امتیازات Grand Theft Auto V ( پست اول خوانده شود )

FLAWL3SS

کاربر سایت
با هر نوع مقایسه و نام بردن از بازیهای دیگر بشدت برخورد خواهد شد.

78617991720120155342.jpg

GodisaGeek – 10/10
LeveL - 10/10
Quarter To Three - 10/10
OPM AU - 10/10
AtomicGamer - 10/10
The Digital Fix - 10/10
D+PAD Mag - 10/10
ZTGD - 10/10
GRYOnline.pl - 10/10
Gameover.gr - 10/10
Playstation Universe - 10/10
GameRevolution - 10/10
ImpulseGamer - 10/10
DarkStation - 10/10
Gamestyle - 10/10
SlantMagazine - 10/10
LevelUP - 10/10
Games.cz - 10/10
EGM - 10/10
DarkZero - 10/10
Gameplanet -10/10
X360 Magazine UK - 10/10
SpazioGames - 10/10
Everyeye.it - 10/10
TheSixthAxis - 10/10
Gameblog.fr - 10/10
3DJuegos - 10/10
eurogamer.es - 10/10
Telegraph - 10/10
Guardian -
10/10
JeuxActu-
10/10
eurogamer.pt - 10/10
Gamer.nl - 10/10
Vandal Online - 10/10
The Globe And Mail - 10/10
HardCore Gamer Magazine - 10/10
Gamereactor Sweden - 10/10
Digital Spy - 10/10
IGN Italy - 10/10
PlayStation LifeStyle - 10/10
Gameractor Denmark - 10/10
Metro GameCentral - 10/10
Thunderbolt - 10/10
VideoGamer - 10/10
Gamer.no - 10/10
CVG – 10/10
IGN – 10/10
Strategy Informer - 10/10
OXM – 10/10
OXM US - 10/10
OPM -10/10
MondoXbox - 10/10
Xbox 360 Achievements – 10/10
LaPS3.com – 10/10
Edge – 10/10
eurogamer.it - 10/10
Eurogamer.de – 10/10
GiantBomb – 10/10
GamesTM - 10/10
Mersitation - 10/10
Machinima - 10/10
GamesRadar - 10/10

تا به حال 60 نمره کامل در متا ثبت شده.

NZGamer - 9.8/10
XGN - 9.8/10
Gametrailers - 9.8/10
Digital Chumps - 9.8/10
InsideGamer.nl -9.8/10
AusGamer - 9.8/10
GameInformer – 9.8/10
Multiplayer.it - 9.7/10
PSX - 9.5/10
Gamesbeat - 9.5/10
Polygon - 9.5/10
GamingTrend - 9.5/10
NowGamer - 9.5/10
CheatCodeCentral - 9.4/10
Eurogamer – 9/10
Push Square - 9/10
Joystiq – 9/10
USgamer - 9/10
GamerLimit - 9/10
Destructoid – 9/10
Gamespot - 9/10

The Escapist - 7/10

فعلا:

60974119237887565565.jpg

75933028875340673291.jpg

آخرین ویرایش:
من خودم اگه سالی 50 تا بازی بیاد 20 تاش رو بازی میکنم، از این 20 تا شاید از 7-8 تاش خوشم بیاد. از این 7-8 تا یدونه یا دوتاش تو ذهنم موندگار میشه و برای امسال هم GTA یکی از اون بازیاست.
ولی واقعا این بت سازی بیش از حدی که داره انجام میشه فقط نشون دهنده ی جو گیر شدنه بیش از حده که اون هم ریشه یابی کنی میرسی به عطش مردم نسبت به این بازی. خب بعد از 5 سال منم بازی محبوبم رو میدیدم سر از پا نمیشناختم.
GTA هم یه بازیه مثل تمام بازی های دیگه منتهی با کیفیت خیلی بالا. اینکه فراتر از یه بازیه و از یه سیاره ی دیگه اومده همش جو گیریه خالصه ولاغیر :دی
شوتینگ بازی نسبت به خودش عالیه ولی بهتر از Max Payne 3 نیست. رانندگی تو بازی خیلی پیشرفت داشته و لذت بخشه ولی بهتر از عناوین ریسینگ نیست. تنیس و گلف و... تو بازی خیلی باحالن و خیلی هم خوب درست شدن ولی در حد عناوین تخصصی این ورزش ها نیستن. داستان بازی خیلی خوبه ولی بهترین داستان ممکنی که میتونه تو یه بازی دیده بشه نیست.
مرتضی دقیقا درست گفت اینکه همه ی این بخش ها رو کنار هم قرار دادن و یه پکیج درست کردن بازی رو ارزشمند کرده. وگرنه اگه من بخوام تخصصی تنیس بازی کنم نمیرم GTA V بخرم! بخوام ریسینگ بازی کنم هم باز GTA V نمیخرم مطمئنا. ولی بخوام یه پکیج سرگرم کننده داشته باشم که همه چی تو خودش داشته باشم میرم سراغ این بازی.

بحث انتظار مردم و این چیزا رو هم نکنیم بهتره چون یه بازی ای هم هست به اسم COD که معرف حضور همگان هست و سالی یه بار میاد و هر سال هم بیش از 30 میلیون نفر منتظرن که بازی رو تهیه کنن ولی چون عرضه ی بازی سالانه ـست زیاد به چشم نمیاد :دی
حالا الان یکی میاد میگه تو داری راکستار (ع) رو با اکتیویژن فلان فلان شده مقایسه میکنی؟ خب صحبت محبوبیت بشه بالاخره اونا هم حرف زیادی برا گفتن دارن :دی

بازم میگم من خودم به عنوان کسی که هیتر IV بودم با V شدیدا حال کردم و از نظر من حرف نداره ولی با این بت سازی ها و بزرگنمایی های الکی و جو گیرانه فقط دیگران رو از بازی متنفر میکنید. (این رو خطاب به طرفداران هر بازی ای میگم)

ببخشید عزیز من نمی خوام چیز قدیمی رو بیارم جلو، ولی سر جریان TLoU یکی از جوگیرترین افراد شما بودین. جوری که به خاطر نیم نمره سابقه‌ی احد رو زیر سوال بردین و توی تمام تاپیک ها یک Rampageـی راه انداختین که احد به خاطر جونش مجبور شد یک چندروزی اصلا تو سایت نیاد ! :دی یکی از بیشترین دلیلی که من از تلو متنفر شدم و عطشم برای بازی کردنش خیلی کمتر شد همین کارای شما و امین و خیلی های دیگه بود. پس حق ندارید به تقریبا 80 درصد جامعه Gaming بگید جوگیر !

در مورد بقیه حرفهاتون. من از همون لحظه ای که بازی معرفی شد دنبالش بودم و همه مصاحبه و اطلاعاتش یادمه. خود دن هاوزر تو یک مصاحبه 7-8 ماه قبل از عرضه گفتش که تمام تلاششون این بوده که فیزیک و شوتینگ بازی شبیه مکس پین باشه، چون واقعا MP3 ازین نظرات بی نقص بود. فیزیک که تقریبا همونجوریه، شوتینگ هم من با قاطعیت می گم بهتره و تنها چیزی که GTA V نداره و MP3 داره همون Bullet Time معروفه که در عوض یکم نشونه گیری Sharp تر شده و قابلیت حمل اسلحه بهتر، Special Abiblity مایکل هم تقریبا حکم همون BT خود مکس رو داره.
درایونیگ بازی که آدم رو یاد Burnout Paradise می اندازه، ممکنه بهتر نباشه ولی در همون حد هست. از نظر Tune-Up کردن ماشین که شاید به تخصصی بودن FM نرسه ولی واسه خودش یه پدیده ای هست. از Midnight Club هم که صددرصد بهتره :دی
در مورد گلف و تنیس هم موافقم، چون دیگه واقعا نمی شه اونقدر تخصصی بشه چون از جذابیت بازی گرفته می شه.
ممکنه اون ها حرف زیادی برای گفتن داشته باشن، ولی راکستار بدون هیچ کدوم از همین کارهایی که اکتیویژن (ع) واسه بالا آوردن CoD می کنه تو سه روز یک میلیارد فقط تو UK و آمریکای شمالی درآورده. . اصلا تو هیچ مصاحبه ای در مورد بازی های دیگه حرف نزدن. در کل 15 دقیقه تریلر تو سه سال نشون دادن که بازم عظمت بازی رو نشون می ده. الان هم برادران هوزر تو یک بار هالیوود نشستن دارن باهم شامپاین هر لیوان دو هزاردلاری می زنن با متا هم هیچ کاری ندارن.

قبول دارم که عظمت بازی از هر بازی دیگه ای بیشتره ولی خب از نظر من عظمت بیشتر =/= بازی بهتر :biggrin1:

دقیقا معنیش همین می شه.

Gojira@
هر وقت از بتی که ساختی پایین اومدی و منطقت برگشت اگه جوابی داشتی بیا بحث می کنیم!!!!

جام راحته :دی

آخرین ویرایش:
بازم میگم من خودم به عنوان کسی که هیتر IV بودم با V شدیدا حال کردم و از نظر من حرف نداره ولی با این بت سازی ها و بزرگنمایی های الکی و جو گیرانه فقط دیگران رو از بازی متنفر میکنید. (این رو خطاب به طرفداران هر بازی ای میگم)

سره TLoU شما به تنهایی باعث شدی رکورد تعداد صفحات نمره بازی سنتر شکسته بشه بعد طرفدارای GTA شدند جوگیر. همین گیم اسپات رو چند بار مورد عنایت قرار دادی ؟ این بازی رکورد دنیای سرگرمی رو زد. از نظر نمره بهترین بازی نسل و دومین بازی تاریخ شد و از نظر طرفدار (نه فروش ) هم Number 1. میشه دقیقا بگید اگه از این بازی بت نسازند دقیقا از کدوم بازی بت بسازند ؟

خواهشا هم از این تریپ روشنفکری ها درنیارید که هیچ بازی بت نیست چون اعمال و رفتار شما چیز دیگه ای رو میگه و البته از یه بازی بت ساختن هم مشکلی نداره. بالاخره باید یه حدی برای بهترین وجود داشته باشه.

کسری جان خیلی عذر میخوام ولی این کارت که سالی یه بار پست میدی و به بهنام گیر میدی اصلا جالب نیست من وکیل وصی بهنام نیستم ولی بهنام دقیقا بخاطر همین چپ و راست گیر دادنای تو بهش فعالیتش خیلی کم شده دقیقا بهنام تو تاپیک امتیازات TLOU کی همچین کاری کرد من یادم نمیاد متاسفانه ما که سر TLOU خوشحالی کردیم یه عده اومدن تا تونستن ترول کردن هیچی بهشون گفته نشد ما ها کلا جوگیر خطاب شدیم و خود من یه ماه بن شدم سرش حالا چطور سر GTA همه غیرتی میشن و متا و فروش خیلی مهم میشه ولی قبلا همین متا نظر شخصی بود و هیچ ارزشی نداشت بامبول امسال هم این که هر 10 ی 10 نیست
yahoo_6.gif

من سره تاپیک TLoU یه پستم ندادم ، اخطار و بنی هم نکردم. بعدشم جانم شما که نمی دونی من سالی چند تا پست میدم نیا همچین پستی بده. بعد الان من موندم. فروش مهم نیست ، متا هم مهم نیست ، این همه پست تو فیس بوک و شبکه های اجتماعی هم مهم نیست. دقیقا چی مهمه. اخه یه معیاری و چیزی ؟ اگه هم شما وکیل وصی کسی نیستی پس بذار روند عادی طی بشه. اخه جالبه هر کسی توی این سایت یه بازی بتش هست ، بعد کافیه طرف از یه بازی خوشش نیاد دیگه. همه میشند فن بوی ، بت ساز و احتمالا یکسری هم بت شکن ! الان مثلا کافیه بگی بازی X بده تا طرفداراش نابودت کنند ، اما همین افراد در مقابل بازی Y بقیه رو متهم می کنند.

آخرین ویرایش:
سره TLoU شما به تنهایی باعث شدی رکورد تعداد صفحات نمره بازی سنتر شکسته بشه بعد طرفدارای GTA شدند جوگیر. همین گیم اسپات رو چند بار مورد عنایت قرار دادی ؟ این بازی رکورد دنیای سرگرمی رو زد. از نظر نمره بهترین بازی نسل و دومین بازی تاریخ شد و از نظر طرفدار (نه فروش ) هم Number 1. میشه دقیقا بگید اگه از این بازی بت نسازند دقیقا از کدوم بازی بت بسازند ؟

خواهشا هم از این تریپ روشنفکری ها درنیارید که هیچ بازی بت نیست چون اعمال و رفتار شما چیز دیگه ای رو میگه و البته از یه بازی بت ساختن هم مشکلی نداره. بالاخره باید یه حدی برای بهترین وجود داشته باشه.
کسری جان خیلی عذر میخوام ولی این کارت که سالی یه بار پست میدی و به بهنام گیر میدی اصلا جالب نیست من وکیل وصی بهنام نیستم ولی بهنام دقیقا بخاطر همین چپ و راست گیر دادنای تو بهش فعالیتش خیلی کم شده دقیقا بهنام تو تاپیک امتیازات TLOU کی همچین کاری کرد من یادم نمیاد متاسفانه ما که سر TLOU خوشحالی کردیم یه عده اومدن تا تونستن ترول کردن هیچی بهشون گفته نشد ما ها کلا جوگیر خطاب شدیم و خود من یه ماه بن شدم سرش حالا چطور سر GTA همه غیرتی میشن و متا و فروش خیلی مهم میشه ولی قبلا همین متا نظر شخصی بود و هیچ ارزشی نداشت بامبول امسال هم این که هر 10 ی 10 نیست :bighug:
من سره تاپیک TLoU یه پستم ندادم ، اخطار و بنی هم نکردم. بعدشم جانم شما که نمی دونی من سالی چند تا پست میدم نیا همچین پستی بده. بعد الان من موندم. فروش مهم نیست ، متا هم مهم نیست ، این همه پست تو فیس بوک و شبکه های اجتماعی هم مهم نیست. دقیقا چی مهمه. اخه یه معیاری و چیزی ؟ اگه هم شما وکیل وصی کسی نیستی پس بذار روند عادی طی بشه. اخه جالبه هر کسی توی این سایت یه بازی بتش هست ، بعد کافیه طرف از یه بازی خوشش نیاد دیگه. همه میشند فن بوی ، بت ساز و احتمالا یکسری هم بت شکن ! الان مثلا کافیه بگی بازی X بده تا طرفداراش نابودت کنند ، اما همین افراد در مقابل بازی Y بقیه رو متهم می کنند.
کسری جان خواهشا یکم اروم تر دعوا که نداریم سریع عصبانی میشی مگه من گفتم تو اومدی بن کردی ؟؟؟ مگه من گفتم تو اومدی ترول کردی ؟؟؟ میگم ما سر TLOU همین کارارو کردیم همه فقط مسخره بازی در اوردن کسی چیزی نگفت من گفتم اینا مهم نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟ من گفتم خوشم نمیاد ؟؟؟ اگه روند عادی اینه پس بذار طی بشه من حرفی ندارم

آخرین ویرایش:
از GTA که تمام رکوردای صنعت سرگرمیرو شکسته و همرو انگشت به دهن کرده و اون نمرات رو گرفته و بزرگترین بازی تاریخم به حساب میاد بت نمسازیم اما از همه ی اتحصاریای سونی و مخصوصا بازیای ناتی داگ بت میسازیم:bighug: این دیگه آخر منطق یه سونی فنه یعنی این حق به جانب بودن سونی فنا منو کشته رسما انگار همین سه ماه پیشو یادشون رفته که جو سایتو جوری کرده بودن که هیچ کسی حق نداشت کوچکترین ایرادی از TLOU بگیره اما الان میگن حق ندارید از GTA تعریف کنید و بت بسازید
اما ما تعریفمونو میکنیم و راکستار و GTA به حق بتای این صنعتن که هیچ ایرادی بهشون وارد نیست ناتی داگم دوست داریم اما همون GTA :SA میارزه به کل تاریخ ناتی داگ و بازیاش حالا RDR GTA IV و بقیه ی شاهکارای راکستار به کنار هیچ استدیوییم تو این صنعت نمیتونه به رکستار حتی نزدیک بشه این فکت مطلقه که نه تنها شما سونی فنا بلکه هیچ کس دیگه ای نمیتونه انکارش کنه
متای بازی نقد منتقدا و فروش افسانه ایش اینو نشون میده که این بازی برای کل صنعت سرگرمی افتخاره و بته
همین مونده بود GTA و راکستارم زیر سوال برن

خواهشا تاپيکو نابود نکنين و بقيه رو که فن بازى نيستن از بازى زده نکنين با پستاتون.
من خودم شديدا با بازى حال کردم ولى اين حرفا که 9 gta از 10ه بازيهاى ديگه ارزشش بيشتره و بايد از بازى بت بسازيمو راک استار از همه بهتره و.... منو سرد ميکنه.
اين چرندياتو بزارين کنار, بزارين همه از بازى لذت ببرن نه اينکه با خوندن پستا از بازى کردنش زده بشن.

RDR GTA IV و بقیه ی شاهکارای راکستار به کنار هیچ استدیوییم تو این صنعت نمیتونه به رکستار حتی نزدیک بشه این فکت مطلقه
البته میدونید که GTA رو *R میسازه و RD Redemption رو *R ساخت :دی

اونی هم که شوما میگی فکت مطلق نیست :دی متاسفانه
برا من یکی *R یکی از 5 تا گزینه ی اصلی هست و خواهد بود ولی هیچ فکتی وجود نداره :دی
اصلا تو هیچ مصاحبه ای در مورد بازی های دیگه حرف نزدن
این کار رو چپ و راست EA میکنه نه اَکتی ;)

با عرض معذرت خدمت کابران و مدیران عزیز بابت آف تاپیک. فقط برا اینکه پستم توسط مدیر انجمن نقل قول شده دارم جواب میدم وگرنه به هیچ وجه قصد منحرف کردن تاپیک رو نداشتم و ندارم.
سره TLoU شما به تنهایی باعث شدی رکورد تعداد صفحات نمره بازی سنتر شکسته بشه بعد طرفدارای GTA شدند جوگیر. همین گیم اسپات رو چند بار مورد عنایت قرار دادی ؟
چقدر خوبه که آدم به کسی تهمت ناروا نزنه. اینطور نیست؟

من به تنهایی چجوری باعث شدم رکورد صفحات نمره شکسته بشه؟ من توی اون تاپیک جمعا 30 تا پست دادم مثل خیلی از افرادی که همین اندازه پست زدن یا حتی بیشتر. دیگه این رو هر کسی میتونه ببینه. از این 30 تا پست فقط و فقط 5 تاش در مورد نقد بازیسنتر بود که اون هم کاملا دوستانه و بدون هیچ توهین و تیکه پرونی.

گفتی گیم اسپات رو مورد عنایت قرار دادم به خودم شک کردم! الان رفتم پست هام رو نگاه کردم دقیقا تو کدومش گیم اسپات رو مورد عنایت قرار دادم؟ من حتی تام چیک رو هم مورد عنایت قرار ندادم چه برسه به گیم اسپات!

این هم لینک پست های من در اون تاپیک. دوستان خودشون برن ببینن حق با کیه.
این بازی رکورد دنیای سرگرمی رو زد. از نظر نمره بهترین بازی نسل و دومین بازی تاریخ شد و از نظر طرفدار (نه فروش ) هم Number 1. میشه دقیقا بگید اگه از این بازی بت نسازند دقیقا از کدوم بازی بت بسازند ؟
بر منکرش لعنت! اونم نه یکی، 100 تا. از نظر نمره بهترین بازی شد؟ قبول ولی به اندازه ی همون یکی دو صدم، نه اینکه بیایم بگیم یه 9ـش می ارزه به 100 تا نمره کامل بازی های دیگه!

آخرین ویرایش:
هیچ استدیوییم تو این صنعت نمیتونه به رکستار حتی نزدیک بشه این فکت مطلقه
حالا هیچ کاری به بازی ندارم . خودم فن GTAم . اما ترو خدا دیگه زیاد جو گیر هم نشین بهتره ....

Game Revolution 10/10
Rockstar Games have unleashed the Skyrim of third-person action games. It'll have a lasting impact through controversy, through harshly addictive gameplay, and by taking the zeitgeist of 18-36 year-old males hostage and torturing them with nipple clamps(ثبت شد 360)

Impulsegamer 10/10

The gameplay is flawless as are the graphics which creates one of the finest games of 2013 and will be a contender for Game of the Year. It's easy to see why this is the most expensive game ever created and will be the most psychological game that you have ever played!(ثبت شد ps3)

آخرین ویرایش:
من نمیدونم چرا یه عده وقتی از یه بازی خوششون نمیاد سعی میکنن عقیده ـشونو تحمیل کنن و بازی ر:/.. زیر سوال ببرن! من برای مثال هیچوقت نتونستم سری Elder Scrolls
رو بازی کنم ولی باید بیام تو تاپیک بازی رو زیر سوال ببرم؟ GTA یک عنوان فراتر از کامله. از هر نظر. عنوانیه که از نظر تکنیکی به جرات شاهکاره. محیط بسیار وسیع ( با میدان دید فوق العاده) با بالاترین سطح جزئیات ممکن (تکسچر های با کیفیت) و همچنین زنده ترین حالت ممکن و با کمترین میزان افت فریم یا مشکلات گرافیکی ممکن. نورپردازی خارق العاده، سیستم انیمیشن های کم نظیر بازی و ... یعنی آدم هر چی بگه کم گفته. اینم در نظر داشته باشین که با وجود تمامی این موارد کوچکترین بارگذاری در طورل بازی وجود نداره و وارد شدن از یک محیط بیرونی به داخلی و یا حتی وارد شدن به یک میان پرده و ماموریت بدون هیچ بارگذاری صورت میگیره. حالا به تمامی موارد ذکر شده جاه طلبی های راکستار و هم اضافه کنید تا شاید متوجه بشین به چه غولی طرف هستین. سویچ کردن بین شخصیت هایی که در دنیای بازی دارن زندگی خودشونو میکنن با وجود تمامی این موارد در کمتر از 10 ثانیه صورت میگیره.
بازی از نظر داستانی هم میشه گفت خیلی خوبه. دیگه نباید از GTA انتظار بایوشاک رو داشته باشیم که! داستان همیشه در سری GTA در حالت کلی چیز خاصی نداشته و در
اصل روایت جذاب اون، شخصیت های فوق العاده و همچنین حرف هایی که در باطن داستان وجود داره سطح داستانو بالا برده. V هم میشه گفت اینطوریه و در تک تک ماموریتاش (حتی فرعی هاش) به اتفاقات و موضوعات جامعه آمریکا اشاره ای داره. روایت جذاب بازی و دیالوگ های فوق العاده جالب و شنیدنی شخصیت هارو هم با تنوع بالای مراحل بازی همراه کنید میبینید که داستان بازی هم سطح بالاس.بخش موسیقی و آهنگشم که واقعا کامله و اکثر سایتا هم به عنوان نکته مثبت ذکرش کردن و چیز دیگه ای نداره برای گفتن.
یعنی ببینید بازی چقدر کامله که سایتی مثل گیم اسپات ایرادایی که میگیره از حوزه بازی ها خارج میشه و به بخش های روانشناسی و اجتماعی وارد میشه. حالا من این وسط
نمیدونم چرا نباید از یه شرکتی که به طرفداراش و محصولش اهمیت میده و برای ساخت بازیش کلی زمان و هزینه صرف میکنه و با بالاترین کیفیت ممکن بازیشو عرضه میکنه
و بازیش هم از هر نظر جاه طلبانه و کامله، بت بسازیم؟
تک تک نسخه های GTA در زمان خود انقلابی بودن و همین انقلاب ها باعث شدن تا صنعت بازیها به شکلی که امروزه هست در بیاد.
ادیت: مثال احد رو هم میشه اینجوری تصحیحش کرد که اگر TLOU برای مثال در املا 20 گرفته باشه GTA در معدل تمامی دروس 20 گرفته. :دی

1.نمیدونم چرا نباید از یه شرکتی که به طرفداراش و محصولش اهمیت میده و برای ساخت بازیش کلی زمان و هزینه صرف میکنه و با بالاترین کیفیت ممکن بازیشو عرضه میکنه
و بازیش هم از هر نظر جاه طلبانه و کامله، بت بسازیم؟
2.تک تک نسخه های GTA در زمان خود انقلابی بودن و همین انقلاب ها باعث شدن تا صنعت بازیها به شکلی که امروزه هست در بیاد.

1.برای اینکه فن های خیلی از استودیو های دیگه استودیوی خودشونو بالاتر از راکستار میدونن و شما با بت سازیتون اونارو با GTA یه جورایی در میندازین و اونارو از بازی زده میکنین.
2.کاملا درسته که همه ی نسخه هاش انقلاب بوده ولی GTA ازون بازیایه که تقریبا رقیبی نداره و روی کسی تاثیری نمیزاره :d

البته میدونید که GTA رو *R میسازه و RD Redemption رو *R ساخت :دی

اونی هم که شوما میگی فکت مطلق نیست :دی متاسفانه
برا من یکی *R یکی از 5 تا گزینه ی اصلی هست و خواهد بود ولی هیچ فکتی وجود نداره :دی

فکت از نظر اکثریت مردم به وجود می آد. نظر اکثریت مردم هم همینی که ایشون گفتن هست. ولی بازم مطمئنا فکت مطلق نیست.
در ساخت Grand Theft Auto V، تمام استودیو های راکستار دست داشتن و بعد از راکستار NYC و راکستار تورنتو، بزرگترین کمک رو راکستار سن دیگو (همون سازنده RDR) داشته.

در مورد قست دومی هم که بولد کردم واقعا لول داره.GTA IV یه اپیک فیل بزرگ بود که با جوگیری نقد کنندها اون نمراتش شد.بازیی هست که الان غیر ممکنه بتونی بازیش کنی!اونقدر کنترل بازی و گرافیک و خیلی چیزهای دیگه اش داغونه که شک دارم بتونی با استانداردهای الان 10 دقیقه هم تحملش کنی.اگر به حرفام شک داری برو بشین یه بار دیگه بازی کن.

لول حرف شما که بیشتره خداییش :دی همین الان هم برین تو بخش مولتی پلیر می بینین مردم دارن آنلاین بازی می کنن، با اینکه V عرضه شده. همین الان هم بازی هایی عرضه می شن که باز هم گرافیک و فیزیکشون به فوق العادگی IV نمی رسه. این احساس های بدی که نسبت به IV به وجود اومده از عرضه شدن اولین تریلر V شروع شد. خودمم قبلا گفتم توی همین تاپیک. عظمت کار راکستار به اینه که خودش یک استاندارد می سازه، تا وقتی هم خودش یکی دیگه رو شروع نکنه، شرکت های دیگه هیچ کاری نمی کنن.

به دلایلی خیلیا دوست دارن این بازی متاش 96 به بالا بشه...:d

متای این بازی همین الان هم بالای 96ـه، پایین تر هم به هیچ عنوان نمی آد.

بعضی از دوستان حرف هایی میزنن و اظهار نظراتی می کنن اصن فضایی، واقعا دیگه نتونستم پست ندم!
همونطور که دوستان عزیز به ویژه جناب احد به درستی فرمودن،‌ بله،‌ 20 گرفتن در فیزیک بسیار سخت تر از 20 گرفتن در زبان هست. لازمم نیست که دلایل بیجا بیارید که بخواید این حرف رو نقض کنید. همون کلاس خودتون که توش درس می خونید،‌ و از دوستانتون که می شناسید می تونید یه نمونه آماری خیلی کوچیک تهیه کنید و داشته باشید. می بینید که نمرات در درس زبان همیشه بالاتر از فیزیک هست. این رو به راحتی یه جامعه آماری 20-30 نفره هم نشون میده؛‌ که می تونید تعمیمش بدید به کل جامعه یا حداقل به جامعه ی بزرگتر. پس خیلی زور نزنید که این حرف رو نقض کنید.

و اینکه بله؛‌ دقیقا این حرف درسته که 10 گرفتن یه بازی ای مثل GTA البته که بسیار ارزشمندتر از 10 گرفتن یه بازی مثل CoD هست! که البته این حرف رو فقط بعضی از دانشمندان ایرانی که ازقضا تو اینجا هم عضویت دارن،‌ زیرسوال می برن. بله 10 گرفتن جی تی ای بسیار با ارزشتره از 10 یه بازی دیگه جز خودش! می دونید چرا؟ چون جی تی ای، آنچه خوبان همه دارند، در یک جا دارد. گیم پلی بازی تلفیقی از ریسینگ، شوتینگ، و بقیه ژانرهاست که هرکدوم به بهترین نحو ممکن ساخته و پرداخته شدن تو بازی. میدونید چرا 9 گرفتن جی تی ای از بسیاری بازی هایی که 10 میگیرن سخت تر و البته ارزشمندتره؟ چون که هرکدوم از حتی مینی گیم هاش، به تنهایی خودشون یه بازی کامل هستن و حتی خیلی از بازی های انحصاری هر کنسول رو می کنن تو گونی و درشو میبندن و میندازن تو رودخونه آب ببره. به این دلیل که انقدر این بازی بزرگه و فراتر از حد تصوره،‌ که منتقدهای حقیری مثل کارولین پتیت مجبور میشن برن سراغ چیزهای خیلی خیلی پیش پا افتاده و ایراد الکی از بازی بگیرن. به این دلیل که به هزاران دلیل دیگه.

و اما درمورد Godstar، بله. چه بخواید قبول کنید چه نکنید،‌ گاداستار به حق بزرگترین سازنده و ناشر بازی درحال حاضر است و بقیه حتی به گردپاش هم نمیرسن. و دوستمون .:ab:. کاملا به درستی فرمودن. اما چرا؟
بزرگترین دلیلش اینه که گاداستار به شعور و سلیقه و هوش مشتری و مصرف کننده احترام می گذاره. چون بازی الکی بیرون نمیده،‌ چون همبشه طرفدارهاش رو به جای اینکه ناراحت کنه،‌ خوشحال میکنه. چون که هرکدوم از بازی هاش کار حداقل 4-5 سال هستن، حداقل بازی های اخیرش. مثل IV, RD: R و الانم همین GTA V.

چون که بازی ای که میسازه و عرضه می کنه هرسال رکورد فروش و امتیاز رو از آن خودش می کنه. و جوایز بسیاری دریافت میکنه و بازی سال میشه.

چون موتور بازی ای رو خودش برای خودش میسازه و رو بازی هاش میذاره که یه بازی به عظمت RD: R و سایر بازی هاش رو بدون حتی ثانیه ای لودینگ درحین بازی، تماما رندر میکنه. چون موتوری رو بازیش میذاره که بازی ای به عظمت و شگفتی V رو روی کنسول 8 سال پیش بدون کوچکترین اشکالی اجرا میکنه. در حالیکه تمام بازیساز ها از محدودیت های کنسول ها و اینکه عمرشون تموم شده سخن میگن. و به قول EDGE: پیامی ترسناک به بقیه صنعت می فرسته که هوی! ببینید هنوزم میشه رو کنسول 8 سال پیش ابرفوق شاهکاری ساخت به اسم GTA V.

می دونید چرا گاداستار بهترینه؟ چون که مثل خیلی شرکت های قشنگ نیست که هرسال بازی بیرون میدن فقط به این امید که تا فلان جا فروش کنه و پول پارو کنن.

بهترینه چون هیچوقت سری بازی هاش رو مثل بعضی شرکت ها که هرسال یه بازی میدن بیرون و هرسال آشغال تر از پارسال، و میان یه بازی مخفی کاری رو تماما اکشن میکنن و وویس اکتورش رو عوض میکنن و به اسم یه بازی دیگه میکنن پاچه ملت. گاداستار بهترینه چون از این کارا نمیکنه هیچوقت.

بهترینه چون با اینکه فقط 15 سال از عمر گرانبها و پرارزشش میگذره، خیلی از کمپانی های 20 ساله و 30 ساله و 40 ساله دربرابر ایده های خلاقانه و unique اش سر تعظیم فرودآوردن و لنگ میندازن جلوش و با خفت به بزرگیش اعتراف میکنن. چون 15 سال از عمرش میگذره ولی انقدر انقلابی و رکوردشکن و سنت شکن و خدمت کننده به صنعت گیم بوده که انگار یه کمپانی 50 ساله است نه 15 ساله.

بهترینه چون صاحب سبک هست، چون هیچ کمپانی ای، تاکید میکنم هیچ کمپانی ای حتی این جرئت رو به خودش نمیده که بخواد بازی ای بسازه که حتی باهاش رقابت کنه و بگه که ما میخوایم جی تی ای رو شکست بدیم. محاله همچین چیزی. اما اگه هم اینکارو کرده، بازیش در نهایت ذلت جلوی جی تی ای خورد شده.

صاحب سبکه چون هرچی میسازه مستقیما نتیجه ایده های خلاقانه خودشه و مثل بقیه سازنده ها نیست که فقط کارشون کپی کاری از ژانرهای دیگه است و چندتا ژانر رو میزنن تنگ هم و فرت فرت جایزه و گوتی اینا میبرن و اسم درمیکنن. گاداستار نون بازوش رو میخوره و بازیهاش ملغمه و آش شله قلمکار نیستن.

و خیلی موارد دیگه که الان حضور ذهن ندارم متاسفانه، ولی دوستان صفحات قبل کمابیش اشاره کردن بهشون.

در یک کلام، GTA V بزرگترین، فخیم ترین، با ارزشترین، مورد احترام ترین و بهتر بگم، غیرقابل وصف ترین بازی نسل و Godstar هم بزرگترین و مورد احترام ترین سازنده و ناشر بازی در حال حاضر هست و باید دست تمامی و تک تک دست اندرکاراش رو به گرمی فشرد و بر شرفشان درود فرستاد.

آخرین ویرایش:
به نظر من GTA IV یه شاهکار دیگه از Rockstar بود که فقط یه کمی زیادی تحویل گرفته شد :دی یعنی یه بازی که متاش مثلا در حد 93 یا 94 بود یهو متای 98 گرفت. وگرنه خود بازی که عالی بود، درسته اون حس سرگرم کنندگی شماره های قبلی GTA رو نداشت ولی بازم یه GTA خیلی خفن بود :دی

به عنوان فكت GTA V بهترين و بزرگترين بازي اين نسل هستش از هر نظر حالا سليقه ي شما يه بازي ديگه رو ميپسنده يه بحث ديگست
اينو فروش بازي ، فن بيسش و امتيازاتش نشون ميدن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or