![greedfall-difficulty.jpg](https://cdn3-www.playstationlifestyle.net/assets/uploads/2019/09/greedfall-difficulty.jpg)
Initial release date: September 10, 2019
Developer: Spiders
Publisher: Focus Home Interactive
Genre: Action role-playing game
Platforms: PlayStation 4, Xbox One, Microsoft Windows
نمرات بازی فردا همزمان با انتشار بازی منتشر میشه ......
من منکر پیشرفتشون نیستم واقعا. از تعداد کارکناشون و بودجشون هم خبر دارم. از این ناراحتم که منتظر یه rpg خفن بودم با توجه به تریلر ها ولی بازم نشد و شاید صرفا با یه اکشن-ار پی جی خوب و متوسط رو به بالا طرف باشم.
برا منی که معتاد ار پی جی هستم و هرچی بازی بوده که یه المان ار پی جی داشته باشه رو پلات کردم از divinity 2 بگیر تا pillars of eternity و ویچر و دراگون ایج و سولز بورن ها، برام سخته یه بازی مورد انتظار متای زرد بگیره. شرایط اقتصادی هم جوری نیس که بدا متای زرد اینقد پول بدیم متاسفانه....
وگرنه پیشرفتشون مشخصه. ولی دوس داشتم الان با متای بالا ۸۲ طرف باشم تا با خوشحالی و خیال راحت بازیو بگیرم و لذت ببرم... حیف.
فعلا تمام امیدم به blasphemous هست.
اگه تو کشورس بودیم که ۶۰ دلار یا ۵۰دلار بازی تقرسیا نصف حقوق یه کارگر نیود، قطعا برا متا ۷۰ هم پول میدادم. ولی وقتی نمیتونی ، مجبوری به متا توجه کنی. تجربه هم ثابت کرده وقتی ۹۰درصد سایتا نمره ی تقریبا مشابه میدن و اکثرا ۷ میدن پس یعنی بازی واقعا یه بازی متوسط رو به بالاس. ولی گاهی هم پیدا میشه که یه بازی مثل بوردرلند۳ اگثرا ۹۰ دادن بعد یکی ۶۰ داده به بازی. خوب این طبیعتا بحثش متفاوته.به نظرت یه کم زیاده روی نیست آنقدر اتکا به متا و تاثیر مستقیم بر لذت بردن! منم گراویتی راش ۲ رو انتظار متای ۸۵-۸۶ داشتم ، متاش ۸۰ شد !!! ولی راست متای ۹۰ ازش لذت بردم و کیف کردم ! چندماه بعدم چند تا سایت مطلب نوشتن که به بازی سخت گرفتن و بازی اندرریتد شده! به همین راحتی !
اگه میخواستم ذهن خودم رو درگیر متا کنم ، به جای لذت ، حسرت میخوردم!
اتفاقا من کلی بازی متا ۷۰ ی میخرم ، تو سبک مورد علاقم ، اکثر بازی ها متاشون تو رنج ۷۰ میشن! یکی از بهترین بازی های که رو ویتا بازی کردم حداقل از لحاظ گیم پلی یه بازی بود با متای ۷۳ به اسم فریدوم وارز !اگه تو کشورس بودیم که ۶۰ دلار یا ۵۰دلار بازی تقرسیا نصف حقوق یه کارگر نیود، قطعا برا متا ۷۰ هم پول میدادم. ولی وقتی نمیتونی ، مجبوری به متا توجه کنی. تجربه هم ثابت کرده وقتی ۹۰درصد سایتا نمره ی تقریبا مشابه میدن و اکثرا ۷ میدن پس یعنی بازی واقعا یه بازی متوسط رو به بالاس. ولی گاهی هم پیدا میشه که یه بازی مثل بوردرلند۳ اگثرا ۹۰ دادن بعد یکی ۶۰ داده به بازی. خوب این طبیعتا بحثش متفاوته.
برای این که خودت رو راحت کنی که بازی کنی یا نکنی برو نقد acg رو داخل یوتیوب ببین بهترین کمکه برات.برای برخی بازیها درسته این حرف. اما شما مافیا۳ رو بازی کنی یا death gambit رو متوجه میشی میانگین امتیازی برای این بازی کاملا منطقی بوده. اما این قضیه شانسیه. برخی از بازیهای با متای زرد شاید از نظر داستان عالی کنن اما قطعا مشکلات فنی خصوصا در زمینه ی گیم پلی دارن که از نظر من قابل تحمل نیس معمولا.
من به شخصه منتظر مافیا۳ بودم. خیلی هم خودمو قانع کردم تا در مقابل گیم پلی و باگهای افتضاحش خودمو قانع کنم اما نشد. چون واقعا فاجعه بود.
چند وقت پیش یه مقاله میخوندم از یکی از همین سازنده ها (لینک) که تحلیل کرده بودن فروش هفته اول بازی ها «معمولا» 2 برابر تعداد فالوور های بازی تو استیم هست. اگر این تحلیل صحیح بوده باشه یعنی Greedfall تو هفته اول میبایست یه چیزی دور و بر 120 هزار نسخه رو استیم بفروشه که آمار فوق العاده ای هست. اکثر بازی های خیلی بزرگ بین 100 الی 300 هزار نسخه میفروشن در هفته اول، 120 هزار نسخه برای یه بازی کوچک تر با بودجه محدود واقعا عالی هست. امیدوارم همینطوری باشه.