امتیازات Grand Theft Auto V ( پست اول خوانده شود )

FLAWL3SS

کاربر سایت
با هر نوع مقایسه و نام بردن از بازیهای دیگر بشدت برخورد خواهد شد.

78617991720120155342.jpg

GodisaGeek – 10/10
LeveL - 10/10
Quarter To Three - 10/10
OPM AU - 10/10
AtomicGamer - 10/10
The Digital Fix - 10/10
D+PAD Mag - 10/10
ZTGD - 10/10
GRYOnline.pl - 10/10
Gameover.gr - 10/10
Playstation Universe - 10/10
GameRevolution - 10/10
ImpulseGamer - 10/10
DarkStation - 10/10
Gamestyle - 10/10
SlantMagazine - 10/10
LevelUP - 10/10
Games.cz - 10/10
EGM - 10/10
DarkZero - 10/10
Gameplanet -10/10
X360 Magazine UK - 10/10
SpazioGames - 10/10
Everyeye.it - 10/10
TheSixthAxis - 10/10
Gameblog.fr - 10/10
3DJuegos - 10/10
eurogamer.es - 10/10
Telegraph - 10/10
Guardian -
10/10
JeuxActu-
10/10
eurogamer.pt - 10/10
Gamer.nl - 10/10
Vandal Online - 10/10
The Globe And Mail - 10/10
HardCore Gamer Magazine - 10/10
Gamereactor Sweden - 10/10
Digital Spy - 10/10
IGN Italy - 10/10
PlayStation LifeStyle - 10/10
Gameractor Denmark - 10/10
Metro GameCentral - 10/10
Thunderbolt - 10/10
VideoGamer - 10/10
Gamer.no - 10/10
CVG – 10/10
IGN – 10/10
Strategy Informer - 10/10
OXM – 10/10
OXM US - 10/10
OPM -10/10
MondoXbox - 10/10
Xbox 360 Achievements – 10/10
LaPS3.com – 10/10
Edge – 10/10
eurogamer.it - 10/10
Eurogamer.de – 10/10
GiantBomb – 10/10
GamesTM - 10/10
Mersitation - 10/10
Machinima - 10/10
GamesRadar - 10/10

تا به حال 60 نمره کامل در متا ثبت شده.

NZGamer - 9.8/10
XGN - 9.8/10
Gametrailers - 9.8/10
Digital Chumps - 9.8/10
InsideGamer.nl -9.8/10
AusGamer - 9.8/10
GameInformer – 9.8/10
Multiplayer.it - 9.7/10
PSX - 9.5/10
Gamesbeat - 9.5/10
Polygon - 9.5/10
GamingTrend - 9.5/10
NowGamer - 9.5/10
CheatCodeCentral - 9.4/10
Eurogamer – 9/10
Push Square - 9/10
Joystiq – 9/10
USgamer - 9/10
GamerLimit - 9/10
Destructoid – 9/10
Gamespot - 9/10

The Escapist - 7/10

فعلا:

60974119237887565565.jpg

75933028875340673291.jpg

آخرین ویرایش:
@ ДядsЙ II

عزیز من تو صنعت بازی های رایانه ای سبکی به نام GTA نداریم. GTA یکی از بازی های سبک اکشن ادونچر هست. تا اون جایی که من میدونم "خشونت بی حد و مرز" ، "توهین به حقوق زنان" ، "فحاشی افراطی" و موارد دیگه ای که ازش انتقاد شده جزو ملزومات و استاندارد های این سبک نیست.
برا هر چیزی هم یه حد و مرزی وجود داره و یه سری هنجار. هر چیزی که از اون حد و مرز پاش رو فرا تر بذاره میشه بهش ایراد وارد کرد.
این صنعت و سرگرمی هم مخاطبش فقط شما نیستی که چون سلیقه و عقیده شما رو کاملا پوشش داده حالا میگی هرکی خوشش نیاد احمقه و داره مزخرف میگه.

در مورد نسخه ی های قبلی هم هیچوقت نه GTA و نه هیچ کدوم از بازی های دیگه ی راک استار در این موارد تا این حد پا پیش نذاشته بودن و اگر هم گذاشته بودن و کسی ایراد خاصی نگرفته میتونه به هزار و یک مورد برگرده، از جمله اینکه شاید اون زمان سطح فرهنگ و آگاهی مردم پایین تر از حال حاظر بوده.
یه زمانی هم تو آمریکا هرکی با کس دیگه مشکل داشت میرفتن وسط میدون شهر دوئل میکردن و یکیشون اون یکی رو میفرستاد به دیار باقی ولی از یه زمانی به بعد دیگه اینکار ممنوع و منسوخ شد. حالا شما نمیتونی بری اینجوری یکی رو بکشی و بگی اگه خلاف قانون و عرف جامعه ـست پس چرا قبلا اینکارو میکردن و کسی کاریشون نداشته؟!

من خودم هیچ مشکل خاصی با مواردی که بعضی منتقدین بهش ایراد وارد کردن ندارم ولی برا دیدگاه اون شخصی که به طور مثال توهین به حقوق زنان رو محکوم میکنه احترام قائلم.
چقدر خوبه که همه یاد بگیریم به علایق و سلایق دیگران احترام بذاریم. الان خلاصه ی این تاپیک رو منهای نمرات قرار گرفته بکنیم حاصلش " توهین به سلیقه و فهم و درک و شعور هر کسی که کوچکترین ایرادی به GTA V وارد کنه یا زیر 10 به این بازی بده " هست.
خوبه خودتونم میگید به سلیقه دیگران احترام بگذارید.
دیگران با منتقدا فرق میکنن.
هیچی دیگه!
اگه قرار باشه از فردا هر منتقدی بیاد سلیقه ای نمره بده که دیگه متا و نمره همش میشه پشم!
منتقدی که بیاد سلیقه ای نمره بده باید ببندیش به فرقون ولش کنی ته دره!
شما و اونایی که فکر میکنن این بازی و شرکت راک استار لیاقت بهتر شدن رو ندارن؛فقط چند دقیقه به این فکر کنن که 97 بیشتر از 95 هست.
حالا ما اگه بخوایم بت بسازیم؛اگه از GTA بت نسازیم از چی بسازیم که مسخره نشیم؟!

@ ДядsЙ II

عزیز من تو صنعت بازی های رایانه ای سبکی به نام GTA نداریم. GTA یکی از بازی های سبک اکشن ادونچر هست. تا اون جایی که من میدونم "خشونت بی حد و مرز" ، "توهین به حقوق زنان" ، "فحاشی افراطی" و موارد دیگه ای که ازش انتقاد شده جزو ملزومات و استاندارد های این سبک نیست.
برا هر چیزی هم یه حد و مرزی وجود داره و یه سری هنجار. هر چیزی که از اون حد و مرز پاش رو فرا تر بذاره میشه بهش ایراد وارد کرد.
این صنعت و سرگرمی هم مخاطبش فقط شما نیستی که چون سلیقه و عقیده شما رو کاملا پوشش داده حالا میگی هرکی خوشش نیاد احمقه و داره مزخرف میگه.

دوست عزیز، GTA با این که رسما سبک نیست، ولی خیلی ها به عنوان یک سبک بازی قبول دارنش. زمان عرضه GTA IV به بعد تمام بازی های OW تلاششون رو کردن تا ازش تقلید کنن. همین سیستم در رفتن از پلیس ها تا عرضه V توی تمام بازی ها بدون استثناء همینه توی IV بود. فیزیک و .... هم همینطور. نگاه شما به این بازی از همون اولین پستی که دیدم سطحی بوده. که به داستانش گفتید سطحی، بعدشم می گید هیچیش به اندازه بازی های دیگه نمی رسه و ...
همه این مورد هایی که گفتین جزو بازی از همون GTA III که اولین نسخه سه بعدی بود، وجود داشته و هست. دلیل اصلی ـش هم مسخره کردن Way of Life آمریکایی هاست. دلیل بعد توهین کردن به Stereotype های آمریکایی هست. مثل Hipster و Pleb و همین جیمی پسر مایکل که واقعا رو اعصابن همشون. یک بحث باهاشون بکنی می فهمی. اون مرحله آذربایجانی و دیالوگ های تروور و مایکل خیلی ارزش و معنی داره که بعد مرحله آدم واقعا ناراحت می شه و می ره تو فکر. حالا این ماها هستیم. یک آمریکایی بخواد بازی کنه حتما باید یک عکس العملی نشون بده و ناراحت بشه که هدف اصلی GTA هم همین هست.
بعضی از دوستان دارن زیاده روی می کنن ولی این مشکل هایی که شما گفتین رو تو نقد ها فقط نظر منتقد گیم اِسپات و آدم هایی که توی Reddit دنبال اعتبار و گلد و روشنفکر نشون دادن بوده.

در مورد نسخه ی های قبلی هم هیچوقت نه GTA و نه هیچ کدوم از بازی های دیگه ی راک استار در این موارد تا این حد پا پیش نذاشته بودن و اگر هم گذاشته بودن و کسی ایراد خاصی نگرفته میتونه به هزار و یک مورد برگرده، از جمله اینکه شاید اون زمان سطح فرهنگ و آگاهی مردم پایین تر از حال حاظر بوده.
یه زمانی هم تو آمریکا هرکی با کس دیگه مشکل داشت میرفتن وسط میدون شهر دوئل میکردن و یکیشون اون یکی رو میفرستاد به دیار باقی ولی از یه زمانی به بعد دیگه اینکار ممنوع و منسوخ شد. حالا شما نمیتونی بری اینجوری یکی رو بکشی و بگی اگه خلاف قانون و عرف جامعه ـست پس چرا قبلا اینکارو میکردن و کسی کاریشون نداشته؟!

همه GTAـها از نظر بعضی از منتقد ها این مشکل رو داشتن و V هم اصلا زیاده روی توش وجود نداره.
یعنی مردم تو سال 2008 اطاعاتشون پایین بوده؟ :| این چه حرفیه آخه؟ چه کسی به جز Rockstar می تونه با روش خیلی Subtle مشکلاتی که مردم از دنیا برای مهاجرت به آمریکا دارن رو مورد سوال قراره بده؟ چه کسی می تونه Hood های استریت گنگ هارو به خوبی راکستار توضیح بده و مسخره کنه؟
شما دارین قرن 21 رو با Wild West مقایسه می کنین؟ در ضمن بهتون بگم این جریان Duel ها و ... همش چرته. اصلا اینجوری که می گن غرب وحشی نبوده. همش الکیه.

من خودم هیچ مشکل خاصی با مواردی که بعضی منتقدین بهش ایراد وارد کردن ندارم ولی برا دیدگاه اون شخصی که به طور مثال توهین به حقوق زنان رو محکوم میکنه احترام قائلم.
چقدر خوبه که همه یاد بگیریم به علایق و سلایق دیگران احترام بذاریم. الان خلاصه ی این تاپیک رو منهای نمرات قرار گرفته بکنیم حاصلش " توهین به سلیقه و فهم و درک و شعور هر کسی که کوچکترین ایرادی به GTA V وارد کنه یا زیر 10 به این بازی بده " هست.

خیر. نظر این شخص قبول نیست. نظر شخصی نباید توی یک نقدی بیاد که ضریب بالایی تو متا داشته باشه و مردم واقعا بهش نگاه می کنن. بالای پستم هم گفتم این بازی از شماره سه تا الان Misogynistic بوده.هیچ کسی هم باهاش مشکل نداره. "هر کسی شعور داره به این بازی 10 می ده، مشکل مردم هم با مشکلات تخیلی هست که منتقد ها ازش گرفتن. پست های شماهم با این حرفهایی که می گین هیچ فرقی با اونا نداره"
البته بازم قبول دارم بعضی از دوستان دارن زیاده روی می کنن.

مشکلاتی که بعضی از منتقد از جمله گیم اسپات گرفته برای من منطقی هستش. مثال بارزش حقوق زنان هستش که بعد از 40~45 ساعت بازی کاملا مشخصه که خانوم ها توی این بازی یا Psycho هستند، یا Slut و دائما مورد اهانت توی دیالوگ ها قرار میگیرن.

یه ایراد بارز دیگه هم که من خیلی وقت ها حس میکنم، عدم ثبات رفتار شخصیت هاست. توی یه مرحله مایکل فحش رو میکشه به ترور، دقیقا مرحله بعدی نشستن با هم آبجو میخورن و میخندن. این شاید مسخره باشه اما بعد از تکرار شدن هر مرحله خیلی واضح و غیر منطقی میشه.
ولی من نمیدونم یه ایراد در حالی که طرف 20 خط در مورد نکات مثبت بازی نوشته چجوری انقدر میتونه تاثیر گذار باشه...

خیلی خیلی عجیبه که میاید اینو ایراد میگیرید همین مونده بود از GTA عدم ثبات رفتار شخصیت! هم داشتم باشیم یا منطقی نبودنش. اگه به منطق باشه پس نباید میتونستیم یه نفره بریم تو یه پایگاه نظامی همرو بکشیم جت بردایم! باید شبیه سازی میساخت *R که شخصیت ها براساس عقل و فکر رفتار کنن. بعد جالبه توی این همه نقد هیچ کس به همچین چیزی نمیاد به ایراد بازی اشاره کنه. کلا مثل اینکه خیلی فراموش کردن هدف ساخته شدن GTA چی بوده از اول و هست همچنان.

چه قدر اینجا مدافع حقوق زنان داریم ...
خیلی سخته درک ـه این موضوع که داستان در مورد سه شرور خلاف کار هست که یه جانی روانی هم بین ـشون هست ... انتظار دارید این سه نفر بشینن با افراد موءنث تو بازی گل دوزی کنن و چایی بخورن ؟ این مثل این میمونه که ما نریم فلان فیلم رو ببینیم چون توش به حقوق زنان احترام نمیزاره ... لول

من هر وقت پست های شما رو م یخونم احساس می کنم که یه دیسک GTA V رو گذاشتین جلوتون و مثل یه بت اون رو پرستش می کنید ...
بابا جمع کن دیگه .. آخه تعصب هم حدی داره .. حال اعضا رو بهم میزنی با این تعصباتت ...همش اسپم ...
آدم رو ناموسش اینقدر تعصب نداره که رو این بازی تعصب دارین! :|
فن های بازی The last of us که خیلی بدترن.

چه قدر اینجا مدافع حقوق زنان داریم ...
خیلی سخته درک ـه این موضوع که داستان در مورد سه شرور خلاف کار هست که یه جانی روانی هم بین ـشون هست ... انتظار دارید این سه نفر بشینن با افراد موءنث تو بازی گل دوزی کنن و چایی بخورن ؟ این مثل این میمونه که ما نریم فلان فیلم رو ببینیم چون توش به حقوق زنان احترام نمیزاره ... لول
همین دوستان و منتقدانی که مدافعه حقوق زنانن نمیدونم چرا سر gow به این چیزا گیر ندادن دیگه از اون misogynistic تر نیست که :| سر همین ascension یکم رعایت کردن سازندها کلی از فن ها صداشون در اومده بود

دوست عزیز، GTA با این که رسما سبک نیست، ولی خیلی ها به عنوان یک سبک بازی قبول دارنش. زمان عرضه GTA IV به بعد تمام بازی های OW تلاششون رو کردن تا ازش تقلید کنن. همین سیستم در رفتن از پلیس ها تا عرضه V توی تمام بازی ها بدون استثناء همینه توی IV بود. فیزیک و .... هم همینطور. نگاه شما به این بازی از همون اولین پستی که دیدم سطحی بوده. که به داستانش گفتید سطحی، بعدشم می گید هیچیش به اندازه بازی های دیگه نمی رسه و ...
همه این مورد هایی که گفتین جزو بازی از همون GTA III که اولین نسخه سه بعدی بود، وجود داشته و هست. دلیل اصلی ـش هم مسخره کردن Way of Life آمریکایی هاست. دلیل بعد توهین کردن به Stereotype های آمریکایی هست. مثل Hipster و Pleb و همین جیمی پسر مایکل که واقعا رو اعصابن همشون. یک بحث باهاشون بکنی می فهمی. اون مرحله آذربایجانی و دیالوگ های تروور و مایکل خیلی ارزش و معنی داره که بعد مرحله آدم واقعا ناراحت می شه و می ره تو فکر. حالا این ماها هستیم. یک آمریکایی بخواد بازی کنه حتما باید یک عکس العملی نشون بده و ناراحت بشه که هدف اصلی GTA هم همین هست.
GTA قطعا سبک نیست . منتها ازونجایی که هرنسخه ش خیلی از استانداردهای سندباکس و اپن ورلد و تا سالها تغییر میده ، میشه گفت پیشروترین عنوان توی سبکشه .
خود من بجز وایز سیتی از هیچکدوم از نسخه های این سری خوشم نیومد تا رسید به این GTA V . شماره 4 شو که اصلا تحمل نتونستم بکنم .
ولی رسما این نسخه منی و که ازین سری دل خوشی نداشتم و به خودش جذب کرد و الان به نظرم بهترین بازی این نسله . حتی با اینکه روی MGS4 خفن تعصب دارم ولی این بازیو میذارم بالای MGS4
ولی یه چیزی که هست اینه که GTA شاید در ظاهر به چالش بکشی سبک زندگی آمریکایی رو ، اما تاثیری که میذاره به هیچ وجه توی سطح نمی مونه . آدم شدیدا به این نوع زندگی جذب میشه و اون انتقادی که شما میگی خیلی سطحیه و تاثیر کلی بازی چیز دیگه ایه . به شدت تبلیغ زندگی آمریکاییه و آزادی که آمریکایی ها دارن . اینکه تو یه صحنه شما متاثر بشی طبیعیه ولی تاثیر کلیش چیز دیگه ایه .

یه ایراد بارز دیگه هم که من خیلی وقت ها حس میکنم، عدم ثبات رفتار شخصیت هاست. توی یه مرحله مایکل فحش رو میکشه به ترور، دقیقا مرحله بعدی نشستن با هم آبجو میخورن و میخندن. این شاید مسخره باشه اما بعد از تکرار شدن هر مرحله خیلی واضح و غیر منطقی میشه.

من هر چی به حافظم فشار میارم همچین چیزی یادم نمیاد.ممنون میشم بیشتر راهنمایی کنی.

ضمنا بارها در طول داستان اشاره میشه که ترور ثبات شخصیتی و روانی نداره.فکر کنم همین یه نکته کارهاش رو توجیه کنه.

آخرین ویرایش:
من هر چی به حافظم فشار میارم همچین چیزی یادم نمیاد.ممنون میشم بیشتر راهنمایی کنی.

ضمنا بارها در طول داستان اشاره میشه که ترور ثبات شخصیتی و روانی نداره.فکر کنم همین یه نکته کارهاش رو توجیح کنه.
هست ـش ولی برمیگرده به شخصیت پردازی کارکتر ها
برای مثال یه صحنه ترور زمین خورد و فرانکلین خندید بهش اینم اومد بهش گفت چرا خندیدی اینقدر جدی بهش گفت که فرانکلین داشت خودش رو خیس میکرد :دی
فرانکلین هم میگفت شوخی کردم و ... با اینکه ترور بخشید ـش و گفت بزن بریم ماجراجویی ولی باز 10 بار بهش گفت f*ck U :دی
این برمیگرده به شخصیت روان پریش ترور که تو همون صحنه میگه "من کودکی سختی داشتم"
به نظرم ایراد نیست بلکه عمق داستان رو نشون میده

مشکلاتی که بعضی از منتقد از جمله گیم اسپات گرفته برای من منطقی هستش. مثال بارزش حقوق زنان هستش که بعد از 40~45 ساعت بازی کاملا مشخصه که خانوم ها توی این بازی یا Psycho هستند، یا Slut و دائما مورد اهانت توی دیالوگ ها قرار میگیرن.

ولی من نمیدونم یه ایراد در حالی که طرف 20 خط در مورد نکات مثبت بازی نوشته چجوری انقدر میتونه تاثیر گذار باشه...
وقتی کل بازی نکات مثبت باشه دیگه آدم بیکار میشه به چیز های عجیب غریب گیر می ده،اینهایی که شما گفتی حتی اگه درست هم باشه به نظرم به اندازه 1 نمره کم کردن اصلا ارزش نداره
تازه عدم ثبات شخصیت ترور که کاملا واضح هست به چه دلیل هست
GTA دقیقا مثل کارهای تارانتینو هست و هر منتقد یا بیننده هم که می ره سمتش می دونه با چی طرف هست و به همین خاطر استاندارد های فیلم دیدنش رو مطابق با اثر ساخته شده می کنه

خيلي جالبه تعصب رو سوني وبازي هاش باعث ميشه يه طرفدارهيتلر ونازي كه همه ميشناسيمش طرفدارحقوق زنان ومخالف خشونت و...بشه:دي واقعاسوني جادوميكنه:دي

@ Behnam_Yakuza
عزیز من تو صنعت بازی های رایانه ای سبکی به نام GTA نداریم.
...Grand Theft Auto clone is a genre of open world action-adventure video games

تا اون جایی که من میدونم "خشونت بی حد و مرز" ، "توهین به حقوق زنان" ، "فحاشی افراطی" و موارد دیگه ای که ازش انتقاد شده جزو ملزومات و استاندارد های این سبک نیست.
هست دوست من،

GTA III
: خشونت افراطی
GTA VC: تبعیض های نژادی
GTA SA: توهین به زنان
[SUP](شما میتونستید پول روسپی ها رو ندید و یا حتا اونهارو بکشید)[/SUP]

این سری همیشه درگیر این موضوعات بوده و امضای راکستار هستن!

دوبرابر همون تعداد که انتقاد کردن،منتقدا از همین به تصویر کشیدن واقعیات توسط راکستار تقدیر کردن! راکستار در طراحی طنزتلخی که از کف خیابون های آمریکا میگیره و اونارو در قالب بازی میگونجونه استاده! بازی های راکستار سراسر نیش و کنایه هستن ب جوامع زمان خودشون...خب قاعدتا خیلی ها هم تحمل دیدن واقعیات جامعه رو ندارن در قبال این موضوع جبهه گیری میکنن.

راکستار به وقایع ریتم میده!
وقایع رو نمیسازه،منتقدها باید از جامعه انتقاد کنن نه از کسی که اونهارو نمایش میده!

این پاراگراف سراسر در تناقض با سری GTA محسوب میشه!! سطح و آگاهی مردم پایین نبوده،شما از مسایل حول این سری اطلاع نداری دوست عزیز!

شما ماجرای جک تامپسون و دادگاهایی که علیه سری راه انداخت چقدر میدونی؟ دو مرد توسط دو پسر بچه کشته شدن و پسربچه ها تو دادگاه عنوان کردن که GTA III الهام بخش این کارشون بوده (وکیلی که از این سری بخاطر خشونت بالایی که ترویج داده شکایت کرد ولی راه به جایی نبرد و علاوه بر جریمه مالی سال 2008 از وکالت محرومش کردن!راکستار هم با از بند آزادی بیان استفاده کرد و آخرش پرونده بسته شد)

از قتل عام سه پلیس توسط یه پسر 17 ساله چی؟ که اونم به GTA III ربط داده شد و از راکستار شکایت شد!

سال 2006 یه پسر پدر،نامادری و خواهر ناتنیش رو به قتل میرسونه! توی دادگاه عیله راکستار و بازی GTA: Vice City توسط وکلا اعلام جرم میشه!

و و و...علیه این سری بازی ها تابحال بیشتر از 4هزار مقاله نوشته شده که از خشونت،ترغیب به فساد و جنایت بگیر تا مواردی از این دست از موضوعات این مقالات بوده!این سری همیشه با عده ی زیادی در جدال بوده برای مسایلی که داشته و این نسخه اولین عنوان این سری نیست که به موضوعات مختلفی متهم میشه،از همون سال 2001 که GTA III عرضه شد به اینور!

خيلي جالبه تعصب رو سوني وبازي هاش باعث ميشه يه طرفدارهيتلر ونازي كه همه ميشناسيمش طرفدارحقوق زنان ومخالف خشونت و...بشه:دي واقعاسوني جادوميكنه:دي
خدایش ببینید تقصیر سونی فنا نیست،الآن یه عده حالا چه سونی فن چه مایکرو فن دارن درباره نقدهایی که از بازی منتشر شده بحث میکنن بدون این که بخوان یه بازی رو تخریب کنن بعد یه آقایی مثل ایشون میان همچین پستی میذارن و آخر همه کاسه کوزه ها سر سونی فنا شکسته میشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or