من دقیقا با شما موافقم مشکل اصلی GT5P علاوه بر اینکه نباید از موضوع دموی پولی !!!! اون گذشت.فقط مرحله london این بازی خیلی روش کار شده که واقعا هم زیبا درست شده ولی بقیه هیچ کدوم مثل اون نیستن.
من در پستم جایش نمی بینم که نوشته باشم گرافیک محیط ضعیفه، نوشتم چیزی نداره که بخواد اونو نسبت به بازی های دیگه خیلی متمایز کنه.
pgr هم اینطوری بود، بعضی از مراحلش محیط طبیعی تری نسبت به بعضی دیگه از محیط هاش داشتن. (این جمله خیلی کلی بود و اصلا برای مقایسه pgr با gt5 نیست.)
اگر بازی دمو و نصفه کاره هست چرا باید ony$ بابتش از مردم پول بگیره؟چون نباید به یک دمو و بازی نیمه کاره امتیاز داد (اون سایتهایی هم که امتیاز دادن همشون احساس خوشحالی بهشون دست داده بود!)
این رو بالای نقدشون نوشته بودن
[ltr]
Because this is just technically a demo, we can't really give it an overall score
[/ltr]
به دلیل اینکه این بازی فقط یک دموی تکنیکی از بازی هست ما واقعا نمیتونیم امتیاز نهایی رو به این بازی بدیم
این پست رو من الان دیدم.من دقیقا با شما موافقم مشکل اصلی GT5P علاوه بر اینکه نباید از موضوع دموی پولی !!!! اون گذشت.
همین مسئله گرافیک هست چون اولا بازی زمین تا آسمون با اون عکسا و دموهایی که SONYنشون داده بود فرف داره و آنتی آلیاسینگ بازی هم خیلی بد بود به خصوص در حالت 1080P
هرچی رزولوشن بیشتر بشه AA بهتر می شه بدلیل ریز تر شدن جزییات بنابراین این جمله شما کاملا غلطه.آنتی آلیاسینگ بازی هم خیلی بد بود به خصوص در حالت 1080P
من چندتا عکس از گیم پلی بازی که تو سایت IGN هست لینک میکنم قضاوت با شما شاید به چشم من اینطوریه.
چون به نظر من اصلا بازی AA نداره.
http://ps3.ign.com/dor/objects/9497...screens-20080320043720883.html?page=mediaFull
بعضی از تماشاچیا هم 2 بعدین.
http://ps3media.ign.com/ps3/image/a...ismo-5-prologue-screens-20080320043728133.jpg
ببخشید عزیزم شما که اینقدر از سونی گله داری میدونستی همین بازی که به نظرتون برایه پوله! تو نسخه آمریکاییش 60 تا ماشین داره؟؟؟اگر بازی دمو و نصفه کاره هست چرا باید ony$ بابتش از مردم پول بگیره؟
گیزم که نداشته باشه! من یه سوال از شما دارم!!!!؟؟؟؟چون به نظر من اصلا بازی AA نداره.
آفرین اگه 3 بعدی باشن تاثیره بسزایی تو گیم پلی دارن:laughing:بعضی از تماشاچیا هم 2 بعدین.
البته محمد جان شما هم فکر کنم دیگه یکم زیادی جو این بازی گرفتت.ببخشید عزیزم شما که اینقدر از سونی گله داری میدونستی همین بازی که به نظرتون برایه پوله! تو نسخه آمریکاییش 60 تا ماشین داره؟؟؟
اونطوری که یادمه pgr با اون همه دموهایه دروغی از گیم پلی و اون همه عوام فریبیاکلا 80 تا ماشین داشت هیچی راجبش نگفتین؟
من نمیدونم اگه از بهترین شبیه ساز ریسینگ تو دنیا اینقدر انتقاد میشه با بقیه ریسینگا باید چجوری رفتار کرد!
من منظورم pgr3 بود اشکانPGR اصلا سبکش ربطی به GT نداره که بخواد مقایسه بشه. در PGR4 تعداد 122 ماشین وجود داره که برای بازی به سبک اون کاملا مناسبه. دمو های pgr هم هیچ کدوم تا حالا دروغ نبودن، اون عکس های کیفیت بالا هم دلیلش این بود که همشون مال حالت photomode بودن؛ دقیقا مانند حربه ای که polyphony سر GT4 پیاده کرده بود.
نه خوب نشنیدم چرا دروغ بگمبهترین شبیه ساز ریسینگی هم که تا حالا ساخته شده بازی rFactor هست که می دونم البته تا حالا اسمشم نشنیدی
اینم کاملا قبول دارم اما بعضیا هستن که ملاکشون تو گیم گرافیکهشبیه سازی به گرافیک بالا نیست.
gt4 این کار رو کرد اما اگرم نمیکرد فروشش اونقدر بالا بود که غصه ای نداشته باشه!دقیقا مانند حربه ای که polyphony سر GT4 پیاده کرده بود.
راستی یادم رفت بگم این علامت در انحصار مایکروسافته :laughing:ony$
بهترین شبیه ساز ریسینگی هم که تا حالا ساخته شده بازی rFactor هست که می دونم البته تا حالا اسمشم نشنیدی. بعد از اون بازی های شرکت Simbin هستند. شبیه سازی به گرافیک بالا نیست.
پس اینجوری که شما مگین کلا سری Gran Turismo بدترین شبیه ساز ریسینگی هست که تا حالا ساخته شده
شما چرا نمیخوای قبول کنی که GT بهترین شبیه ساز ریسینگ بوده و هست
من نمیدونم کدوم بازی شبیه ساز تا حالا اینقدر ماشین و بیشتر کارخانه های جهان و مسیرها در سبک های متنوع از رسینگ های معمولی گرفته تا مسابقات جهانی و F1 و رالی وووووووووو
رو داشته باشه حتی Car wash هم توی این بازی فراموش نشده!!!
خیلی ها به این بازی ایراد میگرفتن که چرا سیستم Damage نداره در GT5 که قراره اواخر 2009 بیاد حالا دیگه این قابلیت در بازی تایید شده و فکر میکنم که این بازی واقعا کامل شده و مشکلی نداره
انصافا این بازی بهترین Simulation Racing ی هست که تا حالا ساخته شده از همه نظر (گیم پلی گرافیک جذابیت ) از یک بازی شبیه ساز بیشتر از این چه توقعی میشه داشت ؟!؟!
پس اینجوری که شما مگین کلا سری Gran Turismo بدترین شبیه ساز ریسینگی هست که تا حالا ساخته شده
شما چرا نمیخوای قبول کنی که GT بهترین شبیه ساز ریسینگ بوده و هست
من نمیدونم کدوم بازی شبیه ساز تا حالا اینقدر ماشین و بیشتر کارخانه های جهان و مسیرها در سبک های متنوع از رسینگ های معمولی گرفته تا مسابقات جهانی و F1 و رالی وووووووووو
رو داشته باشه حتی Car wash هم توی این بازی فراموش نشده!!!