کنم 3 رکن اصلی هر بازی همیناس ! )
جنبه های تکنیکی هنری بازی , ماشینهای متنوع , حالت آنلاین 16 نفره
بدی ها :
پوینت : Stripped ( برای بازیهایی به کار میره که به نظر نصفه نیمه میان ) { گویا نویسنده نقد متوجه کلمه PROLOGUE در تیتر بازی نشده !!!!! D: }
تعداد مسیرهای ناکافی , تنها یک پیش در آمد ( prologue ) برای بازی اصلی { خوب مرد مومن اسم بازی هم همینه !!! چی بگم آخه ! } , قسمت آنلاین بعضی وقتها lag داره , گزینه ای برای آپگرید قطعات ماشینها وجود نداره
فکر کنم باید فونت Prologue توی تیتر بازی رو دو برابر میکردن که اینا بفهمن ! توی بدی های بازی نوشته این Prologue هست !!! و نصفه نیمه به نظر میاد !!! جل الخالق !
و همون طور که قبلآ هم گفتم اختیار همه دست خودشونه. میتونن مثل اون همه آدمی که GT5 Prologue رو خریدن , برن بازی رو بخرن و با گیم پلی و گرافیک عالیش حال کنن و آپدیتهای جدید رو بگیرن و بازی رو کاملتر هم بکنن , همین طور میتونن انقدر پول پاش نریزن و منتظر نسخه کاملش باشن.
:arrowd:سوني نمياد كه اين بازي را به قيمت 60 دلار بفروشه..... قيمت اين بازي اگر اشتباه نكنم 40 دلار هستش و از ديگر بازيها قيمتش كمتره...
پيستها و خودروها آيا واقعآ كم نيست؟ يك سايت نميتونه بياد به يك بازي به صرف اينكه نسخه مقدماتي هست امتيازات بيشتري بده در حالي كه حقش كمتره. اين بازي با بازيهاي ديگر مثل Forza 2 و PGR4 مقايسه شده و نسبت به اونها اين نمره را گرفته...
آخه اصلا نباید مقایسه بشه ، این یک قسمت کوتاه از GT5 اصلی هست ، که تازه قیمتش همونطور که خودت گفتی 20 دلار از بازیهای کامل و اصلی ( که تعداد زیادیشون 10 دلار هم نمیارزن ) کمتره ... نمیخوام بگم دمو ، چون همونطور که آریا هم گفت از دمو خیلی بیشتره ولی خب اصلا از نظر Feature و Content با GT5 اصلی قابل مقایسه نیست !
اگه قراره مقایسه کنن باید یه بازی کامل رو با بازی کامل مقایسه کنن .
به نظر من هم این عنوان نباید نقد میشد ...
دوست عزیز بحث سر سونی و فروش این بازی نیستشرم آور کار سونی هست که دمو رو میفروشه...
ديدن چون تو نسخه های قبلی فرق انچنانی نسبت به نسخه final و prologue نيست . به خاطر همين شايد دست به reiview بازی زدن.:arrowd:
دوست عزیز بحث سر سونی و فروش این بازی نیست
نقدهای مسخره سایتها شرم آوره
همونطور که Dinasour عزیز گفتن این بازی همیشه یک نسخه Prologue قبل از بازی اصلیش داشته و دفعه های قبل سایتها اون نسخه های Prologue رو نقد نمیکردند حالا چی شده که ایندفعه نقدش کردن باید از خودشون پرسید
در کل به نظر من هم این بازی نباید نقد میشد و مقایسش با Forza 2 که یک بازی کامل هست اصلا منصفانه نیست
ديدن چون تو نسخه های قبلی فرق انچنانی نسبت به نسخه final و prologue نيست . به خاطر همين شايد دست به reiview بازی زدن.
به نظر من که بازی که با قيمت 40$ به فروش میرسه نبايد انتظار معجزه در نسخه final رو داشته باشيد.
IGN , GameSpot و ديگر سايتها بازيها را بر اساس نكات فنيشون نقد و بررسي ميكنن نه بر اساس اينكه از نظر قيمت خريد اين بازي به صرفه هست يا نه.آخه اصلا نباید مقایسه بشه ، این یک قسمت کوتاه از GT5 اصلی هست ، که تازه قیمتش همونطور که خودت گفتی 20 دلار از بازیهای کامل و اصلی ( که تعداد زیادیشون 10 دلار هم نمیارزن ) کمتره ... نمیخوام بگم دمو ، چون همونطور که آریا هم گفت از دمو خیلی بیشتره ولی خب اصلا از نظر Feature و Content با GT5 اصلی قابل مقایسه نیست !
اگه قراره مقایسه کنن باید یه بازی کامل رو با بازی کامل مقایسه کنن .
اتفاقآ بايد هم نقد ميشد! چون در غير اين صورت خريدار چگونه از كم و كيف اين بازي آگاهي پيدا كنه؟به نظر من هم این عنوان نباید نقد میشد ...
خوب سپهر جون مشکل همینجاس !ضمنآ: يك نقد درست از يك سايت درست اونيه كه طرف در نقدش دستش را بزاره روي عنوان بازي و بدون توجه به اون و اينكه سازنده و ناشر و پلتفرم بازي چيه تنها به بررسي نكات قوت و ضعف بازي بپردازه. يعني ناقد نياد به خاطر اينكه ناشر بازي سوني هست , آخر اسم بازي زده شده Prologue و يا سازندش Yamauchi هست به بازي لطف و مرحمت كنه و امتيازش را بيشتر بده. ضمنآ اين رو هم در نظر داشته باشيد كه سايتها به بازيها علاوه بر يك امتياز نهايي كه به بازيها ميدن , به بخشهاي مختلف مثل گرافيك و صدا و ... هم جداگانه نمره ميدن(به غير از گيماسپات) و اگر براي شما تعداد ماشينها و پيستها مهم نيست , شما ميتونيد تنها اين فاكتورها را مدنظر داشته باشيد....
مگه نمره گرافیک بازی های ماشین رو فقط از داخل و بیرون ماشین های داخل بازی می دن؟ یعنی محیط بازی هر چی هم باشه مهم نیست فقط چون ماشین ها عالی هستن باید نمره 10 بشه؟ حرفا می زنی ها...خوب سپهر جون مشکل همینجاس !
IGN در مورد گرافیک این رو گفته : The In Car View is fantastic.the lighting models are awesome.there are some lingering ******ing issues here and there , but it looks amazing overall.
حالا یه سوال : کدوم بازی Racing که در حال حاضر توی بازار موجوده از نظر طراحی ماشین و interior ( داخل ماشین ) به GT5: Prologue میرسه که این بازی باید دو مرتبه امتیازش کمتر باشه ؟
من اصلا به حرف هایی که بچه ها اینجا می زنن توجهی ندارم ولی پست های تو در این زمینه برام یکم عجیبه.IGN در مورد گیم پلی گفته : No game drives better or more realistically than this.if only there were more tracks and cars , this score would go way up.
خوب وقتی خودش گفته هیچ بازی ای از نظر واقعی بودن به این نمیرسه و NO GAME DRIVES BETTER , باید به خاطر کم بودن مسیرها و ماشینها امتیاز گیم پلی کم بشه ؟!! یعنی بازی ای که ماشینهاش بیشتر باشه ولی خود گیم پلیش بدتر باشه امتیازش بیشتر از این میشه ؟
از اون جالبتر اینه که IGN کم بودن تعداد مسیرهای بازی رو توی 3 قسمت چپونده ! توی همه قسمتهای Presentation , Gameplay , Lasting Appeal . والا ما این طوریشو ندیده بودیم !
وقتی بازی ای عنوان Racing Simulation رو با خودش یدک می شه پس قطعا قرار نیست تعداد ماشیناش با بازی ای مثل NFS: Pro Street مقایسه بشه.( که بعضی بازیها با 20 دلار گرونتر کمتر از این مقدار ماشین دارن )